Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.220
|
čitano: 8.189.505
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Tomek.Klc kaže...

Prošla baba s kolačima. Da si se meni javio dok je trajao sale dao bih ti ja besplatno.

Lako heroj biti poslije bitke 

battletag:MasnaKrvavic#2275
14 godina
dado16 kaže...
Tomek.Klc kaže...

Prošla baba s kolačima. Da si se meni javio dok je trajao sale dao bih ti ja besplatno.

Lako heroj biti poslije bitke 

:)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

dakle kupio sam novi volan, logitech driving force gt, radi super, samo me muči kako namjestiti force feedback postavke u logitech profileru, znači prvo mi je sve bilo na 100 % a kada stavim na recimo 50 % ne osjetim nikakvu razliku...inače sve drugo radi super, pa eto ako netko ima iskustva da pomogne kolegi 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BennyCro kaže...

dakle kupio sam novi volan, logitech driving force gt, radi super, samo me muči kako namjestiti force feedback postavke u logitech profileru, znači prvo mi je sve bilo na 100 % a kada stavim na recimo 50 % ne osjetim nikakvu razliku...inače sve drugo radi super, pa eto ako netko ima iskustva da pomogne kolegi 

Force feedback je inace najbolje namistiti u samoj igri, a ne u logitech profileu ;)

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ma ok je sad, nisam baš prvo ni skužio kako to funkcionira...  

Nego, otvara se ubrzo team speak 3 server Balkan Gamers, dobrodošli su svi koji igraju ets i ostale igre, ip adresa je balkan.ts3pro.com, server još nije u potpunosti otvoren, pa ćemo vas obavjestiti u pravi trenutak.

Dobrodošli su svi... 

Donacije su također dobrodošle, pa u tom slučaju možete kontaktirati jednog od admina kojeg ćete vjerojatno pronaći na serveru 

Toliko od mene 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Tko igra MP neka me doda na steam da nekad okrenemo koju turu...

http://steamcommunity.com/id/zagi_/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Malo voznje

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Zekat nasmijo si me  ahhaha :D

Bogdan kreiro firmu i prvi put vozite u konvoju, a ti moras ic jest ahah :D

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Uf,uf, koja guzva da nemoz proci a vec mrak i autocesta sa tri (+1) trake ...
(3.00 min, 1080p HD)

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.6.2015 12:59 (suMaper).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
suMaper kaže...

Uf,uf, koja guzva da nemoz proci a vec mrak i autocesta sa tri (+1) trake ...
(3.00 min, 1080p HD)

zasto tako blizu sjedis? 

meni puno draze kad je odmaknut od volana pa vidim normalno ljevi retrovizor i do pola desne strane kamiona 

15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Čemu služi zdravo seljački rečeno: Frekvencija osvježenja, vertikalna sinkronizacija, skaliranje, anizotropno filtiranje?

I par slika iz Mađe..

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Zekat kaže...

Čemu služi zdravo seljački rečeno: Frekvencija osvježenja, vertikalna sinkronizacija, skaliranje, anizotropno filtiranje?

I par slika iz Mađe..

Jel mi mozes dat link od mađe ? Ja sam skinuo ali mi na 1.8.1.3 verziji ne radi ... 

15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...
Zekat kaže...

I par slika iz Mađe..

Jel mi mozes dat link od mađe ? Ja sam skinuo ali mi na 1.8.1.3 verziji ne radi ... 

Kako ne radi, šta kaže?

13 godina
Euro Truck Simulator 2

Da je doslo da izmjena i da trebam izabrati neki save od prije a nemam ni jedan ponuđen ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Da je doslo da izmjena i da trebam izabrati neki save od prije a nemam ni jedan ponuđen ... 

Otvori novi profil i izaberi kartu mađarske i uključi mod od mađe..

13 godina
Euro Truck Simulator 2

To sam i radio i sad sam opet napravio i ovo izbaci ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
krokodil kaže...

zasto tako blizu sjedis? 

meni puno draze kad je odmaknut od volana pa vidim normalno ljevi retrovizor i do pola desne strane kamiona 

Ha, pa to je Zekatov kamion (Iveco) valjda on i vozi ...  
Ja jurim traktore na auto cesti ... 
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/4674788.aspx

Rucipe kaže...

To sam i radio i sad sam opet napravio i ovo izbaci ... 

Mora novi profil i u igraci modul mooras staviti hungary.mbd ... 

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
10 godina
neaktivan
Re: Eurotruck Simulator 2 aka next

E LJUDI AJMO NAPRAVITI MULITIPLAYER SERVER I DA SE TAMO DRUZIMO I VOZIMO KAMIONE,KO JE ZA NEKA MI SE JAVI, I AKO NETKO ZNA KAKO DA TO OSTVARIMO NEKA SE TAKODER JAVI! ;)

1 Tko je za?
21 Tko je protiv?
1 Tko nezna sto da odgovori?
Frane
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Ne možeš napraviti svoj multiplayer server tako da ti ideja otpada. P.S Isključi Caps Lock.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Frane 990 kaže...

E LJUDI AJMO NAPRAVITI MULITIPLAYER SERVER I DA SE TAMO DRUZIMO I VOZIMO KAMIONE,KO JE ZA NEKA MI SE JAVI, I AKO NETKO ZNA KAKO DA TO OSTVARIMO NEKA SE TAKODER JAVI! ;)

E, AJD NE

World Of Trucks Profile: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=507406
16 godina
Frane 990 kaže...

"AJMO NAPRAVITI MULTIPLAYER SERVER".

*moment when he realized that he does not know how to do that

"AKO NETKO ZNA KAKO DA TO OSTVARIMO NEKA SE TAKODER JAVI"

SVEMOGUĆI
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 10:50 (Nisam Ja,Nisi Ti).
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Koja bi bila svrha tog servera i kad bi ga mogli napravit? I ovako nekad jedva sretneš nekog drugog na cesti.

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Frane 990 kaže...

smartass

Battleog - 191silvinjo
13 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Euro Truck Simulator 2

Iznenađuje me kako se neprestano trude oko igre i dodaju nove stvari većinom besplatno iako je izašla prije par godina.

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Ima li kakvih novosti o ovom American Truck Simulatoru ? 

Treba stavit prijedlog da se spoji ETS2 i American, bilo bi puno bolje.

Battleog - 191silvinjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ako netko hoće da uploadam sweet fx i hdr fix što sam uradio za ovo scs osvjetljenje jer pretežno više i da ne koristim ostale modove poput IWR6 ili RL-a, slike možete pogledati ovdje http://s1377.photobucket.com/user/mostwantedmt/library/?sort=3&page=1 , to su ove prve 4-ri sa mercom

Max1985

1 0 hvala 0
12 godina
Max1985 kaže...

Ako netko hoće da uploadam sweet fx i hdr fix što sam uradio za ovo scs osvjetljenje jer pretežno više i da ne koristim ostale modove poput IWR6 ili RL-a, slike možete pogledati ovdje http://s1377.photobucket.com/user/mostwantedmt/library/?sort=3&page=1 , to su ove prve 4-ri sa mercom

Super izgleda :)

Battleog - 191silvinjo
15 godina
neaktivan
Max1985 kaže...

u jbt kako lijepo izgleda ...

11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Hvala evo link http://www.file-upload.net/download-10748089/SweetFX_HDRfix.rar.html , ako nekom ne bude jasno kako se instalira Sweetfx neka pita pa ću da odgovorim da sad ne pišem

Max1985
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.7.2015 19:54 (Max1985).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice