Jagged Alliance - Back In Action

poruka: 10
|
čitano: 2.308
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Znam da turn-based strategije nisu vise popularne ali sta se nitko ne veseli napokon nastavku legendarnog Jagged Alliance-a? Koliko vremena sam utukao u dovjku, ufff... A ovo izgleda dosta obecavajuce po gameplay videoima.

Gameplay izgleda solidno, dosta dosljedan taktickom napucavanju u dvojci (makar ja ne bi to tako odigrao, ali dobro). Znam da ce ovo bit nejasno vecini danasnje MW generacije sa attention spanom od 2 ms ali nisam valjda jedini koji se vesli taktickom postavljanju mercova po krovovima u okruzenje i onda zavrsavanje sukoba u 2 kruga preciznom vatrom iz lezeceg polozaja (ahhh, nostalgia {#})? Jos da se Shadow opet pojavi...

Izlazi na Steamu 14.02.

Vi veri veniversum vivus vici
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Da, jedini si koji se veseli...

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Jagged Alliance - Back In Action

Oh well

14 godina
neaktivan

ti gore ako nemaš ništa pametno napisati o priloženoj temi onda ćuti i komentiraj teme koje te ZANIMAJU...

nisi jedini koji se veseli tome... ja već dugo iščekujem novi jagged alliance... mnogo sati, mjeseci sam proveo igrajući tu igru i sve ekspanzije... za svoje vrijeme je bila odlična i realna igra a i grafičli nije bila tolko loša... barem što se tiče enviroment-a...

uglavnom "sunburn"... ako si ljubitelj ovog taktičkog RPG-a možda bi te mogao zainteresirati ovaj zanimljivi patch "jagged alliance 2 1.13" koji donosi nove mogućnosti kao npr... mobilna miltia kojoj možeš naređivati u koji sector da ide i koga da napada i zapošljavati ljude u raznim facilityima za bolji income, puno više itema itd...

http://ja2v113.pbworks.com/w/page/4218339/FrontPage

a ak hoćeš malo teži remake dvice nabaviš "jagged alliance 2 wildfire" i expanzije poput "unfinished business" ili "dedriana lives"

isto tako možeš probati nedovršenog predhodnika trice a zove se "hired guns jagged edge" samo nećeš se oduševit jer se stvarno primjeti da je nedovršen...

uglavnom... malo zagrijavanja dok ne dođe trica :)

1.13 1.13
jagged edge jagged edge
hired guns jagged edge hired guns jagged edge
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.1.2012 21:15 (sylar951).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Presao sam Unfinished Business ali sam se ubio prelazeci ga, tezak je u materinu. Nadam se da ce i Back In Action bit negdje na tragu dvojke/UB, inace mi nece bit gust.

Uz ovo i povratak pravog X-Coma od strane Firaxisa moguce da se turn-based squad taktike vracaju malo po malo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Demo se pojavio na steamu ako ga netko zeli isprobati.

Meni nesto ne sljaka pa mi steam ne zeli poceti skidati demo. Mamicu im.... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan

hmmm .... demo zasigurno nebi trebao pokazat pola tih funkcija što bi trebale bit... npr.. sjećam se kad sam prvi put igrao demo od jagged alliance 2 davne 2003... u tom demu imao si 6 merc-ova i samo jedan sektor za očistiti, znači nisam imao pojma da u orginalu možeš putovati, imati laptop, graditi miltiu, trenirati statse... e sad, čuo sam da u ovom nastavku neće biiti ovih opcija... stvarno to nebih volio jer bez toga bi JA bio linearan...

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

I jel tko zaigrao?

Intel i5 750 @3.8; GA P55 UD3; Kingmax 4 Gb 1600 Mhz; Gigabyte 6950 2 Gb; Hdd Samsung F3 1 Tb X 2 i F4 2 Tb
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zaigrao i toliko se nazivcirao da sam skoro izlupao monitor. Inace sam veliki ljubitelj jagged alliancea 2 kojeg sam presao nekoliko puta, ali ovo smece cu vjerovatno obrisati (dat cu mu jos koju sansu jer sam ovaj nastavak godinama cekao). Uglavnom, AI ispod razine kucnog misa, neprijatelji trckaraju bezveze. Moji mercovi bezveze reagiraju u borbama, nekad pucaju, a nekad u istoj situaciji trce oko stola dok ih netko roka (bez obzira sto imaju zapovjed da vracaju paljbu), tek kad dodje do borbe prsa o prsa,ajmeee. Nakon 15 minuta igranja sam izgubio mogucnost oznacavanja vise vojnika putem misa pa sam morao restartirat igru. I sto je meni najgore, izbacili su takticki element igre i igru na poteze, a po tome se igra i isticala. Sad je sve real time, osim sto se moze prebacit u nekakav takticki mod gdje se sve pauzira i onda se kao moze zadat sta ce svaki vojnik raditi i koristiti timeline sto je jedina dobra novost. Uglavnom razocaran sam. Jel ima netko informaciju o kakvoj igri koja je cista kopija JA2 samo da je malo novija?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice