Euro Truck Simulator 2 izdvojena tema

poruka: 21.205
|
čitano: 7.954.770
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Modovi i vozaci ne rade u MP nego samo u SP. Vozaci (u SP) rade samo kad i ti radis, a volio bi da oni rade i kad je komp iskljucen ... 
A za pracenje vozaca na nekoj stranici dok je igra iskljucena, ma moora da se salis ... 

IDEA is not discovered or undiscovered, it come self, it light !
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Euro Truck Simulator 2
Ma mislio sam da rade stalno zato pitam :) steta da ne rade posto nemam cesto vremena igrati mp pa mi sporo ide upgrade kamiona zato pitam.
nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Kupio DLC preko g2a,sad sacekat da se skine i polako

Dali ima netko domace radio stanice,otvoreni,slavonski i narodni?

Malo voznje

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.5.2015 22:31 (Xperiax1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Sry na DP.Evo ga

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 15:11 (Xperiax1).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Xperiax1 kaže...

Sry na DP.Evo ga

Kako, to je mod ili?

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.5.2015 15:27 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Konačno nam stiže i Mercedes (Majestic 

Max1985

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

MP ne može s 1.18.?

Ja sam novi vozač s malo radnog staža, široka mi kola a uska garaža...
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Ne igram MP pa neznam.Vjerovatno ne,znam samo da sa skandinavija DLC-om mozes.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Nemože još sa 1.18

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Joooooj konačno test guma gotov, t55 ide na rezanje jer je pregazio crvenog fiću i u snjegu bez zimske opreme....

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Zeki  40 tona na 4x2 pogon nije mi bas...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
krokodil kaže...

Šta smeta?

S njim ja vučem sve terete do max 70t bez problema, ne znam dali bi ih trebalo biti, kako je to u stvarnom svjetu..volio bi da poprilično pojačaju manifestaciju problema pri krivom/lošem odabiru kamion-teret..

Ne mogu preči preko ovih idiotskih svota koje se nevjerovatnom lakočom zarađuju i brzinom skupljanja iskustva koje omogučuje vožnju kamiona od 700ks i kompliciranih teških tereta...mislim to su stvari za koje ne trebaju nikakvi resursi da se poprave šta se čeka, ovoj igri je potrebna modifikacija koja će donjeti odgovornost na igrača jer trenutno je nema ni u tragovima kao ni izazova koji je nesto dosta davno da ga se ni ne sječam.

12 godina
neaktivan
Zekat kaže...
krokodil kaže...

Šta smeta?

S njim ja vučem sve terete do max 70t bez problema, ne znam dali bi ih trebalo biti, kako je to u stvarnom svjetu..volio bi da poprilično pojačaju manifestaciju problema pri krivom/lošem odabiru kamion-teret..

Ne mogu preči preko ovih idiotskih svota koje se nevjerovatnom lakočom zarađuju i brzinom skupljanja iskustva koje omogučuje vožnju kamiona od 700ks i kompliciranih teških tereta...mislim to su stvari za koje ne trebaju nikakvi resursi da se poprave šta se čeka, ovoj igri je potrebna modifikacija koja će donjeti odgovornost na igrača jer trenutno je nema ni u tragovima kao ni izazova koji je nesto dosta davno da ga se ni ne sječam.

koliko je konja iveco?,320?

mjenjas 1500rpm?

imas economy mod i xp mod,samo neznam kako rade na novom patchu

15 godina
neaktivan
krokodil kaže...
Zekat kaže...
krokodil kaže...

koliko je konja iveco?,320?

mjenjas 1500rpm?

imas economy mod i xp mod,samo neznam kako rade na novom patchu

Ima 450ks a mjenjam na ~1500 o/min ovisi o situaciji, ugl ne vidim nikakvi problem neovisno o teretu iako bi ih trebalo biti.

Volio bi neki eco mod koji će vrijedit za sve, situaciju gdje će skupi kamion imati vrijednost i gdje će svaka kazna/prekršaj zabolit...itd 

12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Evo što nas čeka uskoro u multiplayeru.

U izradi je policijski auto marke Škoda za administratore, te će isto tako igrači bit u mogućnosti vozit škodu superb. Administratori će ga koristit da bi zaustavili razne trolove i slične u prekršaju, dok će običnim igračima dobro poslužit za brzo putovanje do željenog grada ili kao predvodnik konvoja, a i normalno da ubije povremenu dosadu.

Evo kako to izgleda u praksi :

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 20:08 (Lemyxz).
Moj PC  
7 1 hvala 1
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Nisam siguran, ali mislim da sam na službenom MP forumu vidio da je prijedlog da to bude auto za administratore odbijen. 

Nego, jel ste se preselili na Skandinaviju? :D Ja opet neko vrijeme nisam igrao, nikako vremena uhvatit. A i čeka se akcija, pa da ubodem dvije Skandinavije. :D

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Nešto si krivo pročitao, pošto je sam mwl4 (developer) izjavio ono što sam u prethodnoj poruci napisao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Bilo bi super kad bi imali svi te Škodilake :) samo neznam kakve bi koristi bilo od toga kad je limiter na serveru i dođe na isto kao i kamion.

Gas do daske,a kad maknem dasku onda još gasa.
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.5.2015 22:45 (macgyver 53).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

TSM Map Version 6.0 for Patch 1.17.x ...

DOWNLOAD (710 MB): http://linkcrypt.ws/dir/yhc1vhge6681i4o

+ mapfix (66 MB): http://linkcrypt.ws/dir/100k6i4w50t7u07

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.5.2015 13:46 (suMaper).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Pozz. Da li netko zna rijesiti problem sa radiom? Imam ovaj jedan radio koji bi zelio slusati. Pokusao sam nekoliko mogucnosti da to napravim, ali nece ni jedna. Uvijek mi prebaci na sljedecu stanicu.

Na web stranici imaju nekoliko mogucnosti da slusam stream: http://www.you-fm.de/?rubrik=12412

Hvala

PS: evo i jedna slika sa puta. Nemam jos vlastiti kamion jer sam ne znam po koji puta krenuo igru ispocetka, a ne zelim uzmati kredit. Ne volim banke i kredite

1 0 hvala 0
14 godina
Igzy20 kaže...

Ispravljene Plodine i Žuja, nova verzija se može skinuti na LINKU.

Potrebno je obrisati stari mod u mapi i staviti ovaj novi.

Uskoro i nove prikolice. :)

Hej Igzy, hoćeš li updateirati prikolice? Gamelog prijavljuje greške na 1.18 a mislim da je i bilo na 1.17. Nešto su u sustavu promjenili s novijim updateovima.

00:00:11.578 : <WARNING> Cargo 'cargo.city_ex.paketi': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
00:00:11.578 : <WARNING> Cargo 'cargo.coner.lijekovi': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
00:00:11.578 : <WARNING> Cargo 'cargo.dukat.mlijeko': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
00:00:11.578 : <WARNING> Cargo 'cargo.dukat.sir': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
00:00:11.578 : <WARNING> Cargo 'cargo.jamnica.jamnica_voda': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
00:00:11.578 : <WARNING> Cargo 'cargo.jana.jamnica_voda': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
00:00:11.579 : <WARNING> Cargo 'cargo.kaufland.vrt': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.

.itd

.itd

.itd

---Life is ours, we live it our way---
11 godina
Euro Truck Simulator 2

Može. Čim uhvatim vremena, pogledat ću dal se može riješiti, pa updateam. Bome dosta dugo već nisam ni igrao, pa nisam ni vidio da je došlo do problema. :)

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
1 1 hvala 1
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Promods

Dear community

ProMods v1.95 is now released for ETS version 1.18 (and 1.17 backwards compatibility hopefully)
This update ensures compatibility with the Going North (Scandinavia) DLC.
YOU MUST OWN THE DLC FOR PROMODS 1.95 TO WORK

Znači već su ga sredili da radi s novim DLC-om. Danas će također izaći Poland Rebuilding koji se već duže iščekuje i radit će sa Promods 1.95.

A ništa onda, morat ću u skoro vrijeme u nabavku ovog novog DLC-a.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 15:07 (vrinho).
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Euro Truck Simulator 2

Za Promods 1.95 je obavezan DLC-Skandi a za Poland Rebuilding je obavezan Promods 1.95 i oba DLCs ... ajd zivjeli ... 
Kladim se da neces docekati popust ... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
suMaper kaže...

Za Promods 1.95 je obavezan DLC-Skandi a za Poland Rebuilding je obavezan Promods 1.95 i oba DLCs ... ajd zivjeli ... 
Kladim se da neces docekati popust ... 

I 1.18 je obavezan tako da tko misli skidati nek se ne iznenadi ako dođe do rušenja a da nema tu verziju igre. Izašla je Poljska ali radi samo na 32 bitnoj verziji igre, valjda će srediti da radi i na 64 uskoro. Nije mi nikakva sila kupovati još, slabo i igram ETS 2 u zadnje vrijeme, samo derem po GTA 5.

12 godina
Euro Truck Simulator 2

Onda blago tebi (danas) ali jos bumo vidili ...

----------------
Ko lud sam od srice kad cujem (ali i vidim) da neznaju sta je to AntiVirus a ja nemam petlju reci tko mi ovo pokusava uvaliti ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Euro Truck Simulator 2

Koju stranicu ti to prijavljuje? Ove linkove za download Poljske mape?

Ak je sad sam provjerio i kod mene Avira ništa ne prikazuje. Čisto ti je to sve, znaju AV-i tako popizditi radi čudnih linkova ponekad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.5.2015 17:40 (vrinho).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Scandinavia se da nabavit i za 75kn, samo treba znat tražit :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Euro Truck Simulator 2

Recte vi meni momci jemal di u trgovinama ovo kupit ili samo priko steama?

1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: ETS2 multy nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice