FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.038.718
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FIFA 18

da i naravno da nisam ulozio ni lipu dinar euro, ali jesam vreme :) u pekovima jedino dobio hereru prodao ga za 25.000, ali tek pre neki dan da mi je bilo tih 25.000 na pocetku i da sam kapirao sta su inform kartice i koliko ce da rastu, recimo u ponedeljak u 15:00 sigursona koliko hoces po 40-41, cekam nekog za bn od 39.000, dodje mi brat odigramo sedam utakmica, odlazim posle tri sata na tl njega nema ispod 70.000. tad kupih edersona, odlicno brani, bolji mi od kurtoe kog prodah, ali mu cena ne skace, kao ni sancezu koga sam sad stavio na tl, pricam o cb sancezu, i vraticu ponovo van dajka, covek kida u odbrani, bolji i od luiza, azpija, baija, koscelnog... igrah par utakmica sa fabregasom, silvom, ljudi ih izbegavaju jer su kao spori, ali za pasove kakve salju jesusu, rasfordu i vardiju, mogu brzinu da imaju i 40 :) ali i ja se opet resih da uzmem brzog alija, dembelea, sanceza, vajnalduma :)

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Sramota kaj rade. Lichsteiner dobije IF karticu a sinoć spljugali dok recimo Sigurdsson ima dva asista protiv turaka i riješi tekmu a dva dana kasnije zabije prvi i namjesti drugi gol i odvede island na svjetsko prvenstvo i ništa. Čudno da nitko od portugalaca ne dobije IF a rastavili švicarce? Smiješno. Niti Salah ne dobije nadogradnju a odvede sam egipat na svjesko prvenstvo. Kakve bezvezne kartice  dobile IF, sve sami pljugeri...

Popizdim i idem iz greške u grešku. Prodam Salaha za 375k nadajući se da će mu pasti cijena kada se skuži da neće dobiti nadogradnju. Sada ako mu ne padne cijena jaja ću si odgristi..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 17:02 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

sto mrzim ka ispisem esej, a ne posalje mi se poruka grrr..... a napisah za ove skepticne kako nisam ulozio ni jedan euro u kupovinu, osim sto se otvorih i kupih icon edition pa je zaigrah tri dana ranije i sto dobijam dva peka neka nedeljno, ali ne dobih nista u njima osim herere koga pre neki dan odmah uvalih za 25.000. 

0 0 hvala 0
11 godina
Re: FIFA 18
movie kaže...

Sramota kaj rade. Lichsteiner dobije IF karticu a sinoć spljugali dok recimo Sigurdsson ima dva asista protiv turaka i riješi tekmu a dva dana kasnije zabije prvi i namjesti drugi gol i odvede island na svjetsko prvenstvo i ništa. Čudno da nitko od portugalaca ne dobije IF a rastavili švicarce? Smiješno. Niti Salah ne dobije nadogradnju a odvede sam egipat na svjesko prvenstvo. Kakve bezvezne kartice  dobile IF, sve sami pljugeri...

Popizdim i idem iz greške u grešku. Prodam Salaha za 375k nadajući se da će mu pasti cijena kada se skuži da neće dobiti nadogradnju. Sada ako mu ne padne cijena jaja ću si odgristi..

Kako znas tko je dobio inform jeli mozez stavit link od izvora.

Edit:sad sam nasao na futheadu njih dvoje su dobili hero karticu i racunat ce im se to u otw karticu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 17:27 (The_K).
17 godina
The_K kaže...

Kako znas tko je dobio inform jeli mozez stavit link od izvora.

Edit:sad sam nasao na futheadu njih dvoje su dobili hero karticu i racunat ce im se to u otw karticu.

Hero se prošle godine nije računao u OTW karticu. OTW je dobijao nadogradnju samo ako je igrač imao IF karticu. Ako bude ove godine, popizdit ću što sam ga prodao.

Kupio ga ponovno i spljugao 20k coinsa... fakat idem iz gluposti u glupost. Super, sad mu je i cijena pala nakon 19 h. Da sam kupio 5 minuta kasnije bio bih u plusu. Ha, ha... jeben je market, pogotovo kada izgubiš kompas.

edit: dobio je nadogradnju..

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 19:14 (movie).
11 godina
neaktivan
Kad je movie najbolje vrijeme za prodat otw sigurdsona. Odmah ili cekat koji dan.

0 0 hvala 0
17 godina
balky1911 kaže...
Kad je movie najbolje vrijeme za prodat otw sigurdsona. Odmah ili cekat koji dan.

Bilo je do 19h. Tada si mogao za njega dobiti 110k coinsa a već sada vrijedi 80k coinsa. Njega sam dobro utopio, jedino sam sa salahom kiksao. Dobro sam ga prodao ali ga nisam trebao uzimati prije 19h. I njemu je cijena pala tako da sam na njemu spljugao ea porez. Ako ga nisi prodao, nemoj ga sada prodavati. Cijena mu pada. Ako ti nije sila pričekaj, dobit će ziher još jednu nadogradnju jer lik igra dobro. Malo je problem kaj ga u evertonu stavljaju na krilo a lik je rođeni CAM.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 19:46 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Otvaram sad paketic od Atletico/Barcelona SBC-a kad ono ljubicasti flare, srce mi skače ko divlje na trenutak i onda naravno...

edit:

Ok, upravo sam iz onog zadnje paketa za MM opet dobio istog ovog panja. Pa jebem ti trolanje...

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 22:45 (MBuda).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

edit: dobio je nadogradnju..

Po novom OTW kartice će dobivati nadogradnju neovisno o TOTW karticama.

Ne znam točno što se gleda za nadogradnju, ali to je dobro jer sada sve OTW kartice imaju šansu.

Čak i Theo iz Reala :)

BTW

Krivo mi je k'o psu što nisam uzeo OTW Salaha.

Imao sam lovu i nećkao se pa mu je cijena počela rasti i onda kita.

Kad sam ga gledao uzeti, išao je po 150k jbga.

[19xx] 4ntraks
17 godina
goran973 kaže...

, recimo neko je gore iznad napisao da cene ponedeljkom padnu 20 posto sto uopste nije tacno u ponedeljak su cene svih igraca otisle minimum za 20-30 posto, ali svih bar ovih 30-ak koje ja preprodajem.

S obzirom da ne igramo igre na istoj platformi ne možeš mi reći da lažem. Na PS4 u to vrijeme ima preko 6 milijuna transakcija a na PC oko 400k transakcija. Naglasio sam da je to ponedjeljkom ujutro kada ekipa krene otvarati packove od SB i ta berba traje najviše dva sata dok se ne otvore packovi. Suareza sam uzeo u to vrijeme za 460k coinsa a mogao sam i jeftinije proći a trenutna cijena mu je preko 550k coinsa. Pikiram Balea, pratim ga i ponedjeljkom ujutro je oko 470k coinsa a sada je debelo preko 520 k coinsa..

Znači ako ću ga uzimati moram čekati ponedjeljak ujutro. Evo, Courtoisa sam platio 59k coinsa a sada je oko 88k coinsa itd. I da, probao sam nekoliko golmana i Courtois mi je najbolji golman za sada. S obzirom na igru dobro je da je golman što viši zbog udaraca iz daljine i izlaska na centaršut. Niske golmane stoga izbjegavam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.10.2017 23:24 (movie).
9 godina
Nikad mi se nije slaga ovaj sbc i veceras me mali nagovori i dobijemo ovo...

9 0 hvala 0
17 godina
IDMM kaže...

Ja ga ne bih prodavao.

11 godina
Fifa 18 gotovo ni u čemu nije napredovala u odnosu na fifu 17, lica igrača su ista, osim primjerice messija kojeg su malo uredili, najviše mi na kurac ide kad zabijem gol nemam više slobodu proslave pogotka, proslave su bile bolje u fifi 17, smeta me što primjerice proslava ‘right here right now’ ne bude snimljena iz bliza kao u fifi 17, već igrač ostane pri toj proslavi ostane u istoj dimenziji kao i za vrijeme utakmice
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
playjob kaže...
Fifa 18 gotovo ni u čemu nije napredovala u odnosu na fifu 17, lica igrača su ista, osim primjerice messija kojeg su malo uredili, najviše mi na kurac ide kad zabijem gol nemam više slobodu proslave pogotka, proslave su bile bolje u fifi 17, smeta me što primjerice proslava ‘right here right now’ ne bude snimljena iz bliza kao u fifi 17, već igrač ostane pri toj proslavi ostane u istoj dimenziji kao i za vrijeme utakmice

Pa onda i nemaš neki problem ako ti je od svih sranja u igri proslava gola glavni problem? Inače nisam nikada skužio čemu to uopće služi. zabijem gol, stisnem x i vozi dalje. Nikada ne gledam gol jer znam koliko mene živcira kada lik gleda gol. Ako mi se nešto i gleda, pogledam poslije tekme kada nikoga ne živciram time..

11 godina
Nisam reko šta igram, al da znaš ne igram fut, nisam ga nikad igro niti ću, igram protiv PC-a, imam još za navest negativne stvari u fifi, koje su bile puno bolje izvedene, a neke čak i realnije u fifi 17, ako hoćeš mogu ti složit post
11 godina
I da, nekad znam odigrat prijateljsku protiv nekog na internetu
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
movie kaže...
IDMM kaže...

Ja ga ne bih prodavao.

Iskreno nebi ni ja ali moj mali vec smislja dream team pa neka proda. Sad mi igra vise nije napeta kad cemo imat previse coinsa. Ja volim sarat po marketu i polako zaradivat a sad to nema smisla. Volio bi da je puno teze doc do coinsa i opcenito dobrih igraca jer ovako proslo je tek  par tjedana a svako drugi ima ronalde messije itd

17 godina
IDMM kaže...

Iskreno nebi ni ja ali moj mali vec smislja dream team pa neka proda. Sad mi igra vise nije napeta kad cemo imat previse coinsa. Ja volim sarat po marketu i polako zaradivat a sad to nema smisla. Volio bi da je puno teze doc do coinsa i opcenito dobrih igraca jer ovako proslo je tek  par tjedana a svako drugi ima ronalde messije itd

Pa iz moje perspektive je teško. Otvorio sam pun kufer packova a nisam dobio u njima baš ništa. Ako nekoga posere to ne znači da je lako doći do nekog igrača. Opet se ko isus patim na marketu da bih nešto zaradio a netko otvori jedan pack i u njemu dobije gotovo dvije milje coinsa. Nije lako, samo netko ima više a netko manje sreće.. Ima nas puno ovdje na forumu a nitko nema niti ronalda niti messia. Isprika, sada sam se sjetio  da sam nakon prvog vikenda SB dobio Griezmanna. Eto, bar nešto. Sve ostalo smeće koje nije vrijedno spomena.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.10.2017 19:50 (movie).
17 godina
playjob kaže...
Nisam reko šta igram, al da znaš ne igram fut, nisam ga nikad igro niti ću, igram protiv PC-a, imam još za navest negativne stvari u fifi, koje su bile puno bolje izvedene, a neke čak i realnije u fifi 17, ako hoćeš mogu ti složit post

Nema potrebe. Dobro znam što u ovoj igri ne valja a možda moji minusi igri nisu i tvoji minusi i obrnuto..

8 godina
neaktivan
Moze se reci da sam dobro prosao od nagrada za gold 3 u wl. U prvoj kartici matic u drugoj mertens ode za 142k u trecem manolas 15k sve ukupno 230k taman za bonucija otw i chielinija (obozavam italijanske stopere) e sad me zanima sta mislite dali da uradim sbc za rui costu? Vec imam 85 costu i brutalan je i mogu ga prodati za 400k i to uloziti u sbc za costu 90. Jeste da ne moze da se proda ali je brutalan pa i ne mora.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Ostali jesu vama wl nagrade stigle, meni na pc jos nista?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kakvi su Jesus i Rashford? Probao sam Costu, Vardya i Moratu i od njih troje mi se Morata pokazao kao najbolji dok je Costa bio katastrofa.

14 godina

Pao IF Matuidi u packu. Nakon Gintera i OTW Salaha jos jedna kartica u boji. Sad probat uhvatit elite pa dobit malo bolje packove.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.10.2017 23:39 (JohnnyBlaze).
9 godina
pleyr kaže...

Ostali jesu vama wl nagrade stigle, meni na pc jos nista?

Ja sam dobio poruku da sam cheater i da mi se oduzimaju nagrade od WL. Boze moj koji retardi.

17 godina
vaskeas kaže...
Moze se reci da sam dobro prosao od nagrada za gold 3 u wl. U prvoj kartici matic u drugoj mertens ode za 142k u trecem manolas 15k sve ukupno 230k taman za bonucija otw i chielinija (obozavam italijanske stopere) e sad me zanima sta mislite dali da uradim sbc za rui costu? Vec imam 85 costu i brutalan je i mogu ga prodati za 400k i to uloziti u sbc za costu 90. Jeste da ne moze da se proda ali je brutalan pa i ne mora.

Za te sbc milja će biti premalo. Totalno neisplativo. Možda nekoga posere pa mu se vrati u packovima ali kakve sam ja sreće ne bih dobio ništa a dati milju u nepovrat je u ovoj fazi igre suludo.

10 godina
neaktivan
movie kaže...
playjob kaže...

Pa onda i nemaš neki problem ako ti je od svih sranja u igri proslava gola glavni problem? Inače nisam nikada skužio čemu to uopće služi. zabijem gol, stisnem x i vozi dalje. Nikada ne gledam gol jer znam koliko mene živcira kada lik gleda gol. Ako mi se nešto i gleda, pogledam poslije tekme kada nikoga ne živciram time..

Njemu je proslava gola isti problem kao nekima mreze na golu...

I am over 9000!!!
12 godina
neaktivan
FIFA 18

MOVIE imas li mozda procjenu, pikiriao sam naingolana. imam nekakvih 300k na pc-u igram.

da li ce cijene padati jos i kada? ili ce do daljnjega ostati ovako? i jeli to ta cijena za njega jer se vrti negdi oko 300k ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 18

Čudna stvar mi se događa otkad sam u momčad stavio Davida Luiza.

Par centralnih braniča mi čine Rojo kojeg sam stavio lijevo i David koji je desno.

Tako sam barem ja zamislio da oni stoje u igri, ali David se ne slaže s mojom odlukom i na neku foru izgura Roja desno.

I to nije rijetkost, jako često je David lijevo.

Nisam probao zamijeniti uloge baš da testiram hoće li se gurat na desnu stranu.

Mogao bih danas?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
orim0909 kaže...

MOVIE imas li mozda procjenu, pikiriao sam naingolana. imam nekakvih 300k na pc-u igram.

da li ce cijene padati jos i kada? ili ce do daljnjega ostati ovako? i jeli to ta cijena za njega jer se vrti negdi oko 300k ?

Ne pratim talijane ali svih ovih godina oni su prvi gubili na vrijednosti osim par igrača. Gledam danas cijene i sve je u blagom porastu. Teško da će biti nekog pada cijena prije kraja mjeseca i noći vještica. Ove godine relativno lako se dolazi do coinsa i pretpostavljao sam da će igrači držati cijene, pa i rasti njima. Ako ga pikiraš već neko vrijeme vidiš kako mu se cijena kreće. Sam odluči, ne znam što bih ti drugo rekao. 

14 godina
neaktivan
goran973 kaže...

pa daj da vidimo kakva je momcad :)

+ cca 1500 igrača u klubu.

U prošloj fifi to sam imao tek negdje u veljači/ožujku.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice