to sam isto ja prijatelju objašnjavo koji je igro black ops na ps3, ali igro ja nekih 20 minuta i navikneš se jest da je debilno i da na 2 cm od neprijatelja ti se uključi autoaim, valjda ima nešto u tome...po meni totalna kretenarija, nema onog osjećaja kad ti primiš miš u ruke(kompjuterski naravno:DD) i znaš da možeš naciljat šta oćeš...:D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma nije u tome kvaka zamisli samo koliko su love dobili od nvidie samo itd itd..igra je imala veliki buđet ali jednostavno nemoš napraviti igru multiplatformsku da valja na PC-u i točka. Nije mi jasno kako netko sa gamepadom može igrati FPS?? kako nacilja uopće nekoga meni je to debilno
Moguće je igrati, malo drugačije u odnosu na PC po meni gore ), no znam ih dosta što im je draže igrati sa xBox kontrolerom naspram miša.
Ovo što se tiče multiplatformske igre i PCa, nade polažem još samo u BF3 i Skyrim.
Pirati na konzolama rade kao i na PCu tako da...
FPSi se komotno daju igrat na konzoli,na sve se covjek navikne,ali da,nema do misa.
Nadam se da cu uspijet nabavit igru preko torenta i ukucat svoj key i igrat sto prije,mirzim ovo da izlaz u EU kasni 3 dana od onog u americi...
znam da rade normalno, ali se ne distribuiraju tolko koliko i za pc...
komentar na kraju stranice sa jednog od onih linkova:
"We are pretty sure that Crytek will be blaming PC piracy if the PC version sales don’t meet their expectations. Instead of the PC piracy however, Crytek should blame themselves for letting down their PC fanbase and offering them a simple console port that lacks features that made Crysis what it is today. Maximum disappointment!"
A rekli su da će prodaja Crysis-a 2 direktno utjecat na razvoj Crysis-a 3, znači nema Crysis-a 3?!
Crysis 3 će biti ekskluziva za konzole...
Da li mi netko tko posjeduje beta verziju igre moze reci verziju od Crysis2.exe filea (desni klik->Properties->Version)?
Pretpostavljam da ste svi zamijenili betu sa final verzijom...? Jel mi onda netko moze javiti verziju filea koju sad ima?
Da li je verzija 1.0.0.5858 prije updatea, a poslije 1.1.1.xx? Ajd pliz ljudi... svi samo pricate o hebenoj grafici...
ma nije u tome kvaka zamisli samo koliko su love dobili od nvidie samo itd itd..igra je imala veliki buđet ali jednostavno nemoš napraviti igru multiplatformsku da valja na PC-u i točka. Nije mi jasno kako netko sa gamepadom može igrati FPS?? kako nacilja uopće nekoga meni je to debilno
Kolko god ne volim konzole, al to ipak nije istina.
Već je pripremljen prvi patch za PC ... naravno kao što sam i očekivao nigdje ni spomena o dx11. A kad se sjetim da je jedinica koristila dx10
Barem su se smilovali, pa su izbacili auto aim.
Igrao igru dva sata (legalnu, ali ne svoju). CryTek je uspio: zabetonirali su moju odluku da igru ne kupim. Igra je već na samrti što se PC-a tiče. Možda engine i može mnogo toga, ali dragi moji, na konzolama. Daleko je ovo od onoga što je Crysis 2 na PC-u trebao biti.
Call of Duty lošiji od Call of Dutya jer je PC neuvjerljiv pokušaj da se od igre ciljano rađene za konzole, uhvati malo tržišta koje ih je diglo na noge.
Vjerujem da će Crysis biti odličan s prodajom na konzolama, ali na moj PC neće niti da košta 150kn.
Istina,za sada kako stvari stoje ogroman fail, crysis i far cry su mi najdraže igre do sada koje sam prešao 10 puta (najmanje).
očekivanja su bila velika, do sada je crytek bio najbolji proizvođač video igara,ne samo meni nego i svakom drugom pc gameru
ali sa ovakvim proizvodom definitivno cjeloj pc komuni pada u zaborav.
ŠTETA!!
Igrao igru dva sata (legalnu, ali ne svoju). CryTek je uspio: zabetonirali su moju odluku da igru ne kupim. Igra je već na samrti što se PC-a tiče. Možda engine i može mnogo toga, ali dragi moji, na konzolama. Daleko je ovo od onoga što je Crysis 2 na PC-u trebao biti.
Call of Duty lošiji od Call of Dutya jer je PC neuvjerljiv pokušaj da se od igre ciljano rađene za konzole, uhvati malo tržišta koje ih je diglo na noge.
Vjerujem da će Crysis biti odličan s prodajom na konzolama, ali na moj PC neće niti da košta 150kn.
To govoriš zbog konzolske grafike ili? Jel možeš malo prokomentirati gameplay. Ja sam ga naprimjer kupio samo radi multiplayera koji je meni bio vrhunski (igrao sam cod-ove). Ako grafika ostane ista nije me briga samo da li je ista igrivost (kažem, meni odlična) kao u demo-u?
To govoriš zbog konzolske grafike ili? Jel možeš malo prokomentirati gameplay. Ja sam ga naprimjer kupio samo radi multiplayera koji je meni bio vrhunski (igrao sam cod-ove). Ako grafika ostane ista nije me briga samo da li je ista igrivost (kažem, meni odlična) kao u demo-u?
ma se*u bezveze, igra je odlična...malo se vidi konzolitis, ali jbg u svakoj igri je tako, bezveze se*u po igrica, koju su igrali kod prijatelja 10 minuta...
Evo već i grafičke s kojom dolazi igra...
http://www.geeks3d.com/20110322/evga-launches-a-900mhz-gtx-560-ti-maximum-edition-with-crysis-2/
Nevjerovatno.... jos su govorili, tj Onur je govorio kako su posebnu paznju posvetili pc-u, kako grafici na pc nece biti premca i jos hrpa drugih govana..
da to turcin nije rekao tj da nije obecavao brda i doline, bilo bi manje gnjeva a ovako ljudi su jednostavno razocarani... ispalo je da je ovo samo malo stabilnija beta. koliko citam igrra i dalje ima problema s usb headsetovima i ostala sranja... skinuo sam je a dali cu je kupit - vidjet cu nakon sto odigram.. multi mi je sranje... referenca za dobar multi mi je bc2
Nevjerovatno.... jos su govorili, tj Onur je govorio kako su posebnu paznju posvetili pc-u, kako grafici na pc nece biti premca i jos hrpa drugih govana..
da to turcin nije rekao tj da nije obecavao brda i doline, bilo bi manje gnjeva a ovako ljudi su jednostavno razocarani... ispalo je da je ovo samo malo stabilnija beta. koliko citam igrra i dalje ima problema s usb headsetovima i ostala sranja... skinuo sam je a dali cu je kupit - vidjet cu nakon sto odigram.. multi mi je sranje... referenca za dobar multi mi je bc2
U tome je najveći problem. Svaki dev hvali svoj proizvod u nebesa, čak i u onim segmentima gdje ne treba, umjesto da se fokusira samo na ono što je istina.
To kod ljudi izaziva previsoka očekivanja i ona stiže razočarenje...
Umjesto da jednostavno budu realni.
A ove priče o "posebnoj pažnji posvećenoj PC-u" su smiješne. Uopće ne znam zašto osjećaju potrebu to naglašavati, pogotovo jer nam je svima jasno da se takvo što ne dešava nikad.
ko reklame za ariel : sve pere, maščobu, krv nakon kolinja bla, bla.. a ono ne moze oprat ono iz nosa kad obrises od rukav, meh...
lazno oglasavanje?
jednostavno nije fer. ali nema veze doci ce neki drugi studio i nastaviti sto je ovaj poceo a to je pomicati granice..
U tome je najveći problem. Svaki dev hvali svoj proizvod u nebesa, čak i u onim segmentima gdje ne treba, umjesto da se fokusira samo na ono što je istina.
To kod ljudi izaziva previsoka očekivanja i ona stiže razočarenje...
Umjesto da jednostavno budu realni.
A ove priče o "posebnoj pažnji posvećenoj PC-u" su smiješne. Uopće ne znam zašto osjećaju potrebu to naglašavati, pogotovo jer nam je svima jasno da se takvo što ne dešava nikad.
Mene cijela ta situacija podsjeća na naše nezrele političare - htjeli bi zadovoljiti sve, a znaju da ne mogu i onda seru "kako im je stalo do svih". Mi PC-aši smo za ovakve firme ko brodogradilišta za vlast - obećavaju brda i doline a znaju da to ne mogu ispuniti. I umjesto da kažu kako je, da budu realni, oni farbaju i muljaju. Onaj ko im i nakon toliko prodanih magli povjeruje, taj ima problem, ne oni.
A možda su i htjeli napraviti nešto bolje za PC ali su se zeznuli s procjenom i nisu stigli- onda budite iskreni, recite zajebali smo, ispravit ćemo. Ali ne, onda ne bi prodali toliko komada na lijepe oči.
Svi trebamo shvatiti da su zlatna vremena iza nas i da se neće vratiti, naslovi se rade i sve će se više raditi za konzole, mobitele, browsere a gaming rig od 2000 eura će postati sve više neisplativa investicija. Ja bih ga koristio samo zbog fullhd rezolucije koju ova generacija konzola još ne može lijepo pokrenuti, ali kad dođe sljedeća koja će to moći, onda čemu? Oćemo li prijeći na 2500x1600 rezoluciju ili na eyefinity ekrane da bismo iskoristili naše kante?
Od kada je najvljen crysis 2, nije bilo službene potvrde o nikakvoj "revolucionarnoj" grafici.Crysis 1 je bio i više nego napredan za svoje vrijeme, pa zbog toga svakakva djeca po forumima pišu da će biti i crysis 2.
Problem je u tome što ljudi ni sami ne razmišljaju kako treba.Ja uopće ne želim nikakvu extra grafiku pa da moram imat komp od 30 000 kn da pokrenem igru.
Baš me zanima što bi ljudi koji govore da je grafika low rekli kad bi trebali dat 30 000 kn za novi pc da igraju običnu igru.
Al nije bolje uživat i igrat na 60fpsa svi , nego se grist kome ima 30 fpsa , a kome 31?
Ja sam upravo na "false advertisingu" dobio refund. Fino sam rekao: igra nije ono što ste obećali, ne sviđa mi se i želim svoj novac nazad i vraćam vam proizvod. I vratili su. AKo nešto, barem imaju profesionalan odnos prema kupcima. (GAME).

Ja sam upravo na "false advertisingu" dobio refund. Fino sam rekao: igra nije ono što ste obećali, ne sviđa mi se i želim svoj novac nazad i vraćam vam proizvod. I vratili su. AKo nešto, barem imaju profesionalan odnos prema kupcima. (GAME).
Radi grafike ili ... ?

Mislim da si malo pretjerao nax. Mislim ok, tvoj izbor, ali igru još niti nismo vidjeli, to što si zaigrao malo kod frenda, na taj način bi se dalo isključiti puno kvalitetnih igara, jer u 10 minuta nisu pokazale nešto zanimljivo. Ako patiš na grafiku, pričekaj barem DX11 patch, možda se nešto promijeni, možda ne ali po meni nije bilo "false advertisinga" osim malo napuhavanja te odgode DX10/DX11 paketa, to je trulo - priznajem. Nitko od developera nije rekao da će Crysis 2 postaviti nove granice, već zadržati kvalitetu, a to će vjerovatno i napraviti. Možda si previše očekivao, i ja sam više očekivao ali svejedno sam kupio igru i guštati ću se. A tek koliko me zabave čeka u sandbox editoru, pa zezancija sa samim engine-om, modovi - uff!
kvalitetu prikaza nisu zadrzali, da bar jesu... ovako c2, bar po meni, previse gubi... em ne izgleda dobro ko jedinica (preko ovog bi presao bez beda da ga nisu nasrali) a nije ni otvorena igra kao jedinica (ne svidja mi se ali sto je tu je).. dva najbitnija segmenta koja su se uvijek povezivala sa cry serijalom.. po meni FAIL
- Minoza kaže.... A tek koliko me zabave čeka u sandbox editoru, pa zezancija sa samim engine-om, modovi - uff!
hahhahahaa! ocito nisi citao jedan clanak vezano uz ovo.. ne mogu ga sad naci tu je negdje par strana prije... ali cini se da te i ne ceka bas to cemu se nadas... ako toga uopce bude
kvalitetu prikaza nisu zadrzali, da bar jesu...
Rekao sam da će vjerovatno to biti ostvareno naknadno sa DX10/DX11 patchom. Ako ne, jbga...
hahhahahaa! ocito nisi citao jedan clanak vezano uz ovo.. ne mogu ga sad naci tu je negdje par strana prije... ali cini se da te i ne ceka bas to cemu se nadas... ako toga uopce bude
Što sam to propustio? Pa engine dolazi čak sa podrškom za import modela iz Sketchupa lol... Već u onoj "beti" si se mogao igrati sa engine-om i sandbox-om tako da si tu u krivu. Što se modova tiče, govorio sam sa developerske strane jer planiram razvijati mod za C2 u suradnji sa nekoliko ljudi.
Što sam to propustio? Pa engine dolazi čak sa podrškom za import modela iz Sketchupa lol... Već u onoj "beti" si se mogao igrati sa engine-om i sandbox-om tako da si tu u krivu. Što se modova tiče, govorio sam sa developerske strane jer planiram razvijati mod za C2 u suradnji sa nekoliko ljudi.
odnosilo se samo na modove... pokusavam naci clanak taj : nesto tipa crytek to pc gamers : FU*K U i tu kaze da mod toolsi se mozda ne puste vani...
E koliko maminih razmaženih mazica....Ne valja ovo,ne sviđa mi se ono,a svi odigrali LEAK verziju i demo...Najbolje mi je kad se nađe lik pa definitivno popljuje igru,koja u biti još u cijelosti nije niti izišla,odnosno jeste,jučer...Nema što,balkanci su najpametniji na svijetu i rade bolje igre nego Crytek
E koliko maminih razmaženih mazica....Ne valja ovo,ne sviđa mi se ono,a svi odigrali LEAK verziju i demo...Najbolje mi je kad se nađe lik pa definitivno popljuje igru,koja u biti još u cijelosti nije niti izišla,odnosno jeste,jučer...Nema što,balkanci su najpametniji na svijetu i rade bolje igre nego Crytek
Malo pročitat komentare na ostalim stranicama pa bi mogao zakljulit da ne pljuju samo balkanci...
Obećavali su brda i doline a bacili port sa konzole. I zato im ljudi neće dat novac. Jer LAŽU.