- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vec nekih mjesec dana nisam igro ETS2, jer nisam bio kod kuce, i evo maloprije udjem i vidim da mi zadnji nijedan update steam nije skinuo! Treba li se sta podesiti u postavkama da steam sam updat-a ??
Mađarska mapa za 1.9.x izašla i službeno.
Ja sam probo ovu predhodnu mapu madzarske i (Hungary Map by frank007 v0.9.2 (ETS 2)) i strasno mi se svidja, samo sto ima puno bugova, bez one trave po cesti i drveca, nekad naletim na nevidljivi zid koji nikako ne mogu da prodjem, ili nevidljivo nesto na putu zabije se kamion u to ili nekad ga preskoci ma svasta se desava, ali je prelijepa mapa :D
Za ove bug nerd-ove :
znaći piratsko. Dajte mi žuti karton, ali naucite nešto o piratima- DannyHR
Mađarska mapa za 1.9.x izašla i službeno.
Ja sam probo ovu predhodnu mapu madzarske i (Hungary Map by frank007 v0.9.2 (ETS 2)) i strasno mi se svidja, samo sto ima puno bugova, bez one trave po cesti i drveca, nekad naletim na nevidljivi zid koji nikako ne mogu da prodjem, ili nevidljivo nesto na putu zabije se kamion u to ili nekad ga preskoci ma svasta se desava, ali je prelijepa mapa :D
Nisi naisao na parkirane aute na cesti kroz koje mozes proci?
Mapa je ok ali ima dosta bugova..
Nisi naisao na parkirane aute na cesti kroz koje mozes proci?
Mapa je ok ali ima dosta bugova..
Kako parkirani pa valjda ukopani (artiljerijski) ... 
Za ove bug nerd-ove :
znaći piratsko. Dajte mi žuti karton, ali naucite nešto o piratima- DannyHR

Pa dobro bi bilo da se dogovorite i javite nam, tako da i mi znamo ... 
Pozdrav radi li sad multyplayer pokušavam nikako da me spoji imam org igru server mi je malo online pa malo ofline mijenja se svako 2-3 sekunde i dodajte me na steamu josipvranja12 !!
meni radi savršeno... tu i tamo bude offline, ali se nakon nekog vremena konektira... tako da sam, s obzirom da je to tek alpha verzija, zadovoljan...
evo malo slika i utisaka sa MP...
dakle odlična ideja, napokon realizirana... naravno, kao i u svakoj igri, ima dosta idiota pa tako i ovdje koji namjerno uzrokuju prometne nesreće i izlijeću i rade ostale gluposti, ali sve u svemu ok je... ima tu i tamo bugova, ali oke, kao što sam već rekao, tek se razvija... nadam se da će uskoro staviti i ostala vozila, kao u single playeru... sve u svemu zadovoljan... samo da nađem nekoga s kim ću voziti i to je to... jer ovako mi je ko da igram single player... pola njih ne priča engleski.... sve poljaci, rusi, španjolci i ostali.... nema hrvata... :(
Pozdrav radi li sad multyplayer pokušavam nikako da me spoji imam org igru server mi je malo online pa malo ofline mijenja se svako 2-3 sekunde i dodajte me na steamu josipvranja12 !!
- Bit ce ti jos mali milijuncic restarta, tako da ''navikni se''.
Kod mene je drugaciji malo MP ne znam zasto. Sta mislim pod drugaciji.Cijelo vrijeme dok igram ne pise mi nista ko vama alpha i te fore nego moram otvorit config na kojem mi pise da se ne moze connectat na server i na kraju skuzim dok udem u igru da su kamioni(igraci) neki pored mene i da sam zapravo online. Naravno mp ne igram jer nakon 5-10 minuta me izbaci iz cista mira 
Kod mene je drugaciji malo MP ne znam zasto. Sta mislim pod drugaciji.Cijelo vrijeme dok igram ne pise mi nista ko vama alpha i te fore nego moram otvorit config na kojem mi pise da se ne moze connectat na server i na kraju skuzim dok udem u igru da su kamioni(igraci) neki pored mene i da sam zapravo online. Naravno mp ne igram jer nakon 5-10 minuta me izbaci iz cista mira 
- Samo stisni TAB i ako se prikaze to znaci da si ONLINE, a ako ne prikaze znaci da si OFFLINE.. 
- Samo stisni TAB i ako se prikaze to znaci da si ONLINE, a ako ne prikaze znaci da si OFFLINE.. 
nista se ne dogada a igram online...
Kod mene je drugaciji malo MP ne znam zasto. Sta mislim pod drugaciji.Cijelo vrijeme dok igram ne pise mi nista ko vama alpha i te fore nego moram otvorit config na kojem mi pise da se ne moze connectat na server i na kraju skuzim dok udem u igru da su kamioni(igraci) neki pored mene i da sam zapravo online. Naravno mp ne igram jer nakon 5-10 minuta me izbaci iz cist..
Vozimo se kolega iz Srbije i ja u duetu fino 90km/h kad ono vidim u retrovizoru ide neka budala s Volvom dere 120 km/h, kak mi se priblizaval tak je isel sve vise i vise u mene, kad odjednom trass, ode ja u zrak i prek ograde, a on fino produzi
NIJE PRVI put da mi se neka budala zaleti u kamion, i svi voze ko šumaheri 140km/h, ocito zamjenili to s NFS-om... A sad o steti, steta nije bila velika, prikolica 3% kamion 10%, jedino kaj ga nisam mogel izvuci van, isprobal sve cake koje bi mozda sljakale na SP-u al tu ocito ne, kolega je pokusal pomoci ali nejde, preostala opcija bila je-servis... Jedan kamion je stal i pital za pomoc :)
Uopce ne vozim duge ture zbog takvih idiota, kad se i na kratkima(ovaj primjer) takva sr*nja dogadjaju, da ne povjerujes...
Nego, jel zna neko kak se kontaktiraju admini u takvim slucajevima? Mislim to nije normalno, djeca ostaju djeca...
Svaka cast izuzecima :)
Navikni se na to..Mene su par puta namjerno spucali,al nemos im nista.Nema komande za report i ako ima admina IG mora biti u tvojoj blizini da bi vidio tvoj chat.Nadam se da ce to popravit jel stvarno ima idiota koje treba banat..
Kako vi s poslovima u MP?
Ja kad dobijem dobijem samo kratke ture, izmedju dva susjedna grada a u freight marketu nemam ni jedan posao...Ne znam jel to neki generalni bug il je to do mene?
iskreno, ja sam jedan od tih što prže ko sivonje... ne iz razloga što sam ets zamjenio sa nfs, već što nemam vremena igrati dugo igru, zbog posla i inih obaveza, pa bi onda mogao odraditi eventualno 2 vožnje dnevno, ovako odradim i do 5... ali opet, i kad tako jurcam nikoga ne udarim, već sam se ispraksirao... meni se jednom dogodilo da je debil iz supronog smjera namjerno prešao na moju liniju i frontalno se sudario samnom... 100 % šteta na kamionu 72% na prikolici.... i jednom samo išao obići drugi kamion na autocesti i kada sam mu bio otprilike na pola kamiona on je naglo skrenio na mene... to bi trebalo neki report napraviti... pa kad se skupi par reporta dobije ban... nadam se da će uskoro i privatni serveri biti otvoreni pa da bude malo reda..
Kako vi s poslovima u MP?
Ja kad dobijem dobijem samo kratke ture, izmedju dva susjedna grada a u freight marketu nemam ni jedan posao...Ne znam jel to neki generalni bug il je to do mene?
Iskreno, bas mi prija neutralno pitanje bez pljuvanja ... 
Poslovi u oba marketa su uvjek potpuno isti (i SP i MP), jedina razlika je sa kamionom ili bez njega pa zbog toga i cijena posla.
Imam probni novi profil samo sa 4 isporuke, i tu je sve ok (vidi fotke). Valjda je jasno (svima) da novi profil ima malo (3-4) otkrivenih gradova pa zbog toga i manje posla a zbog razine (1 ili 2) su ture kratke. Sve je to isto kao i u SP i sasvim ok.
A imam i malo stariji profil (lvl 54) i tamo je sve sasvim ok, poslova koliko ti dusa pozeli a zbog lvl i velike udaljenosti.
Pa gore desno u MP lijepo pise da moze i stari profil a moze i novi, valjda ne misli netko da je to cista reklama.
S obzirom da je ovo tek ALPHA, po meni ona je fantasticna a najveci problem su joj vozaci koje uhvati "trenutak ludila", ali tu ne pomaze ni "muska voda" a kamoli final. Da i ja sam za mogucnost nekog reporta i prvo za par privremih banova a zatim i trajni.
... i, vidimo se u MP-u (mislim na sve kolege) ... 
Sad sam na poslu pa ne mogu da okacim slike...
Ali kod mene na starom profilu recimu kad sam npr u Berlinu mogu odvesti poslove samo berlin eventualno grad do njega. Na novom profilu kad napravim i probam, odvezem onu probnu turu u roku od dve minute i svaki put mi pise da sam zakasnio a nakon toga nemam posla ni jednog na marketu a hvala Bogu kako nema kamiona ne mogu ni otici do firmi da vidim ima li.
Nemam razloga da pljujem, ne stoji u cosku dzaba alfa...S obzirom da je rade entuzijasti i bez pomoći izdavača ovo je super...dobro da i to imamo.
Kod mene ima posla samo je to pretezito UK,Italija i nesto Njemacke.Ako trazite posao najbolje kupit garazu u Njemackoj i od tamo vozit,samo je tamo i guzva najveca..
Sad sam na poslu pa ne mogu da okacim slike...
Ali kod mene na starom profilu recimu kad sam npr u Berlinu mogu odvesti poslove samo berlin eventualno grad do njega. Na novom profilu kad napravim i probam, odvezem onu probnu turu u roku od dve minute i svaki put mi pise da sam zakasnio a nakon toga nemam posla ni jednog na marketu a hvala Bogu kako nema kamiona ne mogu ni otici do firmi da vidim ima li.
Nemam razloga da pljujem, ne stoji u cosku dzaba alfa...S obzirom da je rade entuzijasti i bez pomoći izdavača ovo je super...dobro da i to imamo.
napokon da netko napiše dobar podatak...ja se spremo napisat "dopis" ekipi iz SCS jer mi što imamo "normalnu" igru nemožemo probat MP....kad dođe objašnjenje, a kad pročitam o problemima nije mi ni krivo toliko..
uživajte u vožnji..
ajde da se skupimo da formiramo konvoj i odradimo posao neki veceras, mozda da odredimo neki termin kada bi se sastajali da bude stalni termin pa ko moze moze. Btw dajte steam naloge da se dodamo
napokon da netko napiše dobar podatak...ja se spremo napisat "dopis" ekipi iz SCS jer mi što imamo "normalnu" igru nemožemo probat MP....kad dođe objašnjenje, a kad pročitam o problemima nije mi ni krivo toliko..
uživajte u vožnji..
SCS dugo nije htio ni da cuje za MP ali nakon prvih pra-pocetnih rezultata entuzijasta, su izgleda skuzili njihov interes (povecanje prodaje) pa su im ustupili dio prog. koda i sada prezadovoljni trljaju ruke (zbog povecanja prodaje, a tek alfa). Cini se da je i Steam njihova cijena za kod jer je na Steamu mnogo lakse kontrolirati pirateriju.
Sada se samo nadam (ali i molim se) da ce SCS jos bolje skuziti neke stvari i naci se deckima jos vise pri ruci ... 
Ja si mislim da je to njihovo pustanje piratskih da samo testiraju server do officijalnog MP clienta,kad dodje official mislim da ce zabranit piratima,jel to nije u cilju scs-u a i nebi bilo fer prema ostalim igracima koji imaju org igru..
Kaze nesto ga Scania zeza pa da pogleda odma u cemu je rijec
Malo u điro provozati Scaniu da ne zahrđa :)
zar mogu modovi u MP, posto vidim ova scania je s modovima, a kazu neki da MP ne podrzava nikakve modove
Nije to MP..