FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.258
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Fifa 14
Cesc kaže...

A Perica kojeg će Mourinho trenirati?

Teško da će ga mourinho trenirati. Takvih perica kupe godišnje desetak i rijetko koji ispliva. Pogle delača..

13 godina
neaktivan
Fifa 14

jel ima kakvih vijesti iz Indije :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Nisam stigao pročitati, da li se pisalo kad će demo? Ja popravljam ps3 i uzimam fifu 14 i pes 14. Dok se ne uzme plejka4 igrat ću jednu i drugu igru na trojci. Šta će se više igrat to ćemo tek vidjeti. Kamo sreće da budu obje igre dobre{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
17 godina
neaktivan
movie kaže...
Cesc kaže...

A Perica kojeg će Mourinho trenirati?

Teško da će ga mourinho trenirati. Takvih perica kupe godišnje desetak i rijetko koji ispliva. Pogle delača..

Ma ok, ovo za Mourinha je bila mala šala. Nije Perica još tolika klasa. Pa kad se svaki prosječan igrač proda za cifru iznad 500k eura. Nekad mi dođe žao što nisam bio uporan sa nogometom, možda bi bio tamo neki benchwarmer kao Pinto i plaća ide, trofeji isto, a minimalan trud. :D

Što se tiče Delača, šteta je što su ga sad poslali u Srbiju, mislim dečko je vjerojatno trebao otići negdje gdje mu nakon par loših nastupa neće skandirati da je ustaša. Ali valjda ima u tome neka logika. 

Nego, još malo pa dolazi i taj famozni 20/21/22. 08. pa se baš veselim novim detaljima o fifi, nadam se dobrim vijestima. 

Why so serious?
13 godina
neaktivan

znaci tridesetak ojra...

14 godina
neaktivan
marcus1950 kaže...

Nisam stigao pročitati, da li se pisalo kad će demo? Ja popravljam ps3 i uzimam fifu 14 i pes 14. Dok se ne uzme plejka4 igrat ću jednu i drugu igru na trojci. Šta će se više igrat to ćemo tek vidjeti. Kamo sreće da budu obje igre dobre{#}

2 tjedn prije izlaska igre, sredina rujna...dat ću si slobode pa ću reći da će to biti 13.9. ili 20.9. :)

12 godina
neaktivan

Očekujem Fifa 2010 grafiku sa puno pay 2 win stvari.

Igrao sam ja taj Korejski Fifa Online 3 i nije bio tako slabi. Ali očekujem da EA napravi isto kao što je napravio sa besplatnim Battlefieldom. Korejcem ponudi Battlefield Online dobar FP2 Shooter a nama ponudi poglupljeni Pay 2 Win Battlefield Play 4 Free.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.8.2013 10:17 (Firefox72).
13 godina

Netko da zna di se moze nabavit FIFA 14 za PC naravno..preorder kakav ili nesto..al da nije preko 220-230 kn? Kao i prosle godine sta sam uzeo sa Eplati...

kreditne kartice, bankovne transakcije, paypal ,paysafe, sta god..kao metoda placanja...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
TheDarkSide kaže...

Netko da zna di se moze nabavit FIFA 14 za PC naravno..preorder kakav ili nesto..al da nije preko 220-230 kn? Kao i prosle godine sta sam uzeo sa Eplati...

kreditne kartice, bankovne transakcije, paypal ,paysafe, sta god..kao metoda placanja...

Na g2play ti je u ovom trenutku 225 kuna što je po meni ok cijena. E sad, vjerojatno će biti i za 10-20 kuna manje kako će se bližiti izlazak, ali ne očekuj neku ogromnu razliku. Barem sudeći po prethodnim godinama. Eventualno ak još funkcioniraju one fore sa indijskim Originom bi se dalo i jeftinije proći.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Hexfire kaže...
TheDarkSide kaže...

Na g2play ti je u ovom trenutku 225 kuna što je po meni ok cijena. E sad, vjerojatno će biti i za 10-20 kuna manje kako će se bližiti izlazak, ali ne očekuj neku ogromnu razliku. Barem sudeći po prethodnim godinama. Eventualno ak još funkcioniraju one fore sa indijskim Originom bi se dalo i jeftinije proći.

Da bas sam naiso i ja sad na g2play 225 kn, a jucer bilo 260 i nesto :D :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
TheDarkSide kaže...

To je ona verzija bez 24 UT paketića?  Ja bih ipak rađe uzeo verziju s paketićima... veseli pogledati svaki ponedjeljak kakve sam sreće bio..

13 godina
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

To je ona verzija bez 24 UT paketića?  Ja bih ipak rađe uzeo verziju s paketićima... veseli pogledati svaki ponedjeljak kakve sam sreće bio..

Vecinom usrane hahaha...kao i vecina nas :D :D...

Ma cekat cu i ja jos..ima do 27.9 :)

17 godina
TheDarkSide kaže...

Evo pa proučavaj

http://www.gamekeyfinder.de/games/FIFA_Soccer_14.html

13 godina
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Evo pa proučavaj

http://www.gamekeyfinder.de/games/FIFA_Soccer_14.html

Tu je negdje sa g2play...al mozda se cijene i spuste jos do izlaska igre :)

13 godina

Update sta se tice FIFE 14 nabavke...odgovorio mi je sa Eplati ovo:

"Hoćemo, imat ćemo vjerojatno sljedeći tjedan u ponudi a cijena bi trebala biti oko 220 KN

LP"
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

"Hoćemo, imat ćemo vjerojatno sljedeći tjedan u ponudi a cijena bi trebala biti oko 220 KN

LP"

jel ce imati LE?

13 godina
CroChef kaže...
TheDarkSide kaže...

LP"

jel ce imati LE?

E vidis, dobro da si me podsjetio...sad cu pitat...

UPDATE:

ovo mi je odg :

"Za sada samo standardna verzija će biti u ponudi. Kasnije ćemo imati i sve ostale"

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 20:20 (TheDarkSide).
17 godina
TheDarkSide kaže...

ovo mi je odg :

"Za sada samo standardna verzija će biti u ponudi. Kasnije ćemo imati i sve ostale"

Znači čekamo kasnije

13 godina
neaktivan
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

ovo mi je odg :

Znači čekamo kasnije

Da... sad sam i ja pitao na nekim stranicama svi imaju obicnu verziju.

Prvo sam mislio da neki daju odma cdkey od normalne verzije da upisem u origin i onda odem tamo na opciju da se nadogradi LE

ali nitko ne salje prije izlaska igre.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 22:41 (CroChef).
14 godina
Fifa 14

Prošle godine smo svi koji smo kupili sa eplati dobili verziju sa 24 paketića iako je rečeno kod preordera da je normalna verzija...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Prošle godine smo svi koji smo kupili sa eplati dobili verziju sa 24 paketića iako je rečeno kod preordera da je normalna verzija...

Prošle godine mi to bilo nebitno, no ove se godine ne bih kockao. Pogotovo kaj ove godine imaju četiri verzije igre

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.8.2013 23:34 (movie).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

koja je sansa da naprave hrvatsku ligu u fifi? :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nikakva

14 godina
Fifa 14

Za koju godinu, ako Dinamo nastavi ulaziti u LP, a ostatak društva barem u Europsku ligu, moglo bi se i to dogoditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
perkanyo kaže...

koja je sansa da naprave hrvatsku ligu u fifi? :)

Lige uglavnom dobijaju zemlje koje imaju značajan postotak u prodaji igre tako da ne treba očekivati čuda i HNL u sljedećih pedesetak godina..  U najboljem slučaju može se dogoditi da se u igri eventualno pojavi dinamo kao standardni sudionik lige prvaka u rubrici ostali klubovi..  na kraju sve se vrti oko novca a novca u ovim krajevima slabo ima ili premalo da bi se isplatio jedan takav potez. No tko zna..

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
DangerouS kaže...

Pa morali su dati službeno objašnjenje nekakvo....

Nije da ih branim, al sumnjam da bi ti izdao next-gen FIFU na PCu koja je dostupna svima preko torrenta za 0 kuna i automatski uništio prodaju novim konzolama. ni bi imali ogroman gubitak, ko bi uzimao novu konzolu za next gen FIFU kad ima next gen FIFU za 0 kn na PCu. 
FIFA 14 će izać krajem godine, ne znam di se spominje proljeće.

Oni sigurno i imaju ugovor s Microsoftom i Sonyem da nisu smjeli izdat ovu odma na next genu na PCu, čak i official imaju partnerstvo što se tiče FUTa za Microsoftom. Nije to samo odluka 5 ljudi.  

to nije nikakav izgovor. Da je tako, onda nitko ni dosad nebi kupovao FIFU na x360 i PS3, nego samo skineš na PC i igraš. A svejedno se prodavala u milijunima primjeraka. Osim toga, ako netko poželi piratizirati na PC-u, onda nemaš online igranja. 

Zapravo po toj logici bi gaming na PC-u već odavno bio mrtav.

nema smisla "uljepšavati" ono što je očito. Uostalom, oni ovo što si ti naveo u vezi piratizacije uopće nisu ni spominjali kao razlog zašto novi engine neće na PC, nego je rečeno da su današnja računala "preslaba". 

Daj pročitaj prvu rečenicu na mom replyu molim te.... "Pa morali su dati službeno objašnjenje nekakvo". Samo budale vjeruju da je pravi razlog slaba računala. 

Sadašnja situacija na PS3/x360 nema uopće veze sa situacijom kod next-gen FIFE. Tako da ti post ne drži vodu. Puno ljudi ne igra FIFU online, nije isto izbaciti identičnu igru na PC i konzole koje su na tržištu 7 godina. Ko je kupio konzolu dotada kupio je.  Postotak ljudi koji su kupili X360/PS3 samo da bi igrali FIFU13 je mali i nezanemariv.

Kod next-gen konzola je suprotna situacija. Neko će možda htjeti igrati FIFU samo offline ali mu zato treba XBONE i PS4. Možda se par puta uključi online ali mu nije presudno niti ima vremena za igru online. Stoga, da postoji PC inačica vjerojatno bi ju piratizirao umjesto trošio 4000kn na igru i konzolu.

Sve nove igre koje izlaze na next-gen konzolama pripomažu prodaji tih istih konzola. EA nije ni morao izdati već ove godine next-gen verziju ali očito je da se radi o velikoj lovi između njih i Sony-Microsoft tandema. Neki ljudi možda igraju samo COD/BF3 + FIFU te da nema ove godine next-gen FIFE možda ne bi kupovali konzolu samo radi jedne igre. Ovako sa FIFOM imaju jedan razlog više da bace 3500+ kuna na konzolu.  

17 godina
DangerouS kaže...

Sve nove igre koje izlaze na next-gen konzolama pripomažu prodaji tih istih konzola. EA nije ni morao izdati već ove godine next-gen verziju ali očito je da se radi o velikoj lovi između njih i Sony-Microsoft tandema. Neki ljudi možda igraju samo COD/BF3 + FIFU te da nema ove godine next-gen FIFE možda ne bi kupovali konzolu samo radi jedne igre. Ovako sa FIFOM imaju jedan razlog više da bace 3500+ kuna na konzolu.  

Kupio sam PS2 i PS3 samo zbog pesa a PS4 kupujem samo zbog fife. Uopće me ne interesira kupiti još neku igru za PS4 niti imam namjeru..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice