Modovi i vozaci ne rade u MP nego samo u SP. Vozaci (u SP) rade samo kad i ti radis, a volio bi da oni rade i kad je komp iskljucen ...
A za pracenje vozaca na nekoj stranici dok je igra iskljucena, ma moora da se salis ...
Modovi i vozaci ne rade u MP nego samo u SP. Vozaci (u SP) rade samo kad i ti radis, a volio bi da oni rade i kad je komp iskljucen ...
A za pracenje vozaca na nekoj stranici dok je igra iskljucena, ma moora da se salis ...
Sry na DP.Evo ga
Kako, to je mod ili?
MP ne može s 1.18.?
Ne igram MP pa neznam.Vjerovatno ne,znam samo da sa skandinavija DLC-om mozes.
Nemože još sa 1.18
Zeki 40 tona na 4x2 pogon nije mi bas...
Šta smeta?
S njim ja vučem sve terete do max 70t bez problema, ne znam dali bi ih trebalo biti, kako je to u stvarnom svjetu..volio bi da poprilično pojačaju manifestaciju problema pri krivom/lošem odabiru kamion-teret..
Ne mogu preči preko ovih idiotskih svota koje se nevjerovatnom lakočom zarađuju i brzinom skupljanja iskustva koje omogučuje vožnju kamiona od 700ks i kompliciranih teških tereta...mislim to su stvari za koje ne trebaju nikakvi resursi da se poprave šta se čeka, ovoj igri je potrebna modifikacija koja će donjeti odgovornost na igrača jer trenutno je nema ni u tragovima kao ni izazova koji je nesto dosta davno da ga se ni ne sječam.
Šta smeta?
S njim ja vučem sve terete do max 70t bez problema, ne znam dali bi ih trebalo biti, kako je to u stvarnom svjetu..volio bi da poprilično pojačaju manifestaciju problema pri krivom/lošem odabiru kamion-teret..
Ne mogu preči preko ovih idiotskih svota koje se nevjerovatnom lakočom zarađuju i brzinom skupljanja iskustva koje omogučuje vožnju kamiona od 700ks i kompliciranih teških tereta...mislim to su stvari za koje ne trebaju nikakvi resursi da se poprave šta se čeka, ovoj igri je potrebna modifikacija koja će donjeti odgovornost na igrača jer trenutno je nema ni u tragovima kao ni izazova koji je nesto dosta davno da ga se ni ne sječam.
koliko je konja iveco?,320?
mjenjas 1500rpm?
imas economy mod i xp mod,samo neznam kako rade na novom patchu
koliko je konja iveco?,320?
mjenjas 1500rpm?
imas economy mod i xp mod,samo neznam kako rade na novom patchu
Ima 450ks a mjenjam na ~1500 o/min ovisi o situaciji, ugl ne vidim nikakvi problem neovisno o teretu iako bi ih trebalo biti.
Volio bi neki eco mod koji će vrijedit za sve, situaciju gdje će skupi kamion imati vrijednost i gdje će svaka kazna/prekršaj zabolit...itd
Evo što nas čeka uskoro u multiplayeru.
U izradi je policijski auto marke Škoda za administratore, te će isto tako igrači bit u mogućnosti vozit škodu superb. Administratori će ga koristit da bi zaustavili razne trolove i slične u prekršaju, dok će običnim igračima dobro poslužit za brzo putovanje do željenog grada ili kao predvodnik konvoja, a i normalno da ubije povremenu dosadu.
Evo kako to izgleda u praksi :
Nisam siguran, ali mislim da sam na službenom MP forumu vidio da je prijedlog da to bude auto za administratore odbijen.
Nego, jel ste se preselili na Skandinaviju? :D Ja opet neko vrijeme nisam igrao, nikako vremena uhvatit. A i čeka se akcija, pa da ubodem dvije Skandinavije. :D
Nešto si krivo pročitao, pošto je sam mwl4 (developer) izjavio ono što sam u prethodnoj poruci napisao.
Bilo bi super kad bi imali svi te Škodilake :) samo neznam kakve bi koristi bilo od toga kad je limiter na serveru i dođe na isto kao i kamion.
TSM Map Version 6.0 for Patch 1.17.x ...
DOWNLOAD (710 MB): http://linkcrypt.ws/dir/yhc1vhge6681i4o
+ mapfix (66 MB): http://linkcrypt.ws/dir/100k6i4w50t7u07
Pozz. Da li netko zna rijesiti problem sa radiom? Imam ovaj jedan radio koji bi zelio slusati. Pokusao sam nekoliko mogucnosti da to napravim, ali nece ni jedna. Uvijek mi prebaci na sljedecu stanicu.
Na web stranici imaju nekoliko mogucnosti da slusam stream: http://www.you-fm.de/?rubrik=12412
Hvala
PS: evo i jedna slika sa puta. Nemam jos vlastiti kamion jer sam ne znam po koji puta krenuo igru ispocetka, a ne zelim uzmati kredit. Ne volim banke i kredite
Ispravljene Plodine i Žuja, nova verzija se može skinuti na LINKU.
Potrebno je obrisati stari mod u mapi i staviti ovaj novi.
Uskoro i nove prikolice. :)
Hej Igzy, hoćeš li updateirati prikolice? Gamelog prijavljuje greške na 1.18 a mislim da je i bilo na 1.17. Nešto su u sustavu promjenili s novijim updateovima.
00:00:11.578 : <WARNING> Cargo 'cargo.city_ex.paketi': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
00:00:11.578 : <WARNING> Cargo 'cargo.coner.lijekovi': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
00:00:11.578 : <WARNING> Cargo 'cargo.dukat.mlijeko': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
00:00:11.578 : <WARNING> Cargo 'cargo.dukat.sir': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
00:00:11.578 : <WARNING> Cargo 'cargo.jamnica.jamnica_voda': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
00:00:11.578 : <WARNING> Cargo 'cargo.jana.jamnica_voda': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
00:00:11.579 : <WARNING> Cargo 'cargo.kaufland.vrt': vehicles list is not empty! The list should be defined using the new directory-based mechanism.
.itd
.itd
.itd
Može. Čim uhvatim vremena, pogledat ću dal se može riješiti, pa updateam. Bome dosta dugo već nisam ni igrao, pa nisam ni vidio da je došlo do problema. :)
Promods
Dear community
ProMods v1.95 is now released for ETS version 1.18 (and 1.17 backwards compatibility hopefully)
This update ensures compatibility with the Going North (Scandinavia) DLC.
YOU MUST OWN THE DLC FOR PROMODS 1.95 TO WORK
Znači već su ga sredili da radi s novim DLC-om. Danas će također izaći Poland Rebuilding koji se već duže iščekuje i radit će sa Promods 1.95.
A ništa onda, morat ću u skoro vrijeme u nabavku ovog novog DLC-a.
Za Promods 1.95 je obavezan DLC-Skandi a za Poland Rebuilding je obavezan Promods 1.95 i oba DLCs ... ajd zivjeli ...
Kladim se da neces docekati popust ...
Za Promods 1.95 je obavezan DLC-Skandi a za Poland Rebuilding je obavezan Promods 1.95 i oba DLCs ... ajd zivjeli ...
Kladim se da neces docekati popust ...
I 1.18 je obavezan tako da tko misli skidati nek se ne iznenadi ako dođe do rušenja a da nema tu verziju igre. Izašla je Poljska ali radi samo na 32 bitnoj verziji igre, valjda će srediti da radi i na 64 uskoro. Nije mi nikakva sila kupovati još, slabo i igram ETS 2 u zadnje vrijeme, samo derem po GTA 5.
Koju stranicu ti to prijavljuje? Ove linkove za download Poljske mape?
Ak je sad sam provjerio i kod mene Avira ništa ne prikazuje. Čisto ti je to sve, znaju AV-i tako popizditi radi čudnih linkova ponekad.
Scandinavia se da nabavit i za 75kn, samo treba znat tražit :D
Recte vi meni momci jemal di u trgovinama ovo kupit ili samo priko steama?