DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.064.891
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ne znam o kakvim optimizacijama mi svi pricaju. Svima neki nenormalni fps boostovi, a meni je gore nego IKAD. U elektru mi je sad 10 fps sa istim postavkama sa kojima mi je prije bilo 25-30.

UZAS!!! Igra je sad postala neigriva... Ne znam u cemu je problem stvarno. Ima li jos tko problema?

aut neca aut necare

1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Jbg nez kako je drugima, ali gdje god da sam, probao mrak je. {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Naso sam neke 7.62x39 mm metke. Jel to moze u mosin?

aut neca aut necare

0 0 hvala 0
14 godina
DayZ (standalone)

ako se ne varam to je za novu pusku-SKS

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Joj sa SKS je tako zabavno pucat, al da grmi, cuje se na 10km.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)
spawnao sam negdje oko tulge...dosao sam do elektrozavodska...umirem od gladi...nit oruzja nit hrane osim nekih sugavih kivija i jabuka i limenke graha....a nju ne mogu otvorit...?
sta mi treba neki pribor za to?i gdje je to oruzje??
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Najbolje da pogledas neki guide... Za otvorit konzerve ti trebanesto od ovog: noz, odvijac, otvarac za konzerve, sjekira, bajonet

aut neca aut necare

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
hvala...ne kuzim zasto uvijek spavnam na jugo-istok...i to neke vukojebine stalno :(
13 godina
neaktivan
marjag kaže...
hvala...ne kuzim zasto uvijek spavnam na jugo-istok...i to neke vukojebine stalno :(

zato što spawnovi ne rade baš dobro pa se svi spavnaju na jugo-istoku...

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Napokon i taj SKS {#}

Team32Ipe77
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

hahahahahahahha ovo je bezobrazno kolko je dobro napravljeno hahah kraj me pokida

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2014 3:09 (D3lBoy).
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Ode se najlakše opremit. Ima spize, oružja, vode, svega.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na mapi sa 30+ igrača nema šanse. Nažalost, počeo sam igrati na serverima s malo igrača jer ovako sve su već ispraznili :)

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

nisam imao priliku previše isprobati novi patch ali koliko sam skužio sad ak combat logaš ostaje ti lik spawnan još sljedećih 30 sekundi? to je btw odlično!

i koja je sad fora ako ideš mijenjat servere? hopanje i te spike? kako to sada funkcionira?

dobro je šta su promijenili slike stvari u inventoryu , sad se kuži kad je nešto damaged ili ruined.

i vi koji ste pronašli sks , di ste ga našli?

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Zasto je sks toliko IN ? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Igrao sam novi patch sinoć jedno 2 sata i nisam očaran. FPS boost nisam primjetio, elektro je i dalje powerpoint prezentacija. Ono što me najviše razočaralo je da su maknuli fall damage. skočio sam s zgrade i ništa, smao bljesak. nit potrgana noga nit gubitak krvi. samo bljesakk. wuuut? ajd bar su sredili hoppanje i loganje, ali izgleda kao da je to sve one step forward, 2 steps back.

He who dares, wins
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
DayZ (standalone)

Moram priznati da sam se i ja neugodno iznenadio.... jučer skinuo patch, na kompu doma (i5 2500k, 16gb, gtx780 i SSD disk) gdje je na high sve letilo - sad moram smanjivat na medium da mi u Elektru ide fluidno average preko 30-40 fps-a...... ono wtf.... najnoviji nvidia driveri (probao sam i s beta driverima, ista stvar).

Zadnji patch je sve bilo super, na high, 60 fps-a average. Skroz sam se razocarao :( ali valjda ce popraviti sljedeci patch... ipak je alpha jos.

http://3docean.net/user/tomislavn
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DayZ (standalone)

Ovaj patch je cudan, kontam da ce ici brzo hotfix, dosta stvari su zeznuli. Uglavnom sitnice, ali naprimjer ne osjetim nikakv pomak u optimizaciji kao sto su naveli nesto sitno bolje performanse. No dobro barem pokusavaju{#}

http://www.youtube.com/user/SarcasticTwist
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ja većinu detalja iman na Low-Normal, nekakav pad FPSA nisan primjetia.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Zasto je sks toliko IN ? 

zato što je novi {#}

battlelog: CRO_ZeNGe
14 godina
DayZ (standalone)

onaj osjecaj kada ti se igra crasha na Baloti... hm... hm...

For everything you gain, You lose something else.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
LoL
Pripremil sam se za patch i spimpal lika do jaja da bi me jucer neki lejmer upucal jer sam gledal na krivu stranu :) i to sve samo zato jer je zvuk u kcu!
Ono lik mi se dosetal bez da sam ga cul kak ide po stepenicama.
Sad sam gol i bos :(
12 godina
neaktivan
NEW_MAN kaže...
LoL
Pripremil sam se za patch i spimpal lika do jaja da bi me jucer neki lejmer upucal jer sam gledal na krivu stranu :) i to sve samo zato jer je zvuk u kcu!
Ono lik mi se dosetal bez da sam ga cul kak ide po stepenicama.
Sad sam gol i bos :(

Nisi me cuo jer sam se suljao

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Konacno sam umro {#}, nalietim na dva full zgirana lika, ja s jedne strane ograde njih dva s druge, malo igre zivaca, ja roknem jednog drugi mene i to je to, osjetio sam svu moc SKSa {#}. Spawnam se tik sjevernije iznad Nizhnoye, i kontam idem sad jedan tour uz obalu do Elektra, malo kajtanja zombija u Nizhoye, popio koji gutljaj vode, lootana koja kuca, rezime: mali plavi rusak, dvije konzerve sardina, ali bez otvaraca. Nastavim pema jugu, upanem u prvu zgradu u factory a tamo na podu pristine fire axe, hehe, nema boljeg loota za bamibija {#}. Obidjem jos malo po factory, nadjem konzervu spageta i sarafcinger kojeg cu upotrebit da otvrim konzerve, popnem se na jednu od onih zgrada u factory, otvorim sve tri konzerve i uzivam u svakom zalogaju uz sum mora dok mi se pogled gubi u beskrajnom plavetnilu, nirvana... No mora se krenuti dalje, u Kamysovom nalazim na paket rize, i jos koju konzervu, sto znaci da sam rijesio problem gladi na neko vrjeme. Trk prema Elektru, u nadi da cu se dokopati puske, pistolja, kojeg metka, sve dobro doje kad se nema nista {#}. Odlucim se uci u grad sa sjevera, prvo posjetiti water pump sjeveno iznad grada pa pravo u fire station, nemam sta kalkulirati. Popijem koji gutljaj vode, malo osmotrim situaciji i trk ka fire stationu, prilzaim sa sjeverne strane, usporim, slusam da vidim da nema tko unura, necujem nista, obilazim oko zgrade i ulazim sa juzne strane. U maloj prostoriji ispod stuba lik stoji i nesto luta sa police, zacuje se TUP, pa jos jedan TUP, to je bila moja sjekira {#}. Lik pada, ja stisnem F i tamo vidim SKS na njemu {#}{#}{#} i to sa scopom, sretan ja ko malo dijete {#}. Provrtio se malo po Elektru  malo nesto lootao i nastavio dalje prema Chernu...

4 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

Ode se najlakše opremit. Ima spize, oružja, vode, svega.

Je, ova tri grada iznad Cherna ljud dosta izbjegavaju, tako da se tu cesto zna naci dosta loota. Ako nemate fire axe ili barem obicni axe, samo trcite okolo i kite zombije dok ne naletite na jednu, dalje je sve lako, uz malo srece izaci ce te s punim zeludcem, zalihama hrane za neko vrijeme i sasvim pristojno naoruzani.

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Novi "hotfix" za experimentalnu verziju, jos uvijek se radi na njemu.

Kao sto tamo pise jos ce se stvari dodavat i popravljat pa posjetite stranicu tu i tamo ako vas zanima.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 1
17 godina
DayZ (standalone)

Eto i ja nadjoh SKS

i Mosina kojega sam zamaskirao sa autolakom

4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Hopanje servera je riješeno tako da ako udješ u server i ne provedeš pola sata na njemu vec izadjes prije tog vremena onda ti opali kaznu ako ides uc u sljedeci. Prvi put ce ti bit 30 sekundi do spawna sljedeci put 160 onda sljedeci put 300 sve ovisi koliko si servera prominia i koliko si minuta provea na njemu. Ugl ako se spojis i provedes bar pola sata na tom serveru u sljedeci bi triba uc bez problema. 

SKS ces nac di i sva ostala oruzja. Oruzja se spawnaju na odredjenim mjestima sad oce to bit M4 Mosin shot gun ili SKS to nije odredjeno, tj sve je random. 

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

meni je trenutno jedan od največih problema što ako se želiš nagirati moraš tražiti prazne servere pošto nema respawna itema a ako želiš interakciju s igračima tražiš pune... Hoču cjeli paket a ako ideš na pun server s friškim karakterom moraš bježati daleko od spawna da nešto nađeš a onda se opet daleko udaljiš od potencijalne interakcije s igračima

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
alscaul kaže...

meni je trenutno jedan od največih problema što ako se želiš nagirati moraš tražiti prazne servere pošto nema respawna itema a ako želiš interakciju s igračima tražiš pune... Hoču cjeli paket a ako ideš na pun server s friškim karakterom moraš bježati daleko od spawna da nešto nađeš a onda se opet daleko udaljiš od potencijalne interakcije s igračima

Ti bi malu mapu punu loota sa igracima koji ne pucaju prvi?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice