DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.960
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: DayZ (standalone)
Taman si kupil igru na dan smrti. Ono igra ima svoje uspone i padove a sad je u podrumu podruma.
13 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Pozz,evo poceo igrati i za sada igra mi izgleda ono.....................Non stop mi puca veza,kontrole neke uhebane.Samo me odjednom baci pored zombija koji me udari i nemogu da trcim od njega,vrata cas mogu otvorit zatvorit,cas nemogu.Koji k?Ja znam da je alpha,ali gledao sam puno gameplayeva i ljudi nemaju te probleme.

dobrodošao u klub! {#} hahahah navikni se na to kad ti ovi izbace patch da trebaš čekati još par dana da taj isti patch opet poprave {#}

EDIT: ako ništa drugo od igre nemoj puno očekivat još barem godinu dana ako ti se ne igra neka sakuplja prašinu na steamu pa za pola godine uđeš kad poprave sve te stvari i igraš se kao gospodin 

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 17:28 (Ipe77).
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Taman si kupil igru na dan smrti. Ono igra ima svoje uspone i padove a sad je u podrumu podruma.

Meni danas dobro radi, neznan za ostale.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
NEW_MAN kaže...

spajanje na server traje cijelu viječnost,a i kad se spojiš zna se desit odmah 'session lost' ako ne odmah onda nakon par minuta igre.......

EDIT: i tih par minuta igre je shebano totalno nemožeš uzet ništa u ruke vrata nemožeš otvorit...ma užas živi još uvijek se čeka nekakav popravak   {#}

Team32Ipe77
17 godina
Ipe77 kaže...
Hedrick kaže...
NEW_MAN kaže...

spajanje na server traje cijelu viječnost,a i kad se spojiš zna se desit odmah 'session lost' ako ne odmah onda nakon par minuta igre.......

EDIT: i tih par minuta igre je shebano totalno nemožeš uzet ništa u ruke vrata nemožeš otvorit...ma užas živi još uvijek se čeka nekakav popravak   {#}

Jednako i kod mene, uzasss

BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2014 20:39 (pamark).
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Meni nije toliko ekstremno koliko i vama al ponekad se stvarno ne moze igrat...

1971- ∞

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Jack Sparrow kaže...

Što je u tom patch? Jel ima što bitno?

evo ti gore sam stavio link ,pa imaš brdo novih stvari i mogu ti reć da je odlično  pošto sam igrao experimental verziju.

imaš sad brdo novih policijskih po mapi, novi gradovi ,nove zgrade, nove opreme, nove hrane,nova oružja, ma ima toga.

Moram si nekako nabaviti DayZ... 

Ako nekome trebam nekoga ubiti neka mi se javi u private lol

12 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Jack Sparrow kaže...

evo ti gore sam stavio link ,pa imaš brdo novih stvari i mogu ti reć da je odlično  pošto sam igrao experimental verziju.

imaš sad brdo novih policijskih po mapi, novi gradovi ,nove zgrade, nove opreme, nove hrane,nova oružja, ma ima toga.

hahahahahahahahhaha

1971- ∞
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
$Mikulich$ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Jack Sparrow kaže...

hahahahahahahahhaha

Prodati cu si jedine cipele za DayZ :P

12 godina
BucoKTM kaže...

Endy, frustrirajuće je jer si novi, ali se s vremenom navikneš. Nekad radi bolje, nekad je u k.. ,ali se radi o igri s definitivno puno potencijala.

Vjerujem da...nisam niti mislio sada radi ovoga da prekinem igrati.Pogotovo radi 24 eura xDDDDD...Ali igra izgleda fenomenalno i sada.Samo ekipu da si nadjem i to je to :=)

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Endymon dali igras na kofiguraciji pod Moj pc?

Ja imam slicnu kofiguraciju pa me zanima kako ti ide dayz i na koje si postavke stavio?

Dvoumim se da kupim ali me brine pc

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jeste da je novi patch u banani, ali kada poprave (kako smijesno izgleda kada napises da se mora popraviti patch) biti ce zanimiljivije igrati.

Ono sto mi je najzanimljivije jeste sto se zombiji spawnaju cesto i stvarno zna biti zeznuto loot-ati, pogotovo ako si solo. Imam osjecaj da ce se sada morati vise suradjivati.

0 0 hvala 0
12 godina
Zodiak kaže...

Endymon dali igras na kofiguraciji pod Moj pc?

Ja imam slicnu kofiguraciju pa me zanima kako ti ide dayz i na koje si postavke stavio?

Dvoumim se da kupim ali me brine pc

Primjestio sam da mi onaj blur radi dosta stekanja i njega sam iskljucio,stavio sam na low shadows i tree shadows i mogu ti reci da mi fluidno radi.Rezu nisam dirao

14 godina
neaktivan
Endymon kaže...
Primjestio sam da mi onaj blur radi dosta stekanja i njega sam iskljucio,stavio sam na low shadows i tree shadows i mogu ti reci da mi fluidno radi.Rezu nisam dirao

LOL samo ću ti to reć ,pa prije gtx 770 sam imao 7850 koja je bolja grafička od tvoje i bolji procesor od tvog pa nije bilo fluidno, o čemu ti pričaš?(na 1920 rezi i sa shadowsima i trees upaljenima)

koliki ti je fps u gradu? tipa elektro, černo,svetlo,zelngorsk?

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

danas mi je neigrivo {#}

1 0 hvala 0
13 godina
DayZ (standalone)

experimental je igriv 100%{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

experimental je igriv 100%{#}

ajde barem nešto..samo mi se te experimentale neda igrat radije čekam da dođe gotov patch...{#}

Team32Ipe77
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Endymon kaže...

LOL samo ću ti to reć ,pa prije gtx 770 sam imao 7850 koja je bolja grafička od tvoje i bolji procesor od tvog pa nije bilo fluidno, o čemu ti pričaš?(na 1920 rezi i sa shadowsima i trees upaljenima)

koliki ti je fps u gradu? tipa elektro, černo,svetlo,zelngorsk?

Igra koristi samo 20-30% grafiku ali procesor je debelo na tvojoj strani.

Fr4nk_Horrig4n
13 godina
neaktivan

upravo tako igra je više procesorska nego grafička!

Team32Ipe77
16 godina
DayZ (standalone)

Ljudi jel više hopate ili se držite nekih servera --- preporučujete li neki itd... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Latz kaže...

Ljudi jel više hopate ili se držite nekih servera --- preporučujete li neki itd... ?

Zgiras se na serveru sa malo ljudi pa se ides rokat na server sa vise ljudi... Kad ubace vozila to ce bit druga prica...

1971- ∞
12 godina
DayZ (standalone)

kk.ljudi,mozda ce ispast smjesno,ali SLOMIO SAM NOGUU!!!Sada nemogu hodati,nego samo puzati.Kako da se sada izljecim?Nemam nista na sebi,onaj standard xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Endymon kaže...

kk.ljudi,mozda ce ispast smjesno,ali SLOMIO SAM NOGUU!!!Sada nemogu hodati,nego samo puzati.Kako da se sada izljecim?Nemam nista na sebi,onaj standard xD

Koliko znam, treba ti morfij, barem je tako u modu nisam siguran za standalone...

Inace nemoj se sramiti, meni se non-stop desava. Stepenice u modu imaju obicaj da se zbugaju, pa ili padnes sa njih i slomis noge, ili te katapultira u 3 pi*ke materine i ubije :)

15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ako nemas nista na sebi samo se ubi, a nogu izljecis tako da uzmes morfij, ili napravis Splint od stickvoa i bandagea.

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Evo neki pec dosao, nadam se da je fix za servere :)

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
DayZ (standalone)
0.43.116251
-Hotfix to address issues associated with severe lag and desync for many players. {#}
-Servers now support accelerated time as a configurable option. This results in faster day/night cycle. 
-New zombie animations in testing (they are considerably faster). We will be engaging with the community to decide if these new animations result in the zombies being too fast.
BF3, BF4: [G] Pamark
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.3.2014 16:32 (pamark).

1 0 hvala 2
12 godina
DayZ (standalone)

Jel valja sada ista igra?Patch rjesio sta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pamark kaže...
0.43.116251
-Hotfix to address issues associated with severe lag and desync for many players. {#}
-Servers now support accelerated time as a configurable option. This results in faster day/night cycle. 
-New zombie animations in testing (they are considerably faster). We will be engaging with the community to decide if these new animations result in the zombies being too fast.

ja sam igrao nekih pola sata i nisam primjetio nikakve probleme, OSIM

zombiji su sad brzi u PM! trčiš i jedva ali jedva mu pobjegneš

battlelog: CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Endymon kaže...

Ko prije je sad, samo bolje, zombiji su OP sad, bogme ce te bjezat od njih i to malo vise.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Endymon kaže...

Ko prije je sad, samo bolje, zombiji su OP sad, bogme ce te bjezat od njih i to malo vise.

ili ipak ne.....zombiji su smeće botarsko i samo su sad još dosadni kada se respawnaju i to prebrzo i preglupo umijesto da ih je mnogo više i da se malo sporije respawnaju 

Team32Ipe77
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice