Elden Ring

poruka: 1.697
|
čitano: 553.938
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Elden Ring

ja sam ubio par tih prvih bossova ili mini bossova šta su već i došao do onog prvog ozbiljnijeg. Potukao sam se i s njime al sam dobio po lampi. Nigdje mi dosad nije štekalo, kod tree sentinela sam imao koji put fps drop, ali to je bilo na tako kratku sekundicu da stvarno ne mogu uzeti to u obzir

Ako nekome koriste over info, znači igra mi je instalirana na nvme, a na njemu su samo windowsi i programi, ima još dosta mjesta na njemu, možda je i to bitno. grafa je undervoltana. Nikakvi drugi programi mi ne rade u pozadini, ni browser ni ništa. Igram na 1440p, gsync monitor, igrine postavke su na high, motion blur isključen, a uključen mi je ona postavka da igra sama detektira kako najbolje grafičke postavke, ne sjećam se kako se to zove. 

specke kompa su pod moj PC.

Sama igra je čista uživancija, trenutno me najviše muči što mi je dosta trom lik, odabrao sam vagabonda i imam težak oklop, pa se moram više naviknuti na neki deflect nego izbjegavanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
Re: Elden Ring
Ja sam odabrao Samuraja, katana i nesto novo pa se nisam puno dvoumio 😂 Konjanik me razbio ko mladog majmuna lol
PeTak
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2022 14:35 (IvanDado).

1 0 hvala 0
9 godina
Elden Ring

Također, Samuraj. Obožavao sam build katane u DS3, šteta što nema parry sa katanom ovdje. Uglavnom, igra mi je "epic", mada se nažalost treba još malo strpiti. Najviše dropova imam na konjaniku i zmaju prilikom bljuvanja vatre, skoro neigrivo. Boss fight sa Margitom je sve stabilno na 60fps. Ne znam da li da se strpim ili igram dalje ... hebga, grafa RTX 2070S i ostalo u klasi tako da nije to problem.

1 0 hvala 0
8 godina
IvanDado kaže...
Ja sam odabrao Samuraja, katana i nesto novo pa se nisam puno dvoumio 😂 Konjanik me razbio ko mladog majmuna lol

Ista klasa, oruzje i ishod ovdje  izgubija sam oko 2 ure na njega, nisam isa dalje dok ga nisam ubija. Btw. onaj shield slam kad skoci, morat ce fixat bug. Bija sam iza njega sigurno 2 rolla udaljenosti i one shota me na full hp. Taj aoe me nije smija taknit.

TopoGigio kaže...

Također, Samuraj. Obožavao sam build katane u DS3, šteta što nema parry sa katanom ovdje. Uglavnom, igra mi je "epic", mada se nažalost treba još malo strpiti. Najviše dropova imam na konjaniku i zmaju prilikom bljuvanja vatre, skoro neigrivo. Boss fight sa Margitom je sve stabilno na 60fps. Ne znam da li da se strpim ili igram dalje ... hebga, grafa RTX 2070S i ostalo u klasi tako da nije to problem.

Ma igraj dalje. Ja sam sad na story bossu iza Margita i sve je uredno sta se tice fps-a u fightu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2022 14:48 (Tututuru).
12 godina
Tututuru kaže...
MEGATAMA kaže...
Cansee kaže...
MEGATAMA kaže...
MSXhunT3R kaže...
Kupujete za krive platforme igre.Recimo na XSX,nemam apsolutno nikakvih problema,sve ide fluidno u Performance modu.
Na Quality modu se pozna jako pad fps-a.

Imas panel sa VRR?

Na Ps5 je u biti izvrsno jer se ti padovi frejmova zaborave kad se udubis u igru.

Za sada sam imao jedan invade,pokosio sam lika sa magijama 😁😁😁😁

kak ti se vrti na PS5? jel igrivo?

Realno bolje od ijedne prijasnje Soulsborne igre na Ps3 i Ps4 jer su tamo bile nestabilnih 30fps dok je ovdje u globalu 60fps uz navedene padove koji su vecinom na velikim otvorenim prostorima i ista ti je stvar kao i sa 30fps...kad se naviknes zaboravis na padove fpsa.

Moj dojam je sad nakon par sati da ne ovo Darksouls ali uz ogroman niz poboljsanja i nevjerovatno je da su uspijeli uklopit souls osjecaj u open world.

Do sad sam isao na 2 bossa i nisam pobjedio niti jednog,igram kao mag pa sam u krpama i ako me lupi...instant kill 😁

Moram se nabildat jos

Inace igra ima toliko toga da ce vjerujem trebat godine da igraci sve otkriju.....

Ne znam pricas li o launch verzijama, ali DS3 je na PS4pro u 60 fps-a, takoder DS2 Scholar verzija.

On topic: danas napokon normalno igram, kad sam prosa onaj pocetni dio i konjanika, sve manje i manje je tehnickih problema. Uzivam.

Ds3 je na Ps4 Pro bio unlocked znaci isto kao i Elden na Ps5.

I tek je sa Ps5 DS3 dosao na to da je lock 60fps jer na Ps pro to nije bio slucaj,imam ps pro i DS3 i igrao sam puno i probao malo na ps5.

12 godina
IvanDado kaže...

Ja sam zaobisao samuraja radi Sekiro...dosta mi je samuraja trenutno 😁

Uzeo maga i sve u intelect za sad....

17 godina
MEGATAMA kaže...
Tututuru kaže...
MEGATAMA kaže...
Cansee kaže...
MEGATAMA kaže...
MSXhunT3R kaže...
Kupujete za krive platforme igre.Recimo na XSX,nemam apsolutno nikakvih problema,sve ide fluidno u Performance modu.
Na Quality modu se pozna jako pad fps-a.

Imas panel sa VRR?

Na Ps5 je u biti izvrsno jer se ti padovi frejmova zaborave kad se udubis u igru.

Za sada sam imao jedan invade,pokosio sam lika sa magijama 😁😁😁😁

kak ti se vrti na PS5? jel igrivo?

Realno bolje od ijedne prijasnje Soulsborne igre na Ps3 i Ps4 jer su tamo bile nestabilnih 30fps dok je ovdje u globalu 60fps uz navedene padove koji su vecinom na velikim otvorenim prostorima i ista ti je stvar kao i sa 30fps...kad se naviknes zaboravis na padove fpsa.

Moj dojam je sad nakon par sati da ne ovo Darksouls ali uz ogroman niz poboljsanja i nevjerovatno je da su uspijeli uklopit souls osjecaj u open world.

Do sad sam isao na 2 bossa i nisam pobjedio niti jednog,igram kao mag pa sam u krpama i ako me lupi...instant kill 😁

Moram se nabildat jos

Inace igra ima toliko toga da ce vjerujem trebat godine da igraci sve otkriju.....

Ne znam pricas li o launch verzijama, ali DS3 je na PS4pro u 60 fps-a, takoder DS2 Scholar verzija.

On topic: danas napokon normalno igram, kad sam prosa onaj pocetni dio i konjanika, sve manje i manje je tehnickih problema. Uzivam.

Ds3 je na Ps4 Pro bio unlocked znaci isto kao i Elden na Ps5.

I tek je sa Ps5 DS3 dosao na to da je lock 60fps jer na Ps pro to nije bio slucaj,imam ps pro i DS3 i igrao sam puno i probao malo na ps5.

U pravu si...ps4 pro nije mogao držat ds3 na 60 fpsa....

Pa odmah početna zona ti je na 45fpsa..

Na ps5 je doslovno lockano...

12 godina
Gledao danas DrDisrespecta gdje igra Elden Eing...bolje da nisam😔...lik ne želi naučiti i onda sere da je igra loša.
Također, moraš biti 'poseban' da nakon 4 sata igranja i dalje ne kužiš kako se levelaš i za što služe rune.

Igru je nakraju usporedio sa NBA2k igrama zbog neresponzivnosti, a mali detalj svog paničeranja i stiskanja svih mogućih gumba ne uzima u obzir.🤡
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

2 0 hvala 0
8 godina
m77 kaže...
Gledao danas DrDisrespecta gdje igra Elden Eing...bolje da nisam😔...lik ne želi naučiti i onda sere da je igra loša.
Također, moraš biti 'poseban' da nakon 4 sata igranja i dalje ne kužiš kako se levelaš i za što služe rune.

Igru je nakraju usporedio sa NBA2k igrama zbog neresponzivnosti, a mali detalj svog paničeranja i stiskanja svih mogućih gumba ne uzima u obzir.🤡

Hahaha, sta drugo ocekivat od njega. Nisam upoznat sta inace streama, al naletija sam na njega di umaskaran igra Fortnite.

12 godina
m77 kaže...

Lik postoji jer ga gledas a onda vajnas sto postoji 🥂

12 godina
Lol, tko 'vajna'?
Lik je jedini streamer kojeg mogu gledati, ali recenzija Elden Ringa mu je užas.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2022 17:53 (m77).
13 godina
Elden Ring

Sviđa mi se igra, samo bih volio da se može na easy stavit, cim idem ubit nekog jaceg požurim i gotov sam 

0 0 hvala 0
8 godina
goran022 kaže...

Sviđa mi se igra, samo bih volio da se može na easy stavit, cim idem ubit nekog jaceg požurim i gotov sam 

Koncept igre nebi ima smisla da postoje razlicite tezine. Eto vec je dobar znak da prepoznajes tu gresku da zuris. Pomalo, prouci moveset, gledaj protivnika, a ne svog lika i bit ces uspjesniji u borbi. Ako bas vidis da ne radis nikakav dmg, istrazi neki drugi dio mape. Mozda nades neki koristan item ili upgrade materijal, a i dignit ces koji level.

12 godina

U Souls igrama su magic buildovi najbliže easy modu.

Dižeš Mind i Intellect i šiljiš iz daljine.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
9 godina
Instalira se, samo se bojim...

Nadam se da se varam....
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Elden Ring

860.000 igrača danas na Steamu, najviše igrača u jednoj singleplayer igri ikada u jednom trenutku... Evo osvrt mali koji sam napisao na ekipi na diskordu...

Kakva igretina ja ne vjerujem, znači nikad nisam imao ovakvo iskustvo u nijednoj igri do sada, ogromna mapetina sve ti je otvoreno, a nemas ni jedan jedini quest oznacen MAIN quest a kamoli nekakve trinkarije ala assasins creed open world. Ides kuda te volja sam biras svoj put, osim slicnog huda nemam dojam da je SoulsBorne igra niti malo, posve drugacije iskustvo, toliko novina su dodali naspram samog DarkSoulsa, znači igrao sam sada 6 sati u komadu, da nemam tog povremenog stuttera savršeno bi bila blaga riječ za ovu igru, ideš okolo istražuješ naletiš na tonu drugih stvari odeš razgledati to završiš na drugom mjestu. Ovo će trebati 2 mjeseca da se odigra kako spada, očekujem 150+ sati, nisam siguran kolika je mapa zapravo jer negdje je čisto more pa ne znam pravu veličinu jer je zatamljeno ali doslovno mali djelić mape sadrži toliko toga, od tamnica do random bosseva, sve je puno boja za razliku od sivila DS igara, ja sam oduševljen, riješio sam jedno 10 boss fightova do sada, 27 sam lvl i ide fino, imam 11 sati u igri 0 achivmenata haha, znači priče se nisam ni dotakao još, tek sam pokrenuo neke questove... 

Katana mi je +3 sad mi treba blacksmith za dalje Flaskova imam 6 i digao sam ih na +4. Otisao sam full na jug i tamo istrazujem sve, jos nisam otisao u Stromhill. Igra je toliko bogata da mi je sad jasno zašto takve recenzije. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.2.2022 20:11 (BeLLicus).
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
Tututuru kaže...

Ista klasa, oruzje i ishod ovdje  izgubija sam oko 2 ure na njega, nisam isa dalje dok ga nisam ubija. Btw. onaj shield slam kad skoci, morat ce fixat bug. Bija sam iza njega sigurno 2 rolla udaljenosti i one shota me na full hp. Taj aoe me nije smija taknit.

Ja sam uvjeren da je on mene kroz shield oneshoto 2-3 puta. Stamina puna, health više od pola, držim L1, on zamahne i nema me.

Say hello to my little friend
8 godina
Krunoo7 kaže...
Tututuru kaže...

Ja sam uvjeren da je on mene kroz shield oneshoto 2-3 puta. Stamina puna, health više od pola, držim L1, on zamahne i nema me.

Brutalno  zeznut je boss za early game. Odusevljen sam igrom, svida mi se par mehanika koje su promjenili/dodali u odnosu na Souls igre. 

12 godina
Elden Ring

Napravio sam veeliku gresku sto sam isao "samo probat" Elden a igram Horizon.....sad ce Horizon morat cekat svoj red ili cu simultano te dvije.

Ja u globalu prodjem soulse sa svim raspolozivim klasama ako me trenutni nastavak toliko drzi,ovdje sam krenuo sa carobnjakom dok bi mi iduci run mogao big Thief ili warior.

Imam toliko toga za napisat ali nemam vremena jer moram nastavit igrat.....

Moj PC  
6 0 hvala 0
10 godina
MEGATAMA kaže...

Napravio sam veeliku gresku sto sam isao "samo probat" Elden a igram Horizon.....sad ce Horizon morat cekat svoj red ili cu simultano te dvije.

Ja u globalu prodjem soulse sa svim raspolozivim klasama ako me trenutni nastavak toliko drzi,ovdje sam krenuo sa carobnjakom dok bi mi iduci run mogao big Thief ili warior.

Imam toliko toga za napisat ali nemam vremena jer moram nastavit igrat.....

Hehe zato ja jos  nisam upalio Elden dok ne rjesim Horizon

12 godina
Elden Ring

Kako enormno doprinosi ova Ps5 brzina ucitavanja,respawn nakon smrti,teleport po mapi...sve je toliko enormno brze nego ikad prije u Souls igrama da je za mene gamechanger.

Sto se tice igrivosti ona je dignuta par stepenica tom mogucnoscu teleporta po mapi i cescim pointovima respwna jer time nisu nista olaksali igru nego su uklonili potencijalno ogromnu kolicinu bespotrebnog trcanja po tom ogromnom svijetu.

Skakanje,konj i njegov dupli skok,borba sa konja,stealth,veca brzina kretanja lika nego prije itd sve to pridonosi mogucnosti da se klase vise distanciraju jedna od druge.

Igra je apsolutni souls ali sa dozom utjecaja od mozda Zelde,Shadow of Colossus,Dragons Dogma.....povremeno me nesto tijekom igranja podsjeti na navedene naslove....

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Dajte neku preporuku za level up.
Imam dosta oruzja ali su sva D D.
Dosao sam do onog vuka u priči u nekoj akademiji a nijedno oruzje nisam digao na veći nivo. Igram sa sjekirom 😄
Sto valja upgradeati ? Imam par oruzja i razlika medu njima je svega par pointsa.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Elden Ring

Niko niš ne komentira od jutros, svi igraju ...

5 0 hvala 0
12 godina

Igra je prema mojim očekivanjima, open world Dark Souls 3.

Meni osobno ne odgovara taj open world. Izgubilo se na detaljnosti izrade svijeta, onom Metroidvania osjećaju kad otključavaš prečace i rješavaš bosseve da bi prošao dalje.

A i framerate trokira zbog tog open world dizajna.

Kao i uvijek kod From Software-a, ima bosseva koji stvarno nisu trebali vidjeti svjetlo dana, kao npr. Ullcerated tree spirit, gdje je kamera katastrofa.

Ostali elementi igre su poznati iz prijašnjih igara i funkcioniraju kako smo i navikli.

PSN - DeniZg80; Xbox - DeniZg#5788
8 godina
DeniZg kaže...

Meni osobno ne odgovara taj open world. Izgubilo se na detaljnosti izrade svijeta, onom Metroidvania osjećaju kad otključavaš prečace i rješavaš bosseve da bi prošao dalje.

Kao i uvijek kod From Software-a, ima bosseva koji stvarno nisu trebali vidjeti svjetlo dana, kao npr. Ullcerated tree spirit, gdje je kamera katastrofa.

Ostali elementi igre su poznati iz prijašnjih igara i funkcioniraju kako smo i navikli.

Definitivno se nije izgubilo na detaljnosti svijeta. Toliko sitnica ima, stvari koje ni najmanje ne ocekujes i samo te baci na guzicu. Iz sata u sat tako, stalno se nesto novo i drukcije pojavi. Ovo nije normalno sta su napravili, svijet je ogroman, raznolik, mastovit... Jucer sam igra 19 sati i nisam moga prestat.

Steta samo sta nije ispeglana da nema ovih tehnickih problema, al sama igra je definitivno najbolja koju sam igra. Imam oko 25 sati, ubijena 2 story bossa i jos vise od pola mape neotkriveno. 

I zaboravih primjetit jednu stvar, sve te sitnice, svi questovi, checkpointovi, NPC-evi itd, sve je to bez iti jednog markera na radaru, a opet tako jednostavno. Svida mi se ovaj open world koncept i vidi se koliko su razmisljali o tome i truda ulozili.

Gogy7 kaže...
Dajte neku preporuku za level up.
Imam dosta oruzja ali su sva D D.
Dosao sam do onog vuka u priči u nekoj akademiji a nijedno oruzje nisam digao na veći nivo. Igram sa sjekirom 😄
Sto valja upgradeati ? Imam par oruzja i razlika medu njima je svega par pointsa.

Igraj s onim sta ti pase i cime ti se igra. Probas oruzja i vidis koji moveset odgovara tvom stilu igre. Ja sam uzea Samuraja i igram sa pocetnim oruzjem. Evo danas sam nasa Twinblades i mozda se kasnije prebacim na to, ako mi Uchigatana dosadi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2022 18:26 (Tututuru).
12 godina
Elden Ring

Igram od jutros i ovo je jednostavno nemoguce sto su sve natrpali....koliko je ovaj svijet ogroman i pun sadrzaja....

Jedino sto sam isao malo cudnom putanjom pa sam zavrsio na "kraju" svijeta,nabasao tamo na meteorite staff koji je fantastican za moju klasu u ovom segmentu igre ❤❤❤

Igra ima art direkciju koja pojede veliku vecinu igara koje sam igrao do danas,samo treba na to sve nabasat i vidjet...takodjer jako utjece doba dana i atmosferski efekti na dojam svijeta....

Ono sto me je iznenadilo jako je kako brzo me spaja kad ostavim svoj summon znak da me netko summona....doslovno 5 sekundi ili instant .

Sada sam vidio svakojake zone,borio se protiv bossova,zmajeva i svacega i mogu rec da su performanse na Ps5 odlicne.

Bas primjetan pad frameratea mi se desi jednom u par sati igre ono da bas bude preocito dok je sve ostalo u zoni nebitnog.

Sto se tice boss borbi tu se ne sjecam jesam li skuzio padove fpsa...

Eto info za one koje brine kako se to vrti na Ps5 i kako utjece na boss borbe.

Sad sam na 23 sata igre level 39

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2022 18:57 (MEGATAMA).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
DeniZg kaže...

I dalje su tu precice,portali i svasta...u biti vise svega nego u prijasnjim souls igrama a i svijet je aktivniji,zivlji.

Ne zelim spojlat ali igra sadrzi bolesna iznenadjenja sto se tice world dizajna...ja nisam mogao vjerovat....

11 godina
Nasao sam Claymore na poluotoku na jugu. Morne Castle. Moja potraga za oruzjem je gotova.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2022 20:07 (Gogy7).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
Elden Ring

Kisni dan kao stvoren za setnjicu do romanticnog dvorca 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Elden Ring

Jbt vec 20 sati imam u igri. Igra na steamu drzi 800 tisuca igraca cijelo vrijeme aktivnih, nikada to nisam vidio u životu za jednu singleplayer igru, CP2077 je bio aktualan sa tolikim brojem ljudi 2 dana kad su ljudi vidjeli koji je to nered od igre batalili odma nijedna druga igra niti blizu nije došla. Kakvo je ovo remek dijelo od igre u svakom pogledu. Fino napredujem lvl 38 sam, oružje +6 danas sam išao duboko u dvorac Storm Castle, Margita sam riješio odma iz drugog puta, dvorac je ogroman ima svega, u njemu se nalazi drugi main boss Godric ajmeee, kakav fight, kakav OST, jedan od najboljih boss fightova ikad u FS igrama, ne znam jel tko od vas došao do njega, tko nije sretno mu bilo. Lingrave sam skoro cijeli istražio, sutra planiram detaljno dvorac istražiti do temelja i onda malo na sjever vidjeti šta ima. Na istoku ono crveno područje je još uvijek pre izazovno za moj lvl... 

Moj PC  
3 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice