Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.653.105
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
15 godina
Diablo 3

Crit ti je nekak mali pa standardo veliki crit dmg + socket možda za tebe i nije najbolje rješenje. Možda neki echoing fury s velikim base dmg. Pa stavljanje weapon master passiva. Možeš me dodati pa ti posudim svoj stari mace pa češ vidjeti Sasha#2753

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Moja iskrena sućut genijalcu koji je ovo prodavao...

http://i.imgur.com/Qmhox2q.jpg

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 11:05 (EraserHead).
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Diablo 3

Dobio bi vise na crnom trzistu

http://eu.battle.net/d3/en/profile/XSXJ-2474/hero/22973692
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 14:55 (XSX).
15 godina
del4nec kaže...

Crit ti je nekak mali pa standardo veliki crit dmg + socket možda za tebe i nije najbolje rješenje. Možda neki echoing fury s velikim base dmg. Pa stavljanje weapon master passiva. Možeš me dodati pa ti posudim svoj stari mace pa češ vidjeti Sasha#2753

Nisam bas siguran za Echoing fury jer me malo iritira onaj "fear on hit" no da naletim na neki ok s malo visim DPS (cca 1100) + critical hit chance + strenght + vitality, uzeo bi ga.

No da mi uleti ok Echoing fury, sta uz njega? Mozda neki ok Sun keeper ili...?

Bul-Kathos's-i nisu losi ako su oba u kombuinaciji, ali bi nesto drugo uzeo malo za promjenu.

Imam spreman ok Stone of Jordan no stavio bi ga tek kada sklepam Hellfire ring (ova kombinacija s Litany od the undead + The wailng host je ok dok ne dode Hellfire).

Jedva sam se navikao na kombinaciju  Ice Climbers (makar da naletim na neke ok Fire walkers, rado bi ih udomio)+  Mempo + Inna's Temperance, ali ajde sada mi je ok.

Nino #2482

P.S.

Vec se danima hebem s zadnjim djelom za Hellfire no ocito me Nekarat the Keywarden bas nece i nece. Damn.

EraserHead kaže...

To ti je zato sto ne kuze ljudi neke stvari ili igraju iz nekih krivih razloga...ne znam sta je drugo u pitanju.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 15:05 (win32).
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

EraserHead kaže...

To ti je zato sto ne kuze ljudi neke stvari ili igraju iz nekih krivih razloga...ne znam sta je drugo u pitanju.

možete pojasnit noobu u čem je poanta? da li je ring prejeftin, preskup? koliko bi vi dali za njega

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Quadfecta nata sa high avg dmg ,max as , max cc i solidnim crit dmg.....za taj ring se može dobiti 20-30 milijardi.

Moj PC  
4 0 hvala 2
14 godina

Nerazumijem o cem pricate,pa nece nitko nabijati bid bezveze ak imas jos dan fore.Zadnjih par sati i naravno minuta ce se bidat max.Ima hrpa itema koji vrijede i vise pa bid im stoji na 2b.Usporedite npr sa itemima sa http://loothunter.net/

15 godina
neaktivan
Diablo 3

Kako ne razumiš? Ako prvi bidaš na 2bid - gotovo, za 36h je tvoj.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Novaci {#} kad ga netko metne na 2 milje,automatski ga max bidas,imas primjer moldrana na youtubu kad je max bido echo,i to je ono na cemu ekipa kaj ima puno golda jos vise zaraduje,cekaju da netko ovako pogrijesi a da nije ni svjestan toga.

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3
zna ko kakvog gold sellera ili nekakvu stranicu da nema zajeba,,, ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
XSX kaže...

GoodAngel

Ako ti ne vidis razliku i ne shvacas koliko samo avg dmg i veliki crit chance dizu dps onda ja odustajem,takvima se neda nista objasnit niti ja imam zivaca za objasnjavat.

GoodAngel kaže... pa kužim da mi je manji cc, i atack speed ali ne kužim da može biti tolika razlika u cijeni. ne znam šta tu ima biti čudno, nije da visim na AH pa da samo cijene itema pratim. ja kad odem, gledam samo da što bolje opremim lika ništa više.
Tonči kaže...

Tvoji itemi su lošiji dosta, jedan nema crit chance (što znatno diže FPS), dmg je s 33% relativno okej, ali speed je 6% što je minimum, idealno je 9, prihvatljivo 7. Int je slab, ispod 90, a bilo bi zgodno više, pogotovo bez cc-a. Drugi ima 24% cd što je slabo, cc je ok kad bi imao i speed, a nema... Štos je da se te iteme svugdje nabavi. Cijene rastu više logaritamski po kvaliteti, nego linearno, dakle očekuj za svaki bitan skok u kvaliteti znatno veći skok u cijeni.

pa to sam skužio, ali stvarno gledam i ne djeluje mi to ko tolika razlika a onda pogledam cijenu i vidiš da za to ljudi daju po stotine milja, a ja ove kupio za milju milju i pol. naravno da bi kupio i te od nekoliko stotina, da imam tolike milione ali nemam. a drop mi i nije bio nešto naročit, iako sam 43 paragon s WD. razmišljam da s barbom sada počnem, pa može jedno pitanje šta znači tank barb i onaj drugi može malo objašnjenje od vas iskusnih. da znam, na što moram obratit pozornost kad je on u pitanju. hvala.

i 5-3570K
14 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Quadfecta nata sa high avg dmg ,max as , max cc i solidnim crit dmg.....za taj ring se može dobiti 20-30 milijardi.

o majko mila, pa koliko vi imate golda, ja 13 miliona ne znam kako dođete do tolikih miljardi. može li meni netko otkrit tajnu, da i ja budem miljarder barem u dibalu. {#}

i 5-3570K
14 godina
GoodAngel kaže...
EraserHead kaže...

o majko mila, pa koliko vi imate golda, ja 13 miliona ne znam kako dođete do tolikih miljardi. može li meni netko otkrit tajnu, da i ja budem miljarder barem u dibalu. {#}

Resell iteme na ah ili kupis golde :)

14 godina
neaktivan
Chosenone1 kaže...
GoodAngel kaže...
EraserHead kaže...

Resell iteme na ah ili kupis golde :)

ma prodajem, ali džabe kad ne mogu dobit ni milju golda a kamoli neke puste milione. no nije da mi je toliko do golda, koliko bi si volio lika pošteno opremit a pošto nemam golda dovoljno jer u igri skupljat možeš godinama i nećeš si moći pošteno opremit lika ako ne prodaš neki item za bijesne golde. tako da, baš zato što nisam uspio ništa prodat dobroga imam 13 miliona. a nije mi ni padalo ništa naročito dobro, uglavno su to sve prosiječni legendaryi od milion golda vrijednosti max.

i 5-3570K
16 godina
Diablo 3

Pitanja za neke dobre, pristojne ili polupristojne monkove (a ako takvih nema, moze i Eraser):

- kojeg followera uzeti

- koliko dps-a i ehp-a je potrebno za pristojno igranje mp5-6-7

- kako se najbolje boriti protiv frozena, cini mi se da je to jedino sto radi probleme

- Resolve, Beacon of Ytar, nesto trece...

- koliko APS-a je neki minimum

- nemam namjeru potrositi vise od 1mil po itemu (recesija je ljudi), ako ima neki ociti upgrade molim savjet

Build i statsi: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ged-1199/hero/24344855

Nostferatu zombiji i ISO broj objektiva ftw!

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Diablo 3

Izađeš van iz igre i više ne možeš ući jer im sustav za autentifikaciju ne radi. Čovjek bi pomislio da se takve stvari neće događati godinu dana nakon izlaska. Isto kao i problemi sa AH-om. Sa time nisam imao problema sve do zadnjeg patch-a. Ali dobro počinje F1 pa imaju 2 sata da to riješe.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

Pozdrav.Trazim ekipicu za Mp 10 grupno farmanje pa ako ima zainteresiranih dodajte me Holyrage 2873,req je jedino da imate dovoljno dobru opremu da mozemo relativno brzo farmati znaci 200+ k dpsa ovisno o klasi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
formula1live kaže...

Izađeš van iz igre i više ne možeš ući jer im sustav za autentifikaciju ne radi. Čovjek bi pomislio da se takve stvari neće događati godinu dana nakon izlaska. Isto kao i problemi sa AH-om. Sa time nisam imao problema sve do zadnjeg patch-a. Ali dobro počinje F1 pa imaju 2 sata da to riješe.

ja isto imam windows autenticator, i meni sve uredno radi ne znam u čemu je točno problem. isto tako često se ljudi žale na servere, ali ja moram priznat da meni sve uredno radi da gotovo nikad ne primjetim neku razliku u kvaliteti igranja a igram iz dana u dan. tako da, izgleda da sam dobre sreće. {#}

malo sam si poboljšao barbu, ali još uvijek me kolju dosta lako elitovi na MP2, ne znam šta bi točno trebao promjenit na barbi i kakve skilove koristit, jer imam dojma da nikako ne mogu pogodit gameplay s barbarom dok s WD pičim ko od šale na MP6. doduše WD je već na 44 paragon levelu, ali sumnjam da je samo u tome caka. šta vi mislite ,može par savijeta.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hefestokro-2961/hero/19756593

i 5-3570K
16 godina
odjavljen
formula1live kaže...

Nešto tebi ne valja s pristupom Internetu, jer meni uredno radi i D3 i SC2.

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
13 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Nešto tebi ne valja s pristupom Internetu, jer meni uredno radi i D3 i SC2.

Ma nije ovo je bio baš njihov problem. Kada sam se probao logirat, dobio sam poruku da je sistem overloaded sa nečim (nisam zapamtio točno koja je greška pisala) i da pokušam kasnije. A što se tiće AH-a, problem je da neke iteme koje kupim nema odmah u stashu, pa ih trebam čekati i do nekoliko sati. Ponekad pomogne da kupim još koji pa dođu skupa ili se prebacim sa HC na SC, a ponekad jednostavno trebam čekati.

12 godina
neaktivan

mene non stop kika..nemogu se ni spojiti u party,a i kad se uspije spojiti solo dok igram nemogu proći ni jedan lv jer nema vrata kroz koja moram proć??? i tak već tjedan dana i 2 puta sam nanovo instalirao igru i sve isto opet...game disconenct non stop?? jel imao tko takvih problema??

dobus
12 godina
neaktivan
Diablo 3

Ide me ovaj mjesec...

9 0 hvala 0
14 godina
XSX kaže...

Ide me ovaj mjesec...

Svaka cast :)

17 godina
neaktivan
XSX kaže...

Ide me ovaj mjesec...

svaka ti dala.

Al sto sam ljubomoran nemoš vjerovati. sam {#} viri iz mene.

Totalni sam antitalent za nesto preprodat.

mamiću odlazi ili nemoj otić zaboli me
12 godina
neaktivan
XSX kaže...

Ide me ovaj mjesec...

A sta je to bilo? Ring,gloves,amulet...

ratko0309#2153
12 godina
neaktivan
sauronas kaže...
XSX kaže...

Ide me ovaj mjesec...

Ring

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 18:46 (XSX).
17 godina
XSX kaže...
sauronas kaže...
XSX kaže...

Ide me ovaj mjesec...

Ring

Ufff, ufff, 24,5K+ damage... Ali gold je gold...

16 godina
TomoR kaže...

Nekako mi se čini da se je on više posvetio trejdanju nego igranju :P Sigurno ima nešto solidno a ne preskupo čisto za usporedbu onog što kupuje :) Btw. XSX jel se prebacuje išta u eure ili zasad samo skupljaš golde? :)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
12 godina
neaktivan
amanar kaže...
TomoR kaže...

Nekako mi se čini da se je on više posvetio trejdanju nego igranju :P Sigurno ima nešto solidno a ne preskupo čisto za usporedbu onog što kupuje :) Btw. XSX jel se prebacuje išta u eure ili zasad samo skupljaš golde? :)

Sa svih 5 klasa sam proso inferno,barbara imam na 100lvlu,a s monkom igram kad mi je dosadno,tak da mislim da nema potrebe forsirat igru toliko,imam nekih 720 sati igre za sad,posvetio sam se trgovanju u zadnje vrijeme,evo danas nakon kaj sam prodo onaj ring,ubro sam ovaj mempo na 1d12h za 2b,gledam da ga prodam za 2.5b toe jos pola milijarde plusa...Za sad samo gold skupljam imo sam nekih manjih prodaja na rmahu al sam kupio gemove jeftino i prodo.

mempo mempo
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 22:17 (XSX).
14 godina
neaktivan
XSX kaže...
sauronas kaže...
XSX kaže...

Ide me ovaj mjesec...

Ring

brutalan ring, sad si možeš svih pet likova opremit s tom miljardicom. {#}

i 5-3570K
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice