- Animations: Player now can sit with gun/weapon
Znači nema više duplanja oružja!
- Gear: Tactical bacon configured and spawning on the server
Hahahahahahaha
Znači nema više duplanja oružja!
Hahahahahahaha
Update je dobar, samo bi htio da su rijesili hodanje i pucanje kroz zidove.
Ali, svaka cast timu na poslu i dodacima.
Najbolji patch dosad!
Spawno sam se u kamyshovu i odma u policijskoj naso onu novu lovacku pusku, sks i motiku. Krenuo sam prema Elektru al sam se namocio od kise, razbolio, i na posljetku umro. :D
Ranije sam spomenuo da kisa pada kroz krov (meni), tada mi je netko rekao da je to do postavki.
Sada ne mogu da pronadjem tu poruku pa ako nije problem da mi se ponovno objasni sto da uradim da kisa ne pada kroz krov.
Hvala
Ranije sam spomenuo da kisa pada kroz krov (meni), tada mi je netko rekao da je to do postavki.
Sada ne mogu da pronadjem tu poruku pa ako nije problem da mi se ponovno objasni sto da uradim da kisa ne pada kroz krov.
Hvala
u experimentalu su to popravili kao i novom patchu koji ti je danas došao.
inaće si to mogao popravit ako si upalio shadows na high,ali kažem ti ,popravljeno ti je pa pročitaj changelog stable updatea 0.42. koji sam linkao stranicu prije.
ja i frank smo igrali jučer i nije bilo laga, sve je bilo normalno, a danas su pustili taj patch i javio mi je da je vrijedi, znači nema laga :)
Jos uvik se moze klipat kroz zidove..
Da li se to meni samo čini ili stvarno brže trčiš dok u rukama držiš npr. sjekiru ili palicu nego kad ti je sve spremljeno?
Kako klipat? Možeš gledat kroz zidove ili pucat po drugima?
Je li ko naša AKM ili ga još nisu dodali?
Pozz,kupio sam Dayz,pa me zanima da li ima nasih da me malo upoznaju sa igrom?Samo mi kazite ime vase,pa da vas mogu dodati.
Je li ko naša AKM ili ga još nisu dodali?
Nisu ga jos dodali kao ni fiziku za bacanje itema i lov
Čekaj malo, tek su najavili da će ga ubacit, sad se treba strpit par mjeseci dok to ne provedu u djelo
Kako klipat? Možeš gledat kroz zidove ili pucat po drugima?
Ma mozes gledat, mozes prolazit kroz njih, kad trcis onda prodjes kroz njih na tudjem ekranu, to ljudi zlorabe samo tako, vise mi ide na zivce..
Novi patch laga nenormalno... Stalno neki desyncovi, ne mozes otvarat vrata, ne mozes pokupit iteme, svako malo session lost... Inace odlican update, samo jos da ovo poprave.
Pozdrav svima.
Citam vas duže vrijeme, pa da se i ja javim.
Da li je netko primjetio da Mosin opet jako trza? Znaci, kad okines, trzne tolko da ni ne vidis di je zavrsio metak.
Mislim da je to u prosloj verziji bilo ispravljeno?
novi patch i ne radi najbolje rekao bih......trenutno se jako teško spajat na servere i kad se spojite zna se često dogodit da vas izbaci nakon par minuta igre..lag je još prisutan i ima još posla za ovaj patch više nego dosta samo da se požure s popravcima....
dodali su zvuk za bljuvanje...jucer sam se slucajno prezdero lol
Pozz,kupio sam Dayz,pa me zanima da li ima nasih da me malo upoznaju sa igrom?Samo mi kazite ime vase,pa da vas mogu dodati.
Endy steam nick mi je u potpisu.
Jutros prije posla (oko 5) kada sam probao bilo je OK.
Ali jucer je, da, potpuni uzas. Cak sam odjednom poceo krvariti, nitko me nije upucao niti me je zobmi napao.
Kako se mozes slucajno prezderat?
Lol,survival ovo ono,lik se prezdero xD
Kako se mozes slucajno prezderat?
Toliko babmija umre od gladi a ti se razbacujes: )) Sramota: ))
Pozz,evo poceo igrati i za sada igra mi izgleda ono.....................Non stop mi puca veza,kontrole neke uhebane.Samo me odjednom baci pored zombija koji me udari i nemogu da trcim od njega,vrata cas mogu otvorit zatvorit,cas nemogu.Koji k?Ja znam da je alpha,ali gledao sam puno gameplayeva i ljudi nemaju te probleme.
Aha,onda ok...vec sam mislio ode 24 eura u vjetar...
Endy, frustrirajuće je jer si novi, ali se s vremenom navikneš. Nekad radi bolje, nekad je u k.. ,ali se radi o igri s definitivno puno potencijala.