L.A. Noire trza?

poruka: 17
|
čitano: 2.942
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
L.A. Noire trza?

Od jucer mi L.A. Noire poceo trzati ko blesav. Imam phenom II 945 3.0, 8gb ddr3 i GTX460 1024mb. Diskovi SSD 60gb i HDD 1000GB.

Do prije par dana je sve radilo kako spada, a nakon promjene maticne i prelaska sa ddr2 na ddr3 pocelo trzati. Promjenio sam i disk od 500gb sa 1TB. Mislio sam da je zbog diska jer igra stalno cacka po disku, pa sam instalirao na SSD, ali ista stvar. A znam da je ssd brzi i od starog 500gb hdd-a, pa bi trebalo bolje raditi.

Ima li netko slican problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
L.A. Noire trza?

Napravi shortcut launchera igre na desktopu, ajde na properties i na kraju target bara dodaj  -str -npd -nonv.

Trebalo bi pomoći.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Re: L.A. Noire trza?

Ne mogu sada ali probat cu to sto si rekao. nego, cudno mi je to sto sa ddr2 memorijem i 500gb diskom sve radilo savrseno, a sada sa ddr3 i 1000gb diskom sve trza.

17 godina
neaktivan
The Shop kaže...

Ne mogu sada ali probat cu to sto si rekao. nego, cudno mi je to sto sa ddr2 memorijem i 500gb diskom sve radilo savrseno, a sada sa ddr3 i 1000gb diskom sve trza.

Do igre je, nije do tvoje konfiguracije, trebalo bi raditi, ako ne sve tri skupa onda kombiniraj, jednu po jednu, dvije po dvije i slično, ali vjerojatno će ti i ovo prvo raditi.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking...
16 godina
neaktivan
L.A. Noire trza?

i men je na 15 slučaju počelo trzat ko ludo, ništ ne pomaže, jbg.

F.C. LIVERPOOL, F.C. CHELSEA, F.C. JUVENTUS
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

i men je na 15 slučaju počelo trzat ko ludo, ništ ne pomaže, jbg.

Njemu je počelo trazti nakon promjene komponenti, ne nakon određeno slučaja.

I meni je 15 slučaj protekao glatko kao i ostali, tako da ni to nije neko pravilo.

16 godina
neaktivan
L.A. Noire trza?

Ja sam primjetio da mi lampica od HD cijelo virjeme svijetli dok se vozim s autom, milsim da je to uzrok microstuttera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

I kod mene lampica HDD-a cijelo vrijeme svjetluca i cuje se disk. Nego zanimljivo je to sto kad igru stavim ns SSD disk, manje zapinje, ali se neke teksture i dalje ne otkrivaju na vrijeme ne go treba cekati dok ih load-a.

14 godina
L.A. Noire trza?

logicno da ce trzati kad je igrica ogranicena na 30 fps, cisti konzolitis, steta, mogli su je bolje uraditi da ide preko 30 da igramo ko ljudi

Had a dream I was king, I woke up still king

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
The Shop kaže...

I kod mene lampica HDD-a cijelo vrijeme svjetluca i cuje se disk. Nego zanimljivo je to sto kad igru stavim ns SSD disk, manje zapinje, ali se neke teksture i dalje ne otkrivaju na vrijeme ne go treba cekati dok ih load-a.

To tim koji je radio igru treba pod hitno popravit, normalno da će igra trzuckat kad cijelo vrijeme disk roštilja. Ovo je jedina igra koju sam dosad igrao i da tako yebe po HD.

14 godina
protjeran

Sve to stoji što kažete, ali dok nisam promjenio disk sve je radilo brže. Pa je li moguće da je taj od 500gb bio toliko brži od ovoga 1tb, a ovaj je daleko nojiji i sintetički brži. A po ovom kako mi igra ide, čini se da je taj onda bio brži i od ovog SSD-a, što je mislim nemoguće. netko je ranije rekao da je moguće da cijela konfiguracija jednostavno ne voli igru. Sad sam gledao po forumima, tamo ljudi sa prosječnim PC-om vrte igru bez problema, a netko sa alienwareom ne može igrati a da ne roštilja po HDD-u.

Ma nek se jxxx i L.A. Noire i njihov studio!!!!!!!!!!!!!!!{#}

14 godina
neaktivan
L.A. Noire trza?

Trebam malu pomoć ,instalirao sam na kompjutor L.A. NOIR  i igra mi nevjerojatno trza sto mislim da ne bi trebalo na moju konfiguraciju.

Al ono konstantno i na najnizim detaljima.

Konfiguracija mi je: amd 64 x2 dual core  3.10 ghz

8gb  memorije i graficka msi nvidia 550 gtx ti  1gb

dal postoji neki patch ili tako nesto jer ostale igre igram bez problema,kao sto je novi call of duty i i te.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
L.A. Noire trza?

Katastrofa..fakat mi nije jasna ova igra. Znaci isprobo sam sve ove komande i sve kaj sam naso na internetu al jednostavno ne ide. 30 fps-a sam dobio na prvom nivou dok je jos kao mrak i tad nije trzalo. Cim sam doso do prvog nivoa di operiramo po danu gotovo. Trza ubi bože, ali fascinantno, isto i na najjacoj i najslabijoj rezi. Istina je da mi proc ne prolazi kao, ali ako mogu igrat gta 4, mafiju i mw3 pa jednostavno mi je tesko povjerovat da ovo ne ide bar na nekim low-medium postavkama :/

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ajd molim te mi objasni kako da to napravim kao što si naveo pokušavao sam ali neće, što točno moram napravit!? ono "

Napravi shortcut launchera igre na desktopu, ajde na properties i na kraju target bara dodaj  -str -npd -nonv." malo sam blentav za takve stvari...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 21:03 (VUKSHEL).
14 godina

to ti je kad otvoris tam za mjenjanje rezolucije imaš dolje bijelu traku u koju upisuješ ta 2 moda !

d4rkd3atH
17 godina
neaktivan
L.A. Noire trza?

i meni igra uzasno trza nemozes uopce se kretat. dali ima kakav patch ili nesto sto poboljsava to?

0 0 hvala 0
15 godina
L.A. Noire trza?

Ja imam ovaj patch L.A. Noire v1.1.2406 Update i ne trza mi ništ. Sve na max postavljeno

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice