FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
matić_žu kaže...

Kojom logikom Silver verzija Jesea gdje je overall 72 vrijedi minimalno 50k, a Gold verzija gdje je overall 76 vrijedi 15k?

pa upravo zato sto je silver, ti kupi upgrejdanog gold-a kao i ja i bit ces zadovoljan, a i kao silver je ST.

15 godina
FIFA 14

Ljudi, evo danas kupio Fifu, naravno od drugog covjeka, i sve sam sredio i namjestio, al me nesto bode u oci haha

Gore kraj imena mog u igri i kad odem recimo na stranicu u browseru, kraj mog imena je grb Manchester Citya,prosli vlasnik je stavio da mu je to najdrazi klub itd.

Al problem je sto sam ja navijac Arsenala haha, i promijenio sam to u igrici i kad idem na kickoff odmah bude Arsenal, al taj Cityev grb je i dalje kraj mog imena...

Nije neki veliki problem kad je rijec o igrici, al ne mogu od sramote tako haha

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pezer kaže...

Ljudi, evo danas kupio Fifu, naravno od drugog covjeka, i sve sam sredio i namjestio, al me nesto bode u oci haha

Gore kraj imena mog u igri i kad odem recimo na stranicu u browseru, kraj mog imena je grb Manchester Citya,prosli vlasnik je stavio da mu je to najdrazi klub itd.

Al problem je sto sam ja navijac Arsenala haha, i promijenio sam to u igrici i kad idem na kickoff odmah bude Arsenal, al taj Cityev grb je i dalje kraj mog imena...

promjenit ce se kroz par dana, pisalo ti je i to kad si promjenio al vjerojatno nisi citao pa si samo stisnuo continiue.

15 godina
neaktivan
Pezer kaže...

Slično je i kod mene, ja sam navijač Barce, a Bayern je ostao od prošlog vlasnika. Neznam kako to maknuti :P

Uspio, piše da će se promjeniti čim sezona završi, Monday, 12:00 AM GMT.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 20:45 (Tommy_123).
16 godina
Tommy_123 kaže...
Pezer kaže...

Slično je i kod mene, ja sam navijač Barce, a Bayern je ostao od prošlog vlasnika. Neznam kako to maknuti :P

Uspio, piše da će se promjeniti čim sezona završi, Monday, 12:00 AM GMT.

Živio ! :P 

Moj bayern već osvojio ligu haha

Netko je pitao za IF schweinsteigera..probao,odličan,defanzivno zvijer,odličan glavom,a šut iz daljine je ubojit,jedino malo spor....Nažalost prodao ga tako da mogu otvarati 5-godišnje packove,sada mi ostalo još nešto sitno,otvaram ove obične u nadi da ga dobijem :P

17 godina
izvone kaže...

Netko je pitao za IF schweinsteigera..probao,odličan,defanzivno zvijer,odličan glavom,a šut iz daljine je ubojit,jedino malo spor....Nažalost prodao ga tako da mogu otvarati 5-godišnje packove,sada mi ostalo još nešto sitno,otvaram ove obične u nadi da ga dobijem :P

NIF glavom nije bio bog zna što. Nije mi bio niti spor a vidim da je IF osjetno brži. Zakačio sam mu hunter che karticu i lik je išao kao lud a o udarcu ne treba previše pričati..

15 godina

imal ko da bi igrao Pro Club??

Da napravimo neki klub, ako je netko za :D

11 godina
neaktivan
FIFA 14
Stigao i Rooney u klub.
Eto'o vrijedi svaki novčić, nadam se da će i ovaj.
Pun elana krećem u novi dan.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Neznam da kupujem Balotellija, Ibarbo mi je savršen, brz, jak i ima dobar udarac. Imam negdje 25 tekmi s njim i oko 40 golova. Možda čak i više.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Neznam da kupujem Balotellija, Ibarbo mi je savršen, brz, jak i ima dobar udarac. Imam negdje 25 tekmi s njim i oko 40 golova. Možda čak i više.

Balooo je TATA za svee napadače u seriji A (moje mišljenje). Ja se ne bi mislio ni sekunda da ga kupim. Ako si sa Ibarbom dao u 25 tekmi 40 golova, sa Balom ćeš dati još toliko.

Kod mene su 1. izbor Tevez (nadograđeni) i Balo, a 2. izbor Ibarbo(Finisher) i Muriel (napast).

El CapitanO
15 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...
Tommy_123 kaže...

Balooo je TATA za svee napadače u seriji A (moje mišljenje). Ja se ne bi mislio ni sekunda da ga kupim. Ako si sa Ibarbom dao u 25 tekmi 40 golova, sa Balom ćeš dati još toliko.

Kod mene su 1. izbor Tevez (nadograđeni) i Balo, a 2. izbor Ibarbo(Finisher) i Muriel (napast).

Tevez mi ne paše, a Muriel je zvijer. U to sam se uvjerio. Kupit ću Balonju čim skupim pare pa ćemo vidjet :)

16 godina
movie kaže...
izvone kaže...

NIF glavom nije bio bog zna što. Nije mi bio niti spor a vidim da je IF osjetno brži. Zakačio sam mu hunter che karticu i lik je išao kao lud a o udarcu ne treba previše pričati..

probat ću i ja sa karticom ako opet dođe u klub,možda se i meni ubrza :D

11 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Tevez mi ne paše,

Još su neki pisali da im Tevez ne paše. Ja opet s druge strane uživam igrajuči sa tim El Apache-m. Igram tradicionalnu 4-4-2 formaciju, a on zbog svog workratea H/H stalno ulazi u sredinu, što mi odgovara, te je pritom uvjek u poziciji da zavuče gool sa nekih 20+m, a pokazao se i kao odličan asistent. Borac jee!

El CapitanO
16 godina
Anchor Man kaže...
Tommy_123 kaže...
Tevez mi ne paše,

Još su neki pisali da im Tevez ne paše. Ja opet s druge strane uživam igrajuči sa tim El Apache-m. Igram tradicionalnu 4-4-2 formaciju, a on zbog svog workratea H/H stalno ulazi u sredinu, što mi odgovara, te je pritom uvjek u poziciji da zavuče gool sa nekih 20+m, a pokazao se i kao odličan asistent. Borac jee!

Meni je Tevez na CAM-u, iza Ibarba ili Gomeza (ovisno o stilu s kakvim mi se igra) i perfektan mi je tamo. 
Balotellia sam prodao još prije, al ga planiram sad vratit uskoro. 

Lijepo mi je igrat sa ovom kombinacijom Pogba-Vidal iza Teveza. Dosta defanzivno kvalitetno, a opet graciozne lopte Pogbe ^^

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja stalno mjenjam veznu trojku, doduše Pirlo mi je stalno na camu, odma iza Ibarba, a zadnja 2 su mi Vidal- De Rossi( Pogba, Diamanti) . Zavisi kako kada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Anchor Man kaže...
Tommy_123 kaže...

sto je tevez dobio upgrade?

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Moram javno pohvaliti kolegu Simeka, neki dan smo odigrali dvije tekme, izgubio sam sa nekih 5 komada i više razlike, mislim da je tako bilo u obje tekme. Zatim sam ga pitao za par savjeta i vidi vraga, evo me u DIV 2. Nadam se da taj rezultat nije samo plod nekog čudnog momentuma kakvog je znalo biti u ovoj fifi.

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Moram javno pohvaliti kolegu Simeka, neki dan smo odigrali dvije tekme, izgubio sam sa nekih 5 komada i više razlike, mislim da je tako bilo u obje tekme. Zatim sam ga pitao za par savjeta i vidi vraga, evo me u DIV 2. Nadam se da taj rezultat nije samo plod nekog čudnog momentuma kakvog je znalo biti u ovoj fifi.

Cestitam!

cvek
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Vidim da raspravljate o talijanima. Lik je upravo odigrao protiv mene s Hondom na Cam-u i Balotelli uz Ibarba u napadu.
Dobio sam ga 3:0.
Sva sreča pa sam imao spremne svoje najjače stopere Aggera i Škrtela. A Zabaleta se sasvim odlično borio protiv Šarafa kojeg je ovaj forsirao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.3.2014 13:44 (prcko_croatia).

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...

Vidim da raspravljate o talijanima. Lik je upravo odigrao protiv mene s Hondom na Cam-u i Balotelli uz Ibarba u napadu.
Sva sreča pa sam imao spremne svoje najjače stopere Aggera i Škrtela. A Zabaleta se sasvim odlično borio protiv Šarafa kojeg je ovaj forsirao.

Bravo,ali ja sam isto isprobao Hondu kod talijan i odlicno mi igra,ali zavisi kako mi protivnik dopusta ;)

cvek
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Meni su najjaci ovi sta imaju ekipe po 85 overall, imaju if i sif a neznaju se dodavat. Takve najdraze kantam.

Se isplati uzimat Buffona pored Marchettia?

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
prcko_croatia kaže...

Honda za slobodnjake je fenomenalan igrac. Ako je slobodnjak na kojih 20-30m, lagano punih na 1 i pol do 2 maksimalno i ako dobro naciljas sa felsom ide u raljoke uvijek. Fenomenalno nesto. 

Hvala đapa za pohvale, samo naprijed :D 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
The_K kaže...
sto je tevez dobio upgrade?

NIJE!!! Ja sam pomješao kruške i jabuke. {#} Pogba i Vidal su dobili upgrade.

Juve, Storia Di Un Grande Amore...
11 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Po mom mišljenju, jedino zbog prestiža. Meni Điđi brani svaku tekmu i zadovoljan sam od kada sam mu zakačio SHIELD karticu.

Juve, Storia Di Un Grande Amore...
15 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...
Tommy_123 kaže...

Po mom mišljenju, jedino zbog prestiža. Meni Điđi brani svaku tekmu i zadovoljan sam od kada sam mu zakačio SHIELD karticu.

Neću ga uzimat, trošak coinsa, a dobim skoro pa isto s Marchettiem. Jedino Balonju piknem i miran sam.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Uh kako sam sada dobru utakmicu odigrao, jos uvijek ne vjerujem, 36 udaraca mojih, protivnik 5, imao sam 12 kornera, dominacija totalna, rezultat 4:0 za mene. Ali naravno od tih 36 udaraca, 24 u okvir, samo su 2 gola bila iz igre, 1 iz kornera i 1 iz slobodnjaka. Svejedno fantasticna utakmica, protivnik je imao Bundesligu, Lewa Reus i Kuba naprijed, stvarno jaka momcad, svaka dobra njemacka je takva, a moji talijani ih isprasili :) Maggio na RM u 3-4-1-2 je fantastican, i Vidal kao CAM također, odlican sut, pas, a i ima solidan sut glavom :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

jel netko mozda zna zasto svaki put kad pokrenem fifu i onda fut i onda online season i uvijek prvu utakmicu mi pukne veza? ( neovisno o kvaliteti signala) i to uvijek samo prva? wtf?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

jel netko mozda zna zasto svaki put kad pokrenem fifu i onda fut i onda online season i uvijek prvu utakmicu mi pukne veza? ( neovisno o kvaliteti signala) i to uvijek samo prva? wtf?

Jbt. i meni isto ,  8 od 10 prvih pukne veza, nije ni meni jasno , eto nisam jedini.

12 godina
neaktivan

mislio sam da sam jedini. aj bar nesto. do cega bi to mogo bit? a znamo da nije do nas.

15 godina
FIFA 14

Dali mi netko moze ovo objasnit. Jel ima to kakve veze sa perfomancama u futu ili?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice