daleko od toga da dobro ne izgleda....al nelogicno mi je da tako cijedi grafu/e, a nije dx11
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
daleko od toga da dobro ne izgleda....al nelogicno mi je da tako cijedi grafu/e, a nije dx11
Neznam, meni frend sa gtx470 kaže da nema nikakvih problema i igram vrti super u fullHD-u. Ja imam 9800gt klokanu i na 1280x1024 rezi na advanced postavkama ne pada ispod 50 frama, a grafa mislim da mi nije prošla 50 stupnjeva...
pa ja ju vrtim na kolko to igrica dopusta maximalno...al svejedno mislim da je previse da dodje grafa na 80c
Pa upravo to i je poanta igre - da iskoristi moć GPU-a što je više moguće.
Jer badave ti moćan grafički podsustav ako je igra neoptizirana pa se GPU usage shodno tome vrti na cca 70%, kao što je slučaj u bulletstormu... uz nerijetke framedropove.
Inače, sa IGN-a:
While the PC demo had an encrypted configuration file, which limited the fine-tuning that PC players enjoyed with the original Crysis, the retail release of Crysis 2 is open and editable. While the in-game options are still simplified (with graphics options that now read "high," "very high," and "extreme"), there are thousands of console commands in Crysis 2 to play with, which you can find with a pretty simple Google search.
crytek se zaje*o šta je govorio o toj grafici i time da će najbolje grafičke padat ...a grafika je najobičnija normalna...meni je igra super nemogu vjerovat kako neko može tako pljuvat po dobroj igri...baš me briga šta je port sa konzola..kupio sam je da bi mp-om neko vrijeme ubijo vrijeme:D odnosno dobro se zabavio...
crytek se zaje*o šta je govorio o toj grafici i time da će najbolje grafičke padat ...a grafika je najobičnija normalna...meni je igra super nemogu vjerovat kako neko može tako pljuvat po dobroj igri...baš me briga šta je port sa konzola..kupio sam je da bi mp-om neko vrijeme ubijo vrijeme:D odnosno dobro se zabavio...
Ono što bi zapravo mogli dobiti sa patchem (vrlo vjerovatno) je naljepljen DX11. Odnosno, igra nije od starta rađena za DX11 pa bi to moglo rezultirati sa minimalnim vizualnim poboljšanjima, a velikim udarcem na hardware. A iskreno, nije baš uvijek lijepo vidjeti "naljepljenu" teselaciju na DX9 teksture, to izgleda jednostavno loše... I desit će se da će zaista najjače grafe padati, ali vizualno neće biti drastičnih poboljšanja.
Nije mi jasno zašto vi uspoređujete COD i Crysis sa BF.
COD i Crysis su obične arkadne pucačine. Udri pa 'ko koga udri više pobjednik je, dok je BF simulacija. Dakle, piss off......
COD i Crysis su obične arkadne pucačine. Udri pa 'ko koga udri više pobjednik je, dok je BF simulacija. Dakle, piss off......
Crysis mutiplayer moze bit jako slican onome sa BF
BF je tebi simulacija? Jel se ti to šališ? Šta je onda Arma ili Operation Flashpoint? Ti BF svrstavaš u taj žanr? Ne počinjem flame ali ovo nije točno da ga hebeš...
Možda nije ono što se očekivalo od cryteka, sigurno da za sada fali puno toga što bi ga činilo punokrvnim PC fps naslovom, no izostanak dx11 mi se čini kao najmanji problem (da su, hipotetski, slagali za implementaciju 11-ice i stavili pored najviše opcije oznaku dx11, koliko bi ljudi to primjetilo igrajući?)
Očito je da nisi igrao original.
Crysis i CoD su dva različita svijeta. U CoD-u je točno zacrtana staza di moraš ići i na koji način izvršiti zadatak dok u Crysisu imaš bezbroj mogućnosti na koji način oboriti protivnika, preći određeni level etc
A isto tako je očito da nisi probao ArmA/OFP.
da ali sere*ee!!!...igra je dobra i mp je savršen, bolji od bilo kakvog cod ili bc2, eto tako, to vaše pljuvanje iskusnih gejmera koji očekuju od igre da bude savršenstvo to je nemoguće postignut jer svaka igra je drugačija..točka!
MP je dobar jer možeš sjesti u kut upaliti nanovision i stealth, i onda kada vidiš i 1-2 kata oko sebe i ispod sebe da nikoga nema povratiti energiju i opet se vratiti u stealth/nanovision... Tako sam ja zapamtio Demo MP. Na takve sam samo ljude nailazio. Nevjerujem da ti možeš biti objektivniji jer igru igraš možda nekoliko sati i nevjerujem da si primjetio razlike u unapređenju odijela nakon 5-6 lvl a. Budi objektivan.
Meni se MP nije pretjerano svidio, ali mi se svidio SP sa leakane verzije, di sam odigrao 2-3 lvl a i zbog njega čekam cd key da odigram SP a MP ču vidjet što i kako dalje , vremenom, nakon SP a.
MP je dobar jer možeš sjesti u kut upaliti nanovision i stealth, i onda kada vidiš i 1-2 kata oko sebe i ispod sebe da nikoga nema povratiti energiju i opet se vratiti u stealth/nanovision... Tako sam ja zapamtio Demo MP...
Nisi imao sreće, moje iskustvo nije bilo takvo, zapravo bilo je puno bolje, a takve likove je najslađe ubijat. Dok on onako čuči negdje samo ga mazneš iza ugla da nit ne zna šta ga je snašlo
Crysis i CoD su dva različita svijeta. U CoD-u je točno zacrtana staza di moraš ići i na koji način izvršiti zadatak dok u Crysisu imaš bezbroj mogućnosti na koji način oboriti protivnika, preći određeni level etc
Što se tiče MP baš se i ne bi složio. U najmanju ruku su prilično slične. Po meni je isti K.
I btw. vi koji imate nešto protiv ovih što kritiziraju igru. Jel bolje pljuvati po igri jer nisu ispunili obečano ili biti (ko vi) ovca koja šuti, trpi, plaća i samo im daje povoda da i dalje lažu?
BF je tebi simulacija? Jel se ti to šališ? Šta je onda Arma ili Operation Flashpoint? Ti BF svrstavaš u taj žanr? Ne počinjem flame ali ovo nije točno da ga hebeš...
U usporedbi sa COD i sa Crysisom jest! Nisam se uopće doticao drugih igara jer se nigdje i ne spominju. Stoga, no comment
Sve to što si naveo moguće je i u COD, ne možeš ništa raditi mimo onoga što su developeri stavili u igru. Dakle, zacrtano je sve, samo je na tebi na koji način ćeš to postići.
svi brijete da se graficke uzasno opterecuju,i da je 80 stupnjeva ko uzas,onda pomozite moja ide i preko 105 u dirt 2 recimo,sve ultra a cistim graficku svakih 2 3 tjedna..moze ko kaj pomoc,inace ja grafa power coolor 4850 sa stock kulerom?hakeri pomagajte brijem da je to uzasna temp a ljeto se blizi....a dolazi shift ubrzo...
Dečki moji to su glupe svađe vaše oko tih konfiguracija..ja sam prije imao i laptop dosta jak i stolno računalo dosta jako...i uvijek kad bi uzimao neku igru bi se morao drkati oko low i high postavki..pa sam kupovao grafičke,pa memorije itd...brdo sam para potrošio stavrano bezveze..i sad sam sve to prodao ostavio si jedno normalno prijenosno računalo i kupio sam si play Station 3 i sony bravia full HD,100 mhz i uživam,vjerujte mi uživam igrajuči sve igre koje prije nisam mogao,ili sam mogao pokrenuti na low postavkama....Znam da je gušt slagat komp i nabrijavat ga,ali košta to sve...i jesu skuplje igre za ps3,ali ne kupujem ih svaki dan,kupim jednu u 3 mjeseca i to je to...
Upravo sam promijenio lokaciju u svom EA računu u United States i sad mi je u download manageru Crysis 2 ready to download. Jel to moguće.
Upravo sam promijenio lokaciju u svom EA računu u United States i sad mi je u download manageru Crysis 2 ready to install. Jel to moguće.
moguće, isto kao i na ps3 storu, ja sam bio stavio da sam iz new yorka i onda radi a kad staviš da si iz hrvatske ne radi, totalni debilizam...
Upravo sam promijenio lokaciju u svom EA računu u United States i sad mi je u download manageru Crysis 2 ready to install. Jel to moguće.
Ne, nemoj klikat i skidat' igru jer će ti eksplodirat računalo!!!
Pa neznam kak to već netko nije napiso da samo trebaš lokaciju stavit US. Mislio sam da se to nekom sofisticiranijom metodom otkriva od kud skidaš.
p.s. nisam ni mislio da ću odletit u zrak, ono "jel to moguće" je bilo retorički. Samo sam htio izraziti čuđenje, i da drugi znaju da mogu skinut na taj način.
Pa neznam kak to već netko nije napiso da samo trebaš lokaciju stavit US. Mislio sam da se to nekom sofisticiranijom metodom otkriva od kud skidaš.
p.s. nisam ni mislio da ću odletit u zrak, ono "jel to moguće" je bilo retorički. Samo sam htio izraziti čuđenje, i da drugi znaju da mogu skinut na taj način.
Vidi, nije ni čudno što ti je sad odjednom ready jer je Crysis 2 izašao jučer SAMO u SAD-u. A za ostatak svijeta, k'o vas šiša, čekajte gadovi.
Da oni nisu možda te sve informacije o igri i grafici izdali 1 APRIL prošle godine. :)
Neka neko ozbiljno provjeri :D hehe
ma glupost živa u americi izašla vamo nije ... pitam se samo koje smo mi budale da pišemo o tome i svađamo se oko toga...treba otić nešto dobro pokarati neku susjedu , kolegicu a crysis ko j... :)
Ajmo svi zainteresirani :
http://www.bug.hr/forum/post/klanovski-kutak/crysis-2-bug-forum-klan/1798242.aspx
Vani je novi trailer za crysis 2:
BEE THE CONSOLE PORT
koliko kontam ključ za igru bi trebao dobiti u ponoć danas dakle za 2 i pol sata...jer je release 25 u ponoc ali imamo jedan dan prednosti dakle 24 u ponoc.. ??
pa daj pomozite....
Dobih odmah kljuc, i vec skidam igru na 34% je :).
Sutra halanje do ibera.