Kako podesiti da se igra koja podržava dx10 (crysi,crysis warhead-wars)na visti pokrene u dx9.Naime crysis wars prečac na radnoj površini kada kliknem desnom tipkom miša na njega u padajučem izborniku nema mogučnost odabira između dx10 i dx9 kao što to imaju prve dvije gore navedene igre. Grafička mi je nvidia 8600gts , monitor 20 rezolucije 1680×1050 pa mi je broj FPS-ova na granici igrivosti što kod igranja na mreži puno znači.Postavke u igri podešene su na -BEST PERFORMANCE.(Molim vas da mi ne predlažete da kupim novu grafičku ili smanjim rezoluciju monitora).Hvala svima i pozdrav.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako podesiti da se igra koja podržava dx10 (crysi,crysis warhead-wars)na visti pokrene u dx9.Naime crysis wars prečac na radnoj površini kada kliknem desnom tipkom miša na njega u padajučem izborniku nema mogučnost odabira između dx10 i dx9 kao što to imaju prve dvije gore navedene igre. Grafička mi je nvidia 8600gts , monitor 20 rezolucije 1680×1050 pa mi je broj FPS-ova na granici igrivosti što kod igranja na mreži puno znači.Postavke u igri podešene su na -BEST PERFORMANCE.(Molim vas da mi ne predlažete da kupim novu grafičku ili smanjim rezoluciju monitora).Hvala svima i pozdrav.
odeš start-> games i te ikone imaju opciju dx10/dx9 i ostalo
Igra ne mora implementirati podršku za oba APIa.
Hm,zanimljivo.I sam si svjestan da ti grafa ne može pogurati igru na zadovoljavajućem broju
FPS-ova pri nativnoj razlučivosti zaslona,ali ne želiš mijenjati postavke niti kupovati novu grafu????
I ja bi isto da mi moj proc E5200 leti na 4500 MHz,ali ako je ikako moguće da ne kupim cooler koji bi to i omogućio.
Bez uvrede(a znam i da sam offtopic),ali moraš napraviti neke ustupke da bi mogao s hardware-om koji imaš
normalno igrati.Mislim da bi ti bilo dobro da ipak spustiš rezoluciju malo.
aaa tek sam sada vidio u kojem si podforumu otvorio temu...
Smanji ba sve na low pa igraj a ne na 1680-1050.
Što se tiče 8600GTS i crysisa, rezoluciju smanji obavezno na 1024x768 ili 1440x900 i detalje na medium, bez filtera ofc.
BTW: mogao bi i overclockat grafičku dobit ćeš time koji fps, a i procesor.
trebalo bi bit u bin folderu dx9 i dx10 exe
ili pogledaj u games exploreru (ono od viste) kad klikneš desnim mišem na igru jeli ima dx9 za odabrat
Start ,pa igre na desnoj strani izbornika-i tamo je bila ikona crysis wars i ostalih igara ,a tu se i podešavaju postavke u vezi pokretanja igara u dx10 i dx9 API-u.Hvala Hyperionu i ostalima na pomoći
ISPRIČAVAM SE ŠTO SAM TEMU OTVORIO U POGREŠNOM PODFORUMU.Danas sam prvi puta postavio pitanje pa se nisam najbolje snašao.