Vidim da skroz raspravljate o bugcraftu, može te li stavit kaki video ili par slikica tog worlda da ga vidim?
:D
Vidim da skroz raspravljate o bugcraftu, može te li stavit kaki video ili par slikica tog worlda da ga vidim?
:D
Opet? :// Pa j kad cemo se mi rjesiti takvih likova?
Ja stvarno neznam zašto ne uvesti restrikcije sve žive...
Zabraniti -vodu,lavu, flint and steel... Za svaku potrebu istoga pitati admina moda (ako ih nema dovoljno prosiriti spektar trusted juzera)
I uvesti restrikcije za teren, dakle da admin napravi podrucije koje dopusteno izmjenjivati samo odredenim korisnicima...
Zašto vodu pobogu?
I restrikcije su onak,glupave.
Sta vuna ima veze s ovim?
Porazbijao mi pod i staklo na kuci.
Opet? :// Pa j kad cemo se mi rjesiti takvih likova?
Ja stvarno neznam zašto ne uvesti restrikcije sve žive...
Zabraniti -vodu,lavu, flint and steel... Za svaku potrebu istoga pitati admina moda (ako ih nema dovoljno prosiriti spektar trusted juzera)
I uvesti restrikcije za teren, dakle da admin napravi podrucije koje dopusteno izmjenjivati samo odredenim korisnicima...
Zašto vodu pobogu?
I restrikcije su onak,glupave.
I vodom je moguce griefat...
Kako god hocete, bolje sprijecit nego ljecit ;)
Vidim imate problema s greifanjem....ima rješenje za to: World Guard plugin
*potreban WorldEdit plugin za rad
kako se ti na serveru zoves?
IWEK91
Di vidiš taj nick, to sam ja
IWEK91
Di vidiš taj nick, to sam ja
:DD pa nisam te vidio jos:PP
:DD pa nisam te vidio jos:PP
pa nisam na whitelisti
Ma gjurki on ti je vjeran krokreftu
mislim da njegova profilna sve govori na ovu izjavu
Damn it, danas sam imao vremena poslije skole, a prije busa da uplatim na banci i zaboravio sam, sad sam se sjetio. Apaz, uplatit ću nešto čim stignem
Šta nije crocraftu server se srušio ili tako nešto?
a šta tebe nema, taman sam uveo dobrih plugina kad ono nema rockera da se razbaca sa gradnjom
ili si na ovom serveru samo zato što si mod i imaš /give komandu
Nope....up je opet i mislim sljedeći tjedan imat "otvoreni server" tako da mogu ljudi pogledat šta smo sve napravili i ako neko oće nek se prijavi.
a šta tebe nema, taman sam uveo dobrih plugina kad ono nema rockera da se razbaca sa gradnjom
ili si na ovom serveru samo zato što si mod i imaš /give komandu
Nope....up je opet i mislim sljedeći tjedan imat "otvoreni server" tako da mogu ljudi pogledat šta smo sve napravili i ako neko oće nek se prijavi.
Eeej, ne diraj moje moderatore, back off :P
Povečat ću ti plaču rocker ako ostaneš :D
Eeej, ne diraj moje moderatore, back off :P
Povečat ću ti plaču rocker ako ostaneš :D
Ma mene je davio s tim da bude mod otkako je došao na server xD
E da jel možeš me dodat na WL samo da vidim kako izgleda na par minuta
Ma neigram na crocraftu,kad je skoro uvijek prazan...
a jbg kad dođu praznici svi će bit online, pošto su zadnji dani škole svi su stisli učit zbog ispita pa još ispravljanje pa ovo pa ono.....znaš i sam kako je
a jbg kad dođu praznici svi će bit online, pošto su zadnji dani škole svi su stisli učit zbog ispita pa još ispravljanje pa ovo pa ono.....znaš i sam kako je
da da a bug craft je pun, Zamisli sta ce bit kad budu praznici xD
Sada nije, bude nas i po 5-6 po danu ;)
To mi je možda cak i bolje nego da ih je 100 ;)
evo jedna anketa ,
Mislite li koristiti podzemnu?
9 | Da |
---|---|
4 | Ne |
1 | Bezveze |
10 | Volim burek xD |
5 | Nevolim burek (sram te bio) |
a joj pa kaj warp kad se negdje zuris a ovako malo za igru i cist iz dosade mos se voziti
Evo sad ću započet još jedan live stream tutorial. Kako koristit Cuboid plugin za Canary mod server
Ako oćete pratit pogledajte link ispod
Eh, ovako, ja sam novi ( nisam u snigleplayeru novi :P ) Ali na bug-ov server želim se priključit (danas moram instalirat igru)
Pa može li mi neko objasniti na bilo koji način sve o bug-ovom serveru, šta se smije, šta ne smije, koji projekti su gotovi, koji su u izradi, gdje treba pomoć, itd.!!! Znači sve što je bitno da budeš normalan igrač servera!
Unaprijed hvala, a koliko vidim, Krešo bi mi mogao to lijepo kroz live stream tutorial objasniti :P
PS: I bit ću online na serveru od oko 20h do 00h radnim danima, vikendom ( npr danas ) do 03:00h otprilike! :)
Ništa od minecraft-a! Nemogu ga kupiti, neki problem sa karticom, žao mi je, a toliko sam se nabrijo...ahh :'(
Ništa od minecraft-a! Nemogu ga kupiti, neki problem sa karticom, žao mi je, a toliko sam se nabrijo...ahh :'(
netrebaš imat kupljenog