- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne može ni kod mene naci ETS2 ,a orginal je.Profil sam stavio na public i opet nece
EDIT:Napravio sam,samo se sada ne može spojiti
MP je samo za steam?
Da, ali ako imaš key za digitalnu verziju, radit će i na Steamu.
Može se koristit samo osnovna mapa i nemogu se koristit nikakvi modovi ni skinovi?
Trenutno je server OFFLINE
Može se koristit samo osnovna mapa i nemogu se koristit nikakvi modovi ni skinovi?
Tako je,ne podrzava modove..
Decki, jel opet to server offline ili?
Vec pola sata je offline,cekam i ja da malo igram...Prosirili su slotove sad ce lakse biti
Vec pola sata je offline,cekam i ja da malo igram...Prosirili su slotove sad ce lakse biti
Ahaaa, ahaaa, aaa daj mi, molim te, reci kako uvest da frend i ja zajedno vozimo, da mene ne spoji na drugi srv, a njega na drugi srv, ako znas na sto mislim
Koliko ja znam ima samo jedan server,eu 1 i nadjete se negdje i vozite..
Proradilo je
Inaće bio sam u bijeloj Scaniji sa crvenim trakama gore.
Eh, pa bas nju i lovim ali mi je izgleda ipak promakla iako mi je bila gotovo "na nosu" ...
Zbog toga bi me radovale fotke ostalih kamiona (u MP-u, moj vec znate) da mi se ne desi opet isto (ali i svima) ...
edit: je i meni i to iz prve ...
Mene mozete vidjeti sa zeleniv Volvom sa nekakvim prugama, i na tablicama na staklu pise ''BUG FORUM''. Ajmo neki konfoj od 4-5 igraca u Berlinu..:D
suMaperu ocemo se nac negdje ? koji truck vozis ?:P
dodite na ts =D 83.139.66.234 ev ip
Kak da ja sad vas nadjem ?
EVO ADMINS KAZE: Ovo ce biti zadnji restart! tako da mozemo vozit^^:D
Kak da ja sad vas nadjem ?
Dolje smo u sobi ETS2 MP
Je izašla nova verzija ili ne? Meni sada javlja neki drukčiji protokol nego što je na serveru i pita me da li imam najnoviju verziju... A stranica za download je užasno spora.
EDIT: vidim da je, i to još sinoć. A na stranicu pokušavam ući već pola sata.
Sada imam turu za Frankfurt a upravo sam izasao iz Calais, kad zavrsim javim ...
Sada imam turu za Frankfurt a upravo sam izasao iz Calais, kad zavrsim javim ...
- Tebe ne izbaci van ? kao ''Steam Has Stopped Working'' ?
samo da pitam u vezi chata. Jel se moze pricat il samo pisat? Jer onda bi trebali skype il nesto drugo grupni napravit?
Ljudi puca li vam veza sa serverom...meni non stop?
- I meni isto, i drugim isto..
samo da pitam u vezi chata. Jel se moze pricat il samo pisat? Jer onda bi trebali skype il nesto drugo grupni napravit?
- Team Speak 3..
Kako se vi uopće spojite ja kad pokrenem upali mi se kao normalna igra
hehe, meni je pukla samo jedanput, i od tada je vise ne dobijam ...
za sat-dva instalirat cu mp i sve update sta treba i g27 prikopcat i team speak instalirat. Onaj ko ce bit veceras oko 7-8 nek mi u PM posalje il ovdje da zaljepi kako da ga nadem na tom team speaku pada u koloni odvozimo koju ... P.s. upload na speed testu mi je 50 kbp/s jel dosta?
E pozdrav dobio sam na mail ets 2 kao gift i kako sad da ga aktiviram nikako nemogu pomagajte ljudi !!