Kako se vi uopće spojite ja kad pokrenem upali mi se kao normalna igra
Ako si instalirao MP onda na desktopu imas: "Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer" - to trebas pokrenuti ...
Ako si instalirao MP onda na desktopu imas: "Play Euro Truck Simulator 2 Multiplayer" - to trebas pokrenuti ...
Ma malo sam čitao po forumu i trebao sam pod compatibility namjestit na win XP sad radi ali mi piše da je offline i da se nemože spojit na EU#1
Trenutno je server offline..
Ma malo sam čitao po forumu i trebao sam pod compatibility namjestit na win XP sad radi ali mi piše da je offline i da se nemože spojit na EU#1
to ne kuzim, jer meni sasvim ok radi na Win7 ... a spojiti se trenutno ne moze nitko ... 
CHANGELOG - ETS2MP
1st May 2014 / 21:05:08 - 0.1 Alpha
1. 2000 slots on EU #1.
2. Performance fixes.
3. XP, Vista, 7 fixes.
EDIT: upravo sam se spojio ... 
Pozdrav. Evo da se i ja priključim temi. Igram ovu igricu veće neko vrijeme (kolko stignem zbog skole)
Pozdrav. Evo da se i ja priključim temi. Igram ovu igricu veće neko vrijeme (kolko stignem zbog skole)
To mod za ta xenon svijetla? xd
evo ja sve napravio i porkenuo mp i vidim par kamiona iza sebe i srusi mi s eigra. Onda prodam kamion i kao save i ide normalno al nema nikoga vise. Slucajnost ili? :( .. gledo sam za taj error. ako ti se rusi igra onda trebas uc u singleplayer pomaknut kamion malo. save i onda opet uc u mp i navodno ce radit 
Pomoc. Sad sam iskopco net i opet mi je uslo u igru i sad vidim da se uopce ne spaja na net. WTF ?
Pomoc. Sad sam iskopco net i opet mi je uslo u igru i sad vidim da se uopce ne spaja na net. WTF ?
Wot? Teško to phvatati što pišeš, ali mislim da si bio u igrici i da ti je oso net i onda si ga upalio i vratio se u igricu(alt-tab) i nije više pisalo išta? To bi riješio restart igrice, ali ako je to tako to si sam već skužio pa mislim da nije to.. objasni bolje pa ti pomognemo ako znamo, ali ima dosta problema ipak je jos rano :) je da ja nisam imao niti jedan problem do sada.
95% igrača na serveru poštuje pravila vožnje, ali ovih 5% mi idu na ... kad likovi ne daju da ih se prestigne, prestižu sa desne strane bilo trake ili ne, ne jebe ih stop ili onaj znak ako nema nikoga onda nemoraju stat :P oni misle da oni stalno imaju prednost i jure..
Wot? Teško to phvatati što pišeš, ali mislim da si bio u igrici i da ti je oso net i onda si ga upalio i vratio se u igricu(alt-tab) i nije više pisalo išta? To bi riješio restart igrice, ali ako je to tako to si sam već skužio pa mislim da nije to.. objasni bolje pa ti pomognemo ako znamo, ali ima dosta problema ipak je jos rano :) je da ja nisam imao niti jedan problem do sada.
95% igrača na serveru poštuje pravila vožnje, ali ovih 5% mi idu na ... kad likovi ne daju da ih se prestigne, prestižu sa desne strane bilo trake ili ne, ne jebe ih stop ili onaj znak ako nema nikoga onda nemoraju stat :P oni misle da oni stalno imaju prednost i jure..
Znaci ovako: Krenuo sam prvi put igrat i vidio oko mene kamione ( igrace) i doslo mi je "steam has stopped working" . Onda sam oso u sp i stavio da nemam kamion i u mp kupio kao novi i nije me izbacilo.Uzeo najplaceniji posao i vozim se 20 minuta vidim nema nikog. Izadem iz igre. Iskopcam modem udem u igru i sve normalno opet sam sam. STo me navelo na to da uopce mi se ne spaja na server ?
Znaci ovako: Krenuo sam prvi put igrat i vidio oko mene kamione ( igrace) i doslo mi je "steam has stopped working" . Onda sam oso u sp i stavio da nemam kamion i u mp kupio kao novi i nije me izbacilo.Uzeo najplaceniji posao i vozim se 20 minuta vidim nema nikog. Izadem iz igre. Iskopcam modem udem u igru i sve normalno opet sam sam. STo me navelo na to da uopce mi se ne spaja na server ?
Server je možda bio pun ili znaju nekad restartati server.. Pa trebalo bi ti pisati kad si online kad si offline i ne bi moro nagađat, probaj
• /pm <message> - private message
• /reply <message> or /r <message> - reply for last private message (sent/received)
• /players - amount of players online
Keys:
• [Y] - Open chat
• [F9] - Toggle chat
• [TAB] - Show near players list
inace ti napise gore desno ONLINE ili OFFLINE
EVo ponovo instalirao i uspio sam.Meni te funkcije nijedna nece da radi niti ista pokaze. Sad sam vec dva puta uzeo teret vozim i nakon nekog vremena se igra srusi :S
Ne razumijem zasto mi nece stari profil na MP.Iskljucim sve modove i nece.Zatim napravim novi profil i kada zavrsim turu i krenem po novu(Brzi posao) vidim nema poslova nikakvih,Stoji prazno.Jel jos neko ima problema sa ovim???
Ne razumijem zasto mi nece stari profil na MP.Iskljucim sve modove i nece.Zatim napravim novi profil i kada zavrsim turu i krenem po novu(Brzi posao) vidim nema poslova nikakvih,Stoji prazno.Jel jos neko ima problema sa ovim???
ja sam sa starim profilom mogao samo voziti brzi posao, a kad bi probao sa svojim kamionom, samo bi lebdio po zraku. Nem' druge nego novi profil, jedino mozes malo varati sa starim profilom (level i novac).
Koliko ja znam samo jednom možeš quick job za sad? Odeš u sp obaviš par poslova i kupi si kamion i vozi :D
a jja odustajem. VOzim vec tri cetri puta na novo turu i igra mi se samo smrzne. Ocito da imam preslab upload
Koliko ja znam samo jednom možeš quick job za sad? Odeš u sp obaviš par poslova i kupi si kamion i vozi :D
Ma ovo je još u ranoj fazi.Kupio sam kamion ali dzaba kada nema tura da vozim,stoji prazno i kod brzi posao i trznica poslova,ali ovo je tek alpha.
evo ljudi ako je tko zainteresiran da igramo zajedno MP javite se u PM pa cemo se dogovorit i nac negdje na mapi.
bilo bi dobro da nas se više skupi pa da napravimo BUGov konvoj hehe ;)
Ma ovo je još u ranoj fazi.Kupio sam kamion ali dzaba kada nema tura da vozim,stoji prazno i kod brzi posao i trznica poslova,ali ovo je tek alpha.
Imaš poslova ali ne radi sa mapom... moraš sam otići do tvrtke i uzeti posao.
Imaš poslova ali ne radi sa mapom... moraš sam otići do tvrtke i uzeti posao.
A nisam to znao,hvala
Mađarska mapa za 1.9.x izašla i službeno.
..dali smo joj šansu. Extra je odradio lik,sredio je i ekonomiju/naknadno izbacio mod za nju. Tu i tamo ima malo trave na cesti ali ništa strašno,svi modovi rade. Još samo malo da sredi AI,nikako da se dogovore tko ima prednost..mora se malo čekati dok netko nekoga ne izgura...ili load/save..
Mađarska mapa za 1.9.x izašla i službeno.
..dali smo joj šansu. Extra je odradio lik,sredio je i ekonomiju/naknadno izbacio mod za nju. Tu i tamo ima malo trave na cesti ali ništa strašno,svi modovi rade. Još samo malo da sredi AI,nikako da se dogovore tko ima prednost..mora se malo čekati dok netko nekoga ne izgura...ili load/save..
Problem je što AI ne prepoznaje to kao kružni tok, u igri su samo dvotračni kružni pa je SCS tako i naštimao AI a sad moderi moraju tako naštimati za svoj jednotračni, ali radi se na tome. I u Promod mapi je to problem.
Da li je kome u Multiplayeru izbacivalo nešto tipa "Connection refused. Somebody is already playing with that SteamID.", ili je to samo meni ?
Postoji TSM mapa koja obuhvača dio Hrvatske, Rijeka-zadar-split-dubrovnik i nisam siguran za zagreb.
Pozdrav.
Evo napokon i ja nabavio igru :) Zanima me samo jel ima mozda neki mod za GPS da zenska prica na nasem jeziku?? Jel postoji uopce tako sta?
I naapokon ETS2MP 0.1.0.2 Alpha (Compiled: May 04 2014, 17.18.41) je dostupan ... 
Link: http://alpha.ets2mp.com/
Trenutno je tamo 2500 korisnika (jos 500 slobodnih) i cet 23h ...