Diablo 3 izdvojena tema

poruka: 24.334
|
čitano: 4.651.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
17 godina
Re: Diablo 3
Vash kaže...

Mene užasno iritira što su itemi toliko lošiji u odnosu na D2 da je to prava tragedija.

U D2 je bila hrpa legendarya i setova, a ovdje jad i bijeda. Padaju najviše na Act 3 i 4 inferna, koji su zamislili kao samo za najzagriženije, tako da prosječni igrač vjerojatno nikada neće ni vidjeti neki fora item.

Kako nece?

Kupit ce milijune golda i hop na AH, zalosno! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 13:31 (Virty).
14 godina
neaktivan
Virty kaže...
Tonči kaže...
smiglcro kaže...

i tak nakon 40ak sati bete i starter editiona + igranja na frendovom acc.u odlucih danas uzeti igru... ipak sam blizz fan i tako to... kada prva vijest koju vidim jutros je objavljen datum izlaska gw2. i to za 2 mjeseca... eto nista od diabla 3 :) ceka se gw2 kao napeta puska.

Nećeš se baš usrećit (IMHO nakon 5 beta vikenda).

Ja sigurno ocu, a vjerojatno i kolega (nakon svih beta vikenda) :)

Potpisujem....

Pun mi je kufer gear grind,carrot on the stick MMO-a.

GW 2 je dasak svjezeg zraka u ustajalom MMO trzistu i po onom sta sam vidia bit ce skill>gear.

Za sve iskusne MMORPG igrace mogu rec....Skinner Box je zajebana stvar....think outside the box 

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 13:47 (Ashelor).
16 godina
neaktivan
Diablo 3

http://www.d3itembuilder.com/?uQBHlr4

Ovakvi su otprilike legendary itemi u igri {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

2 0 hvala 0
17 godina
Blizek kaže...

http://www.d3itembuilder.com/?uQBHlr4

Ovakvi su otprilike legendary itemi u igri {#}

I to je nesto, ja nisam nikakvog jos vidio :)

16 godina
odjavljen
Diablo 3

Meni su do sada (za Barba) pali 

a za ostale još cca. 15-tak, od čega 2-3 korisna za end-game.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Meni su do sada (za Barba) pali   a za ostale još cca. 15-tak, od čega 2-3 korisna za end-game.

Neck je vrlo lijep, još da ima više dmga bio bi heben item.

EDIT: Ah, ne može imati više dmga. Šteta.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 14:11 (Blizek).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

za koliko bih mogao prodati svoj acc?

Barbarian lvl 60, sa odlicnom opremom, stao na act 2 inferno...40k HP-a,1600 strenght,1200 vitality,svi resistanci 400-500, na acc je jos i 800k golda i dobra oprema u stashu za prodati :)

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A bilo je dosta govora o tome već da zavisi di bi ga prodao, ako bi prodao tu kod nas mislim da bi 350 - 400 kn bio neki max , a možda ako bi probao negdje vani da bi mozda islo i za vise....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
strbi kaže...

za koliko bih mogao prodati svoj acc?

Barbarian lvl 60, sa odlicnom opremom, stao na act 2 inferno...40k HP-a,1600 strenght,1200 vitality,svi resistanci 400-500, na acc je jos i 800k golda i dobra oprema u stashu za prodati :)

Imamo slican account, i ja sam poceo o tome razmisljati :(

Mislio sam da ce me igra barem donekle zadrzati kao D2, ali niti blizu {#}

14 godina
neaktivan
Diablo 3

Ako  vam nevaljaju dropovi pocnite swapat gear kad elite pack treba past ja sam dosad u nekih 130h igre s dh dobio  par itema kojih sam prodao za 1mil+ i barem desetak koje sam prodao za pola milje igram s dps gearom i onda u zadnji tren swapam na 300MF gear...padaju svakakvi itemi, tu i tamo koji legendary ali vecinom su smece.

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
k1klop kaže...

Ako  vam nevaljaju dropovi pocnite swapat gear kad elite pack treba past ja sam dosad u nekih 130h igre s dh dobio  par itema kojih sam prodao za 1mil+ i barem desetak koje sam prodao za pola milje igram s dps gearom i onda u zadnji tren swapam na 300MF gear...padaju svakakvi itemi, tu i tamo koji legendary ali vecinom su smece.

Mogu swapat i TV, ali legendarny item vidjet necu :)

15 godina
neaktivan

Ma to je jednostavno sreća :) Eto neki dan je jedan kolega u ACT 1 u onim criptama dobio 3 lv 63 itema i to solidna onak, a ima 26% magic find :( Ja sam si napravio gear s kojim kad imam 5 valora imam 253% MF i kroz nekih 15-ak butcher i warden runova nisam dobi niti jedan lv 63 item. a i ove 62 koje sam dobio bili su onak žešće loši .....

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
17 godina
neaktivan
Diablo 3

Ja u 300 sati igre jos nisam dobio legendary...it sucks

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ja sam do sada skupio barem 30-40 legendarnih i bez golda je teško ostati. Ključ je "magic find". :)

17 godina
Tonči kaže...

Ja sam do sada skupio barem 30-40 legendarnih i bez golda je teško ostati. Ključ je "magic find". :)

Kljuc je ne spavati i 20 od 24 sata dnevno lupati i lupati pa opet lupati, pa preko sms-a javit se familiji i prijateljima, mozda pogledat dnevnik priko oka da vidis ima li sta novoga na planeti... ili izvadit takuin i isprsit lovu za golde {#}

13 godina
neaktivan
Diablo 3

ja samo farmam goblina na act2 8q soulstone, do sada mi je donio 3-4m golda i  oko 60$. je da je dosadno, al isplati se

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diablo 3

Eto ja imam magic find klasu, pa svaki put kada sam igrao sa tom klasom nisam ništa korisno dobio...svi dobre iteme sam skupio sa mojom standarnom klasom.

Dr.Malenica kaže...

Ja sam u 200 sati dobio 3 legendarija, al tako su loši da ih ne bi dao pasu da se s njima igra po kući {#}

My global position systems are vocally addressed
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 15:39 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Ma kakvi. Act 1 (3 kripte, tower, hold, 3 levela tamnica i butcher) traje nekih 20-30 minuta maksimalno, jer preskačeš trash i tražiš samo elite. U cijelom prolazu past će ti ukupno 250-300k golda s nešto GF opreme. Svaki prolaz padne barem 1 predmet koji se može prodati 100-200k. Na 10 prolaza ćeš imati barem 1 za milijun+  (a od jučer pada više).

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 15:42 (Tonči).
15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ma kakvi. Act 1 (3 kripte, tower, hold, 3 levela tamnica i butcher) traje nekih 20-30 minuta maksimalno, jer preskačeš trash i tražiš samo elite. U cijelom prolazu past će ti ukupno 250-300k golda s nešto GF opreme. Svaki prolaz padne barem 1 predmet koji se može prodati 100-200k. Na 10 prolaza ćeš imati barem 1 za milijun+  (a od jučer pada više).

Sold itemi su pali na act3 i act4?

My global position systems are vocally addressed
15 godina
neaktivan
Dr.Malenica kaže...

Ja sam dobio 4 legendary i jedan set.... prva dva legendary itema sam dobio na normalu i prodao sam ih za 20 000 golda. Druga 2 sam dobio na infernu, s tim da mi je jedan 2H crossbow bio solidan, dok sam dobio jedan 1H crossbow žali bože. Tako da eto kao da ih i nisam dobio...

Tonči kaže...

Daj pokloni jedno 5M .... Nečeš ni osjetiti :)

MaxonUniversal kaže...

ja samo farmam goblina na act2 8q soulstone, do sada mi je donio 3-4m golda i  oko 60$. je da je dosadno, al isplati se

Daj malo setaljnije to opiši di se to nalazi :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 16:01 (goranbm).
14 godina
neaktivan
Diablo 3

razmišljao sam o kupnji d3,ali čitajući vaše komentare 450 kuna da dajem da igram 200 sati jedno te isti act i samo fermam zlato i stasheve pa ne pada mi na pamet pa makar dobio 100-tine dolara ili eura za to.

šta to nije lame do bola??

ne trolam ili spamam ili nešto treće,nego mi to baš i nije primamljivo s obzirom kako su na početku opisivali igru i tak to sve o njoj.

ovo razmišljao,znaći kupio bi je jao dmah da igram takve igre ali stvarno ne igram nego sam mislio eto tek tako kupit,malo probat.

nije mi jasno sljedeće

ako instaliram igru,a nemam cd key ili account,šta mi netko treba dat guest key? i koliko on traje?tj koliko dugo na jednom guest keyu mogu igrat vremenski??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Diablo 3

Erasere, ne, ne idem na 3 i 4 od 1.0.3. Nema smisla. Predugo traje tj. preteško je za farm zasad. Gorane, nema poklanjanja kad se radi o lovi. Kupiš iteme za gold i prodaš za euriće. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Da 20-30 min onome ko ima dobar set. A ovi koji su tek poceli farmat ACT1 oko 50min ci ne i vise.

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Erasere, ne, ne idem na 3 i 4 od 1.0.3. Nema smisla. Predugo traje tj. preteško je za farm zasad. Gorane, nema poklanjanja kad se radi o lovi. Kupiš iteme za gold i prodaš za euriće. :)

Ma prvo treba kupit opremu da se može na act 3, prvo prolazak igre a onda razmišljanja o eurima :)

@ZeNGe_CRO-mt - guest pass ti traje do borbe sa Leoric Kingom, to je jedan dio ACT I. I ako se nevaram ograničenje je do 13 levela ....

16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

razmišljao sam o kupnji d3,ali čitajući vaše komentare 450 kuna da dajem da igram 200 sati jedno te isti act i samo fermam zlato i stasheve pa ne pada mi na pamet

...

diablo je jedna specifična igra i ima svoju specifičnu publiku.

Priča je kvazi sekundarna i zadovoljstvo tražiš u razbucavanju stotina i tisuća demona (na žalost, pri najvećim težinama - po pričama, jer još nisam došao do tamo - većim djelom razbucavaju tebe) i pronalaženju "new shiny" itema.

Prešao sam je na normal sa Demon Hunterom (i načeo Nightmare težinu), sad sam na pola normala sa Monkom i u paraleli sam počeo igrat Witch Doctora. I moram reći da svaka od ovih klasa koje sam isprobao je zabavna na svoj način. A veće težine su tu da ti donesu malo novosti i raznolikosti u igru jer banda demonska počne igrati s prljavim trikovima.

Ako te to ne zabavlja, šteta novaca.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
16 godina
neaktivan
Diablo 3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diablo 3

koji je dio najbolji za farmanje? nisam toliko jak, da bih sad gold find i magic find opremom mogao preci hell act 4..sta je bolj, veci gold find ili magic?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2012 18:24 (strbi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Diablo 3

Diablo 3 je prelagan ispocetka,po meni, i to mi se osobno nesvidja, Normal je kao Very Easy, i zatvorenih ociju ga mozes preci, Nightmare je kao Easy, ako pazis sve ok (danas na hardcore igrao ACT IV Nightmare oko 3 sata, udaram-portal-trgovac-udaram, jednom Q stisnio), Hell je vec malo tezi ali kao malo jaci Normal, ali Inferno, neznam sto da kazem, na softcore igram sad barbara, trenutno na Act I Inferno i muku mucim (igram solo, iskljucivo, i u igri AH ne koristim, samo sto sam nadjem koristim od opreme). Jednostavno, Nightmare i Hell te ne pripreme dobro za Inferno, Hell Act IV sam farmao skoro 5 dana, ne da padaju dobre stvari na kapaljku, nego skoro i ne padaju. Sad lagano vec treci dan vrtim Act I Inferno i u tri dana ili oko 8*3=24 sati igre sam samo rukavice i helm dobio jace nego sto sam imao.

Ali igra ima nesto, samo mi vec lagano ide na usi ponavljanje i ponavljanje i ponavljanje a nist pametno nepada od opreme, ali eto golda se nakupilo oko 12 miliona, idemo do sto. I lagano hardcore 3-4 sata dnevno (to igram da se odmorim od Diabla).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SlavkecD3 kaže...

Diablo 3 je prelagan ispocetka,po meni, i to mi se osobno nesvidja, Normal je kao Very Easy, i zatvorenih ociju ga mozes preci, Nightmare je kao Easy, ako pazis sve ok (danas na hardcore igrao ACT IV Nightmare oko 3 sata, udaram-portal-trgovac-udaram, jednom Q stisnio), Hell je vec malo tezi ali kao malo jaci Normal, ali Inferno, neznam sto da kazem, na softcore igram sad barbara, trenutno na Act I Inferno i muku mucim (igram solo, iskljucivo, i u igri AH ne koristim, samo sto sam nadjem koristim od opreme). Jednostavno, Nightmare i Hell te ne pripreme dobro za Inferno, Hell Act IV sam farmao skoro 5 dana, ne da padaju dobre stvari na kapaljku, nego skoro i ne padaju. Sad lagano vec treci dan vrtim Act I Inferno i u tri dana ili oko 8*3=24 sati igre sam samo rukavice i helm dobio jace nego sto sam imao.

Ali igra ima nesto, samo mi vec lagano ide na usi ponavljanje i ponavljanje i ponavljanje a nist pametno nepada od opreme, ali eto golda se nakupilo oko 12 miliona, idemo do sto. I lagano hardcore 3-4 sata dnevno (to igram da se odmorim od Diabla).

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

HARDCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORE

17 godina
acca kaže...

SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

HARDCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORE

Ili mi je zena spremila lude gljive za veceru ili kolega ima izljev ludosti :)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Diablo 3 - Battletags, Diablo 3 - Tabernus
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice