Sinoćnji scenario:
Spawnan se ja u Starom Sboru, krenem trčat, dođen do Solničnija. Trčin uz obalu i ugledah lika (full gear).
Približavajući se njemu ugledan još trojicu. Di ću, šta ću, ma ko ga hebe, iden ga pokušat oborit šakama. Dotrčin ja do njega (bia san masu brži jer san ima podignute šake, a on oružje) i počnen ga tuć, udren ga 4 puta, lik pada u nesvist (nije niti zna šta ga je snašlo).
Poziva on svoje homie upomoć. Počmu oni pucat po meni, a ja nabrzaka uziman njegov m4 i trk među žbunje.
Skidan jednog, pa drugog, pa trećeg i sitin se da san ovoga nokautira i tražin di je. U međuvremenu dolazi neki new spawn na obalu, loota jednog od likova i zapuca put mene ali me promaši, ja se okrenen koknen i njega.
Pronađen ovoga šta san ga nokautira, izbužan ga dobro da ostane na zemlji. Uzmen sve šta mi triba i krenen u novi pohod.
Nažalost mojem pohodu je bia kraj nakon šta san se napucava po Elektru sljedećih 10ak minuta.
Zato ljudi kad vidite bambija udri gnjidu!
Bambi koji zna igrat te zaskoci kad ne pazis i dobijes utrp samo takav. Nas dvoje bambija smo dva lika istukli na plazi. Jedan od njih je bil bambi a drugi polu bambi, imal je sjekiru i mosin be municije. Uglavnom prvo smo razbili pcku liku sa sjekirom a onda ovog drugog. Pajdo je poginul ali ja sam ostal ziv te ubral sjekiru i pusku. Nakon respawna se pajdo spawnal u blizini i krenuli smo u nove pobijede :)
Zato djeco kad vidite bambija jako pazite ili ga jednostavno ubite i briga manje, njemu je tak i tak sve jedno jer se bude spawnal 10 metara dalje.