mozda li neku zna link za besplatno downloadanje dragon ball z online 2009 ili bilo koju online igru dragon ball z onak 3d i te svari
mozda ovakve stvari nisu dozvoljenepa mi posaljite pms
mozda li neku zna link za besplatno downloadanje dragon ball z online 2009 ili bilo koju online igru dragon ball z onak 3d i te svari
imas vise vrsta tih mugena nije samo taj ima cak i 3d nije ko na ps2 al je zadovoljavajuce kasnije cu ti dat link za skinut
evo sad sam nasao,imas 3d igru za pc dragon ball source,vidi na utube-u
Dragon ball z online 2009 ti je MMO igra koja jos nije izasla, ali nije po mojem znanju jos usla u betu.
eco sad sam naso 3d multyplayer igra dbz izlazi u studenom ove gopdine jedva cekam pogledajte mozda ce bit veca atrakcija od wowa bit ce isto gear lvli i takve stvari jedva cekam i hvala za mugen 2007 ako neko hoce posalji mi pms pa cu vam poslat link sluzbano necu jer se vjerojatno nesmiju takve stvari stavljat
este tu
evo sad sam nasao,imas 3d igru za pc dragon ball source,vidi na utube-u
Ovu sam igru igrao malo je zverava i ima dosta bugova u to vrijeme kada je izašla valjda su to popravili
eco sad sam naso 3d multyplayer igra dbz izlazi u studenom ove gopdine jedva cekam pogledajte mozda ce bit veca atrakcija od wowa bit ce isto gear lvli i takve stvari jedva cekam i hvala za mugen 2007 ako neko hoce posalji mi pms pa cu vam poslat link sluzbano necu jer se vjerojatno nesmiju takve stvari stavljat

jel zna ko kak ce se taj dbz mmo zvati
vec igram Budokai Tenkaichi 3, ali i ovo je dobro
izaso je dbz evolution skinuo i pogledao idite na mininovu sigurnui ima torrent za skinut ja sam na torrentz.com
hmm vec igram DBZ Burst Limit, i vjerujte, i am disappointed
Što je tako, loše.
Koliko ja znam DB Online je work in progres. Upisi na youtube "dragon ball online gameplay" pa si pogledaj kako bi to izgledalo. Meni osobno izgleda malo djecje, ali za te japance i kineze bogom dano ^^
Što je tako, loše.
hmm usporedi ga sa budokai tenkaichi 3, tamo ima 90 charactera a u burst limit 10-ak ma mrsko mi nabrajati