Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 927.839
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
linuxjuzer kaže...

E koliko maminih razmaženih mazica...{#}.Ne valja ovo,ne sviđa mi se ono,a svi odigrali LEAK verziju i demo...Najbolje mi je kad se nađe lik pa definitivno popljuje igru,koja u biti još u cijelosti nije niti izišla,odnosno jeste,jučer...Nema što,balkanci su najpametniji na svijetu i rade bolje igre nego Crytek{#}

A gle, nisam igrao leak, kupio igru jesam, ali moram se složiti da su na PC kao platformi podbacili, barem sa ovim startom. Nije problem DX9 i konzolaška grafika, ako to kane ispraviti tim "slavnim" patchem/vima. Veći je problem što igra po pitanju samog gameplay-a nije očarala za sada, izgleda ok ali ljudi su očekivali više. Radi se o skoku, C1 je bio velik skok, kako grafički tako i gameplay, C2 za sada po pitanju gameplay-a djeluje kao da je čak malo i nazadovao, a iskreno se nadam da sam u krivu. Ali kažem, nije to razlog za popljuvat igru ali da smo očekivali više - jesmo.

Btw. Crysis 1 u DX9 na High postavkama ne izgleda ništa bolje, već okružje daje daleko kvalitetniji doživljaj. Jedino je u C2 malo osakaćen draw distance i zgrade u daljini izgledaju nešto lošije, ništa čudno s obzirom na environment. A usporedbe radi, čim bacim ruke na editor, napraviti ću šumski environment sa obalom i morem, čisto da vidimo. {#}

3D dizajner
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 12:39 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Opet moram objašnjavat - dakle, ne - nije samo grafika problem.

Ja ću igru igrati još, ali sumnjam da ću promijeniti mišljenje.

Dakle, engine je vjerojatno bolji, ali to ne vidimo jer je strašno ograničen zbog konzola. Sve je pojednostavljeno - odijelu su čak pojednostavnili funkcije da bi bilo lakše igrati na gamepadu. Mape za MP su SIĆUŠNE i zatvorene kao u CoD-u. Da sam htio igrati CoD, igrao bih bolji CoD od Crysisa 2. Ja sam želio VELIKE i otvorene realne mape kao u Crysisu/C. Warsu! SP nivoi su malecki i skučeni. Destrukcije nema, nula. U C1 si bar mogao raznositi zgrade, stabla i sl. Urbani okoliš koji je neuništiv me ne zanima.

Igra je pojednostavljena, nekoć postojeće mogućnosti su uklonjene, a da ne govorim da je nemoguće isključiti motion blur, jer su idioti blokirali ili uklonili jako puno opcija iz konzole. Kao što rekoh, Crysis 2 je odličan kao CoD: bolja grafika od CoD-a, bolja fizika od CoD-a i bolje mape od CoD-a, ali ja ne želim CoD - ja želim Crysis, a Crysis 2 je opet problem Electronic Artsa - oni od svega naprave CoD - čak i od ebenog Dragon Agea 2.

Toplo se nadam da Battlefield 3 NEĆE biti CoD i bolovati od konzolitisa. Preorder sigurno neće dobiti jer mi se sere od Electronic Artsa više.

Moj PC  
18 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Crysis 2

a htjeo sam je preorder? fiju, 50 eurica vise u djepu... tako sam se skoro zayebo i sa bulletstormom kojeg, hvala bogu, nije bilo na steamu.. di je ona tema "suton gejminga kakvog poznajemo" ? mislim da je vec pao mrak..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja više niti jednu igru nikad neću preorderat. Sad ću još igrati tuđi C2. Ako mi se ipak svidi i promijenim prvi dojam, kupit ću ga i to napisat ovdje.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Mislim da je to vaš problem što imate ogromna očekivanja....pa već skoro 2 godine znamo i govori se kako će crysis 2 zbog grada biti linearniji a u nekim segmentima gameplay pojednostavljen zbog konzola, i ja sam se sa time pomirio još od kada, a uostalom, imali ste vidjeti tonu sinegleplayer gameplay videa da se u to i uvjerite, neznam čemu sada napadanje kako su vas preveslali?? 

Što se tiče multiplayera neznam kako netko može dobiti sud o multiplayeru nakon pola sata igre, osim ako nekim čudom u to vrijeme je uspio doći do max levela, otključati svo oružje, dodatke i nanosuit module i sve ih poboljšati na max. Po tom pitanju barem ono što sam u demou vidio nudi jako puno i igra sa codom nema veze jedino što su fps i imaju sustav rangiranja, te eventualno mogućnost klasa, ali sve ostalo je dan i noć.

Što se grafike tiće, svi znamo zašto je crysis 1 bio top piratizirana igra godine. Sigurno ne jer nije valjala ili je bila preskupa, nego zato što je jako malo ljudi onda moglo uopće igrati tu igru i nitko lud nije htio dati pare a da igru nemože ni pokrenuti kako spada, i tu se crytek opekao. Istina da su onda koraknuli korak naprijed po tom pitanju, ali koraknuli 2 koraka nazad po pitanju profita...

Oni koji danas pljuju kako igra nema uber postavke, su vjerojatno pred 3 godine dok nisu imali najnoviju grafu također pljuvali po cryteku kako rade prezahtjevno sr*nje od igre. 

Ne kažem da je spuštanje grafike korak naprijed, ali opet grafika ono što sam vidio na svom kompu puno ljepša nego u codu a bolje mi se igra izvodi. A imam komp star 3 i pol godine u kojeg sve zajedno nije niti 8k kuna utrošeno.

U nekim stvarima je igra okljaštrena ali sve ima svoje razloge.Zašto su maknuli ogromne mape i velike servere? Možda jer je onaj mod bio totalna banana za igrati? Jer bi neki frajer prvi skupio dovoljno bodova da kupi vtol, i onda samo spamao po svima a drugi nemogu ni kupiti RL, a iako ga nabave, nemogu ga skinuti jer je vtol bio prokleto brz. Ovo govorim za MP ofcourse, za singleplayer sam već rekako kako svi znamo da je new york linearniji i tu nema diskusije ta oni ogromni SP leveli iz crysisa su za 3 klase bolji. 

Mislim ono, zadnjih 4-5 stranica pljujete po igri kao da je najveće zlo, a igrao demo pred koji tjedan i bio oduševljen igrom pa mi nije jasno tko tu koga...ako vam je igra zbilja toliko mrska, onda to recite jednom i napustite temu, i pustite nas ostale koje igra interesira da normalno raspravljamo, ili si otvorite neku drugu temu pa pljujte po igri. 

Stoja
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 13:35 (Stoja).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Mislim ono, zadnjih 4-5 stranica pljujete po igri kao da je najveće zlo, a igrao demo pred koji tjedan i bio oduševljen igrom pa mi nije jasno tko tu koga...ako vam je igra zbilja toliko mrska, onda to recite jednom i napustite temu, i pustite nas ostale koje igra interesira da normalno raspravljamo, ili si otvorite neku drugu temu pa pljujte po igri. 

Ja sam nedavno naučio da je takve najbolje samo ignorirat i gledat samo komentare koji su konstruktivni.

Puno ekipe pljuje po svemu živome i to je jednostavno tako.

Već sam spomenuo da su mi najjači likovi koji gube minute pišući post kako im je igra đubre, i to nekoliko puta dnevno. :)

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
protjeran
stoja napokon jedan pametan, a ne svi ovi koji se.u po igrici nakon pol sata gameplaya...igra je odlična i bit će hit, zasluženo
19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
15 godina
protjeran
naxeem kaže...

Ja više niti jednu igru nikad neću preorderat. Sad ću još igrati tuđi C2. Ako mi se ipak svidi i promijenim prvi dojam, kupit ću ga i to napisat ovdje.

E Nax,jesi sitničava bakica{#}...Ma svaka čast,svi nešto očekujemo od igre,ali ništa nije savršeno.Ugoditi svima,je nemoguće.Igra se događa u gradu i naravno da je skučena.Čak vidim po komentarima da se uspoređuje C1 i C2,po meni potpuno drugačije sve,prvenstveno okoliš...Netko reče da C1 nije toliko skučen,ali to samo stvara dojam prirode i zeleniša,za razliku od C2 gdje je sve u gradu i prevladavaju visoke strukture i pravilne linije,koje dodatno skupljaju prostor.Istina da je nekako konzolaška jer prejudicira jedan način kretanja i linearnu putanju,no ako pogledamo slične naslove,nećemo vidjeti preveliku razliku..Ja osobno bih napravio megamape,ali što je tu je..Kupit ću oriđiđi,odigrati i to je to..neću propasti radi 300 i nešto kuna...

16 godina
odjavljen
Crysis 2

pljuljemo jer nas je onur zaje8o! lagao je, pc ovo, pc ono... maximum ovo, maximum ono... ma daj. e pa je8iga, sam si je stavio pimpek u usta.. nitko mu ga nije gurnuo ( ili je, EA?)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

Crysis 2 je super,ostalima koji se ne sviđa...nek si žvaću džigru,ionako ju nisu platili...

0 0 hvala 0
16 godina
Danny_HR kaže...

Ja sam nedavno naučio da je takve najbolje samo ignorirat i gledat samo komentare koji su konstruktivni.

Puno ekipe pljuje po svemu živome i to je jednostavno tako.

Već sam spomenuo da su mi najjači likovi koji gube minute pišući post kako im je igra đubre, i to nekoliko puta dnevno. :)

Znam, ali je problem što se u tih 4-5 stranica nađe i neš pametno(kao što je negdje neki tweak za otključavanje grafičkih postavki ili nešto u tom stilu) pa sada ti nađi kroz gomilu trkeljanja. 

@skank: Ajde mi nađi nekoga koji ne laže? Pa svima njima je cilj stvoriti hype i da kupiš određeni proizvod, bilo igra, mobitel, kuhinjska krpa ili auto...To je tvoj problem što ti slijepo vjreruješ njemu što on govori i smatraš da što on kaže da će tako biti. Dali onda također tako vjeruješ onima što na top shop prodavaju inox 18/10 posuđe kada govore i hvale taj proizvod u nebesa??

Stoja
15 godina
protjeran
Crysis 2

da ali sere*ee!!!...igra je dobra i mp je savršen, bolji od bilo kakvog cod ili bc2, eto tako, to vaše pljuvanje iskusnih gejmera koji očekuju od igre da bude savršenstvo to je nemoguće postignut jer svaka igra je drugačija..točka!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

samo da se nadopunim... ne kenjam direktno po igrici nego po laznim obecanjima. kako kod da bilo, prvo torrent onda steam --- od danas za sve igre... ako njih boli ku**c za mene boli i mene za njih.

@ stoja 

dobro si napisao ovo za top shop, jer tako i ispada da je...

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.3.2011 13:59 (skank666).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...

@ stoja 

dobro si napisao ovo za top shop, jer tako i ispada da je...

Pa sve se vrti oko prodaje, briga crytek koliko će ljudi dobiti orgazam gledajući grafiku u igri, njih zanima koliko će im se bankovni račun popuniti. A siguran sam da će crysis2 više zaraditi od jedinice, em što ide na konzole, uvjeren sam da će i na PC-u sigurno bolje proći nego jedinica, možda neće biti prodaja u ranngu BC2, ali definitivno bolja od jedinice, a to onda znači da će postići bolji uspjeh.

Stoja
15 godina
neaktivan
Crysis 2

za to vrijeme koliko sam ocekivao c2, mogao sam i c1 i c:w proci....sto i naravno budem sad kad vidim da je sve tak ispalo, naopako....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

pa bolje pricekat pa dobit dobru igricu, nego ko battlefield i cod svake godine izabacit ispljuvak prošlogodišnje verzije samo sa "poboljšanom" grafikom...

Moj PC  
0 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
gjurki kaže...

pa bolje pricekat pa dobit dobru igricu, nego ko battlefield i cod svake godine izabacit ispljuvak prošlogodišnje verzije samo sa "poboljšanom" grafikom...

frende, u cem je cod poboljsan? nisu engine promijenili od 2005. a da ne govorim da je grafika Qurac!!!

17 godina
neaktivan
Zadnji BF za PC prije BFBC2 izdan je 2006. godine stari.
17 godina
neaktivan
folks: ..., do sad je crytek bio najbolji proizvođač video igara ne samo meni već i svakom drugom gameru...

Lol, govori ti rađe samo za sebe.
a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

stari, nisam reko BF nego CoD, mislio na IW engine, koji se nije promijenio od cod-a 2, koji je izdan 2005.

16 godina
moderator
gjurki kaže...

igra je dobra i mp je savršen, bolji od bilo kakvog cod ili bc2

Čekaj malo,meni je bc2 mp puno bolji od c2 mp..

A naigrao sam se c2 mp u beti.

U bc2 imaš destrukciju,velike mape,vozila itd...

Meni ne paše c2 mp pa opet ne serem po njemu kao ti po bc2.

سمندری ڈاکو
16 godina
protjeran
xyan kaže...
Danny_HR kaže...

stari, nisam reko BF nego CoD, mislio na IW engine, koji se nije promijenio od cod-a 2, koji je izdan 2005.

stari, nije govorio tebi :)

http://protocol4.animehr.com/
15 godina
neaktivan
Crysis 2

accept my apologyes

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
xyan kaže...
gjurki kaže...

frende, u cem je cod poboljsan? nisu engine promijenili od 2005. a da ne govorim da je grafika Qurac!!!

očito ne vidiš nad poboljšanom navodnike...

16 godina
odjavljen
Crysis 2

mislim da nema nis od dx11... nvidia skinula igru s popisa dx11 

a onur je rekao :  Crytek saying Crysis 2 will push PC's to their limit and be the best looking game period.

No Directx10 or 11, no prone, no lean, no fists, no first-person driving, no weapon grabbing animation, no holding weapons and enemies at the same time, throwing objects feels weird and awkward now, the nanosuit isn't nearly as much fun to use or as responsive, no quicksave, no regular save, no making the difficulty higher without starting the game over, no changing the color of the menu and HUD, no customizing crosshairs, no graphics options whatsoever

i tako dalje i dalje i dalje.... a crytek suti a mi smo budale jer smo vjerovali.. ali ne, u redu je lagati i srati

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

ja stvarno neznam sa čime se vi ljudi opterečujete dali je crysis 2 portan sa konzola ili nije

koga briga jer vam radi dobro ?

da je igra izdana samo za DX11 70 do 80 % ljudi bi vajnalo kako je igra loše optimatizirana i kako igra ne radi dobro na njihovim prastarim grafičkim karticama.

budimo realni 60% ljudi još nema dx11 kartice tako da što su izdali crysis 2 u dx9 to je odlična stvar.

dok god če ljudi koristit windowse kao operativni sistem,pc kao gaming nikada neče ič naprijed jer če uvijek bit directx ili što sada mislie stavit pod normalno Microsoft WGX koji namjerno usporavaju i otežavaju gaming developerim-a maximalno iskorištavanje pc komponenata

čisti dokaz su konzole koje ne koriste windowse ili directx a vrte sa prastarim hardwerom zadnje igre.

ko ima vremena neka pročita knijgu "After the Software Wars" od Keith Curtisa jednog od glavnih programera u Microsoftu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
izzi kaže...
čisti dokaz su konzole koje ne koriste windowse ili directx a vrte sa prastarim hardwerom zadnje igre.

Xbox 360 koristi directx.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

da bit ce c2 na pc-u guran do limita kad je cisti port, moram reci, al popljuvajte me kak ocete, smece neoptimizirano....vjerojatno neces moc ni igrati sa sli/cf jer ne podrzava, buahahahhaha. kad sam igrao demo, karticu mi je zagrijavalo ko ludo, a qurac od grafike, naspram metroa, koji ni priblizno nije tako cjedio grafu....stvarno razocaranje  ^n

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

kako ja volim čitati ovu temu..stvarno se čovjek može nasmijati čitajući ju i gledati kako se svađate radi glupih nebitnih stvari... {#}

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

da bit ce c2 na pc-u guran do limita kad je cisti port, moram reci, al popljuvajte me kak ocete, smece neoptimizirano....vjerojatno neces moc ni igrati sa sli/cf jer ne podrzava, buahahahhaha. kad sam igrao demo, karticu mi je zagrijavalo ko ludo, a qurac od grafike, naspram metroa, koji ni priblizno nije tako cjedio grafu....stvarno razocaranje  ^n

E vidiš tu nisi u pravu.

Igra je odlično optimizirana za ono što nudi. Možete vi pljuvati koliko vas volja no igra i u DX9 izgleda jako dobro. Ukoliko igra (zasad) nema podrške za dx11 api, to ne znači da u ranijim verzijama dx-a nemože pružati odličnu vizualnu kvalitetu. Previše ste zaraženi tim dx-om 11 pa treba svaku igru u koju nije implementiran popljuvati.

OK, crytek je gadno failao najavljujući DX11 i tzv korištenje grafa do ibera ali to ni u kom slučaju ne znači da za igru koja na maksimalnim detaljima ima gotovo pa lockanih 60 FPS sa 6950 (te usput nudi zavidnu kvalitetu grafike) treba govoriti da je neoptimizirano smeće. Sam engine je izrazito fokusiran na grafičku karticu odnosno njen što veći usage za razliku od bulletstorma koji svako malo zatrza na HIGH END konfi i to je primjer nedovoljno optimizirane vigre.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice