- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
S obzirom da je za PC dobro je, još malo ispoliran WC
Fifa je oduvijek imale odlične pjesme :D
evo sad na rtlu puste soundtrack od fife 2000, i ja se sjetim te pjesme koju nisam čuo 10 godina, jbt samo 6 godina sam imo i ja se u biti jako jako rijetko čega sjećam iz tog razdoblja ali eto soundtrack od fife je osto xD
Fifa je oduvijek imale odlične pjesme :D
evo sad na rtlu puste soundtrack od fife 2000, i ja se sjetim te pjesme koju nisam čuo 10 godina, jbt samo 6 godina sam imo i ja se u biti jako jako rijetko čega sjećam iz tog razdoblja ali eto soundtrack od fife je osto xD
Inače je odličan soundtrack no u fifi10 je bio katastrofa znam da sam ga isključio nakon nekog vremena. Inače pc gameplay izgleda nevjerovatno, a grafika bolje nego na xbox360 verziji fife10.
Neznam tko vise fejla u ovom vide-u.iritantni novinar koji nezna dobro engleski,prezenter koji nema pojma igrat,ili njegov protivnik koji (doslovno sam puko od smjeha) trga noge igracima dok ovaj pokusava pokazat neki skill move za kamere XD.Al fifa je brutalna
Danas potvrdeno
Online modes
- Head to Head (1v1)
- Online Lobbies: The ability to search and play against others around the world based on geographic location, skill level, game type, ranked, unranked etc)
- Online Team Play: (up to 5v5)
- LAN Multiplayer: Announced previously but again, the ability to play up to 5v5 online but WITHOUT the need to connect to EA servers.
- Pro Club Championship: Create or join a club and compete for glory against people from around the world as you and your mates climb the rankings. Cool part is using your Virtual Pro in this mode.
- Online Leaderboards
- Online Player Hub: Friends list, inbox, etc. Great for matchmaking.
- EASPORTSfootball Integration: Gameface, avatar, points, accomplishments, etc
Main mode
- Manager Mode
- Be A Pro: Seasons
- Tournament Mode
DEMO
- 16.09.
- cijela tekma, poluvremena po 4 minute, igra se moze izravno naruciti iz demo-a (preorder)
- jezici: engleski-tekst i audio, francuski,španjolski,talijanski,njemački ce isto podrzavati audio engleski po želji, poljski,ruski,ceski,madarski samo tekst
- timovi: Barcelona, Real Madrid, Juventus, Chelsea, Bayer Leverkusen, Lyon
- stadion: Santiago Bernabeu
- prvo ce se pojaviti download linkovi na http://www.easportsfootball.co.uk/
Danas potvrdeno
DEMO
- 16.09.
- cijela tekma, poluvremena po 4 minute, igra se moze izravno naruciti iz demo-a (preorder)
- jezici: engleski-tekst i audio, francuski,španjolski,talijanski,njemački ce isto podrzavati audio engleski po želji, poljski,ruski,ceski,madarski samo tekst
Hmm , do sada je cijela tekma bila 4 min tako da ako je ovo istina onda super .. igrat ćemo duplo
Da bilo mi je sumnjivo . Evo našao sam podatak da će se moći igrati na PC 4 min a na konzolama 3 min. Znači ne poluvrijeme nego ukupno ...
Koja je razlika između Be A Pro: Seasons moda i Virtual Pro moda?
Manager mode je kao u PES-u Master League, dakle vodiš tim kroz sezone?
Danas potvrdeno
DEMO
- 16.09.
Hmm , do sada je cijela tekma bila 4 min tako da ako je ovo istina onda super .. igrat ćemo duplo
Da bilo mi je sumnjivo . Evo našao sam podatak da će se moći igrati na PC 4 min a na konzolama 3 min. Znači ne poluvrijeme nego ukupno ...
mozda ce se na internetu pojaviti nekakav patch,slicno kao i za demo PES 2010 gdje se moze birati duzina tekme,tezina itd...
Be a Pro ti je mod slican Become a Legend na PES-u.Dakle,napravis igraca i igras njime...a za Virtual Pro neznam tocno...
virtual pro ti je da napraviš igrača i onda možeš s njim u svakom modu igre igrat e da možeš si valjda stavit facu na njega
Be a Pro ti je mod slican Become a Legend na PES-u.Dakle,napravis igraca i igras njime...a za Virtual Pro neznam tocno...
Become a Legend je sličan Be a Pro, zna se ko je tu od koga što kopirao ;)
4 minute po svako poluvrijeme, ukupno peglas 8 minuta... da prosle godine je na konzolama bilo 3 minute poluvrijeme... suska se da ce i ove godine biti tako ali to je marketinski potez
za koga zanima sto je virtual pro
zatim be a goalkeeper (samo konzole)
Pa ja što sam našao svi govore o ukupnoj igri za pc od 4 minute a na konzolama od 3 minute ! Gdje si našao podatak da će se igrati dva poluvremena po 4 min. ?
Pa ja što sam našao svi govore o ukupnoj igri za pc od 4 minute a na konzolama od 3 minute ! Gdje si našao podatak da će se igrati dva poluvremena po 4 min. ?
neces igrati poluvrijeme po 2 minute.. a na konzolama po 1.5 minutu= 90 sekundi... 3 napada? jbg ti
Hoće li biti tog Virtual Proa za PC verziju?
Hoće li biti tog Virtual Proa za PC verziju?
da... znaci napravis svog igraca... napravite team... vas 5 frendova.. i harate... :)
neces igrati poluvrijeme po 2 minute.. a na konzolama po 1.5 minutu= 90 sekundi... 3 napada? jbg ti
Nisam to niti mislio već demo od samo jednog poluvremena ! Tako je već bilo a taj podatak sam i sada pronašao na par stranica pa eto crva sumnje!
Nisam to niti mislio već demo od samo jednog poluvremena ! Tako je već bilo a taj podatak sam i sada pronašao na par stranica pa eto crva sumnje!
ma nemas brige... cijela je tekma... ukupno 8 minuta... ;)
a kad će više ti demo-i... baš mi se igra nogomet
a kad će više ti demo-i... baš mi se igra nogomet
pa 16.09. :)
Izgleda točno ko World Cup 2010 (na PS3), možda malo i gore (to je zbog cam videa valjda i nema onih šljokica) ali ono kaj se razlikuje je to da je tu gameplay malkice ubrzan, to mi se baš i ne sviđa.
Na WC 2010 bil je fenomenalan kaj se tiče brzine...moj osobni dojam
U svakom slučaju, prema ovom videu uvjeravam vas da bude ove godine i na PC-u dobra/kvalitetna Fifa.
Izgleda točno ko World Cup 2010 (na PS3), možda malo i gore (to je zbog cam videa valjda i nema onih šljokica) ali ono kaj se razlikuje je to da je tu gameplay malkice ubrzan, to mi se baš i ne sviđa.
Na WC 2010 bil je fenomenalan kaj se tiče brzine...moj osobni dojam
U svakom slučaju, prema ovom videu uvjeravam vas da bude ove godine i na PC-u dobra/kvalitetna Fifa.
Pa vjerojatno ćeš moći kao i u world cupu gameplay ubrzavati ili usporavati pošto je imao tri nivoa brzine. Možda su ga na filmiću igrači sami ubrzali u opcijama ?