FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.401
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14

Pfff utopi ga sas za lovu...

Kad su stavljali upgrade trebali su stavit da samo ta kartica bude spanjolska,bilo bi bolje...u ostalom sad ce Diegu past cijena

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ovaj golman mi se čini kao izvrsna investicija, kako za trade, tako i za momčad. U statsima koji su barem meni najbitniji za golmana, je bolji ili isti, jedino šta je za 3cm manji, što nije tako strašno. Kupovao sam ga ispod 20k i kroz tjedan dva ce skocit cijena gore sigurno (ako nebude TIF). 

1 0 hvala 0
13 godina
Tommy_123 kaže...

Ibarbo 8 tekmi 11 golova. Užasno mi se sviđa kakva je zvijer. Doveo i Pirla za čistu siću i dodao karticu Architect i milina {#}

Ja sam ga koristio sad par tekmi i mogu reci da losijeg napadaca nisam jos imao. Obozavam njegov lob kad si nogu pretrgne ili nesto slicno tome :D 

Moram priznat jak je. Drzis sprint i picis, ali kad dodes pred gol 80% ide kraj njega ili preko njega. Glavom je beskoristan. Skupljam za Balotellia i onda ce to bit fini napad.

Sad sam igro sa nekim likom Celuloza ime ekipe. Odlicnu ekipu ima BPL... Aguero, Rooney, sve te divlje u FUT.u. Ali je tuzno da sam ga ja sa http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=SBHFEBeCnKY83:pc nadigro potpuno. No, caka je u trokutu preko obrane. Makar imam Ogbonnu i Caceresa cisto iz tog razloga, lik je 45% svojeg posjeda iskoristio na to. A s druge strane Eto'o kraj Kompanya i Luiza nije nazalost nista mogo, zabio je gol, ali kasnije nula bodova.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

Ibarbo 8 tekmi 11 golova. Užasno mi se sviđa kakva je zvijer. Doveo i Pirla za čistu siću i dodao karticu Architect i milina {#}

Ja sam ga koristio sad par tekmi i mogu reci da losijeg napadaca nisam jos imao. Obozavam njegov lob kad si nogu pretrgne ili nesto slicno tome :D 

Moram priznat jak je. Drzis sprint i picis, ali kad dodes pred gol 80% ide kraj njega ili preko njega. Glavom je beskoristan. Skupljam za Balotellia i onda ce to bit fini napad.

Sad sam igro sa nekim likom Celuloza ime ekipe. Odlicnu ekipu ima BPL... Aguero, Rooney, sve te divlje u FUT.u. Ali je tuzno da sam ga ja sa http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=SBHFEBeCnKY83:pc nadigro potpuno. No, caka je u trokutu preko obrane. Makar imam Ogbonnu i Caceresa cisto iz tog razloga, lik je 45% svojeg posjeda iskoristio na to. A s druge strane Eto'o kraj Kompanya i Luiza nije nazalost nista mogo, zabio je gol, ali kasnije nula bodova.

Neznam zašto nikome ne paše, odličan je frajer. Trga stopere sve od redom :D

Ja sam nekog dečkića dobio, imo je IF i SIF igrače, stalno je pokušavao l1 i trokut al to kod mene više ne prolazi :P

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
Tommy_123 kaže...
SimeKZ kaže...
Tommy_123 kaže...

Ja sam nekog dečkića dobio, imo je IF i SIF igrače, stalno je pokušavao l1 i trokut al to kod mene više ne prolazi :P

Sve dok ne opali sa centra i onda hedaingom loba mog golmana u njegovom prostoru {#}

11 godina
neaktivan
FIFA 14
Ja sam rasprodao pola svojih talijana, ove najskuplje nitko neće. imam ti Ballotelia ako želiš neka trampa za nekog engleza ili tak neš.?
Sad igram sa englezima 3-4-1-2 i prezadovoljan sam. imaju devinitivno jače CB-ove od talijana, a i sredina je mrak - Wilshire i Gerarrd, s klupe upada Fellaini.
CAM- Paulinho ili Coutinho.
Sad se skuplja za Ozila.
U napadu mi Etto i Negredo,
Pre happy sam s njima u odnosu na talijane,

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

BPL glavni

Fittnes

Kad sredim pc,probat cu ih :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
prcko_croatia kaže...
Ja sam rasprodao pola svojih talijana, ove najskuplje nitko neće. imam ti Ballotelia ako želiš neka trampa za nekog engleza ili tak neš.?
Sad igram sa englezima 3-4-1-2 i prezadovoljan sam. imaju devinitivno jače CB-ove od talijana, a i sredina je mrak - Wilshire i Gerarrd, s klupe upada Fellaini.
Sad se skuplja za Ozila.

Paulinho kao CAM ? :D 

11 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Meni je taj Ibarbo dobar samo kada igra protiv mene. Od svih napadača u seriji A, Balo je definitivno najbolji. 

El CapitanO
13 godina
neaktivan
FIFA 14

igrac protiv koga najvise mrzim igrat je Remy...

0 0 hvala 0
15 godina
prcko_croatia kaže...
Sad se skuplja za Ozila.

Ozil? najlosiji cam u futu definitivno..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
11 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

A kakv je Rooney na CAM poziciji? Malo se dvoumim između Rooneya, Silve, Suareza(druga šansa) i  Nasria(???).

Cazorla i nadograđeni Oscar su već tu.

El CapitanO
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 14:07 (Anchor Man).
13 godina
FIFA 14

Nasri - Odlican, dosta sam ih zamijenio na toj poziciji ali on mi je najbolji za sada. De Bruyne mu je blizu... Rooneya nikako nebi tu stavljo... to je koda igras sa 3 spice onda.

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
Anchor Man kaže...
Encyanix kaže...

A kakv je Rooney na CAM poziciji? Malo se dvoumim između Rooneya, Silve, Suareza(druga šansa) i  Nasria(???).

Cazorla i nadograđeni Oscar su već tu.

Hmm rooney je ok igrac ali h/h workrate ga hebe.. ja bi ga preporucio na CM ima dobar workrate za CM ima strenght, dobar passing i odlican udarac. Silvu nisam probao.. suareza necu komentirat jer je za mene prelos u svakom pogledu.. a nasri isto odlican CAM.. po meni sto se tice engleza za CAM najbolji cazorla, nasri, de bruyne i eriksen nije los ima odlican passing ali mu je udarac banana...

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
11 godina
neaktivan
FIFA 14
Hvala za info o Ozilu.
Da lega i Paulinho je dobar na Cam-u, odličan heading i odličan šut.
Probao sam i Oscara ali je završio nazad na tržištu.
Coutinho i Paulinho za sada mi super.
Eto sad ću probati i Škrtela uz ove svoje lavove odpozadi.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Hmm, taj Nasri mi je inače antipatičan igrač i nikako ga ne bi volio vidjeti u svom clubu, a sa druge strane, svi ga hvale...Planiram igrati 4-2-3-1(2) i nešto mislim da bi se Rooney dobro uklopio bez obzira na h/h work-rate. Volim defanzivniju igru, vjerovatno zbog toga što sam igrao na CDM poziciji, i bio zadužen za razbijanje protivničkih napada.

El CapitanO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Kupio sam Pogbu i mogu reć da je s upgrejdom odličan.

Planiram uzimat Ogbonnu, Ballotelija i El Faraonea.

http://www.futhead.com/14/squads/8554910/

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.3.2014 15:29 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kupio sam Pogbu i mogu reć da je s upgrejdom odličan.

Ja sam sa Talijanima igrao u 4-4-2 formaciji, i mislo sam da ću baš guštati sa nadograđenim Pogbom i Vidalom u sredini kao CM-ovi, ali nažalost nije išlo i baš sam se razočarao. Statsi su stvarno obećavali. Općenito sam stekao dojam da su ovi iz serije A limitirani, bez obzira na ocjene pojedinih igrača u odnosu na igrače iz BPL. Bit će da cijena sve govori. Jbg.-a.

El CapitanO
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Meni Englezi opčenito ne leže tak da s njima ne želim ni pokušavati. Kad se zasitim talijana, krećem dalje :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina
prcko_croatia kaže...

Sad igram sa englezima 3-4-1-2 i prezadovoljan sam. imaju devinitivno jače CB-ove od talijana, a i sredina je mrak - Wilshire i Gerarrd,

U ovoj igri nitko nema jače CB od talijana.

13 godina
neaktivan
movie kaže...
prcko_croatia kaže...

Sad igram sa englezima 3-4-1-2 i prezadovoljan sam. imaju devinitivno jače CB-ove od talijana, a i sredina je mrak - Wilshire i Gerarrd,

U ovoj igri nitko nema jače CB od talijana.

Sto je je...

17 godina

Englezi više manje ok, španjolci malo čelavi u sredini, pogotovo u ovako ofenzivnoj formaciji a kod nijemaca bih na LB stavio schmelzera. Na CB mi igraju boateng i dante i meni je to najbolji stoperski par u nijemaca. Ne treba zanemariti još na toj poziciji i Howedesa....

12 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/8565824/

Za mene su taliani najbolji...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

http://www.futhead.com/14/squads/8565824/

Za mene su taliani najbolji...

talijanke su meni bolje, ali ko sam ja da ti sudim.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

To svakako {#}.

0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

talijanke su meni bolje, ali ko sam ja da ti sudim.

13 godina
FIFA 14

Volim ove debile sta zabiju 4 gola iz kornera pa se onda vecinu vremena dodavaju... ajde da nije bilo finale onog novog kupa nebi nista reko... mater usranu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Volim ove debile sta zabiju 4 gola iz kornera pa se onda vecinu vremena dodavaju... ajde da nije bilo finale onog novog kupa nebi nista reko... mater usranu.

Zakaj bi čovjek bio debil ako zabije 4 gola iz kornera? Što je onda po tebi ovaj što ih je primio 4 iz kornera?

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Zakaj bi čovjek bio debil ako zabije 4 gola iz kornera? Što je onda po tebi ovaj što ih je primio 4 iz kornera?

Nije debil sta je zabio 4 gola iz kornera... debil je sta se ostali dio tekme dodavo... Nisam ja hebeno kriv sta je Marchettiu 2 puta ispala lopta iz ruke a on poklopio u gol. I da, debil je.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice