Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 554.690
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Elden Ring
maks0806 kaže...

Našao sam kako to funkcionira za God of War, mora preko ds4windows: Link

Preko Steama samo Steam UI pokazuje sony icon layout ako se namjeste u postavkama Sony ikone. Da to srede i da mogu negdje provjeriti postotak baterije kontrolera, bilo bi fenomenalno

je, pogotovo baterija. Aj kontrole se navikneš brzo, ja sam si čak zapisao na papir koja ikona kontrolera xboxa odgovara onoj sonya, tako da ak se zbunim samo bacim oko na to, ali baterija te baš zna zeznuti

8 godina
BeLLicus kaže...
Tututuru kaže...
BeLLicus kaže...

Maznuo sam 2 bossa sad ujutro pred posao, u katakombama, stvarno katakombi i spilja ima hrpetina.

Evo osvrta G.R.R Martina na igru https://georgerrmartin.com/notablog/2022/02/28/grab-for-the-ring/

Ima li spoilera ili prica opcenito? Da znam ocu li otvorit.

Ma ne, govori kako su radili više od pola desetljeća na igri. I kako je igra zapalila gamerski svijet poput oluje, sve mi govori to da je svaki dan u singleplayer igri preko milijuna igrača u istom trenutku, to si mogao vidjeti u ovih 20 godina steama samo u CS GO, Doti, Pubgu, čak ni "veliki" GTA V nije dosegao više od 300k igrača. A ima i sp i mp komponentu. CP2077 je imao samo 2 dana toliki broj igrača i bye bye, koliko su ga hypali godinama. Elden Ring su nam pokazali samo intro prije par godina i onda zatišje i nedavno tek je igra počela sa reklama i trailerima, ni blizu ono što je marketing radio sa CP 2077. Znao sam da dolazi odlična igra ali nisam bio svjestan da će biti ovoliko dobra, sve mi se čini da će Witcher 3 preselit na drugo mjesto na mojoj listi, na prvom je već godinama. Elden Ring ima stuter zbog shadera i dx12 i to je jedini nedostatak ali jednom kad se podrucje ucita to se vise ne dogadja, bugove i slicna sranja nisam primjetio, dok je CP2077 bio i optimizacijski i bugfest nered. 

Vjerujem da će mi prvi prelazak premašiti 100 sati jer želim sve istražiti makar znam da ću fulati dosta toga, no čim završim ide new game +, čini mi se da bi Arcane build mogao biti zanimljiv za drugi prelazak. Premda igram sa samurajem uzeo sam si inkantaciju za silent footsteps i da mogu skakati sa bas velikih visina i funkcionira odlicno, necujan si mozes fini i stealth odraditi. Ne zaboravite se vratiti na sami pocetak igre di se prvi put spawnate i proci kroz onu maglu sa stonekeyem, ima talisman dolje koji ti bossta i HP i staminu i weight. I jedna zanimljiva boss borba je ondje. 

Takoder mislim da ce prvi prelazak ic do 100 sati ako ne i vise. Isto igram sa samurajem i mislim da ce ng+ bit strenght, pa onda neke magije u ng+2. Molim te ubuduce oznaci spoilerom ovo zadnje sta si napisa. Zna sam za to podrucje, al mozda ubuduce nesto necu znat, a zelim sam otkrit. Nadam se da me razumis

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2022 9:56 (Tututuru).
11 godina
Tututuru kaže...
BeLLicus kaže...
Tututuru kaže...
BeLLicus kaže...

Maznuo sam 2 bossa sad ujutro pred posao, u katakombama, stvarno katakombi i spilja ima hrpetina.

Evo osvrta G.R.R Martina na igru https://georgerrmartin.com/notablog/2022/02/28/grab-for-the-ring/

Ima li spoilera ili prica opcenito? Da znam ocu li otvorit.

Ma ne, govori kako su radili više od pola desetljeća na igri. I kako je igra zapalila gamerski svijet poput oluje, sve mi govori to da je svaki dan u singleplayer igri preko milijuna igrača u istom trenutku, to si mogao vidjeti u ovih 20 godina steama samo u CS GO, Doti, Pubgu, čak ni "veliki" GTA V nije dosegao više od 300k igrača. A ima i sp i mp komponentu. CP2077 je imao samo 2 dana toliki broj igrača i bye bye, koliko su ga hypali godinama. Elden Ring su nam pokazali samo intro prije par godina i onda zatišje i nedavno tek je igra počela sa reklama i trailerima, ni blizu ono što je marketing radio sa CP 2077. Znao sam da dolazi odlična igra ali nisam bio svjestan da će biti ovoliko dobra, sve mi se čini da će Witcher 3 preselit na drugo mjesto na mojoj listi, na prvom je već godinama. Elden Ring ima stuter zbog shadera i dx12 i to je jedini nedostatak ali jednom kad se podrucje ucita to se vise ne dogadja, bugove i slicna sranja nisam primjetio, dok je CP2077 bio i optimizacijski i bugfest nered. 

Vjerujem da će mi prvi prelazak premašiti 100 sati jer želim sve istražiti makar znam da ću fulati dosta toga, no čim završim ide new game +, čini mi se da bi Arcane build mogao biti zanimljiv za drugi prelazak. Premda igram sa samurajem uzeo sam si inkantaciju za silent footsteps i da mogu skakati sa bas velikih visina i funkcionira odlicno, necujan si mozes fini i stealth odraditi. Ne zaboravite se vratiti na sami pocetak igre di se prvi put spawnate i proci kroz onu maglu sa stonekeyem, ima talisman dolje koji ti bossta i HP i staminu i weight. I jedna zanimljiva boss borba je ondje. 

Takoder mislim da ce prvi prelazak ic do 100 sati ako ne i vise. Isto igram sa samurajem i mislim da ce ng+ bit strenght, pa onda neke magije u ng+2. Molim te ubuduce oznaci spoilerom ovo zadnje sta si napisa. Zna sam za to podrucje, al mozda ubuduce nesto necu znat, a zelim sam otkrit. Nadam se da me razumis

Aha pa nisam nista spojlao samo ima ekipe koja ne zna za to pa da im kazem. Nisam isao u nikakve detalje i spojlao sto tamo sve ima itd. Da oznacim spoilerom niko nece citati jer ce mislit da su neki jebacki spojleri.

10 godina
Elden Ring

s obzirom na to da sam igrao 13 sati dosad, a nisam ni ušao u Stormveil castle, niti završio Limgraive, vjerujem da će 100 sati biti zicer. kad se sjetim da sam se brinuo kak će igra biti prekratka, kad je Miyazaki rekao da se može za 30ak sati završiti, a je nas čovjek trolao

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Bome je tezak Godrick....

EDIT

Pomagao sam drugima i svaki put wipe,sad isao proc u svom svijetu i od drugi put je pao 🥂

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2022 12:05 (MEGATAMA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Elden Ring

Imam pitanje jedno, ako ubijem bossa nekog npr. zmaja onog na početku. kad mene ubiju oce se on opet pojavit na istom mjestu ili ga nece bit. npr. kad ubijem viteza obicnog i mene ubiju taj vitez je opet tu. ovog jaceg nisam uspio ubit pa zato pitam. pozz.

0 0 hvala 0
10 godina
goran022 kaže...

Imam pitanje jedno, ako ubijem bossa nekog npr. zmaja onog na početku. kad mene ubiju oce se on opet pojavit na istom mjestu ili ga nece bit. npr. kad ubijem viteza obicnog i mene ubiju taj vitez je opet tu. ovog jaceg nisam uspio ubit pa zato pitam. pozz.

Bossevi vise nece bit tu. 

To sto se mozes borit sa zmajem ne znaci da moras :)
Lagano ga mozes zaobic i vratit se kasnije kad budes jaci.

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
15 godina
Santana kaže...
To sto se mozes borit sa zmajem ne znaci da moras :)

Lagano ga mozes zaobic i vratit se kasnije kad budes jaci.

Nema šta bit jači, samo mu treba konjo i strpljenja, opleti po nogama.

Say hello to my little friend
11 godina
Elden Ring

Proveo cijeli dan istraživajući Lucariu, ajme koliko područje, malo sam zamjenio Katanu sa Bloodhound Fangom, bolesno dobra stvar. Evo i mojih statsa trenutno. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2022 21:51 (BeLLicus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Black Blade Kindred....najtezi na kojega sam naisao do sad,odnio sam mu pola healtha ali unistava me.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Kad prije, bruh...
PeTak
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2022 23:22 (IvanDado).

0 0 hvala 0
10 godina
Lonely Boy kaže...

Pala je i prva platina. 

mora biti neko od ovih tko su ranije dobili kod ili netko iz unutarnjeg kruga, tipa iz From Softwarea. Igra je izašla prije 120 sati, znači osoba da i nije uopće spavala (što je čak i nemoguće) teško da je uspio platinirati u tom razdoblju

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Umirem kao niti u jednoj souls igri do sada...igra mi je pruzila mogucnost da idem skoro gdje god pozelim a to donosi vrlo teske zone sa sobom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
BeLLicus kaže...

Proveo cijeli dan istraživajući Lucariu, ajme koliko područje, malo sam zamjenio Katanu sa Bloodhound Fangom, bolesno dobra stvar. Evo i mojih statsa trenutno. 

Ja peglam sa Grafted Blade Greatswordom iz Mourne-a.

16 godina

Taman se poklopilo da imam temperaturu , radim od kuće i prvi dan stiže igra za ps5.

Sav sretan počinjem sa Samuraiem , završavam sa razmišljanjem da trade-am igru za Gran Turismo.

Kao osoba koja nikad nije igrala dark souls i bloodborne , izgleda da sam se namjerio na Big Bossa samim odabirom tipa igre , al dat ću još šansu sad kad je temp. malo pala.

10 godina
matekws kaže...

Taman se poklopilo da imam temperaturu , radim od kuće i prvi dan stiže igra za ps5.

Sav sretan počinjem sa Samuraiem , završavam sa razmišljanjem da trade-am igru za Gran Turismo.

Kao osoba koja nikad nije igrala dark souls i bloodborne , izgleda da sam se namjerio na Big Bossa samim odabirom tipa igre , al dat ću još šansu sad kad je temp. malo pala.

šteta, nije to lagano za početi, pogotovo kad je prva takva igra. Ja ti predlažem da se prvo malo kreneš boriti sa mobovima, to su ovi obični neprijatelji koji lunjaju okolo, koristi što više izbjegavanje i probaj vježbati blokiranje i parry. Sigurno ima po youtubeu videa koji su za početnike koji ti dosta mogu olakšati početak. Problem je što nas je većina modernih igara navikla da nas vuče za ruku i sve je lakše, ali vjeruj mi kad te konačno krene ovdje i ubiješ nekog bitnog, osjećaj je najbolji

12 godina
Ja sam i Bloodborne i Dark Souls prešao ko teška sirovina, bez štita, blokiranja i parryja.🤭
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Sad mi je zao sto sam za prvu klasu uzeo maga,inace mi je prva klasa u Souls igrama Rogue/Thief sa visokim dex.

Ali vec imam 40+ sati i level 55-57 ne sjecam se tocno pa mi se ne da od nule...a respecanje je pitaj boga gdje u ovoj igri.

Mage je ovdje katastrofa jer je podosta bossova izuzetno brzo a jedan udarac je u globalu moj kraj pa ih solirat je...izazovno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
neaktivan
Ja izgrađujem Arcane/Blood lika jer je OP u ovoj igri.Posebno Blood.
Čak mislim da su i pretjerali.

0 0 hvala 0
9 godina
Elden Ring

Samo mač i nekakve gaće da mi ne puše po jajima i ne žulja dok jašem konja. Bez magije, bez luka, bez štita.

1 0 hvala 0
10 godina
NathanDrek kaže...

Samo mač i nekakve gaće da mi ne puše po jajima i ne žulja dok jašem konja. Bez magije, bez luka, bez štita.

Štit je zajeban, odnosno ok je ako ga koristiš samo za blok. A ja se pokušavam izvježbati za parry i mogu ti reći da je taj dio dosta teži nego u Sekiru i Bloodborneu, pogotovo zato što ti uvijek uzme dio healtha. 

Sad da krećem ispočetka išao bi ili na što veći mač ili na dva mača, bez štita.

12 godina
Elden Ring

Casteri su na jacim brzim bossovima banana radi dronja koje nosimo i sve ispadne one shoot death od bossa,vidjet cete kad naletite na takve...brzi su od onih u Bloodborne rekao bih.

Da mogu sad bih se respecao,nasao sam izvrsnih maceva itd ali sa casterom je to beskorisno.

Fora mi je kako ima neprijatelja koji me one shootaju strijelom sa doslovno par kilometara,bam...gledam od kuda me pogodio a on stoji na drugoj planini 😁

Inace za long range u soulsima preferiram luk i strijele...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Cansee kaže...
NathanDrek kaže...

Štit je zajeban, odnosno ok je ako ga koristiš samo za blok. A ja se pokušavam izvježbati za parry i mogu ti reći da je taj dio dosta teži nego u Sekiru i Bloodborneu, pogotovo zato što ti uvijek uzme dio healtha. 

Znaci parry nije koristan kao do sad u Soulsima?....

EDIT

Vidim Elden dobio update...dali se zna sto je donio patch?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2022 10:30 (MEGATAMA).
11 godina
Elden Ring

Ma kakvi štitovi to nisam nikad koristio ni u soulsima. Katana u dvije ruke i deri. New game + odo na Arcane build premocan je. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Lonely Boy kaže...
MEGATAMA kaže...
Cansee kaže...
NathanDrek kaže...

je, barem meni.

de buraz pomagaj onda, znači koristiš baš parry, a ne blok? Jel ti oduzme dio healtha i kad je uspješan? koji stat da buildam da budem bolji u tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Lonely Boy kaže...
Cansee kaže...
Lonely Boy kaže...
MEGATAMA kaže...
Cansee kaže...
NathanDrek kaže...

je, barem meni.

de buraz pomagaj onda, znači koristiš baš parry, a ne blok? Jel ti oduzme dio healtha i kad je uspješan? koji stat da buildam da budem bolji u tome?

pa nemaš sta klasičan L2 prije nego te udari zahamneš štitom i parriaš ga.

nisam doduše otkrio kako funkcionira to još na konju iako sam par puta 

uspio ( slučajno ) zapravo ideš od neprijatelja do neprijatelja pa poučen
 nekim iskustvom procijeniš koga možeš koga ne.
 nisam primjetio da mi parry oduzima health, ali block oduzima uvijek
 čak i kod obićnih mobova.

Ja sam uzeo prisonera i idem na DEX/INT, nabaviš si neki manji
 lakši štit i s njim ćeš parriat bez problema ( ne garantiram za bosseve )
 nisam ih još vidio sve. Međutim nekolicinu mini bosseva sa regular
 health barom sam parriao. Malo treba dok ne skužiš kao i u svakoj

njihov moveset nakon toga da se pogoditi često. :)

A kuži ti sad to, meni ako napravim blok (sa štitom jel) ne oduzima ništa healtha, samo staminu i može ti sjebati poisture i onda si ranjiv koju sekundu ne možeš ništa. Ali nikad health. Dok s druge strane, čak mi je i uspješan parry oduzimao barem malo healtha, pogotovo kod Margita, vidim po njegovo animaciji da sam ga uspješno parryao, ali mi svejedno oduzme malo healtha. Kako sad tu misteriju objasniti? Osim toga, na konju nisam uopće skužio da mogu koristiti štit, baš sam mislio da ne mogu

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Cansee kaže...
Lonely Boy kaže...
Cansee kaže...
Lonely Boy kaže...
MEGATAMA kaže...
Cansee kaže...
NathanDrek kaže...

je, barem meni.

A kuži ti sad to, meni ako napravim blok (sa štitom jel) ne oduzima ništa healtha, samo staminu i može ti sjebati poisture i onda si ranjiv koju sekundu ne možeš ništa. Ali nikad health. Dok s druge strane, čak mi je i uspješan parry oduzimao barem malo healtha, pogotovo kod Margita, vidim po njegovo animaciji da sam ga uspješno parryao, ali mi svejedno oduzme malo healtha. Kako sad tu misteriju objasniti? Osim toga, na konju nisam uopće skužio da mogu koristiti štit, baš sam mislio da ne mogu

Procitajte malo statove oruzja, stitova, armora.. ne blokira svaki stit 100% svakog tipa damagea. 

10 godina
Tututuru kaže...
Cansee kaže...
Lonely Boy kaže...
Cansee kaže...
Lonely Boy kaže...
MEGATAMA kaže...
Cansee kaže...
NathanDrek kaže...

je, barem meni.

Procitajte malo statove oruzja, stitova, armora.. ne blokira svaki stit 100% svakog tipa damagea. 

a da, to će biti onda to. Ma iskreno nisam stigao napraviti hrpu onog što sam namjeravao, igrao 15 sati, a nisam još pošteno proučio šta sam sve i skupio, nisam pošteno ni craftao osim najosnovnijih stvari. 

Moram se sad malo baciti u proučavanje i tih statova i itema. Ove mini bossove i Margita sam dosad uspio ubiti na mač i izbjegavanja, ali moram se sad malo ozbiljnije ojačati u opremi. A rune sam dosad trošio najviše na leveliranje, nisam kupovao ništa posebno dosad, jedino one recepte za craftanje

12 godina
Elden Ring

Skupio 9 flasica i bome mi trebaju uz magije.

Inace malo mi je pretjerano kako su neki neprijatelji brzi,naprimjer grizli na jednom djelu ima valjda par tona ali je brz kao formula 1 i jos 2 udarca i gotov...obican mob,nije cak niti mini boss 😬

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Elden Ring

Ja sam si stavio za inkantaciju light i holly damage za oruzje. Fino podigne statistiku a traje preko minutu. Tako da prije ozbiljnijeg fighta stavim to na oruzje i bude top. Katana radi posao iako je pocetno oruzje. Ima za kupiti black lighting da se stavi na oruzje ali nemam faitha za to koristiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice