Pitanje je onda kome padaju svi oni dobri dropovi s AH i RMAH!?!!? Blizzardu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislis reć, skuplji popravci, reflect damage plavi i zuti protivnici, i takve bolesnoće... pa nenormalni skiloovi od tih istih. dobro da nam nisu dali kartonske mačeve da se borimo protiv njih... ugl ne osjećaš se nadmočno što duže igraš, naprotiv... osjećaš se ko farmer ili kockar... samo farmaš i išćekuješ neš za prodat ili eventualno za stavit na sebe što je teška rijetkost...
A farmas da bi jednog dana bio badguz Sismis baca koji sve pobije namigujuci ako si dovoljno uporan prije ili kasnije ces kupiti gear (namjerno izostavio dropat ce ti hehehe)
mislis reć, skuplji popravci, reflect damage plavi i zuti protivnici, i takve bolesnoće... pa nenormalni skiloovi od tih istih. dobro da nam nisu dali kartonske mačeve da se borimo protiv njih... ugl ne osjećaš se nadmočno što duže igraš, naprotiv... osjećaš se ko farmer ili kockar... samo farmaš i išćekuješ neš za prodat ili eventualno za stavit na sebe što je teška rijetkost...
A farmas da bi jednog dana bio badguz Sismis baca koji sve pobije namigujuci ako si dovoljno uporan prije ili kasnije ces kupiti gear (namjerno izostavio dropat ce ti hehehe)
vec sam od dosade bacio i računicu, da ako je ova igra farmerski nastrojena ja hebeno gubim vrijeme s njom. 10 kuna za milijun a meni treba nekoliko dana da to isfarmam (izuzev nekih specijalnih itema prodanih na AH, što mi poslije bude žao jer sam mogao dat nekome od prijatelja). mislim rađe ću dat 20 kuna, a preostalo vrijeme utrošit na sebe i neke druge stvari nego farmat ko manijak isti act na infernu do iznemoglosti.
Evo mene opat..
Dopo neki item a bas se ne razumijem u cijene pa bih molio malo pomoci.
Cermonial Knife za WD-a
550dps
18 max dmg
143-302 poison dmg
134inta
154vitality
mana reg 9 per sec
kolko bi mogo dobit za taj wep
Evo mene opat..
Cermonial Knife za WD-a
550dps
18 max dmg
143-302 poison dmg
134inta
154vitality
mana reg 9 per sec
bolje da vendoraš
Premal dps, znači ništa.
Ekipa, može novčana procjena za ovo, da ne otvaram oglas;
Infomark box, sve bitno je na slikama ispod;
hvala
edit:
vidim da mi pravi problem .jpeg, slike ispadaju zrnate.
SS-am sa Playclaw, selektiram & kopiram unutar painta te u novom paintu
pejstam i croppam ali ako se dobiveni fajl sejva pod .jpeg ispadne ovako loše.
.png izgleda solidno ok.
Bravo ja (zašto ovaj forum nema fejspalm smajl?)
edit 2:
ajde nek mi neko kaže da li mu je ovako lijepo i pregledno
sve unutar imageshack albuma, hvala puno.
oko 4 bane
Ovisi o liku kojeg imaš . Vani na američkim stranicama moš dobiti dobrre pare za acc. Meni su za nekog prosječnog wizza nudili 100$ kad sam htio prodati
Evo mene opat..
Cermonial Knife za WD-a
550dps
18 max dmg
143-302 poison dmg
134inta
154vitality
mana reg 9 per sec
bolje da vendoraš
Vec se ponadao da cu dobit bar 200k za ovaj item.. Farmam cjeli dan i nece i nece.
Jel se isplati dic craft na lvl 10 i tu i tamo pokusati nesto ikraftati ? Ili je bo uzalud bacen novac(gold)
Po ovim slikama itemi su ti više manje bezvrjedni a vidim nemaš baš ni golda računaj 400kn pošto je box izdanje.
Da mozda itemi ali racunaj da Powerleveling kosta preko 80$ kod kineza koji to naprave za par sati, vrijedi puno vise pogotovo vani.
Hebes ovo nase, nista se ne cijeni svi bi sve đabe.
Po ovim slikama itemi su ti više manje bezvrjedni a vidim nemaš baš ni golda računaj 400kn pošto je box izdanje.
Gold sam spiz*io upravo na craftanje gemova, prije patcha
i dizanje smitha i gemera na lvl 10.
Gold sam spiz*io na ove 'bezvrijedne' iteme upravo zato jer mi apsolutno
ništa nije palo a koliko vidim, ni neće.
Dakle, po procjenama kolega, oko 400kn?
Ne da mi se zafrkavati sa stranim stranicama, nemam paypal.
Ok, hvala.
da li netko zna koje kartice sve ferceraju na paypalu (osim VISA) da mogu aktivirati uplatu sa Blizzard-a na paypal račun?
EDIT: rješio.
evo maloprije cijeli ACT3 prošao na inferno s monkom. dropao mi samo 1 lvl63 item... i to pantsi sa 800 armora i 30% gold find, 50 inteligence.....aka nemože gore.....s tim da sam završio u minusu od 150 000 golda......stvarno je Drop rate s obzirom na težinu užas užasova. Pa 5 puta se više isplati mlatit ACT I sa MF-om ali je dosadno...... na ACT III je zabavno, ali neodrživo ako ne padne neki heben item što možeš na AH stavit.... a u zadnjih 7 dana svaki lvl63 item mi rolla GF i MF od 35% a ostalo na razini levela 50
i stvarno nemam problema s težinom elitea ili ludih kombinacija, gdje treba "micrat" savršeno....ali kad mi stavi : desecrator, jailer, vortex, i cold ...to je gotovo.... samo te dovuće na vatru i jaila i spržiš se...apsolutno nemožeš ništa
ili teleporteri sa firechainsima...pokušavam kajtat, lik se teleportira iza ledja i prži me lancem...ideš ga udrit teleportira se dalje i lanac te sprži...stvarno nema smisla...
ja sam tek pocel hell tezinu i u prvoj kripti sam poginul vise puta radi nekih letecih bestija s lancima koje jos pale pod nego u cijeloj igri so sada. em cijeli uski hodnik gori,em ih je 4 povezano lancima,em petovi poginu trenutno(pese ne stignem detonirat). a ne volim ono leave/resume....
ja sam tek pocel hell tezinu i u prvoj kripti sam poginul vise puta radi nekih letecih bestija s lancima koje jos pale pod nego u cijeloj igri so sada. em cijeli uski hodnik gori,em ih je 4 povezano lancima,em petovi poginu trenutno(pese ne stignem detonirat). a ne volim ono leave/resume....
pomalo, doć će i tvoj mazohizam do vrhunca na infernu. :)
i tak nakon 40ak sati bete i starter editiona + igranja na frendovom acc.u odlucih danas uzeti igru... ipak sam blizz fan i tako to... kada prva vijest koju vidim jutros je objavljen datum izlaska gw2. i to za 2 mjeseca... eto nista od diabla 3 :) ceka se gw2 kao napeta puska.
Da mozda itemi ali racunaj da Powerleveling kosta preko 80$ kod kineza koji to naprave za par sati, vrijedi puno vise pogotovo vani.
Hebes ovo nase, nista se ne cijeni svi bi sve đabe.
nije da naši ništ ne cjene nego neki skandnavci/švabe/ameri imaju puno više para u buđetu za bacati
Ima bit da Blizz za nasu regiju (citaj Balkan) filtrira dropove, sve mi pada osim onog sta mi treba (Inferno act 2), cak i ja padam, da bar mogu sebe lootat :)
Kao sta je neko napisa prije, satima/danima farmanje do iznemoglosti i sve hrpa bezveznih dropova.
Ako nista drugo, radujem se GW2-ci za 2 mjeseca, a dotad cu usporiti sa D3, mozda mi tako sta dobroga i dropa :)
Samo sam štel reč, gadi mi se više Act I, Imprisoned Angel do Butchera, jučer četiri runa i nijedan iskoristivi drop. Potrošio 800k golda u AH i prodao jedan za 150k. Nije baš neka progresivna računica. Solo run mi nema više smisla, jedino goldi dobro dođu, pa ak ima kako društvo za farmanje Inferna Act 1 javite se slobodno na pp.
Samo sam štel reč, gadi mi se više Act I, Imprisoned Angel do Butchera, jučer četiri runa i nijedan iskoristivi drop. Potrošio 800k golda u AH i prodao jedan za 150k. Nije baš neka progresivna računica. Solo run mi nema više smisla, jedino goldi dobro dođu, pa ak ima kako društvo za farmanje Inferna Act 1 javite se slobodno na pp.
Evo ja ti farmam act1.. Jucer poceo napravio 6 runova za jedan mi treba oko 35-40min. Pocinjem na q 9 dodem do Wardena. Vratim se tamo di su one kucice ubijem 3 elitta da imam 5 stejkova i onda ubijem Wardena koji dropa uvjek bar 2-3 zuta i poslje ubim Butchera isto 2-3 zuta.
Nije tako tesko samo treba imat volje. Kroz run mozda jednom umrem.
Evo ja ti farmam act1.. Jucer poceo napravio 6 runova za jedan mi treba oko 35-40min. Pocinjem na q 9 dodem do Wender ili kako se vec zove taj lik. Vratim se tamo di su one kucice ubijem 3 elitta da imam 5 stejkova i onda ubijem Wendora koji dropa uvjek bar 2-3 zuta i poslje ubim Butchera isto 2-3 zuta.
Nije tako tesko samo treba imat volje. Kroz run mozda jednom umrem.
Warden - upravitelj zatvora
Da, izgleda da mi se malo pobrkalo Vendor i Warden, sry! :)
Da, izgleda da mi se malo pobrkalo Vendor i Warden, sry! :)
Nije tebi.. Ja sam pobrkao xD
i tak nakon 40ak sati bete i starter editiona + igranja na frendovom acc.u odlucih danas uzeti igru... ipak sam blizz fan i tako to... kada prva vijest koju vidim jutros je objavljen datum izlaska gw2. i to za 2 mjeseca... eto nista od diabla 3 :) ceka se gw2 kao napeta puska.
Nećeš se baš usrećit (IMHO nakon 5 beta vikenda).
Nećeš se baš usrećit (IMHO nakon 5 beta vikenda).
Ja sigurno ocu, a vjerojatno i kolega (nakon svih beta vikenda) :)
Ja već 3 dana farmam Act 1 ( i to puno manje nego što bi inače jer moram učiti ) i narastao mi je dps za oko 2500, healthi za 3000 i resisti za oko 100. Bilo bi to još i bolje da je identifikacija žutog Hellion Crossbowa dala bolji rezultat .
Mene užasno iritira što su itemi toliko lošiji u odnosu na D2 da je to prava tragedija.
U D2 je bila hrpa legendarya i setova, a ovdje jad i bijeda. Padaju najviše na Act 3 i 4 inferna, koji su zamislili kao samo za najzagriženije, tako da prosječni igrač vjerojatno nikada neće ni vidjeti neki fora item.