Minecraft server [BUG Craft] zaključana tema

poruka: 1.734
|
čitano: 169.216
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Minecraft server [BUG Craft]

Ma otvorit ću ja račun u erste banci pa preko toga.

ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO Ante Gotovina --- HEROJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako trebate kakvu pomoć oko servera, samo javite. Drago mi je da neće propast server. {#}

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Minecraft server [BUG Craft]
nidjo123 kaže...

Ako trebate kakvu pomoć oko servera, samo javite. Drago mi je da neće propast server. {#}

Meni treba pomoć oko otvaranja računa:D lol, di kako i jel mogu jer sam mlađi od 18.

14 godina
odjavljen

gjurki mm zasto mi pise ovaj da nisam na listi jeli se server ugasio.

PS:kako napreduje skidanje wowa meni je gotovo i vec san danas malo igra

14 godina
protjeran

može objašnjenje jel sam jucer bio na serveru sad nemrem kao?

Would you kindly STFU?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gjurki kaže...
nidjo123 kaže...

Meni treba pomoć oko otvaranja računa:D lol, di kako i jel mogu jer sam mlađi od 18.

Haha znao sam da ce se ovo desiti

Huh gjurki znaci ovako, najbolja opcija ti je otvoriti devizni(mada nevidim drugu opciju jer neradi 100% pa otpada tekuci). Znaci Posto si ti jos dak/student neplacas mjesecnu naknadu za vodenje racuna. Trebas otici u banku tamo sa starcima (punoljetnim nekim) i zatrazit izradu deviznog racuna. E sad, da li se placa izrada racuna ovisi od banke do banke moja preporuka napraviti racun u PBZu jer je najbolji i sigurno radi u povezivanju sa paypalom

Gamers Don't Die, They Respawn. xD
15 godina
neaktivan

Hypo banka - Mastercard prepaid refresh karticaNajjednostavniji način, samo što ćeš morat čekat jedno tjedan dva dok ti stigne kartica. Nisam siguran da li za to vrijeme možeš primati uplate. {#}

Slavonija u ♥ | http://crocraft.com - hrvatska Minecraft zajednica | http://www.spreadlinux.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nitro233 kaže...

gjurki mm zasto mi pise ovaj da nisam na listi jeli se server ugasio.

PS:kako napreduje skidanje wowa meni je gotovo i vec san danas malo igra

de igrat cu i ja s vama ak dodete na ts {#}

salji mi linkove sve kaj mi treba u PP

14 godina
neaktivan
gjurki kaže...

oko toga se još dogovaramo jer smo oboje maloljetni pa je jedini nači poslat poštom u kuverti novce, ali valjda ćemo smislit nešto.

Pa ja sam maloljetan pa svaki 2. tjedan uplacujem novce...

NEMORATE IMATI 18 GODINA DA BI STE UPLATILI NA RACUN!!!

15 godina
Izbjeglica_02 kaže...
gjurki kaže...

oko toga se još dogovaramo jer smo oboje maloljetni pa je jedini nači poslat poštom u kuverti novce, ali valjda ćemo smislit nešto.

Tako je...teta u posti negrize ali zapamtite: Ako placate u posti oni uzimaju proviziju od nekih 5kn ovisi koliko placate tako da uvijek ponesite vise para nego sta treba dat

15 godina

cini mi se da ce nam trebati jos bar tjedan dana za sve(mozda i vise)

Volim jabuke :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ISPRIČAVAM SE SVIMA, PRČKO SAM PO CPANELU I NEŠTO ZEZNUO TE SE NEMOŽE VIŠE NA SERVER, JOŠ JEDNOM SE ISPRIČAVAM!!

Izbjeglica_02 kaže...
gjurki kaže...

Nisam pito za uplaćivanje nekome, to znam da se može, nego da meni netko može uplaćivat.

Nidjo i Carli, šta je erste loša, nekako mi je najlakše u nju otić, ali ako su ove tolko bolje onda ću u jednu od te 2, nači treba mi samo račun, nikakve kartice ništa! Na koji mogu primat novce i s kojim mogu plaćat nešto preko neta!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
gjurki kaže...

ISPRIČAVAM SE SVIMA, PRČKO SAM PO CPANELU I NEŠTO ZEZNUO TE SE NEMOŽE VIŠE NA SERVER, JOŠ JEDNOM SE ISPRIČAVAM!!

Izbjeglica_02 kaže...
gjurki kaže...

Nisam pito za uplaćivanje nekome, to znam da se može, nego da meni netko može uplaćivat.

Nidjo i Carli, šta je erste loša, nekako mi je najlakše u nju otić, ali ako su ove tolko bolje onda ću u jednu od te 2, nači treba mi samo račun, nikakve kartice ništa! Na koji mogu primat novce i s kojim mogu plaćat nešto preko neta!

Dakle malo je slozeniji proces da mozes placat na netu ali primat novce svakako jednostavno

Prvo moras imati nesto para na kartici, onda upises broj kartice na svoj paypal acc, onda ce ti poslati neki kod u banku(bar mislim) ugl ti moras otici u svoju banku tamo i dobijes neki kod i skinu ti 2$ sa racuna koje ti kad sve prodje kako treba vrate nazad

15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Pa da, to je kartica s kojom onda plaćaš na internetu, ne možeš plaćat s računom. {#} I drugi ti onda mogu uplaćivat na račun/karticu.

17 godina
gjurki kaže...
...

za pitanja u vezi računa imaš temu paypal pitanja i odgovori. Tam ni ne moraš pitat, već imaš sve napisano. Samo da napomenem. Provjeri točno koja je razlika između deviznog i kunskog štednog (ak ćeš uzimat štedni) računa, jer ako se nevaram, na devizni samo ti osobno možeš uplačivati, dok ti na kunski može svatko (pod time mislim preko pošte, banke, ne na uplate preko paypala).

Kad već čitaš ovo, pročitaj i pravila foruma! :D
15 godina
protjeran

Ma ić ću ja sutra u Erste banku i pitat ih sve lijepo i da mi slože najbolji paket :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
power_user kaže...

Pošto je APazov server stao, mislio sam da bi ja mogao nastaviti, gledao sam cijene i našao sam za 50kn na Hrvatski hosting, ali ne znam je li 512MB dosta ili da uzmem 768 za 70kn ili GB za 90? Imate li drugu preporuku(samo moram moći uplatiti uplatnicom, ne online)

Uzmi od 1GB, to može do 15-16 igrača podnjet, a možemo samo 30 kn svaki dat mjesečno (ja, ti i gjurki).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

Ma ić ću ja sutra u Erste banku i pitat ih sve lijepo i da mi slože najbolji paket :D

Najpametnije. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 23:07 (nidjo123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
denix kaže...
gjurki kaže...
...

za pitanja u vezi računa imaš temu paypal pitanja i odgovori. Tam ni ne moraš pitat, već imaš sve napisano. Samo da napomenem. Provjeri točno koja je razlika između deviznog i kunskog štednog (ak ćeš uzimat štedni) računa, jer ako se nevaram, na devizni samo ti osobno možeš uplačivati, dok ti na kunski može svatko (pod time mislim preko pošte, banke, ne na uplate preko paypala).

Ma ne treba meni za paypal, za to mi najmanje treba, nego samo da mi ljudi mogu uplaćivat.

15 godina
XxSpiRiTxX kaže...
power_user kaže...

Pošto je APazov server stao, mislio sam da bi ja mogao nastaviti, gledao sam cijene i našao sam za 50kn na Hrvatski hosting, ali ne znam je li 512MB dosta ili da uzmem 768 za 70kn ili GB za 90? Imate li drugu preporuku(samo moram moći uplatiti uplatnicom, ne online)

Uzmi od 1GB, to može do 15-16 igrača podnjet, a možemo samo 30 kn svaki dat mjesečno (ja, ti i gjurki).

skup mi je, uzet cu najmanji pa polako povecavati ako bude trebalo

P.S. a 8 igraca je i vise nego dovoljno bilo do sad, samo je na pocetku bilo premalo

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.6.2011 23:09 (power_user).
14 godina
protjeran
Domi Zagreb kaže...

može objašnjenje jel sam jucer bio na serveru sad nemrem kao?

? ? ?

Would you kindly STFU?
15 godina
protjeran
gjurki kaže...

Izbjeglica_02 kaže...
gjurki kaže...

Napiso sam ti par postova gore.

17 godina
neaktivan
nidjo123 kaže...

super. valjda će trebat, mada sam dosta tog pohvato u vezi bukkita, nije tolko kompliciran :D

super da server ide, ak bude trebalo, pomoći ćemo u financijama.

sam da bude CP sličan ovom, jer sam ga skroz skužio..

ugl, mapu možemo novu, ova je stvorena prebrzo.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
protjeran

Evo ja cu uplatit u 7 mjesecu 40 kuna, samo recite kome, nemogu prije jer mi treba za novi PC :) pa ako nije bed.

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

STANITE MALO!!

ZA DONACIJE I UPLATE ĆETE BIT OBAVJEŠTEN KAKO I KOME(MENI)!!

Kad server naštimamo ćemo napisat kako donirat i to sve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Dobro onda ko bí donirao nek napise mc acc te svotu koju ce dat
17 godina
neaktivan

Ok,ja cu probat uplatit nesto ako ide preko uplatnice. Nekoh 20-30 kn na mjesec

0 0 hvala 0
15 godina

Je li bolje uzeti server u Njemačkoj ili Hrvatskoj? Cijena je ista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
power_user kaže...

Je li bolje uzeti server u Njemačkoj ili Hrvatskoj? Cijena je ista.

a skoro pa ti isto dode...uzmi ako je cijena ista hrvatski posto nam se nece nitko joinat iz drugih drzava

14 godina
protjeran
gjurki kaže...

Njfora ste nemozes dat od mame il tate ziro racun pa da sjednu pare na njega? pa onda podignes?

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice