@vrinho U v1.18 bi se DAF trebao nešto bolje ponašati pa provjeri kad izađe.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ekipa,znade li itko od vas zasto mi nerade ETS modovi,stavim u ovu mapu mod i ukljucim sve modove kad se logiram ali ni jedan ne radi ?
Btw ako mozete da mi date link od nekog moda za ljepsu grafiku,pa ako ovo slozim da si stavim to...
A moras uvjek dati sto vise detalja jer inace onda mi moramo nagadjati i zapitkivati ... 
Sada mirisem MP a tamo uopce ne rade modovi tj. niti jedan jedini ...
Za grafiku pogledaj ovdje (link) ...
Isprika haha,nerade mi modovi u MP kad igram,iskreno na SP nisam probavao da li rade ali na MP uglavnom nerade,makar sve dobro napravim i ukljucim... 
Da li itko zna jel sad MP podrzava ovaj novi update 1.17,da znam da li da skidam ili ne... 
Ekipa,znade li itko od vas zasto mi nerade ETS modovi,stavim u ovu mapu mod i ukljucim sve modove kad se logiram ali ni jedan ne radi ?
Btw ako mozete da mi date link od nekog moda za ljepsu grafiku,pa ako ovo slozim da si stavim to...
A moras uvjek dati sto vise detalja jer inace onda mi moramo nagadjati i zapitkivati ... 
Sada mirisem MP a tamo uopce ne rade modovi tj. niti jedan jedini ...
Za grafiku pogledaj ovdje (link) ...
Isprika haha,nerade mi modovi u MP kad igram,iskreno na SP nisam probavao da li rade ali na MP uglavnom nerade,makar sve dobro napravim i ukljucim... 
Da li itko zna jel sad MP podrzava ovaj novi update 1.17,da znam da li da skidam ili ne... 
meni MP radi na 1.17
Ovo zaista nitko nije očekivao. Praktički su podržavali Skandinaviju prije nego što je izašla 
Mislim da je očigledno da im je SCS priskočio u pomoć, kako bi takav podvig uspio, jer je MP dobar izvor zarade.
Pa meni je sada ocito da je SCS tiho i nezvanicno preuzeo brigu o razvoju MP-a ... 
Zbog toga ja im ipak skidam kapu, a posto sam vec jednu skinuo zbog 1.17 sad mi vec ponestaje kapa ... 
neki dan naletim na vijest o skandinaviji i upecam se....
nisam odavna "vozio" pa skinem dva patcha da osvježim igru...jutros uredno "iskeširam" DLC i postane mi krivo u roku sat vremena, naime download ide preko torrenta jer drugi izvori su za qur.. a brzina ponekad izađe na 60 kB/s....
valjda samo balkanci skidaju i nitko neda upload...
nije mi jasna politika da nemaju normalan server za DL nego ide preko kojekakvih reklama &td
imam vezu 20/2 i puštam seed max a zauzvrat dobijem 60vno, iako su me naljutili najavom ukidanja podrške za non-steam igrače sad sam još ljući i definitivno prelazim na 
isprika na izljevu žući ali (nesmijem ženi
) moram negdi ispuvat
kakva je igra preko online ,trenutno imam igru kod koje samo offline mogu igrati i poprilicno mi je dosadna , i sad se pitam jer je zabavnija i koliko je zabavnija online i po cemu je zabavnija od offline ? pitam jer nezelim kupit igru i nakraju skuzit da je dosadna kao i offline mode
isti bog ko i SP, samo sto nemas prometa, znaci auta itd, ali zato mozes igrati sa drugim ljudima, voziti konvoje itd itd
nego, koliko je velika skandinavija?
neki dan naletim na vijest o skandinaviji i upecam se....
nisam odavna "vozio" pa skinem dva patcha da osvježim igru...jutros uredno "iskeširam" DLC i postane mi krivo u roku sat vremena, naime download ide preko torrenta jer drugi izvori su za qur.. a brzina ponekad izađe na 60 kB/s....
valjda samo balkanci skidaju i nitko neda upload...
nije mi jasna politika da nemaju normalan server za DL nego ide preko kojekakvih reklama &td
imam vezu 20/2 i puštam seed max a zauzvrat dobijem 60vno, iako su me naljutili najavom ukidanja podrške za non-steam igrače sad sam još ljući i definitivno prelazim na 
isprika na izljevu žući ali (nesmijem ženi
) moram negdi ispuvat
Opet nisi informiran i bubaš napamet. Neće prekinuti podršku za non Steam igrače do daljnjega, već ste sad dobili vlastiti downloader za update igre. Prek njega si skini update igre a onda Skanidinaviju koja ima 136 MB.
http://blog.scssoft.com/2015/04/non-steam-version-of-ets2-stays-around.html
bravo dečko
mislio sam na gigabajte, terabajte, al kupio sam i skinuo je cca 120 mb
Mali info o kupovini DLC-Skandi:
| 11 | vec kupio |
|---|---|
| 1 | jos nisam ali budem 1. tjedan |
| 1 | mislim da cu kupiti 1. tjedan |
| 0 | cekam popust ako se ne predom. |
| 28 | cekam popust sigurno |
| 1 | tek razmisljam da/ne |
| 0 | za sada i ne mislim kupiti |
| 5 | necu kupiti sigurno |

Sto se tice ankete.Iduci tjedan bi trebao imati DLC 
U jebote, dobar si
Otkad igraš i jesi li od početka na Steamu?
Btw. ako tko naleti na akciju te Skandinavije nek posta ovdje link. Vjerojatno neće tako brzo ali dok padne ispod 10€ uzeo bih.
Nisam od pocetka na steam-u.Prvo sam igrao
pa mi je dojadilo za svaki update trazit k*ek.Kupio sam negdje oko bozica 2013-te preko one stranice na fb.Ja sam se sa legom dogovorio da ce kupiti njemu i meni DLC kad placu dobije iduci tj..
pozz..
dali bi mi mogao netko pomoci imam problem dok igram ets 2 ,,igrica radi sve super al mi graficka odnosno ventilator pocinje postepeno zujati da je nepodnosljivo za slusati dok vozim manje zuji a kad sam u meniju i postavkama tada katastrofa kao da ce vrisnut ventilator od tolikog zujanja... graficka je nvidia gforce gtx 560 s time da komp ima inergriranu grafu istu , procesor quad core 4.2 ghz .
..probaj u grafičkim postavkama uključuti Vsync..
ukljucio sam i malo se je stisao al nista pretjerano jos uvjek urla :))
http://s4.postimg.org/u7rm6ntal/2015_05_10_00002.jpg
Ekipa,zna tko u cemu je problem,dovezem teret,pokaze mi se zeleno okolo i stisnem T za otkvacit i prikolica se otkvaci ali ne dobijem pay niti nista
Napravim relog,i opet ista kvaka,pise da prikvacim prikolicu a nmg,vidite da su i 2 one "strijelice"...
Uslikaj gdje je to na karti.
Ekipa,zna tko u cemu je problem,dovezem teret,pokaze mi se zeleno okolo i stisnem T za otkvacit i prikolica se otkvaci ali ne dobijem pay niti nista
Napravim relog,i opet ista kvaka,pise da prikvacim prikolicu a nmg,vidite da su i 2 one "strijelice"...
Meni se isto dogodilo,ja sam tu napravia quick save pa quick load i onda sam uspia naplatit i obavit posao
Ja znam ... 
Ja znam ... 
Pa ajde ako tko zna neka napise
jer glupo da odvozim 1,4k km i na kraju nedobijem pare i jos njima moram vracat...
Ah jbg, zurio sam i ucinio mi se sasvim jasan problem (MP) ali sada vidim da nitko ne pominje ni SP ni MP, tako da fuj-pike ne vazi ... sry ... 
SP je final a MP je Alpha i ne reci o cemu se radi je isto (po meni) sto i pitati Velikog Vraca ... 
PS. Nisam li se kod tebe vec bavio vracbinama, ili ... ?
Ah jbg, zurio sam i ucinio mi se sasvim jasan problem (MP) ali sada vidim da nitko ne pominje ni SP ni MP, tako da fuj-pike ne vazi ... sry ... 
SP je final a MP je Alpha i ne reci o cemu se radi je isto (po meni) sto i pitati Velikog Vraca ... 
PS. Nisam li se kod tebe vec bavio vracbinama, ili ... ?
A jbg,zaboravim napisat MP ili SP hahah
Radi se o MP al nema veze dalje,vratio sam posli save (posto spremam igru za svaki slucaj)...
I da,vec se jesi bavio,nisu mi radili modovi u MPu,tj i dalje ne rade 
Kazu, ako ne lazu (nisam probao) da zadnja Madja (v0.9.22++) radi na 1.17 sa ovim fix-om ...
nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
Modovi i vozaci ne rade u MP nego samo u SP. Vozaci (u SP) rade samo kad i ti radis, a volio bi da oni rade i kad je komp iskljucen ... 
A za pracenje vozaca na nekoj stranici dok je igra iskljucena, ma moora da se salis ... 
nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio