kako prodati coinse?
Tek si počeo igrati a već prodaješ?
mi mozes reci?
Ides ravno,pa prvo skretanje lijevo,vrtis se na kruznom toku 3 puta,pa lijevo i onda skroz pravo dok ne dodjes na plocu skretanje za "Idi u pm"...
KULTURA :D

kako prodati coinse?
Tek si počeo igrati a već prodaješ?
mi mozes reci?
Ides ravno,pa prvo skretanje lijevo,vrtis se na kruznom toku 3 puta,pa lijevo i onda skroz pravo dok ne dodjes na plocu skretanje za "Idi u pm"...
KULTURA :D
Nisu rekli da je PC preslab za engine već da je preslabo ono kaj većina ljudi trenutno ima doma za taj novi engine..
Pa vidiš da tvoj poslodavac priča gluposti...
i da igramo to se tebe ni najmanje ne tiče
u kojem si gradu?
koji je ovo đava u store-u? Packova ko u priči sve i svašta,100k 600 coinsa ,svi po 24h dostupni
Deriiii
Uzeo pack od 100k, bit će dobro ako vratim 15k... užas.
ima tko coinsa viska za prodat?
Bas ste stoka... ali onako kvalitetna.
Imas stranice gdje mozes prodat. Evo ti jedan primjer http://www.mmoga.com/
Uostalom, google -> selling fifa coins -> nades...
Kako za kupovinu coinsa preko takvih stranica možeš popiti ban, jednako ga možeš popiti i za prodaju coinsa istim stranicama.
Nisu rekli da je PC preslab za engine već da je preslabo ono kaj većina ljudi trenutno ima doma za taj novi engine..
Pa vidiš da tvoj poslodavac priča gluposti...
Ne mogu vjerovati da listaš postove stare gotovo godinu dana i na njih odgovaraš? Što o tome reći i kako to opisati? U nekim medicinskim knjigama takvo ponašanje je i opisano i objašnjeno...
Bas ste stoka... ali onako kvalitetna.
Imas stranice gdje mozes prodat. Evo ti jedan primjer http://www.mmoga.com/
Uostalom, google -> selling fifa coins -> nades...
Kako za kupovinu coinsa preko takvih stranica možeš popiti ban, jednako ga možeš popiti i za prodaju coinsa istim stranicama.
Na mmoga su teski scammeri...
Kako mogu bit scammeri ako ih 80% youtubera reklamira.
Kako mogu bit scammeri ako ih 80% youtubera reklamira.
Na pocetku,sad vise ne!
Ehh,naotvaro se ovih packova,za ovu sezonu futa se ima contracta i fitnesa što za jednog što za tim. U 100k dobio IF buffona,veselim se ko kada sam dobio TOTY lahma reko evo 100 k nazad najmanje kad ono vrijedi 75k,iskušat ću ga pa ide na TL. U 2x 50k packova dobio reusa,if defoea,marcheti,dante. Dok u ostalim packovima dobio 5x coentraa, 4x montoya,5x čorluka itd.
Sve u svemu u malom sam minusu al kad zbrojim i sve ostale igrače kaj vrijede po 700-2k ću si vratiti uloženo.
Ako ste vi otvarali zanima me što ste dobili.tomu i služi ova tema da izmijenjujemo iskustva.
Pozdrav
Dobio sipak. Griezmann i Young najbolji igraci. Sve ove fitness akrtice i contracti ideu na prodaju da vratim ulozeno... ali tesko, nikako da mi uleti nesto posteno u tim mutavim paketima.
Kolko sam skužio, te paketiće se ne isplati uopće otvarat.
Ehh,naotvaro se ovih packova,za ovu sezonu futa se ima contracta i fitnesa što za jednog što za tim. U 100k dobio IF buffona,veselim se ko kada sam dobio TOTY lahma reko evo 100 k nazad najmanje kad ono vrijedi 75k,iskušat ću ga pa ide na TL. U 2x 50k packova dobio reusa,if defoea,marcheti,dante. Dok u ostalim packovima dobio 5x coentraa, 4x montoya,5x čorluka itd.
Sve u svemu u malom sam minusu al kad zbrojim i sve ostale igrače kaj vrijede po 700-2k ću si vratiti uloženo.
Ako ste vi otvarali zanima me što ste dobili.tomu i služi ova tema da izmijenjujemo iskustva.
Pozdrav
A ja otvorio onaj pack od 100k i najbolji igrač Cavani, a ovo drugo me sramota reć. Ako vratim 15k bit ću zadovoljan.
Pozdrav
Više puta sam rekao nikad više i vrag mi ne da mira i opet otvorim par packova i što reći? Nikad više!
http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=vj2gZUyBnK0df:pc
Evo i moj squad, napokon sam uspio složiti ekipu oko Robbena, kojeg sam jako htio prošle godine, ali je bio preskup. Sada sam ga uspio kupiti nakon što sam se posvetio trade-anju.
EDIT: Kakva su vaša iskustva sa Robbenom, ako ga je netko koristio..
Kolko sam skužio, te paketiće se ne isplati uopće otvarat.
Nikako se ne isplati, ali kad nemas na sta trositi coinse onda kupis svaki put jedan za 7,5k... pa ako uleti, uleti :D
http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=vj2gZUyBnK0df:pc
Evo i moj squad, napokon sam uspio složiti ekipu oko Robbena, kojeg sam jako htio prošle godine, ali je bio preskup. Sada sam ga uspio kupiti nakon što sam se posvetio trade-anju.
EDIT: Kakva su vaša iskustva sa Robbenom, ako ga je netko koristio..
Dobar je al moze i bolje..
Prva tekma s Robbenom i hat trick i asistencija, nikada dosada nisam igrao s boljim igračem. Onaj Son je isto čudo na LF poziciji, isto odlična tekma, dva gola.
Jbt., od 6 tekmi koje sam odigrao nerješeno, u 5 primam gool u 90'min. Od mirnog čovjeka EA je stvorio psovača-kočijaša-krvavog pogleda. Krajnje je vrijeme da se skuliram, jer ipak je korizma .
Jbt., od 6 tekmi koje sam odigrao nerješeno, u 5 primam gool u 90'min. Od mirnog čovjeka EA je stvorio psovača-kočijaša-krvavog pogleda. Krajnje je vrijeme da se skuliram, jer ipak je korizma .
Očito ti pada koncentracija u zadnjim minutama utakmice. Možda se opustiš i loše pozicioniraš igrače te ostavljaš previše prostora protivniku? Možda u svemu prste ima i loš odabir work ratea? Vrlo vjerojatno si svjestan da "ea" s time nema nikakve veze...
Prva tekma s Robbenom i hat trick i asistencija, nikada dosada nisam igrao s boljim igračem. Onaj Son je isto čudo na LF poziciji, isto odlična tekma, dva gola.
Ako ti protivnik dopusti namještanje na lijevu nogu, nema mu spasa. Ima izvrstan udarac. No ako ti to zatvori, desna mu služi samo za hodanje. S obzirom da u duelima gotovo uvijek izvlači deblji kraj ( mogu se složiti da je ovo moj problem pošto ne znam igrati čvrsto i na nož ) kako je rekao kompa galebubica: nije loš ali može i bolje.. no moram priznati, volim igrati s njim. Definitivno među tri najbolja udarca po golu u ovoj igri.... iznenađujuće mi je da mu nije stran niti udarac glavom s obzirom na ispodprosjećan heading...
Ako ti protivnik dopusti namještanje na lijevu nogu, nema mu spasa. Ima izvrstan udarac. No ako ti to zatvori, desna mu služi samo za hodanje. S obzirom da u duelima gotovo uvijek izvlači deblji kraj ( mogu se složiti da je ovo moj problem pošto ne znam igrati čvrsto i na nož ) kako je rekao kompa galebubica: nije loš ali može i bolje.. no moram priznati, volim igrati s njim. Definitivno među tri najbolja udarca po golu u ovoj igri.... iznenađujuće mi je da mu nije stran niti udarac glavom s obzirom na ispodprosjećan heading...
Desna noga je stvarno losa, ali volim raditi cut unutra i onda opalit, a super je agilan pa mu netreba puno za dobar šut. Zasada je stvarno odličan, vjerovatno jedini igrač koji mi je opravdao uloženo, a da ima visok rating.