nije problem kupiti te kamione nego doci sa postojecim do trgovine...
"goto" pa ime grada jesi proba u konzolu upisati?
primjer za otici u grad Bremen:
"goto bremen"
nije problem kupiti te kamione nego doci sa postojecim do trgovine...
"goto" pa ime grada jesi proba u konzolu upisati?
primjer za otici u grad Bremen:
"goto bremen"
Na Gobinoj mapi je sve na ćirilici tako da mislim da to nije tako jednostavno.
Zašto mi neradi taj kamion koji ti imas? Jesi ga ti kupio ili ides na brze poslove?
Zašto mi neradi taj kamion koji ti imas? Jesi ga ti kupio ili ides na brze poslove?
Moras ga kupiti (u Volvu) jer je standalone, i ja sam ...
--------------------------- edit:
U jbt gdje sam ja to zalutao i koja srce-parajuca "muzika" ...
ako ima koji mod koji bi popravio bezvezno usporavanje turbine kada je kamion u višoj brzini bio bih zahvalan na linku, 1.14.2
ja na gobinom mapu zapnem na ravnom i sa offroad katacima...samo se odjednom pocnu vrtiti u prazno -.-
Bilo mi dosadno, pa sam išao malo bezveze googlat release datume za Skandinaviju i American Truck Simulator.
Naravno, SCS ništa nije potvrdio, tako da ovi datumi apsolutno ništa ne znače, ali mi je zanimljivo kako se datum za Skandinaviju pomaknuo sa 20. veljače na 6. ožujak, a navodni datum za ATS je 10.10.
Ja se nekako ipak nadam da će Skandinavija biti puštena u promet ovaj mjesec i da bi to moglo biti kroz koji tjedan.
Bilo mi dosadno, pa sam išao malo bezveze googlat release datume za Skandinaviju i American Truck Simulator.
Naravno, SCS ništa nije potvrdio, tako da ovi datumi apsolutno ništa ne znače, ali mi je zanimljivo kako se datum za Skandinaviju pomaknuo sa 20. veljače na 6. ožujak, a navodni datum za ATS je 10.10.
Ja se nekako ipak nadam da će Skandinavija biti puštena u promet ovaj mjesec i da bi to moglo biti kroz koji tjedan.
10.10??? što nisu rekli krajem veljače, što je njima?? tako pomaknuti datum...svašta...
Jel se vama desi na Gobinoj mapi kad npr. stisnete esc nesto pogledat i opet se vratite u kamion da vam se fps spusti na 10 i neide iznad? To mi se nekad zna desit i onda kad ponovno pokrenem igru vrati se na 50-60
10.10??? što nisu rekli krajem veljače, što je njima?? tako pomaknuti datum...svašta...
Kao što rekoh, taj datum apsolutno ništa ne znači jer to nije SCS dao, već distributer igre koji svako malo mjenja datum.
Nema potrebe uzrujavati se i nervirati radi tih datuma jer je moguće da već sutra izađe sve.
Službene potvrde nema NIGDJE tako da koji god datum vidjeli, zanemarite ga u potpunosti, kao da ne piše.
od gobe, imas na prosloj str za skinuti mod
Molio bih preporuku Winter moda zajedno sa fizikom i svime :)
Sad imam ovo.
Imaš od RedExperta http://ets2.lt/en/winter-mod-2/#more-53632
i od Satan19990 http://forum.scssoft.com/viewtopic.php?f=34&t=168927
Nisam našao taj mod na prošloj strani.
Max, budem probao Satanov.
EDIT: Satanov je dobar, ali je igra opet dosadna.
Očito da više od 20 sati igranja ne ide..
Nisam našao taj mod na prošloj strani.
Kolega je mislio na Gobinu mapu koja ima i snijega i klizanja i vode i rupcaga, ma nema sta nema ...
Jel se vama desi na Gobinoj mapi kad npr. stisnete esc nesto pogledat i opet se vratite u kamion da vam se fps spusti na 10 i neide iznad? To mi se nekad zna desit i onda kad ponovno pokrenem igru vrati se na 50-60
Desava se to na vecim modovima pogotovo vecim mapama ne samo na Gobinoj, nisu oni bas savrseni ...
macgyver 53, jel ovo na slikama dokaz da se osim vožnje baviš i nekim drugim stvarima usput?
Hahahah, ludi Ukrajinci napadaju Ruse i sad ja nmg dalje (al ozbiljno :D ) bilo je zabavno gledat mapu dok nisam dosao do rampe koje se nece podignut pokusao sam i po travi ali neide. I da nemojte pokusat zgazit vojnike jer cete se zabit u njih i napravit stetu na kamionu :D
https://www.youtube.com/watch?v=qyJDfVAmQqo
Jel ima netko ideju kako da nastavim vozit? Imam jos 50km do odredista haha
Huh, šta sve ljudi rade! :D
Ne bi se žalio da imam sličnu konfiguraciju doma iako bi bio presretan i samo sa G27 koji, ako bude sreće, dolazi ove godine.
Jel ima netko ideju kako da nastavim vozit? Imam jos 50km do odredista haha
Stisni nulu za freecam pa se smjesti na željeno mjesto i stisni F9
Kad stisnem 0 na numpadu mjenja mi se gps,info itd... a kad stisnem drugu 0 nista se ne desava
Onda vjerojatno nisi složio da se može. Otvori config.cfg (My Documents / ETS2) i pod uset g_developer i uset g_console stavi 1, po defaultu je 0.
Hvala kolega!