E koliko maminih razmaženih mazica....Ne valja ovo,ne sviđa mi se ono,a svi odigrali LEAK verziju i demo...Najbolje mi je kad se nađe lik pa definitivno popljuje igru,koja u biti još u cijelosti nije niti izišla,odnosno jeste,jučer...Nema što,balkanci su najpametniji na svijetu i rade bolje igre nego Crytek
A gle, nisam igrao leak, kupio igru jesam, ali moram se složiti da su na PC kao platformi podbacili, barem sa ovim startom. Nije problem DX9 i konzolaška grafika, ako to kane ispraviti tim "slavnim" patchem/vima. Veći je problem što igra po pitanju samog gameplay-a nije očarala za sada, izgleda ok ali ljudi su očekivali više. Radi se o skoku, C1 je bio velik skok, kako grafički tako i gameplay, C2 za sada po pitanju gameplay-a djeluje kao da je čak malo i nazadovao, a iskreno se nadam da sam u krivu. Ali kažem, nije to razlog za popljuvat igru ali da smo očekivali više - jesmo.
Btw. Crysis 1 u DX9 na High postavkama ne izgleda ništa bolje, već okružje daje daleko kvalitetniji doživljaj. Jedino je u C2 malo osakaćen draw distance i zgrade u daljini izgledaju nešto lošije, ništa čudno s obzirom na environment. A usporedbe radi, čim bacim ruke na editor, napraviti ću šumski environment sa obalom i morem, čisto da vidimo.