Prošla baba s kolačima. Da si se meni javio dok je trajao sale dao bih ti ja besplatno.
Lako heroj biti poslije bitke 
Prošla baba s kolačima. Da si se meni javio dok je trajao sale dao bih ti ja besplatno.
:)
dakle kupio sam novi volan, logitech driving force gt, radi super, samo me muči kako namjestiti force feedback postavke u logitech profileru, znači prvo mi je sve bilo na 100 % a kada stavim na recimo 50 % ne osjetim nikakvu razliku...inače sve drugo radi super, pa eto ako netko ima iskustva da pomogne kolegi 
dakle kupio sam novi volan, logitech driving force gt, radi super, samo me muči kako namjestiti force feedback postavke u logitech profileru, znači prvo mi je sve bilo na 100 % a kada stavim na recimo 50 % ne osjetim nikakvu razliku...inače sve drugo radi super, pa eto ako netko ima iskustva da pomogne kolegi 
Force feedback je inace najbolje namistiti u samoj igri, a ne u logitech profileu ;)
Ma ok je sad, nisam baš prvo ni skužio kako to funkcionira...
Nego, otvara se ubrzo team speak 3 server Balkan Gamers, dobrodošli su svi koji igraju ets i ostale igre, ip adresa je balkan.ts3pro.com, server još nije u potpunosti otvoren, pa ćemo vas obavjestiti u pravi trenutak.
Dobrodošli su svi...
Donacije su također dobrodošle, pa u tom slučaju možete kontaktirati jednog od admina kojeg ćete vjerojatno pronaći na serveru 
Toliko od mene 
Tko igra MP neka me doda na steam da nekad okrenemo koju turu... 
Zekat nasmijo si me ahhaha :D
Bogdan kreiro firmu i prvi put vozite u konvoju, a ti moras ic jest ahah :D
Čemu služi zdravo seljački rečeno: Frekvencija osvježenja, vertikalna sinkronizacija, skaliranje, anizotropno filtiranje?
I par slika iz Mađe..
Jel mi mozes dat link od mađe ? Ja sam skinuo ali mi na 1.8.1.3 verziji ne radi ...
Čemu služi zdravo seljački rečeno: Frekvencija osvježenja, vertikalna sinkronizacija, skaliranje, anizotropno filtiranje?
I par slika iz Mađe..
Jel mi mozes dat link od mađe ? Ja sam skinuo ali mi na 1.8.1.3 verziji ne radi ...
Kako ne radi, šta kaže?
Da je doslo da izmjena i da trebam izabrati neki save od prije a nemam ni jedan ponuđen ...
Da je doslo da izmjena i da trebam izabrati neki save od prije a nemam ni jedan ponuđen ...
Otvori novi profil i izaberi kartu mađarske i uključi mod od mađe..
zasto tako blizu sjedis? 
meni puno draze kad je odmaknut od volana pa vidim normalno ljevi retrovizor i do pola desne strane kamiona 
Ha, pa to je Zekatov kamion (Iveco) valjda on i vozi ...
Ja jurim traktore na auto cesti ... 
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/euro-truck-simulator-2/4674788.aspx
To sam i radio i sad sam opet napravio i ovo izbaci ...
Mora novi profil i u igraci modul mooras staviti hungary.mbd ...
E LJUDI AJMO NAPRAVITI MULITIPLAYER SERVER I DA SE TAMO DRUZIMO I VOZIMO KAMIONE,KO JE ZA NEKA MI SE JAVI, I AKO NETKO ZNA KAKO DA TO OSTVARIMO NEKA SE TAKODER JAVI! ;)
| 1 | Tko je za? |
|---|---|
| 21 | Tko je protiv? |
| 1 | Tko nezna sto da odgovori? |
Ne možeš napraviti svoj multiplayer server tako da ti ideja otpada. P.S Isključi Caps Lock.
E LJUDI AJMO NAPRAVITI MULITIPLAYER SERVER I DA SE TAMO DRUZIMO I VOZIMO KAMIONE,KO JE ZA NEKA MI SE JAVI, I AKO NETKO ZNA KAKO DA TO OSTVARIMO NEKA SE TAKODER JAVI! ;)
E, AJD NE
"AJMO NAPRAVITI MULTIPLAYER SERVER".
*moment when he realized that he does not know how to do that
"AKO NETKO ZNA KAKO DA TO OSTVARIMO NEKA SE TAKODER JAVI"
Koja bi bila svrha tog servera i kad bi ga mogli napravit? I ovako nekad jedva sretneš nekog drugog na cesti.
smartass
Iznenađuje me kako se neprestano trude oko igre i dodaju nove stvari većinom besplatno iako je izašla prije par godina.
Ima li kakvih novosti o ovom American Truck Simulatoru ?
Treba stavit prijedlog da se spoji ETS2 i American, bilo bi puno bolje.
Ako netko hoće da uploadam sweet fx i hdr fix što sam uradio za ovo scs osvjetljenje jer pretežno više i da ne koristim ostale modove poput IWR6 ili RL-a, slike možete pogledati ovdje http://s1377.photobucket.com/user/mostwantedmt/library/?sort=3&page=1 , to su ove prve 4-ri sa mercom
Ako netko hoće da uploadam sweet fx i hdr fix što sam uradio za ovo scs osvjetljenje jer pretežno više i da ne koristim ostale modove poput IWR6 ili RL-a, slike možete pogledati ovdje http://s1377.photobucket.com/user/mostwantedmt/library/?sort=3&page=1 , to su ove prve 4-ri sa mercom
Super izgleda :)
u jbt kako lijepo izgleda ...
Hvala evo link http://www.file-upload.net/download-10748089/SweetFX_HDRfix.rar.html , ako nekom ne bude jasno kako se instalira Sweetfx neka pita pa ću da odgovorim da sad ne pišem