Dragon ball z online 2009

poruka: 15
|
čitano: 4.371
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

mozda li neku zna  link za besplatno downloadanje dragon ball z online 2009 ili bilo koju online igru dragon ball z onak 3d i te svari

mozda ovakve stvari nisu dozvoljenepa mi posaljite pms

92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dragon ball z online 2009
vamprl kaže...

mozda li neku zna  link za besplatno downloadanje dragon ball z online 2009 ili bilo koju online igru dragon ball z onak 3d i te svari

mozda ovakve stvari nisu dozvoljenepa mi posaljite pms

pms!lol

dbz online 3d pc igre ti nema,imas neku idiotsku online flash igru dbz ali se boris protiv umjetne inteligencije.
imas na torrent stranicama za skinut dragon ball z mugen edition 2008,imas puno likova i napada ali nije online igra,2d je.

AMD 5000+ Duo 3,0 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
16 godina
protjeran

imas vise vrsta tih mugena nije samo taj ima cak i 3d nije ko na ps2 al je zadovoljavajuce kasnije cu ti dat link za skinut

amd6000 3.1ghz,seagate 320gb,ati4850 512ddr3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

evo sad sam nasao,imas 3d igru za pc dragon ball source,vidi na utube-u

AMD 5000+ Duo 3,0 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram ATI 4670 512 DDR3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dragon ball z online 2009 ti je MMO igra koja jos nije izasla, ali nije po mojem znanju jos usla u betu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

eco sad sam naso 3d multyplayer igra dbz izlazi u studenom ove gopdine jedva cekam pogledajte  mozda ce bit veca atrakcija od wowa bit ce isto gear lvli i takve stvari jedva cekam i hvala za mugen 2007 ako neko hoce posalji mi pms pa cu vam poslat link sluzbano necu jer se vjerojatno nesmiju takve stvari stavljat

92% tinejđera su gay. Ako si ti među onih 8% koji su jos uvijek hetero kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

este tu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geralt-The Witcher kaže...

evo sad sam nasao,imas 3d igru za pc dragon ball source,vidi na utube-u

Ovu sam igru igrao malo je zverava i ima dosta bugova u to vrijeme kada je izašla valjda su to popravili

vamprl kaže...

eco sad sam naso 3d multyplayer igra dbz izlazi u studenom ove gopdine jedva cekam pogledajte  mozda ce bit veca atrakcija od wowa bit ce isto gear lvli i takve stvari jedva cekam i hvala za mugen 2007 ako neko hoce posalji mi pms pa cu vam poslat link sluzbano necu jer se vjerojatno nesmiju takve stvari stavljat

Nadam se da če tako dobra bit, da ju moram kupit kupio bi ju(iako nijednu igru do sada nisam kupio), samo da ne bude sprdačina kao ovaj novi filmPlač
AMD 6000+ 3,1 GHz ATI Club 3D3850 512 ddr3 WD 640 GB , Maxtor 80 GB Chieftec 400 W 4 GB DDR2 1000GHz Muskin red line monitor LG FLATRON ez T710BH 17" (crt)
17 godina
neaktivan

jel zna ko kak ce se taj dbz mmo zvati

***Dont mess with the best or die like the rest***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

vec igram Budokai Tenkaichi 3, ali i ovo je dobro

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

izaso je dbz evolution skinuo i pogledao idite na mininovu sigurnui ima torrent za skinut ja sam na torrentz.com

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

hmm vec igram DBZ Burst Limit, i vjerujte, i am disappointed

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Što je tako, loše.

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje informacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
16 godina
neaktivan

Koliko ja znam DB Online je work in progres. Upisi na youtube "dragon ball online gameplay" pa si pogledaj kako bi to izgledalo. Meni osobno izgleda malo djecje, ali za te japance i kineze bogom dano ^^

This is usually the part where people start screaming
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ivan262 kaže...
BannedOnThisForum kaže...

Što je tako, loše.

hmm usporedi ga sa budokai tenkaichi 3, tamo ima 90 charactera a u burst limit 10-ak ma mrsko mi nabrajati

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice