Dota 2

poruka: 9.013
|
čitano: 1.960.936
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Dota 2

neigram sa nabzorima kk

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Dota 2
ImHere kaže...
Jonja kaže...

Wtf? Mute ti se oči od dosade? Hahahahaha

A HoN rađen po doti i sve je gotovo isto, dobro da si rekao da ti je LoL bolji, al HoN...

Nemam riječi, samo suze u očima zbog ove  rečenice gori.

Moram reci da je HoN bolja igra od LOL-a

Samo da se zna igrao sam i DOTU,HoN i LoL

LOL grafika mi je previs djetinjasta i ona kao trava sastrane gdje se mozes sakriti je stvarno debilozna,u honu se lijepo sakrijes u drveca.Dizajn heroja i levela je isto bolji nego u LoL-u.Jedino sto mi se ne svidja u HoN-u je sto npr kad igram sa 3-4 frenda u matchmakingu trebam sacekati 2-3 minute dam nadje mec,ali to je valjda jeer imamo dosta razlicite mmr-ove!

Ma krivo si me razumio, nekažem da je LoL bolji od HoNa ili Dote, nego je on po sebi drugačiji i razlikuje se po mehanici od te 2 igre iako su na izgled slične.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Dota 2

Poša san ja igrati HON malo. Lik je bio 25 lvl mi oko 12-13 i ubija nas je na spawnu, samo je staja tamo i mi se nismo takoreći ni mogli spawnati -> uninstall.

0 2 hvala 0
17 godina
Dota 2

Evo tko hoce igrat sa mnom dotu neka me doda na steam ime: tr4nc3oon pa da bacimo koju u bilo koje doba dana ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Perceto kaže...

league of legends high sikll game!!!

Pro player.....{#}

14 godina
17 godina
Dota 2

Evo ovako kreirao sam grupu na Stimu tako da se lakse mozemo naci mi sa bug foruma koji igramo dotu 2 i da se lakse  pozovemo jedni drugi u gejm.... pa eto udite http://steamcommunity.com/groups/bugdota2

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

ajmo gejm ekipa bacit koji,kurirko402 nik pa da haklamo

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Winchester01 kaže...

Poša san ja igrati HON malo. Lik je bio 25 lvl mi oko 12-13 i ubija nas je na spawnu, samo je staja tamo i mi se nismo takoreći ni mogli spawnati -> uninstall.

Pa naravno kad ste ga nafidali!Lik je kupio item (WhiteTlisman) te ima par sekundi imunity za magic damage!

17 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...

Bolje ti igraj lol, za tebe ni nije kompleksnija igra ako ćeš odustat odmah samo ćeš živcirat druge ljude.

Potpis
13 godina
neaktivan
Dota 2

Lijep pozdrav!

Registrirao sam se na forum čisto zbog informisanja i pomoći ostalim igračima za DOTA2.

Kao što i sami znate DOTA2 je još u BETA fazi uz rano test apdejtovanje na Dota2 Test-u sa kojeg se implementira u glavu igru.

Naravno, ja neću da pričam o tome već o nečemu vrlo važnom, a to su Heroji.

Imate 10 vrsta / klasa heroja a ja cu navesti samo neke :

GANKER : Ili tzv Basher, je vrsta heroja koji tenka, tj uništava protivničke igrače, on je iskljucivo napadač i brine se da ubije što više igrača na samom početku igre tako da imaju vise ticketa na svojoj strani.

Gankeri: Zeus (Player level: beginner do intermediate.) Sa njim je veoma teško igrati jer ima jedne od najslabijih statova u cijeloj igri, ali zbog svojih moci jedan je od najboljih gankera. Veliki problem kod ovoga heroja su manjak healtha i mane, ali velika prednost je long-range hits, her njegova druga moć: Lightning Bolt dostiže i 900 Range i ta moć na level 4 zadaje prave muke protivnicima sa 350 damage. Međutim, njegov ultimate( zadnja moć ) je jedna od najboljih stvari u igri i najgora stvar za protivnika, a njegov ultimate omogućava ubijanje heroja koji bježe i imaju malo HP-a. Ultimate utječe na sve protivničke heroje, bez obzira gdje su i da li su "vidljivi" ili ne. Zbog toga Zeusa nazivaju: KILL STEALER :)

CARRY : Predstavlja "nositelja" cijele igre i ima jednu od najbitnijih uloga u cijeloj igri. Oni su često mete protivničkih igrača baš zbog toga.

Jedan od najboljih carry heroja je: DROW RANGER koja ima odličnu prvu moć a to je stun i dobar hit na protivničkog heroja, a često se koristi za "izazivanje" tj pucanje sa daljine i time rano ubijanje protivnika. Drow je intermediate level heroj i sa njim treba imati skilla prilikom igre.

SUPPORT : Kao što i samo ime kaže on je supporter, tj podrška ostalim igračima, i često ima ulogu da štiti carry heroje i pomaze u unistavanju towera.

Odličan supporter je: Witch Doctor, koji ima razne spellove za unistavanje protivnika i njihovo zarobljavanje.

PUSHER : Iliti, onaj koji gura creepove i ruši towere.

Imamo Broodmother koji ima invisibilty moć i od velike je pomoći. Venonmancer koji moze stvarati male napadače za samo 20 mane i slični heroji.

Pokazatelj vašeg skilla nalazi se u vašem DOTA2 account-u pod: Heroes Played gdje možete na skali od 1 do 5 vidjeti sa kojim ste herojem najbolji. 1-3 (Beginner-Intermediate) 3-5 (High Intermediate - Pro)

...

To bi bilo to za sada od mene, a uskoro pišem članak o samom nastanku DOTA-e i nadam se uz malo više vremena i tutoriale za razne heroje i objašnjavanje kako preživjeti "Early game" i šta kupovati, šta je "lejnanje" i ostale termine.

Ako vam treba kakva pomoć možete mi se javiti na PP ili na steamu: Zbunjen

Hvala!

Zbunjen
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 12:19 (Confused).
Moj PC  
0 2 hvala 1
15 godina
Dota 2

Prvo popravi ovo Drow Ranger... :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Leryan kaže...

Prvo popravi ovo Drow Ranger... :D

Sta joj je :)

Nisam dodao da ima silence, da joj je ultimate dodatni agility (15, 30, 45) i da ima freezing effect 1.5s na heroje :)

Zbunjen
15 godina
Dota 2

Ne znam od kuda po tebi ona ima stun... :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2
Moja greška, ona nema stun već silence, fino kaži :)

Ima freezing efekat koji usporava neprijatelje (max 50%)

Zbunjen
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Postoji vec grupa na steamu. i vec ima dosta clanova...
bold2 je ime grupe.
Bug OnLine Dota2.
Al sto vise to bolje :-D
grupa nikad dosta .. Hehe
11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
13 godina
neaktivan
ivan dragi kaže...
Postoji vec grupa na steamu. i vec ima dosta clanova...
bold2 je ime grupe.
Bug OnLine Dota2.
Al sto vise to bolje :-D
grupa nikad dosta .. Hehe

E hvala ti, pristupio sam :)

Zbunjen
14 godina
protjeran
Dota 2

Ako netko ima DOTA 2 viska tradeable u steam inventoryu nek me pm-a.Mogu mu dati neke igre u zamjenu!

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Confused kaže...

Lijep pozdrav!

Registrirao sam se na forum čisto zbog informisanja i pomoći ostalim igračima za DOTA2.

Kao što i sami znate DOTA2 je još u BETA fazi uz rano test apdejtovanje na Dota2 Test-u sa kojeg se implementira u glavu igru.

Naravno, ja neću da pričam o tome već o nečemu vrlo važnom, a to su Heroji.

Imate 10 vrsta / klasa heroja a ja cu navesti samo neke :

GANKER : Ili tzv Basher, je vrsta heroja koji tenka, tj uništava protivničke igrače, on je iskljucivo napadač i brine se da ubije što više igrača na samom početku igre tako da imaju vise ticketa na svojoj strani.

Gankeri: Zeus (Player level: beginner do intermediate.) Sa njim je veoma teško igrati jer ima jedne od najslabijih statova u cijeloj igri, ali zbog svojih moci jedan je od najboljih gankera. Veliki problem kod ovoga heroja su manjak healtha i mane, ali velika prednost je long-range hits, her njegova druga moć: Lightning Bolt dostiže i 900 Range i ta moć na level 4 zadaje prave muke protivnicima sa 350 damage. Međutim, njegov ultimate( zadnja moć ) je jedna od najboljih stvari u igri i najgora stvar za protivnika, a njegov ultimate omogućava ubijanje heroja koji bježe i imaju malo HP-a. Ultimate utječe na sve protivničke heroje, bez obzira gdje su i da li su "vidljivi" ili ne. Zbog toga Zeusa nazivaju: KILL STEALER :)

CARRY : Predstavlja "nositelja" cijele igre i ima jednu od najbitnijih uloga u cijeloj igri. Oni su često mete protivničkih igrača baš zbog toga.

Jedan od najboljih carry heroja je: DROW RANGER koja ima odličnu prvu moć a to je stun i dobar hit na protivničkog heroja, a često se koristi za "izazivanje" tj pucanje sa daljine i time rano ubijanje protivnika. Drow je intermediate level heroj i sa njim treba imati skilla prilikom igre.

SUPPORT : Kao što i samo ime kaže on je supporter, tj podrška ostalim igračima, i često ima ulogu da štiti carry heroje i pomaze u unistavanju towera.

Odličan supporter je: Witch Doctor, koji ima razne spellove za unistavanje protivnika i njihovo zarobljavanje.

PUSHER : Iliti, onaj koji gura creepove i ruši towere.

Imamo Broodmother koji ima invisibilty moć i od velike je pomoći. Venonmancer koji moze stvarati male napadače za samo 20 mane i slični heroji.

Pokazatelj vašeg skilla nalazi se u vašem DOTA2 account-u pod: Heroes Played gdje možete na skali od 1 do 5 vidjeti sa kojim ste herojem najbolji. 1-3 (Beginner-Intermediate) 3-5 (High Intermediate - Pro)

...

To bi bilo to za sada od mene, a uskoro pišem članak o samom nastanku DOTA-e i nadam se uz malo više vremena i tutoriale za razne heroje i objašnjavanje kako preživjeti "Early game" i šta kupovati, šta je "lejnanje" i ostale termine.

Ako vam treba kakva pomoć možete mi se javiti na PP ili na steamu: Zbunjen

Hvala!

o moj boze vecu glupost u zivotu nisam procito...

boldo sam najvece gluposti!

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 1:36 (Perceto).
15 godina
neaktivan
Perceto kaže...

league of legends high sikll game!!!

Prijatelju moj nemas ti mozga.

13 godina
neaktivan
hellraiser1110 kaže...
Winchester01 kaže...

Bolje ti igraj lol, za tebe ni nije kompleksnija igra ako ćeš odustat odmah samo ćeš živcirat druge ljude.

Nema to veze s neznanjem. Igra san tri partije i čak sam bio bolji od ostalih igrača u dvije. Ali ne podnosim glupost, kad je nešto glupo odma uninstall. U LOL-u ti bar dade da se spawnaš.

A i jedan od razloga uninstalla je što se igra nije ni mogla updejtati.{#}

15 godina
neaktivan
ja neznam zasto ovo pises, puno je pogresaka i nekih kao pro strucnih izraza s kojima bi samo zbunio pocetnike. Evo svim pocetnicima najbolji savjet. Nemojte uopce gledat nikakve tutove, a pogotovo ove sa nekim izrazima. Samo igrajte, sve ce doc na svoje i ponavljam NEMOJTE gledat tutove! Sve ce doc na svoje.
LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
Jonja kaže...
ja neznam zasto ovo pises, puno je pogresaka i nekih kao pro strucnih izraza s kojima bi samo zbunio pocetnike. Evo svim pocetnicima najbolji savjet. Nemojte uopce gledat nikakve tutove, a pogotovo ove sa nekim izrazima. Samo igrajte, sve ce doc na svoje i ponavljam NEMOJTE gledat tutove! Sve ce doc na svoje.

Da, item buildovi ti sjednu sami od sebe nakon desetak partija.
Najbolje je da pitate nekoga, tutovi na netu su uglavnom jako individualni. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
16 godina
neaktivan
Dota 2

Sigurno ces bolje proci ako pratis guidove sa playdota-e nego ako "samo igras". Igra je previse komplikovana da se pocetnik lako snadje.

Mislis da ce neko ko 'samo igra' igru 7 dana znati da Ghost scepter i Blade Mail sluze da se razbije ursa? Ne, on ce nastaviti skupljati pare za svoj Dagon lvl 5...

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 13:09 (Arxi).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Upravo to i je bit.
LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Dota 2

Mislim da su guideovi ipak korisniiji nego sta kazes. Pogotovo jer najcesce daju item build, gameplay type, skill build sta ti je osnova svega. Ja san stagnira dobrih godinu dana dok me kolega nije uputija u par stvari, i sad je to skroz druga prica. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lopoc kaže...

Mislim da su guideovi ipak korisniiji nego sta kazes. Pogotovo jer najcesce daju item build, gameplay type, skill build sta ti je osnova svega. Ja san stagnira dobrih godinu dana dok me kolega nije uputija u par stvari, i sad je to skroz druga prica. 

uputi ti sad nas nobove koju caku i to,igram zeusa

17 godina
neaktivan
Dota 2

Evo DotaCinema ima laganih video guideova za heroje i upoznavanje heroja https://www.youtube.com/user/DotaCinema/videos. Mislim da je ovo prilično jednostavno za početnike da nauče o svakom heroju ponešto.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dota 2

Imam feeling da sam jedini +20 ovdje kad čitam ove postove. Ajme meni.

7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ManuKane kaže...

Imam feeling da sam jedini +20 ovdje kad čitam ove postove. Ajme meni.

nisi,ja imam tlis tli

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice