Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 850.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
16 godina
Fifa 11

pc gameplay

Moj PC  
1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Fifa 11

dobar video......:D

Antonio Boltek
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.8.2010 9:42 (GtA-EfLc).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Fifa 11

S obzirom da je za PC dobro je, još malo ispoliran WC

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Fifa 11
Ige kaže...

S obzirom da je za PC dobro je, još malo ispoliran WC

evo ga...

17 godina
neaktivan
Fifa 11

Fifa je oduvijek imale odlične pjesme :D

evo sad na rtlu puste soundtrack od fife 2000, i ja se sjetim te pjesme koju nisam čuo 10 godina, jbt samo 6 godina sam imo i ja se u biti jako jako rijetko čega sjećam iz tog razdoblja ali eto soundtrack od fife je osto xD

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
milanji kaže...

pc gameplay

Kako mi ovo dobro izgleda, jedva cekam Smijeh

15 godina
protjeran
Ige kaže...

Fifa je oduvijek imale odlične pjesme :D

evo sad na rtlu puste soundtrack od fife 2000, i ja se sjetim te pjesme koju nisam čuo 10 godina, jbt samo 6 godina sam imo i ja se u biti jako jako rijetko čega sjećam iz tog razdoblja ali eto soundtrack od fife je osto xD

Inače je odličan soundtrack no u fifi10 je bio katastrofa znam da sam ga isključio nakon nekog vremena. Inače pc gameplay izgleda nevjerovatno, a grafika bolje nego na xbox360 verziji fife10.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
15 godina
Fifa 11
ima li kakvih novosti?evo ja trazim pa nista nisam nasao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...
ima li kakvih novosti?evo ja trazim pa nista nisam nasao...

ima video s gameplayom, cam versija ali 9 minuta koji su dosad vidjeli svidio im se

16 godina
Fifa 11

nova prezentacija i gameplay Arsenal Tottenham

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
milanji kaže...

nova prezentacija i gameplay Arsenal Tottenham

Neznam tko vise fejla u ovom vide-u.iritantni novinar koji nezna dobro engleski,prezenter koji nema pojma igrat,ili njegov protivnik koji (doslovno sam puko od smjeha) trga noge igracima dok ovaj pokusava pokazat neki skill move za kamere XD.Al fifa je brutalna

16 godina
Fifa 11

Danas potvrdeno

Online modes

• Head to Head (1v1)
  • Online Lobbies: The ability to search and play against others around the world based on geographic location, skill level, game type, ranked, unranked etc)
  • Online Team Play: (up to 5v5)
  • LAN Multiplayer: Announced previously but again, the ability to play up to 5v5 online but WITHOUT the need to connect to EA servers.
  • Pro Club Championship: Create or join a club and compete for glory against people from around the world as you and your mates climb the rankings. Cool part is using your Virtual Pro in this mode.
  • Online Leaderboards
  • Online Player Hub: Friends list, inbox, etc. Great for matchmaking.
  • EASPORTSfootball Integration: Gameface, avatar, points, accomplishments, etc

Main mode

• Manager Mode
  • Be A Pro: Seasons
  • Tournament Mode

DEMO

• 16.09.
  • cijela tekma, poluvremena po 4 minute, igra se moze izravno naruciti iz demo-a (preorder)
  • jezici: engleski-tekst i audio, francuski,španjolski,talijanski,njemački ce isto podrzavati audio engleski po želji, poljski,ruski,ceski,madarski samo tekst
  • timovi: Barcelona, Real Madrid, Juventus, Chelsea, Bayer Leverkusen, Lyon
  • stadion: Santiago Bernabeu
  • prvo ce se pojaviti download linkovi na http://www.easportsfootball.co.uk/
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 17:23 (milanji).
Moj PC  
3 0 hvala 6
17 godina
milanji kaže...

Danas potvrdeno

DEMO

• 16.09.
  • cijela tekma, poluvremena po 4 minute, igra se moze izravno naruciti iz demo-a (preorder)
  • jezici: engleski-tekst i audio, francuski,španjolski,talijanski,njemački ce isto podrzavati audio engleski po želji, poljski,ruski,ceski,madarski samo tekst

Hmm , do sada je cijela tekma bila 4 min tako da ako je ovo istina onda super .. igrat ćemo duplo

Da bilo mi je sumnjivo .  Evo našao sam podatak da će se moći igrati na PC 4 min a na konzolama 3 min. Znači ne poluvrijeme nego ukupno ...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.8.2010 21:46 (movie).
17 godina
Fifa 11

Koja je razlika između Be A Pro: Seasons moda i Virtual Pro moda?

Manager mode je kao u PES-u Master League, dakle vodiš tim kroz sezone?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
movie kaže...
milanji kaže...

Danas potvrdeno

DEMO

• 16.09.

Hmm , do sada je cijela tekma bila 4 min tako da ako je ovo istina onda super .. igrat ćemo duplo

Da bilo mi je sumnjivo .  Evo našao sam podatak da će se moći igrati na PC 4 min a na konzolama 3 min. Znači ne poluvrijeme nego ukupno ...

mozda ce se na internetu pojaviti nekakav patch,slicno kao i za demo PES 2010 gdje se moze birati duzina tekme,tezina itd...
15 godina
crystal6 kaže...

Be a Pro ti je mod slican Become a Legend na PES-u.Dakle,napravis igraca i igras njime...a za Virtual Pro neznam tocno...
15 godina
neaktivan

virtual pro ti je da napraviš igrača i onda možeš s njim u svakom modu igre igrat e da možeš si valjda stavit facu na njega

15 godina
antimadridista kaže...
crystal6 kaže...

Be a Pro ti je mod slican Become a Legend na PES-u.Dakle,napravis igraca i igras njime...a za Virtual Pro neznam tocno...

Become a Legend je sličan Be a Pro, zna se ko je tu od koga što kopirao ;)

16 godina
movie kaže...

4 minute po svako poluvrijeme, ukupno peglas 8 minuta... da prosle godine je na konzolama bilo 3 minute poluvrijeme... suska se da ce i ove godine biti tako ali to je marketinski potez

za koga zanima sto je virtual pro

zatim be a goalkeeper (samo konzole)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.8.2010 10:32 (milanji).
17 godina
milanji kaže...

4 minute po svako poluvrijeme, ukupno peglas 8 minuta... da prosle godine je na konzolama bilo 3 minute poluvrijeme... suska se da ce i ove godine biti tako ali to je marketinski potez

za koga zanima sto je virtual pro

zatim be a goalkeeper (samo konzole)

Pa ja što sam našao svi govore o ukupnoj igri za pc od 4 minute a na konzolama od 3 minute !  Gdje si našao podatak da će se igrati dva poluvremena po 4 min. ?

15 godina
neaktivan
Fifa 11

1 0 hvala 1
16 godina
movie kaže...

Pa ja što sam našao svi govore o ukupnoj igri za pc od 4 minute a na konzolama od 3 minute !  Gdje si našao podatak da će se igrati dva poluvremena po 4 min. ?

neces igrati poluvrijeme po 2 minute.. a na konzolama po 1.5 minutu= 90 sekundi... 3 napada? jbg ti

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-11-demo-details/

17 godina
Fifa 11

Hoće li biti tog Virtual Proa za PC verziju?

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
crystal6 kaže...

Hoće li biti tog Virtual Proa za PC verziju?

da... znaci napravis svog igraca... napravite team... vas 5 frendova.. i harate... :)

17 godina
milanji kaže...
movie kaže...

neces igrati poluvrijeme po 2 minute.. a na konzolama po 1.5 minutu= 90 sekundi... 3 napada? jbg ti

http://fifasoccerblog.com/blog/fifa-11-demo-details/

Nisam to niti mislio već demo od samo jednog poluvremena !  Tako je već bilo a taj podatak sam i sada pronašao na par stranica pa eto crva sumnje!

16 godina
movie kaže...

Nisam to niti mislio već demo od samo jednog poluvremena !  Tako je već bilo a taj podatak sam i sada pronašao na par stranica pa eto crva sumnje!

ma nemas brige... cijela je tekma... ukupno 8 minuta... ;)

15 godina
Fifa 11

a kad će više ti demo-i... baš mi se igra nogomet

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

a kad će više ti demo-i... baš mi se igra nogomet

pa 16.09. :)

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
17 godina
milanji kaže...

pc gameplay

Izgleda točno ko World Cup 2010 (na PS3), možda malo i gore (to je zbog cam videa valjda i nema onih šljokica) ali ono kaj se razlikuje je to da je tu gameplay malkice ubrzan, to mi se baš i ne sviđa.

Na WC 2010 bil je fenomenalan kaj se tiče brzine...moj osobni dojam

U svakom slučaju, prema ovom videu uvjeravam vas da bude ove godine i na PC-u dobra/kvalitetna Fifa.

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
17 godina
Armor kaže...
milanji kaže...

pc gameplay

Izgleda točno ko World Cup 2010 (na PS3), možda malo i gore (to je zbog cam videa valjda i nema onih šljokica) ali ono kaj se razlikuje je to da je tu gameplay malkice ubrzan, to mi se baš i ne sviđa.

Na WC 2010 bil je fenomenalan kaj se tiče brzine...moj osobni dojam

U svakom slučaju, prema ovom videu uvjeravam vas da bude ove godine i na PC-u dobra/kvalitetna Fifa.

Pa vjerojatno ćeš moći kao i u world cupu gameplay ubrzavati ili usporavati pošto je imao tri nivoa brzine. Možda su ga na filmiću igrači sami ubrzali u opcijama ?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice