Ja sam često i redovno na serveru
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja bi bio da mogu uc...
Fermijeva kuca - griefed
I nitrova
Imam osjecaj da je hell3 doso nazad
kako si stavio taj kompas gore?
Fermijeva kuca - griefed
I nitrova
Imam osjecaj da je hell3 doso nazad
kako si stavio taj kompas gore?
to je mod
...
Ma jel ja to vidim kuce od cobble-a?
Zar vas nisam nista naucio?
...
Ma jel ja to vidim kuce od cobble-a?
Zar vas nisam nista naucio?
Ima par komada na fermijevo kuci,a na drugoj slici je bila lava + voda.
Ko prvo treba ti vise modova, jer ovako ce stalno neko nesto griefat.
Doborvoljno se javljam
Ko prvo treba ti vise modova, jer ovako ce stalno neko nesto griefat.
Doborvoljno se javljam
I ja
Nema tu "par komada". Kad ga vidim na nekoj kuci,ma i jedan blok,jao...
to kad nitko nece kupiti kod mene stone pecen frisko :D
Nema tu "par komada". Kad ga vidim na nekoj kuci,ma i jedan blok,jao...
Napravio je 2 reda, puno je poboljšalo kuću. Bez cobblea bi bila monotona.
Pa nemora kuca bit samo od smootha i stakla. Postoje vune,drvo,slabovi,sandstone.
Kombinirajte...
Pa nemora kuca bit samo od smootha i stakla. Postoje vune,drvo,slabovi,sandstone.
Kombinirajte...
Ne bi bilo dobro, ovo super izgleda,,,,
A meni ni cobble nije tako ružan, jedino baš za cijelu zgradu
Ma cobble je ružan ko 3 ružna i od njega s njime se mogu eventualno rupe zakrpavat.
Ma cobble je ružan ko 3 ružna i od njega s njime se mogu eventualno rupe zakrpavat.
Nije ni za to.
Rupe se zakrpavaju dirtom.
Cobble jedino sluzi da craftanje peci i radenje smootha.
Bilo bi okej da bude netko tko se manje-vise kuzi u minecraft, ko je redovno na serveru, kome se vjeruje, ko je posten I KO JE OD POCETKA Servera na NJEMU!
Bilo bi okej da bude netko tko se manje-vise kuzi u minecraft, ko je redovno na serveru, kome se vjeruje, ko je posten I KO JE OD POCETKA Servera na NJEMU!
Nije da se guram ali, više-manje se kužim, na serveru ću bit jedno 10 sati na dan najmanje jer imam slomljenu nogu, vjerovat mi možete, pošten jesam:D na server sam došo prije Fermija:)
Vidi ih sta su navalili s prijavama, a nitko nije ni rekao da ce biti jos modova.
Vidi ih sta su navalili s prijavama, a nitko nije ni rekao da ce biti jos modova.
Rekao je fermi još kad je došla nova mapa da će biti anketa(ne guram se, doborvoljna prijava je bila iz šale, važno mi je samo da je barem jedan mod uvijek online)
Čuj meni nije smetalo dok su bili Apaz, Fermi, Doombaa i ti ali Apaz više skoro nikad nije na serveru(on se brine oko financija i ostalog), Dombaa ne igra već 5-6 tjedana, ti isto nisi na serveru već dosta, jedino Fermi igra redovito i admin je.
Čuj meni nije smetalo dok su bili Apaz, Fermi, Doombaa i ti ali Apaz više skoro nikad nije na serveru(on se brine oko financija i ostalog), Dombaa ne igra već 5-6 tjedana, ti isto nisi na serveru već dosta, jedino Fermi igra redovito i admin je.
Rocker je bannan jer mu je hell upadao u acc.
Rocker je bannan jer mu je hell upadao u acc.
Znam
E dal ja mogu na server ako nemam premium acc i kako da udem u server ako mogu??
pošto i ja trebam malo se odmaknut od servera, bit će 2 moda.
stavit ću anketu, ak želite za nekog drugog napišite dolje u postu(btw, ne stanu svi u anketu :D )
kad se izabere, budem uredio klasu moda, vi recite šta da sve stavim po pitanju komandi..
2 | Rocker |
---|---|
5 | njofra |
10 | gjurki |
2 | EldinMusic |
3 | carli |

rocker njfora gjurki ja i ti

Za sad 0 glasova.

je li se mogu pridruzit nisam neki noob i necu grifat igram minecraft vec dugo