DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.066.072
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Na kakvim postavkama bi mogao igrat na svom PC i koliki fps mogu ocekivat?(pod Moj PC)

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

low postavke u velikom gradu - 15 fpsa

high postavke u šumi - 50 fpsa

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
Zodiak kaže...

Na kakvim postavkama bi mogao igrat na svom PC i koliki fps mogu ocekivat?(pod Moj PC)

Hvala!

Uz tweakove bi mogao igrat na low fluidno u gradu.

LoL acc THCJoshi
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Napredno skautanje.

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Reichz kaže...

Napredno skautanje.

Kad ce popravit klipanje? Vec sam umro mali miljun puta zbog klipera?

LoL acc THCJoshi
17 godina
Popravili su u novoj verziji koja nikak da se pojavi!
16 godina
DayZ (standalone)

LOL

[M|C] LuX_CROATIA
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina

Jucer smo se glupirali u Elektru i maltretirali ljude. Zenge i ja smo drzali strazu u izvidnici te prijavljivali kad je netko bio blizu a dvojica su pucala. Pobijeno je mozda dvadesetak ljudi i imali smo tri smrtna slucaja s tim da je jedan spasen. Kaj je najbolje jedan od nas je cul gdi ekipa prica ingame i uletio u sobi te izresetao njih troje (svi su bili girani i pucali po bambijima isto ko i mi). Nakon toga upadam ja malo pazljivije i pronalazim njih cetvero gdi leze u komi. Kolegu sam pokrpal i IV mu zakacil a od ove trojice dvojica u komi na podu su smaknuti. Jedan od njih troje se spawnal blizu i dosel je u nadi da bude lootal svoj korps ali jedino kaj ga je pricekalo je ponovni respawn :) siroti lik je vristal ko curica kad sam pucal po njemu.

Danas nastavljamo u istom ritmu ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 14:57 (NEW_MAN).
16 godina
DayZ (standalone)

A dobro, dokle god je vama zabavno... Kuzim da se nema kaj puno drugo radit u igri, ali ovo je nekak... nezadovoljavajuce.

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Pa nemas kaj drugo nego druge ljude tamanit. Ovaj patch donosi zombie respawn i pojacan aggro tak da ne vjerujem da budu ljudi pucali bez neke pretjerane potrebe. Jedini problem je kaj taj patch nikak da zazivi radi laga koji se javlja i igra nije igriva.
14 godina
neaktivan
Rhodin kaže...

A dobro, dokle god je vama zabavno... Kuzim da se nema kaj puno drugo radit u igri, ali ovo je nekak... nezadovoljavajuce.

zašto?pa nije da smo samo bambije rokali, bilo je tu i full zgiranih.

evo ja sam npr sa istim likom živ već preko 2 tjedna i u ta dva tjedna smo ih roknuli brat bratu 50-ak ako ne i više oćeš full zgirane oćeš bambije....

meni je iskreno kad sam full zgiran dosadno, nemam kaj više radit i iskreno sad jedva čekam da poginem da krenem ispočetka.

a i igra nema neki cilj, tak da kad vidim nekog sve ovisi kakve sam volje kak bu on prošao {#}

neznam kaj je vama zanimljivo i kaj vi radite dok igrate dayz , glumite cijele dane crveni križ tražeći bambije ali mi ih rokamo i tlačimo, sve ovisi kažem kakve smo volje ,

osim naravno reapera hehehe koji jedva čekat vidjet nekog da ga istlači :)

ali zna se desit da naletim na nekog normalnog kroz in voice pa mu i dajem klopu ili nekaj kaj imam viška.

eto neki dan ja i frank doletili do policijske na airfieldu kod balote ,vidimo dva lika u bugu stoje i čekaju ,i tako mi s njima spika, vidimo dečki ok ,ušli smo unutra,jedan je izašao van,

malo smo spikali i čak smo im izduplali mosin ,pokazali ima kak se to radi ,a ovi svi sretni, i eto nitko nije zapucao niti metka,

kažem sve ovisi kak se sve poklopi,

ali kad si ko mi ekipi u elektru ,nema toga koji neće dobit na 40 igrača serveru.{#}

battlelog: CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kad ste kod bambija. Naletin ja na nekog švabu kako se penje po fire stationu u Elektru. Propucan ja pajdu kad pajdo viče: ua ua ua (panika, panika) friendly!

I sve 5, prestanen ja pucat, popnen se na fire station, dan čoviku epi pen, nahranin ga toliko da je doša u crveno, dan mu splint i dobro ga napijen.

Naravno uzea san mu sve šta je ima osim sikire. Dotrči rođo do mene, dan mu ja pušku (budući da san njemu uzea mosina a ja san ima m4) i krenemo se mi spuštat niz fire station, a lik krene za nama. Pita nas može li sa nama, ja mu odgovorin da nemože, lik s makne, a mi uđemo u neku od kuća. Sljedeća scena je lik trči na mene sa sikiron u ruci i pokušava me ubit, falije me, a rođo napravi tekući metal od njega.

Eto toliko od mene.

Posli su nas upucali neki likovi kroz zid u kući sa 2 kata, nasuprot fire stationa. Neznan kako ni šta, samo znan da mi je pun k.... više tih bugova. Lik se nekako zaglavi uz zid i puca na mene kat ispod...

Uglavnon svaki put kad izginen ubije me neko kroz nekaki zid, ili neki hacker...

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 15:53 (Hedrick).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ma zato jedva čekam taj patch kojeg nikako dočekat! samo da maknu te bugove iz zgrada i policijskih jer mi ih je više pun q!

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Kad ste kod bambija. Naletin ja na nekog švabu kako se penje po fire stationu u Elektru. Propucan ja pajdu kad pajdo viče: ua ua ua (panika, panika) friendly!

I sve 5, prestanen ja pucat, popnen se na fire station, dan čoviku epi pen, nahranin ga toliko da je doša u crveno, dan mu splint i dobro ga napijen.

Naravno uzea san mu sve šta je ima osim sikire. Dotrči rođo do mene, dan mu ja pušku (budući da san njemu uzea mosina a ja san ima m4) i krenemo se mi spuštat niz fire station, a lik krene za nama. Pita nas može li sa nama, ja mu odgovorin da nemože, lik s makne, a mi uđemo u neku od kuća. Sljedeća scena je lik trči na mene sa sikiron u ruci i pokušava me ubit, falije me, a rođo napravi tekući metal od njega.

Eto toliko od mene.

Posli su nas upucali neki likovi kroz zid u kući sa 2 kata, nasuprot fire stationa. Neznan kako ni šta, samo znan da mi je pun k.... više tih bugova. Lik se nekako zaglavi uz zid i puca na mene kat ispod...

Uglavnon svaki put kad izginen ubije me neko kroz nekaki zid, ili neki hacker...

Tako su i nas ubili... Znaci na zadnjem katu imas povise skala kao neki kosi strop. E pa tamo ti se zbugaju i mogu pucat kroz zid... Izbjegavaj tu kucu u sirokom luku.

1971- ∞
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Steam opet dole?

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Steam opet dole?

da, a taman sam skinuo experimental da isprobam jel se kaj popravilo.

https://twitter.com/Hicks_206/status/445560621887946752

15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Selin se i ja na exp.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 21:12 (Hedrick).
17 godina
Ajde izvidite kak je situacija da ja ne moram :)
Ako su popravili da ne lagira i sucksa onda vam se joinam.
15 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
Ajde izvidite kak je situacija da ja ne moram :)
Ako su popravili da ne lagira i sucksa onda vam se joinam.

Neću ti reć {#}

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

jel itko od vas isprobao danas experimetal?

ja sam jučer skinuo ali nije bilo servera bili su "down" pa nisam niti zaigrao.

ima nekih novosti tipa novih konzervi,nova zgrada,nova sela,fireaxe se da farbat sa sprejem u zeleno i crno, mislim da i sporter ide u boje i tak, uglavnom nekaj su i radili :)

samo je glavno da nema onog laga na experimentalu ,a za ostalo me baš briga {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kad će experimental postati official pitanje je sad?

STEAM: BucoKTM
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jel itko od vas isprobao danas experimetal?

ja sam jučer skinuo ali nije bilo servera bili su "down" pa nisam niti zaigrao.

ima nekih novosti tipa novih konzervi,nova zgrada,nova sela,fireaxe se da farbat sa sprejem u zeleno i crno, mislim da i sporter ide u boje i tak, uglavnom nekaj su i radili :)

samo je glavno da nema onog laga na experimentalu ,a za ostalo me baš briga {#}

Experimental serveri su još dole.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 3
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kalash i Colt 1911 {#}

STEAM: [CRO]Dr.Gonzo
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gunnolf kaže...

Kalash i Colt 1911 {#}

Ubacili su????

1971- ∞
13 godina
neaktivan

napokon i taj kalaš već jednom bilo je i vrijeme 

Team32Ipe77
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

deca stigao je patch , 1 gb update i to je preskočena verzija 0.37 i došla 0.42 stable {#}

jedva čekam sad doć doma s posla {#}

http://forums.dayzgame.com/index.php?%2Ftopic%2F180792-rolling-update-rev-042116181%2F
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 11:32 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
4 0 hvala 4
16 godina
DayZ (standalone)

Što je u tom patch? Jel ima što bitno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Što je u tom patch? Jel ima što bitno?

evo ti gore sam stavio link ,pa imaš brdo novih stvari i mogu ti reć da je odlično  pošto sam igrao experimental verziju.

imaš sad brdo novih policijskih po mapi, novi gradovi ,nove zgrade, nove opreme, nove hrane,nova oružja, ma ima toga.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice