FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.682
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Fifa 14
Encyanix kaže...
dreammaker kaže...

Najzanimljivije mi je da Fifu brani ekipa koja pucketa sa assisted finess šutevima. Pa takva Fifa je od svakog PES-a gora realno. Kako možeš braniti igru u kojoj prosječni rezultat završava sa ukupno postignutih 7+ golova? Kad ste zadnji put odigrali 0:0 utakmicu? Nikad vjerojatno.. 

Jesi ti sad neki frajer jer igras na manual? ja sma ti reko pola nas igra igricu iz zabave a ne da sad kompliciram nesto sa manualom.. nepotrebno.. od kad znam za sebe jos od pesa na playu jedinici igram na "assisted" i sad bi ja trebao zbog nekog sa foruma pocet igrat na manual da budem frajer.. {#}

You missed the point. {#}

šumski put je bio ravan.
13 godina
Fifa 14

http://www.gamespot.com/e3/fifa-14-e3-2013-stage-demo-6410217/

5:25. Xavi heads the ball... heads... nije ju pipno glavom :D

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Fifa 14

Next-gen FIFU su demonstrirali na Windows 7, a okolo tupe da je PC preslab za Ignite....{#}

http://pcgmedia.com/xbox-one-games-at-e3-were-running-on-windows-7/

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

4 2 hvala 0
14 godina
KiX777 kaže...

Next-gen FIFU su demonstrirali na Windows 7, a okolo tupe da je PC preslab za Ignite....{#}

U teoriji, ak za taj engine baš treba grafička snage GeForce 780 da bi izgledalo kak spada, onda je to i najgore optimiziran engine ikad.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
KiX777 kaže...

Nisu rekli da je PC preslab za engine već da je preslabo ono kaj većina ljudi trenutno ima doma za taj novi engine..

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 11:44 (movie).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
KiX777 kaže...

Nisu rekli da je engine preslab za PC već da je preslab za većinu onog kaj danas ljudi imaju doma..

ako imas link od tog intervjua di je lik to reko molim te da ga stavis jer je to najveca glupost koju sam cuo. ocito je da ne zele stavit ignite engine za pc ove godine jer zele da sto vise ljudi kupi x1. i ko zna kad ce oni uopce stavit taj super awesome ignite engine fife na pc.

znaci sad svaka igra koja ce radit na ignite engine nece moc radit na nasim kompovima jer su preslabi ? prejadno, ako fox engine moze radit moze i ovo smece

17 godina
aswada kaže...

ako imas link od tog intervjua di je lik to reko molim te da ga stavis jer je to najveca glupost koju sam cuo. ocito je da ne zele stavit ignite engine za pc ove godine jer zele da sto vise ljudi kupi x1. i ko zna kad ce oni uopce stavit taj super awesome ignite engine fife na pc.

znaci sad svaka igra koja ce radit na ignite engine nece moc radit na nasim kompovima jer su preslabi ? prejadno, ako fox engine moze radit moze i ovo smece

Pa valjda je svima jasno da je ovo sve napravljeno u svrhu promocije novih konzola od kojih svi očekuju puno. Normalno je da naprave poguranac. No nije mi jasno zakaj odmah engine nazivaš smećem i zašto bi ignite trebao biti u zahtjevnosti u rangu fox enginea? Dvije firme, dvije filozofie i pogled na izradu igri. Na kraju krajeva ovo je engine koji je razvijan samo za sportske simulacije i neusporediv je s foxom koji je rađen i prilagođavan za sve i svašta.. kaj se linka tiče, bilo ti je na većini stranica koje se bave igrama pa sam potraži, nije neki problem..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
aswada kaže...

Pa valjda je svima jasno da je ovo sve napravljeno u svrhu promocije novih konzola od kojih svi očekuju puno. Normalno je da naprave poguranac. No nije mi jasno zakaj odmah engine nazivaš smećem i zašto bi ignite trebao biti u zahtjevnosti u rangu fox enginea? Dvije firme, dvije filozofie i pogled na izradu igri. Na kraju krajeva ovo je engine koji je razvijan samo za sportske simulacije i neusporediv je s foxom koji je rađen i prilagođavan za sve i svašta.. kaj se linka tiče, bilo ti je na većini stranica koje se bave igrama pa sam potraži, nije neki problem..

zato jer ignite je isti engine ko i fox, frostbite, cryengine etc... to je samo poboljsanja grafika sa nekim dodacima. evo ti opis sa njihovog yt videa. Powered by the new EA SPORTS IGNITE engine, games will be alive with Human Intelligence. True Player Motion. Living Worlds.

Human Intelligence - to se moze i na ovom engineu napravit, True Player Motion - to se opet moze i na postojecem engineu napravit, jedino living worlds bi trebo novi engine. Ignite je next gen engine ali samo po grafici i nicim drugim jer smo vidjeli po fifa 14 onoj smijesnoj replay prezentaciji da nisu nista novo dodali, osim sto sad mozes glavom pucat di oces.

14 godina
movie kaže...

Na kraju krajeva ovo je engine koji je razvijan samo za sportske simulacije i neusporediv je s foxom koji je rađen i prilagođavan za sve i svašta.. 

Što točno misliš s ovim?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
movie kaže...

Na kraju krajeva ovo je engine koji je razvijan samo za sportske simulacije i neusporediv je s foxom koji je rađen i prilagođavan za sve i svašta.. 

Što točno misliš s ovim?

Pusti ga, u novom Metal Gearu nije prepoznao Snakea vjerojatno pa je ljut. 

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Za razliku od ove četiri nakaradne face iz krapine, snake izgleda kao maneken pa ga nije teško prepoznati. Imam osjećaj da se s ovim facama neko zahebavao dok ih je radio i nije bio načisto da li da mu uzor bude krapina iz jednog davnog perioda ili jeftini horror film? Što ti kao strućnjak za emocije, fox engine i sam pes misliš?  Ove face su stvarno dostojne jedne igre nove generacije...

http://www.gamespot.com/e3/image_viewer.html?sid=6409827&img=5

http://www.pcgamer.com/2013/06/13/pes-2014-will-mark-the-most-comprehensive-advance-for-the-series-since-its-inception/

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Za razliku od ove četiri nakaradne face iz krapine, snake izgleda kao maneken pa ga nije teško prepoznati. Imam osjećaj da se s ovim facama neko zahebavao dok ih je radio i nije bio načisto da li da mu uzor bude krapina iz jednog davnog perioda ili jeftini horror film? Što ti kao strućnjak za emocije, fox engine i sam pes misliš?  Ove face su stvarno dostojne jedne igre nove generacije...

http://www.gamespot.com/e3/image_viewer.html?sid=6409827&img=5

http://www.pcgamer.com/2013/06/13/pes-2014-will-mark-the-most-comprehensive-advance-for-the-series-since-its-inception/t

Ok.

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Ok.

Da, znam da je teško nešto pametno reći kad nemaš niti jedan argument jer slika govori tisuću riječi, pogotovo ove četiri face. Ja od srama ne bih uspio niti ta dva slova skucati... svaka ti dala..

15 godina
Fifa 14

kakve su ovo generic face kod igrača Atletica, tko su ti igrači? ja ne prepoznajem nikoga osim Diega Coste {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 3 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

kakve su ovo generic face kod igrača Atletica, tko su ti igrači? ja ne prepoznajem nikoga osim Diega Coste {#}

Kakve god da su ali nisu nakaradne kao one iz krapine koje pokušavaju glumiti realnost...

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 15:21 (movie).
16 godina
antimadridista kaže...

Nemoj se spuštati na njegov nivo. Svi smo svjesni da Fifa nije u stanju top klubove opremiti facama već su u jednom juventusu 90% generičkih lica i sl. Pusti ga nek misli da je "ubio" PES na temelju slike koja pokazuje emocije a ne lice, uostalom vidiš da se jadam u ovim trenucima jada hvata za svaku preostalu slamku. "Ok" mu je i više nego zaslužuje od ikog od nas.

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Nemoj se spuštati na njegov nivo. Svi smo svjesni da Fifa nije u stanju top klubove opremiti facama već su u jednom juventusu 90% generičkih lica i sl. Pusti ga nek misli da je "ubio" PES na temelju slike koja pokazuje emocije a ne lice, uostalom vidiš da se jadam u ovim trenucima jada hvata za svaku preostalu slamku. "Ok" mu je i više nego zaslužuje od ikog od nas.

Ok

16 godina
Fifa 14

A sad kad smo sve probleme ovog svijeta napokon rješili, ima li kakvih naznaka o kakvom demu? Novim online modovima i sl?

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
dreammaker kaže...

Ok

Da, znam da je teško nešto pametno reći kad nemaš niti jedan argument jer slika govori tisuću riječi, pogotovo ove četiri face. Ja od srama ne bih uspio niti ta dva slova skucati... svaka ti dala..

Som la gent blaugrana
15 godina
Fifa 14

Sjašite vise s tim facama i grafikom.. tlaka je..

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
rookica19 kaže...

Vidim da si nesposoban išta reći pa moraš koristiti citate pametnijeg od sebe!

17 godina
Encyanix kaže...

Pazi, ničim izazvan dođe lik na fifa temu i sjeti me se sljedećom rečenicom " Pusti ga, u novom Metal Gearu nije prepoznao Snakea vjerojatno pa je ljut."

Nakon toga slijedi nepotrebna prepiska preko cijele stranice?  I sad tko spama grupu? Da nije izazivao ovog ničeg ne bi bilo. Jednostavno ne mogu sjašti s mene nego samo trče po temama kako bi izazivali daljnje nepotrebne rasprave i spamanja.  Zašto?  Kaj me jednostavno ne puste na miru?  Vrati se sad na vrh stranice i vidi moj prvi današnji post? Je li svađalački, jesam li ikog uvrijedio, jesam li spamao. Normalno se započela prepiska i rekao sam ono što svi znamo i nakon toga kreće.... a bez ikakvog razloga..

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 15:56 (movie).
16 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Pazi, ničim izazvan dođe lik na fifa temu i sjeti me se sljedećom rečenicom " Pusti ga, u novom Metal Gearu nije prepoznao Snakea vjerojatno pa je ljut."

Nakon toga slijedi nepotrebna prepiska preko cijele stranice?  I sad tko spama grupu? Da nije izazivao ovog ničeg ne bi bilo. Jednostavno ne mogu sjašti s mene nego samo trče po temama kako bi izazivali daljnje nepotrebne rasprave i spamanja.  Zašto?  Kaj me jednostavno ne puste na miru?

Ničim izazvan? Ovo će ti popušiti isključivo osoba koja nije zavirila u PES 2014 temu. 

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

Ničim izazvan? Ovo će ti popušiti isključivo osoba koja nije zavirila u PES 2014 temu. 

Kakve točno veze ima fifa tema s pes temom? Ako ti se moja tvrdnja na pes temi ne sviđa zašto svađu želiš prenijeti na fifa temu? Jesam li te ja ičim danas spomenio ili prozvao na fifa temi da si se morao javiti svojim uvredljivim postom i započeti lavinu koja nema nikakve veze s fifa temom? Zar je uopće razlog za svađu moja konstatacija kako neuer nije dobro pogođen? Mislim, sve je dostupno na netu pa se vrati nekoliko stranica unazad pa vidi. Zar je toliko uvredljivo što mislim da neuer ne sliči na sebe? Jesam li ja ičim vrijeđao ikoga da to zaslužuje da me danima povlačite po temi. I kad ništa ne kažem vi se potrudite da se vratim i nešto kažem? Zar stvarno ima potrebe za tim?

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 16:03 (movie).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

daj ostavite čovjeka na miru više, i meni se čini da ste se svi okomili na njega. Što se tice ovoga, po meni, face su najmanje bitan detalj u igrici. I kako se dres vijori na vjetriću, kako mu kosica lijepo pada niz ramena i slično. Daj nek radije ulože trud u pravljenje igrice koja će konkurirat FIFI po gameplayu a ne po tome što će faca pokazat nekakvu emociju ili slično. 

11 4 hvala 0
15 godina
antiljano27 kaže...

daj ostavite čovjeka na miru više, i meni se čini da ste se svi okomili na njega. Što se tice ovoga, po meni, face su najmanje bitan detalj u igrici. I kako se dres vijori na vjetriću, kako mu kosica lijepo pada niz ramena i slično. Daj nek radije ulože trud u pravljenje igrice koja će konkurirat FIFI po gameplayu a ne po tome što će faca pokazat nekakvu emociju ili slično. 

Potpis!!

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
16 godina
Fifa 14

Ima li kakvih govora o online modovima za CG Fifu 14? 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Izgleda da se detalji skrivaju od konkurencije što je duže moguće...

16 godina
neaktivan
dreammaker kaže...

Vjerojatno sve isto ko i dosad će biti, možda malo stabiliziraju servere.

A onda će od Fife 15 se potpuno posvetit next gen izdanjima, a CG izdanja će štancat bez noviteta.

16 godina
Praetorian1 kaže...
dreammaker kaže...

Vjerojatno sve isto ko i dosad će biti, možda malo stabiliziraju servere.

A onda će od Fife 15 se potpuno posvetit next gen izdanjima, a CG izdanja će štancat bez noviteta.

Pustimo sad Fifu 15, još 14 nije vani.

šumski put je bio ravan.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice