DayZ (standalone)

poruka: 7.754
|
čitano: 1.065.855
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
DayZ (standalone)

@◘Baotica sve u temi si nazvao budalama,stoga sam ti obrisao post.

Ovo da igru možeš kupiti u alphi za neku siću i nije loše.

Ja sam npr. kupio BF4 skoro godinu dana prije izlaska(preorder 60€),bio bi sad puno zadovoljniji da sam onda alphu platio 20€.

Tebe nitko ne tjera da igraš sad i budeš "pokusni kunić",ti možeš sad kupiti igru za 20€ a igrati je kad izađe(onda bude oko 40-50€)

Na kraju krajeva nebi nikoga trebalo biti briga na što onaj drugi troši svoju lovu.

BTW Rado bi da su mi prije koji godinu ponudili za neku siću da im testiram ovaj BMW

سمندری ڈاکو
Moj PC  
11 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: DayZ (standalone)
LukaM kaže...

Kakvi su pokolji ono bili sinoc, kad usred unakrsne vatre idemo bandagati nasumicnog newspawnera u elektri jer smo ga slucajno propucali :D

To si ga ti propucao jer si malo prelak na okidaču {#} minutu nakon što si ti otišao sam poginuo, uletio nam tip sa sačmom i prosuo mi dozu dvije u facu. Marin mi se smije na TS-u kako ga je tip promašio, a ja već lagano šetam po Kamyshovu. Sreća da me spawnalo blizu blizu pa sam stigao vratiti gear. Nije baš previše uništen {#} 

I de, kakav ti je to silni uredski posao kad možeš gubiti vrijeme na bug-u {#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
12 godina
neaktivan
Reichz kaže...
LukaM kaže...

Kakvi su pokolji ono bili sinoc, kad usred unakrsne vatre idemo bandagati nasumicnog newspawnera u elektri jer smo ga slucajno propucali :D

To si ga ti propucao jer si malo prelak na okidaču {#} minutu nakon što si ti otišao sam poginuo, uletio nam tip sa sačmom i prosuo mi dozu dvije u facu. Marin mi se smije na TS-u kako ga je tip promašio, a ja već lagano šetam po Kamyshovu. Sreća da me spawnalo blizu blizu pa sam stigao vratiti gear. Nije baš previše uništen {#} 

I de, kakav ti je to silni uredski posao kad možeš gubiti vrijeme na bug-u {#}

To je zajednicka krivnja, ono kad stalno govorite jesi cuo reload jesi cuo hranu kretnje itd {#} ono sacma nam u prizemlju, snajp s bolnice na jedan prozor, s brda drugi snajp na drugi prozor, dobro da ne dobijemo ptsp {#}

11 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Kako me karma sustigla danas {#}. Obisao malo sjever da nadopunim zalihe municije, vracam se preko Vyshnoye i vidim ima jedno 5-6 zombija okolo, idem se malo zabavit i isporbat svoj novi pristine T3N Rds Optics na udaljenstima 200-300m, popnem se na uzvisinu sjeveroistocno od naselja, legnem, deplojam bipod, ciljam prvog zombija kad vidim poce zombi da trci, ali ne u mom smjeru, pratim ga tako kad vidim lika sa fire axe kako lupa po zombijama, kontam u sebii platit ces ti meni sto si mi sje... target practice. I tako on je tu ubio par zombija, lootao par kuca i nastavio prema jugu. Juzno od Vyshnoye ima jedna kratka cesta koja vodi prema kuci od crvene cigle i dvorca i kontam da cu ga tu na tom raskriziju probat skinut. Zeroam gun na 200m opucam 7-8 puta, onako 2-3 metka u sekundi, lik pane, pogodim ga jos 3-4 puta, za svaki slucaj {#} i trk da vidim izblize svoju novu zrtvu. Pogledam sta ima lik kod sebe kad tamo mosin i pristine long range scope, onako prodje mi misao kroz glavu, mogao sam staviti M4 na ledja uzeti mosina u ruke i malo terorizirat bandite u Elektru ili Chernu sa 600-700 metara iz neke sumice iznad gradova, a mozda usput i snimit koji dobar long range kill {#}. Stavim ja tako M4 na ledja, uzmem mosina sa njega i vidim nesto mi cudno. Kad tamo moj vjerni pratilac M4 nestao, niti mi je na ramenu, niti je na njemu, na njemu ostao mosin, a meni u rukama isti taj mosin, duplao se {#}. Kod mene sok, nevjerica, gun koji je tolike poslao na sve izpocetka je samo tako nestao iz igre, izbrisan, kao da nikada nije niti postojao {#}{#}{#}. M4A1 sa full pristine non stock atachmentima samo tako nestao, sve sto je ostalo su 2x60 maga i 500 metaka... Alpha je uzela svoj danak...

2 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

ja sam od početka toliko forsirao taj m4 do neki dan kad sam napokon skužio da je totalno sranje.

mosin je majka.

btw long range scope se jedino može pronaći u barakama ili ?

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja sam od početka toliko forsirao taj m4 do neki dan kad sam napokon skužio da je totalno sranje.

mosin je majka.

Ja sam nasao jedan na mosinu svoje zrtve hehe, a long range scope se inace moze naci na dosta mjesta, u onim ambulantama, u velikim crvenim kucama od cigle, u nekim od onih industriskih zgrada, u nekim zgradama u vecim gradovima, vidjao sam ga, samo je dosta rare ofc. M4 je cudo ako imas pristine buttstock MP i prisitine scope, dugo sam nosio Acoga i onda ga zamijenim za T3N i mogu ti reci da je ovaj T3N na udaljenostima 100-150m cudo, manje seta od acoga i svaki metak pogadja bas di je red dot, ovog sam lika recimo skuinuo na 200-250, i hit sam ga 5-6 puta od 8 metaka, samo ti je vazano da nemas stock buttstock i da su ti svi atachmenti barem worn.

12 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mosin je majka.

Ja sam ga prvi i zadnji puta nasao na Balota aerodromu u onom radio tornju ili sta vec, dodem do njega kad ono "server not resonding" disconnecta me.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mosin je majka.

mozes ga svugdi nać od obične kuće do kontrolnog tornja ili barake bilo gdje samo ti treba malo sreće... {#}

Team32Ipe77
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 16:35 (Ipe77).
13 godina
neaktivan
Mquany kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mosin je majka.

Ja sam nasao jedan na mosinu svoje zrtve hehe, a long range scope se inace moze naci na dosta mjesta, u onim ambulantama, u velikim crvenim kucama od cigle, u nekim od onih industriskih zgrada, u nekim zgradama u vecim gradovima, vidjao sam ga, samo je dosta rare ofc. M4 je cudo ako imas pristine buttstock MP i prisitine scope, dugo sam nosio Acoga i onda ga zamijenim za T3N i mogu ti reci da je ovaj T3N na udaljenostima 100-150m cudo, manje seta od acoga i svaki metak pogadja bas di je red dot, ovog sam lika recimo skuinuo na 200-250, i hit sam ga 5-6 puta od 8 metaka, samo ti je vazano da nemas stock buttstock i da su ti svi atachmenti barem worn.

moje mišljenje je da je M4 TRENUTNO jako jako loš bez obzira što mu staviš sve jer to što piše da je nešto worn ili pristine to je za sad po meni samo textualno i to ne funkcionira kako bi trebalo nekad radi kako piše a nekad ne...(isto je i s hranom možeš jesti i ono što je ispravno i što je oštećeno tako da sumnjam da to još funkcionira kako treba).......

Team32Ipe77
13 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

{#}

Imagination will often carry us to worlds that never were. But without it we go nowhere.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 17:02 (Reichz).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...

moje mišljenje je da je M4 TRENUTNO jako jako loš bez obzira što mu staviš sve jer to što piše da je nešto worn ili pristine to je za sad po meni samo textualno i to ne funkcionira kako bi trebalo nekad radi kako piše a nekad ne...(isto je i s hranom možeš jesti i ono što je ispravno i što je oštećeno tako da sumnjam da to još funkcionira kako treba).......

Na daleko jest, ali za "close combat" je odličan.

Fr4nk_Horrig4n
11 godina
neaktivan
Reichz kaže...

{#}

Hehehehehee, i kad mi neko kaze zasto ubijati ove bez gira, trebao je odmah pucat i gotovo, a ovako je mrtav, ali dobro, na greskama se uci...

12 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Odlicne vijesti

I ovo vrijedi napomenuti I ovo vrijedi napomenuti
MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 19:07 (Marcuskac).

3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Stavim ja tako M4 na ledja, uzmem mosina sa njega i vidim nesto mi cudno. Kad tamo moj vjerni pratilac M4 nestao, niti mi je na ramenu, niti je na njemu, na njemu ostao mosin, a meni u rukama isti taj mosin, duplao se {#}. Kod mene sok, nevjerica, gun koji je tolike poslao na sve izpocetka je samo tako nestao iz igre, izbrisan, kao da nikada nije niti postojao {#}{#}{#}. M4A1 sa full pristine non stock atachmentima samo tako nestao, sve sto je ostalo su 2x60 maga i 500 metaka... Alpha je uzela svoj danak...

Ovo se meni dogodilo više puta. Kad uzimaš tuđe oružje, dropaj svoje prvo, zatim uzmi njegovo, dropaj, vrati svoje u inv, zatim kupiš njegovo. Nikad "drag" direktno iz njegovog inv. u svoj.

BTW: Kad vidiš da se itemi "dupaju", uvik napravi "hide body", jer ako netko iza tebe nađe taj leš i pokupi stvari, tebi će nestat sve.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.2.2014 19:06 (Hedrick).
11 godina
neaktivan
Ipe77 kaže...
Mquany kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

mosin je majka.

Nisam ni ja bas siguran na utjecaj ovog pristine i to, jer nikad i nenosim nesto ispod worn, ali razni dijelovi definitivno prave razliku, pogotovo ovaj buttstock MP pucas dosta preciznije, to sam testirao, a i bipod odlicno radi na M4. Iako puska je naravno najbolja do 200m i najveca joj je snaga vrlo dobar rate of fire, zato lezi po gunu i rokaj nesto ce pogoditi. Imas ovdje na forumu moj video gdje vjezbam pucanje po bambijima, pogodi se dosta toga {#}, iako sam tu imao ovaj losiji buttstock, a njega sam stavio jer nisam mogao naci MP pristine, pa sam radi estetike da sve bude pristine stavio ovaj {#}, i danas mi nesto taj gun kad sam lootao lika... lol {#}

11 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
Mquany kaže...

Stavim ja tako M4 na ledja, uzmem mosina sa njega i vidim nesto mi cudno. Kad tamo moj vjerni pratilac M4 nestao, niti mi je na ramenu, niti je na njemu, na njemu ostao mosin, a meni u rukama isti taj mosin, duplao se {#}. Kod mene sok, nevjerica, gun koji je tolike poslao na sve izpocetka je samo tako nestao iz igre, izbrisan, kao da nikada nije niti postojao {#}{#}{#}. M4A1 sa full pristine non stock atachmentima samo tako nestao, sve sto je ostalo su 2x60 maga i 500 metaka... Alpha je uzela svoj danak...

Ovo se meni dogodilo više puta. Kad uzimaš tuđe oružje, dropaj svoje prvo, zatim uzmi njegovo, dropaj, vrati svoje u inv, zatim kupiš njegovo. Nikad "drag" direktno iz njegovog inv. u svoj.

BTW: Kad vidiš da se itemi "dupaju", uvik napravi "hide body", jer ako netko iza tebe nađe taj leš i pokupi stvari, tebi će nestat sve.

Ma meni je gun extra bio tako da nisam morao nista loot do sada, a i ovo sam 4 fun, skontao sam kako i sta od sada {#}, hvala na savjetu. To za nestajanje sam skontao jer sam htio duplati metke, imao sam samo 5, ti su bili u mosinu i kad bi ih ja ispraznio sebi u inventar i kod njega se isprazne, to mi bilo sumljivo pa sam corpse camp 10 minuta, za svaki slucaj, da neostanem i bez mosina {#}, iako i magnum i fnx bi posluzili {#}. U medju vremenu sam lotao 2 paketica po 20 metaka tako da se lakse dise {#}. Nemam vise zivaca sad trazit i slagat M4 opet tako da cu sad neko vrijeme bit mosin + mgnum za close, sto nije los combo.

16 godina
Marcuskac kaže...

Odlicne vijesti

@rocket2guns Respawning zombies too, or just more zombies spawning on server start?

Dean Hall ‏@rocket2guns

@psycho_202 yes respawning zombies

Ma vrijeme je {#} I za fiks i da opet upalim dayz nakon mjesec dana

13 godina
DayZ (standalone)

Mogu li se oruzja spawnat na NEA?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zvonimir110 kaže...

Y

12 godina
neaktivan
Mquany kaže...
Zvonimir110 kaže...

Y

Ljudi shvatite vec jednom da Y znaci "Why" a ne "Yes"

aut neca aut necare
15 godina
neaktivan
Ajde u bios, jel ti nudi Y/N za Why/No možda?
1911 /\/\/\/\/\ 1899
11 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Mquany kaže...
Zvonimir110 kaže...

Y

Prvi puta cujem, daj objasni logiku iza toga. {#}

14 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Kako se Y speluje?

17 godina
Ako ne kuzite mozda vam YMCA pomogne :)
Bez obzira na spelovanje pisite vise od jednog slova.
16 godina
moderator
DayZ (standalone)
Ma kakve gluposti omg. o:
Mogao mu je jednostavno odgovoriti s "Da" i nema problema.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mquany kaže...

Na engleskom se glas "y" cita waɪ, isto kao i rijec why. Eto, objasnjeno.

aut neca aut necare
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 9:15 (Roko567).
16 godina
Roko567 kaže...
Mquany kaže...
Zvonimir110 kaže...

Y

{#} {#} {#} Ivica sjedi i čuti

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

Da zavrsimo ovu glupu raspravu i vratimo se igri, u internet slangu Y se uglavnom koristi kao "why" iako je rasirena upotreba i kao "yes" sto je krivo. Posto je ovdje postavljeno da/ne pitanje ocito se odgovor "Y" moze protumaciti kao "yes" a ne "why". S druge strane, izrugujete se covjeku koji vas pravilno uci.

2 2 hvala 1
16 godina
BlueMax kaže...

Da zavrsimo ovu glupu raspravu i vratimo se igri, u internet slangu Y se uglavnom koristi kao "why" iako je rasirena upotreba i kao "yes" sto je krivo. Posto je ovdje postavljeno da/ne pitanje ocito se odgovor "Y" moze protumaciti kao "yes" a ne "why". S druge strane, izrugujete se covjeku koji vas pravilno uci.

pa bilo tko je učio jebe?u englesku abecedu zna da se slovo Y izgovara "why"

No ako bar malo koristite internet trebali bi biti upoznati da ljudi često koriste Y kao yes.... 

Nije da nas točno uči, nego ispada da je osoba koja objašnjava stvari koje su očite svima a oni misli da je pametan

14 godina
neaktivan
DayZ (standalone)

e gle tema je dayz ne hebena mala školica engleskog.

da ,na airfieldu imaš oružja.točka.

battlelog: CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice