FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 711.976
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Rx 480 trosi 180 w, to mi je malo bez veze! Nisam bas zagrizeni gamer tako da ce mi 470 biti ok.
Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
10 godina
neaktivan
FIFA 17

gdje najjeftinije kupiti fifu 17?

0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže...
Rx 480 trosi 180 w, to mi je malo bez veze! Nisam bas zagrizeni gamer tako da ce mi 470 biti ok.

Ne tako davno trošile su i više nego duplo od današnjih grafulja pa smo preživjeli..

10 godina
The_K kaže...

O tome ti ja pricam cijelo vrijeme movie ovdje na forumu,prokleto stopanje lopte usere sve sto je najgore nekad kad je korner mi zna stopat loptu pa gdje je tu logika ako su pored tebe protivnickih igraca nekako je logicno da se izbija iz prve sa glavom ili sa nogom ako je lopta niska a ne je stopat.Ako netko zna kako izbit loptu iz prve bez stopanja neka napise ovdje.Hvala

Ja sumanuto tipkam po kocki i svaki put mi izbije... Kontrole su mi kao u pesu tak da je kocka pucanje po golu, a ne nabacivanje...

I am over 9000!!!
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovaj Oblak je mrtvo smece od golmana.. smrad glupi ne moze nista obranit, a 78 rated golman od protivnika brani sve zivo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ja samo A (dodavanje) do kraja, 4 bara sto se tice kornera. Sad sam odigrao jednu tekmu sa likom koji solira, radi to fantasticno i jedva sam ga pobedio 2:1 mada je mogla biti i njegova pobeda, pas igra protiv skila... Inace ovde u futu na 17. nisam bas mnogo ovakvih tipova igraca sreo.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Goust78 sa ovom mojom sam presao ROTR na medium/high na 1080p uz dx12
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Nesto radim krivo, znaci totalno mi je u kurcu konstrukcija napada u igri. Nekad trce nekad ne, nemam pojma koji custom taktiku da stavim. Uglavnom imam super momcad cisto sumnjam da je do njih.

Kji La Liga golman valja Moya za kurac skroz

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Ja sam zadovoljan s Navasom

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma jebem ti mater vise i igrice usranoj da moj jebeni igracu 119 minuti produzetaka zabi auto gol opet onako namsjeteno u tri isusove pm vise mi je pun kurac igrice toliko fali da zbuban ekran i gamepad jebo sam im sve zivo 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nitro66 kaže...

Ma jebem ti mater vise i igrice usranoj da moj jebeni igracu 119 minuti produzetaka zabi auto gol opet onako namsjeteno u tri isusove pm vise mi je pun kurac igrice toliko fali da zbuban ekran i gamepad jebo sam im sve zivo 

hahahah :D

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Odlican je Navas jebo sam mu mater kupim ga i 4-1 izgubim odma.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Fifa at its best!!  pa majku im..

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 23:16 (ReventoN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Trebaju popraviti obranu u sesnaestercu jer ima previse bugova koda igram fifu 11,12 pa se desevaju takva sranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Jedino sto me nervira je to sto je nekad namjesteno da ne mozes pobjediti...Stvarno sramotno da nekad igrač da sam sebi autogol.promasi 10 zicera a on ne prode centar i pobjedi.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma nek si jebu milu mater.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Kad sam vidio tko je sve u novom TOTW prodam opet gotovo sve igrače jer rekoh otvarat će se packovi pa će igrači biti jeftiniji. I krene tako, no ubrzo sve ode k vragu. Odjednom, bar na PS4 sve kartice počnu cijenom rasti da to nije normalno. Nema logike. Danas je ponuda na marketu bila najveća otkako je igra izašla. Gotovo 4 milijuna kartica na marketu a cijene rastu i rastu. Primjerice, danas sam ujutro prodao bar 7/8 Tourea po 73k a kupovao sam ih po 61k da bi večeras ljudi bidali na 75k. I sad nemam više niti jednog Tourea. Nemam više niti Reusa jer je prešao 200k a ujutro sam ga kupovao po 177k coinsa. I tako sve kartice, bar ove koje ja pratim. Stvarno van svake logike...

Inače igra je jebeni fliper. Ja to ne mogu sve pogledom pratiti kako se brzo odigrava. Koji je smisao takve igre? Da stvar bude gora igra je preuzela dobar dio na sebe pa tako ja kao igrač imam sve manji utjecaj na zbivanja na terenu. Dogodilo mi se nekoliko puta da hoću dodati prvom do sebe a igra odigra takvu dubinsku loptu u idealan for za gol da ostanem zateknut jer nisam očekivao takvo proigravanje. Na kraju krajeva to nisam niti htio. Poslije tekme si pogledam ponovno jer je stvarno sve bilo lijepo o perfektno. Jedini je problem kaj taj pas nisam odigrao ja već sama igra. Zaključak je da su napravili igru koju može svatko igrati. Uopće ne sumnjam da će ekipa biti zadovoljna. U ovoj fifi svi se mogu nazivati igračima. Zato mi je glupo kada se uđe u raspravu kako se netko dobro brani a netko lijepo kombinira a netko opet radi dobar presing itd. Koliko vidim igra sve radi a mi smo tu samo da bi to sve platili i osjećali se zadovoljnim. Ea zna kako to napraviti..
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
I ja sam poceo igrati na ps 4
Jel mi mozete dati par tips za trejd, kupio sam par igraca al cijene padaju
https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Igram na Fifi onaj Season mode online,start iz 8 divizije,bilo je lijepo pobjeđivati,ali kad sam stigao u 3. diviziju,počinju problemi...jednostavno igra se dosta brzo,a protivnici igraju flastera na svakom mom igraču,ne znam što bi reko,jednostavno ne mogu razviti nekakvu pass igru,cijelo vrijeme mi presijecaju loptu i uglavnom gubim 1:0,ali premalo šansi stvaram, ovo oduzimanje lopti je jednostavno prebolesno napravljeno, uzmu mi loptu s leđa ko od šale,a stvarno se trudim zadržati loptu...ali oni abnormalno pokrivaju sve moje igrače.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Definitivno ovo vise nemrem podnjet. Znaci Finale jebenog Daily knockouta igram . 20-15 omjer jebenih udaraca a frajer ima 2-2 i normalno zavrsi 2-2 i odemo u produzetke . Tamo ga isto guzim i na kraju me lik na usrane penale dobije milu im majku jebem ko ih ovakve izmisli.

Da nadjem one koji su napravili ovo govno od igrice oci bi im iskopo jebo sam ih sve skupa od uprave do cistaca u EA-u 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Koji su po vama najpopularniji jeftiniji igraci?

Pitan za mass bidding.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ljudi moji naso sam od kud im ideja za ovo sranje od autogolova u fifi. Samo premotajte na 0:45 sec 

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nitro66 kaže...

Definitivno ovo vise nemrem podnjet. Znaci Finale jebenog Daily knockouta igram . 20-15 omjer jebenih udaraca a frajer ima 2-2 i normalno zavrsi 2-2 i odemo u produzetke . Tamo ga isto guzim i na kraju me lik na usrane penale dobije milu im majku jebem ko ih ovakve izmisli.

Da nadjem one koji su napravili ovo govno od igrice oci bi im iskopo jebo sam ih sve skupa od uprave do cistaca u EA-u 

Okrenem lijevu gljivu pod 45 stepeni gore lijevo ili desno i napunim 2 crte.

Puca u ugao ,po vertikali na sredini gola .Jedini ako pogodi bas stranu odbrani ! :)

9 godina
neaktivan
hrcak12345 kaže...

Igram na Fifi onaj Season mode online,start iz 8 divizije,bilo je lijepo pobjeđivati,ali kad sam stigao u 3. diviziju,počinju problemi...jednostavno igra se dosta brzo,a protivnici igraju flastera na svakom mom igraču,ne znam što bi reko,jednostavno ne mogu razviti nekakvu pass igru,cijelo vrijeme mi presijecaju loptu i uglavnom gubim 1:0,ali premalo šansi stvaram, ovo oduzimanje lopti je jednostavno prebolesno napravljeno, uzmu mi loptu s leđa ko od šale,a stvarno se trudim zadržati loptu...ali oni abnormalno pokrivaju sve moje igrače.

Ja sam naletio na isti problem u fut seasons div 3-2. Moraš imati uhodanu šemu i znati što hoćeš. Sam si rekao da se igra brzo, što znači da nema prostora za improvizaciju ili možda je bolje reči, nema vremena da se igra kreativno.

Ono što sam napravio je slijedeće..., naštelao duboku odbranu u 2 bloka i kupio napadača jakog u skok igri, koji će biti u stanju nadskočiti bilo kojeg stopera. Ispostavilo se da je idealan čovjek za takvo što Mandžo. Čovjek je od 10 duela dobio njih 8 i spuštao te lopte mojim veznim ili na krila, nakon čega bi uslijedila munjevita akcija dok njegovi stoje visoko. Ljudi igraju presing i brzo, ali i ja sam igrao dobro odbranu, što je bio ovako pravi sudar, da bi im na kraju uspio podvaliti 1-2 akcije na gore opisani način i pobjediti.

U takvim tekmama svaka oduzeta lopta ima svoju težinu i treba paziti kako je potrošiti...

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 7:46 (TheMaverick).
17 godina
TheMaverick kaže...

Ono što sam napravio je slijedeće..., naštelao duboku odbranu u 2 bloka i kupio napadača jakog u skok igri, koji će biti u stanju nadskočiti bilo kojeg stopera. Ispostavilo se da je idealan čovjek za takvo što Mandžo. Čovjek je od 10 duela dobio njih 8 i spuštao te lopte mojim veznim ili na krila, nakon čega bi uslijedila munjevita akcija dok njegovi stoje visoko. Ljudi igraju presing i brzo, ali i ja sam igrao dobro odbranu, što je bio ovako pravi sudar, da bi im na kraju uspio podvaliti 1-2 akcije na gore opisani način i pobjediti.

U takvim tekmama svaka oduzeta lopta ima svoju težinu i treba paziti kako je potrošiti...

Drugim riječima, ova igra je sranje. Igraj antinogomet, brani se s deset igrača i čekaj jednu kontru cijelu tekmu i to je to. Ja ovo shvaćam kao zabavau. Ako hoću teretanu, odem u nju. Ako hoću malo igrati nogomet i razonoditi se, igram fifu. Svaku fifu igram na isti način u istoj formaciji i ništa ne mijenjam na taktici. Jednu godinu me to nagradi, drugu godinu me pokopa ali nema veze. Imam svoj stil i bez obzira na fifa sranja i rezultat uvijek igram isto. Kad naletim na lika s istom filozofijom tekma bude baš lijepa a kada naletim na lika kojem je destrukcija jedina primisao tekma bude teretana. Uvijek se tada pitam kakvu zabavu lik ima u tekmi u kojoj ne pređe centar čekajući sretnu loptu za kontru? Nabijem ja takvu razonodu na kitu.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Sinoc lik vodi 3:0 ,dam jedan gol i on pocne po pauzama da drka ,ostavim gamepad

i odem  ,kad ono disconect i meni poraz ?!Jel to ima sad fora kad ostavis gamepad da ti pripise poraz

prije kraja tekme ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
movie kaže...

Drugim riječima, ova igra je sranje. Igraj antinogomet, brani se s deset igrača i čekaj jednu kontru cijelu tekmu i to je to. Ja ovo shvaćam kao zabavau. Ako hoću teretanu, odem u nju. Ako hoću malo igrati nogomet i razonoditi se, igram fifu. Svaku fifu igram na isti način u istoj formaciji i ništa ne mijenjam na taktici. Jednu godinu me to nagradi, drugu godinu me pokopa ali nema veze. Imam svoj stil i bez obzira na fifa sranja i rezultat uvijek igram isto. Kad naletim na lika s istom filozofijom tekma bude baš lijepa a kada naletim na lika kojem je destrukcija jedina primisao tekma bude teretana. Uvijek se tada pitam kakvu zabavu lik ima u tekmi u kojoj ne pređe centar čekajući sretnu loptu za kontru? Nabijem ja takvu razonodu na kitu.

A gle..., šta je tu je. Čovjek se mora prilagoditi i izvuči povoljan rezultat. Meni je cilj pobjediti i osvojiti nešto a ljepotu ostavljam za prijateljske jer nikad mi nije bio problem lijepom akcijom i kombinatorikom postiči gol pod pretpostavkom da se sa druge strane nalazi netko tko igra nogomet.

Meni nepada napamet trošiti dodatne novce kako bi došao do određenih igrača i sve što steknem to je isključivo igrom na terenu, gdje naliječem na sve i svašta, a kada dođu one je*ene onda se oslanjam na svoj glavni adut, a to je ODBRANA, gdje nečekam da mi EA postavlja igrače na pravo mjesto, već pokušavam unaprijed shvatiti što će OVAJ odigrati i brže bolje prebaciti na odgovarajućeg igrača i pokrivati prazan prostor i tako u nedogled.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 10:54 (TheMaverick).
17 godina
TheMaverick kaže...

A gle..., šta je tu je. Čovjek se mora prilagoditi i izvuči povoljan rezultat. Meni je cilj pobjediti i osvojiti nešto a ljepotu ostavljam za prijateljske jer nikad mi nije bio problem lijepom akcijom i kombinatorikom postiči gol pod pretpostavkom da se sa druge strane nalazi netko tko igra nogomet.

Meni nepada napamet trošiti dodatne novce kako bi došao do određenih igrača, sve što steknem to je isključivo igrom na terenu, gdje naliječem na sve i svašta, a kada dođu one je*ene onda se oslanjam na svoj glavni adut, a to je ODBRANA, gdje nečekam da mi EA postavlja igrače na pravo mjesto, već pokušavam unaprijed shvatiti što će OVAJ odigrati i brže bolje prebaciti na odgovarajućeg igrača i pokrivati prazan prostor i tako u nedogled.

Sve to štima ali kažem da ne kužim likove koji se stanu s deset igrača u obranu i samo uletavaju u noge mojih igrača na 101 način. Nema igre, nema ničega. Tekma živa teretana. Znam da znaš igrati. Na kraju krajeva odigrali smo dosta tekmi. Čitanje igre je jako bitna stvar u ovoj igri. Tko to može na pola puta je do pobjede. Antiljano je igrač koji najbolje čita igru s kojim sam ja igrao do sada. Nešto nevjerojatno. Gušt je igrati s takvim protivnikom. Na kraju krajeva i mi smo se spojili jer smo imali istu filozofiju igre s time što se ti možeš prilagoditi protivniku dok ja i dalje tupim svoje bez obzira na rezu.

Ja imam fetiš tog marketa i ne mogu si pomoći. Opet sam sve igrače prodao i opet nemam niti jednog igrača na PS4. Sinoć su brutalno cijene porasle i sve sam stavio na market i opet dobro zaradio. Da budem iskren, još nisam niti počeo normalno igrati jer stalno visim na marketu... stalno si govorim, neću više ali to je jače od mene... pogotovo u ovoj fazi kada znam da će cijene skupih igrača pasti i ne želim ih dugo držati. Sinoć sam prodao aguera, boatenga, reusa, de bruynea, neuera, vidala jer su im cijene nenormalno skočile i jednostavno nisam htio propustiti priliku.

9 godina
neaktivan

Kod mene sve kontra i jednostavno sam željan igre na terenu, samo što više nemam vremena kao prije.

BTW., doveo sam IF Mandžu, koji izgleda ima brutalan heading. Bit će silovanja, jer i ovaj obični je opasan.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.10.2016 12:06 (TheMaverick).
13 godina
FIFA 17

Vidim da su već neki ljudi dobili svoje fut champions nagrade. Ja nisam još. Je li itko dobio išta?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice