U količini poligona, sjenama, teksturama...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koje je najslabije?
koje je najslabije?
Gamer.
Upravo preordao pa ćemo vidit dal sam požalio kaj sam podržao Crytek...bolje im je da ne jer inače idem u Švabiju u posjete hehehhe
Upravo preordao pa ćemo vidit dal sam požalio kaj sam podržao Crytek...bolje im je da ne jer inače idem u Švabiju u posjete hehehhe
Pazi, ako ti SP ne bude valjao onda ideš u švabiju, a ako ti MP ne bude valjao onda moraš u London ići
Nije da namjerno kvarim tjek teme, ali nabavio sam crysis 2 demo, istalirao, skinuo najnovije drivere za grafu i evo sto se desi kada ju pokrenem!Ovo dole je readme file koji sam našao u direktoriju igre, a ovo gore je poruka koju mi izbaci!
Da se usutkamo svi.
Grafika je skoro pa identicna.
PC verzija ima jedino teksture vece rezolucije,ipak konozle imaju samo 256MB VRAM-a.
Izrazeniji HDR.
To je to uglavnom,definitivni port sa konzole.Ili su konzole neocekivano jake po pitanju ovog enginea,ili mozemo ocekivat cudo na PCu.
Gledaj na 720p rezoluciji pa ćeš vidjeti da ima dosta razlike između pc-a i xbox-a, više nego u bilo kojo drugoj igri
Meni puno ljepse izgleda na PCu
onaj tko ne vidi razliku il ima crt monitor, il je čorav, il nezna kliknut hd na jutubu...
onaj tko ne vidi razliku il ima crt monitor, il je čorav, il nezna kliknut hd na jutubu...
Ja imam crt monitor i vidim razliku između pc-a i xboxa
Najviše se vidi razlike u sjenama, vodi, refleksiji od sunca, i detaljnije teksture. Nije razlika dan i noć, ali ih ima. A još ako to pojačaju sa dx11 patchom mislim da će biti više nego zadovoljavajuća grafika.
Na Xboxu je slika dosta mutnija i blijeđa nego na PC-u, sjene su puno lošije i udaljeni objekti su dosta zamagljeni kao kada gledam bez naočala.
Gledajte to ovako: prije 12 godina Quake 3 izgledao je genijalno. Sada ste vidjeli bolje pa više i nije tako genijalan. Ako imate Xbox dok ne vidite PC, niste svjesni da može bolje pa vam je i Xbox genijalan. Najbolje da ne gledate PC.
Pa i nije neka razlika može to puno puno bolje na pcu izgledati
Pa i nije neka razlika može to puno puno bolje na pcu izgledati
Jos se ceka DX11.
Lijepše izgleda na PC-u, na dx11 će biti još lijepše, igra će biti super i točka. Dosta rasprave
tu su očekivanja još veća nek kod mafije pa bi se neki ljudi mogli i razočarat, ustvari uvjeren sam da će biti tako jer mislim da se na crysis-u prvo gleda grafika a tek onda sve ostalo
...jer mislim da se na crysis-u prvo gleda grafika a tek onda sve ostalo
Na žalost, tako je sad sa svim igrama. Svi misle da je grafika najbitnija stavka i samo to gledaju. Žalosno.
ja imam nvidiu GeForce 8800 gt i instaliram demo, pokrenem ga i ono steks, izbaci mi kao da moja grafa nije u mogučnostima pokrenuti igru, pročitaj readme...ja pročitam i tamo u minimum piše nvdida 8800 gt....ludost brate
Mom mlađem bratu baš suprotno. Ima AMD athlon 4400+ x2, 2gb rama i 8800gt zotac.
Reza 1280*1024, gamer postavke i sve leti. Stvarno vrhunski optimiziranao, može čak igrati i na advanced, ali tada se osjeti štucanje kad dođe do kaosa ili ako se prebrzo kreće.

Jer obicno se demoi mogu igrati, ali posto je ovo mp onda neznam :/
Jer obicno se demoi mogu igrati, ali posto je ovo mp onda neznam :/
Neće,samo do 13tog..
ovo su sad pustili demo mp da se ljudi zagriju za igru i da se igrače u tom svom žaru probavanja demoa, da lakše preorderaju igru...
tako da teško da će demo mp ostat u funkciji kad dođe cijela igra
base-host

znaci s povjerenjem im se moze uplatit?
da ja sam već par igrica uzo preko njih nikad problema, i crysis isto sam preordo preko njih..