Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 928.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Crysis 2

jel mogu da pokrenem ja ovu igricu ili tesko ? :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

evo tu si vidi...stisni ono CLICK HERE zeleno..mislim da nemožeš fulat, ali trebao bi moć bez štekanja igrat na medium..

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 19:53 (gjurki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Još malo do izlaska igre jel ima kakvih novosti u vezi dx11 , a ono što me zanima je da li je demo prikaz full igre ili nabrzaka sklepani port...ima li tko informacije kakve?

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Crysis 2

Demo je na brzinu prebačen s Xbox-a

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
protjeran
Horned Reaer kaže...

Još malo do izlaska igre jel ima kakvih novosti u vezi dx11 , a ono što me zanima je da li je demo prikaz full igre ili nabrzaka sklepani port...ima li tko informacije kakve?

nabrzaka sklepan port sa xbox360:D

16 godina
neaktivan
Crysis 2

Mislim da ne bi bilo loše da malo "pojačaju" pištolj, nekak mi je ne-efikasan. Malo tko ga uopće koristi, a najgore je za snajpa jer nema nikakvo short-range oružje koje može konkurirati barem malo ovim ostalim težim komadima.

3D Designer
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Tko koristi pištolj???Ja sam 3 puta pozvao CEPH Gunship i to je bilo kad sam koristio samo pištolj jer jedino tako mogu skupiti sve dogtagove,zapravo,prvo ih  lupim s šakom ,a onda dokrajčim s pištoljom.Najbolje ga je 2 puta udariti šakom,odmah pada da li ima Armor ili ne i šakom puno brže udara nego kundakom :D

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
protjeran
emerik kaže...

Tko koristi pištolj???Ja sam 3 puta pozvao CEPH Gunship i to je bilo kad sam koristio samo pištolj jer jedino tako mogu skupiti sve dogtagove,zapravo,prvo ih  lupim s šakom ,a onda dokrajčim s pištoljom.Najbolje ga je 2 puta udariti šakom,odmah pada da li ima Armor ili ne i šakom puno brže udara nego kundakom :D

da ali on misli na jačinu pištolja kad pucaš s metkom ne kad ga šakama tučeš...

16 godina
neaktivan
emerik kaže...

Šake spadaju u close combat, ja sam mislio na granicu između close combat i medium range, ono, neko efikasno short-range oružje, s kojim bi imao izgleda protiv assault oružja ako bi dovoljno brzo i precizno reagirao. Pištolj bi trebao ispuniti tu ulogu ali u C2 ju na žalost za sada ne ispunjuje.

3D Designer
15 godina
protjeran

ili npr. pucaš po nekomu i istrošiš sanžer jer si zaboravio malo prije reloadat(noobovski ali dogodi se :D) i onda da prebaciš na pištolj i ubiješ nekog...to je tu glupo...ja kad mi se to dogodi ide armor shift za šprin i f da ga maznem kundakom ako on mene prije ne ispuca mecima...:D

17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Šake spadaju u close combat, ja sam mislio na granicu između close combat i medium range, ono, neko efikasno short-range oružje, s kojim bi imao izgleda protiv assault oružja ako bi dovoljno brzo i precizno reagirao. Pištolj bi trebao ispuniti tu ulogu ali u C2 ju na žalost za sada ne ispunjuje.

Najbolje dati klasi koja je jaka u borbi na daljinu još i oružje koje je dobro za bliske susrete. Kakvog smisla onda ima koristiti druge klase.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
16 godina
neaktivan
ZC_Someone kaže...

Najbolje dati klasi koja je jaka u borbi na daljinu još i oružje koje je dobro za bliske susrete. Kakvog smisla onda ima koristiti druge klase.

Pa ako ne smeta u večini drugih igara ne vidim zašto bi smetalo ovdje. Ne treba biti prejako, ali ovo sada je gotovo smiješno... Snajp je ovdje skoro kao i svaka druga klasa, prečesto u bliskoj borbi da bi imao neku veliku prednost zbog tog scope-a.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 21:16 (Minoza).
17 godina
odjavljen
Minoza kaže...
ZC_Someone kaže...

Pa ako ne smeta u večini drugih igara ne vidim zašto bi smetalo ovdje. Ne treba biti prejako, ali ovo sada je gotovo smiješno... Snajp je ovdje skoro kao i svaka druga klasa, prečesto u bliskoj borbi da bi imao neku veliku prednost zbog tog scope-a.

mislim da se sa asault puškom skida skoro isto kao i sa snajpom

inače kako za koju mapu,u skyline ima tamo mjesto na onom heliopadu i u onom prostoru gdje su stepenice za vrh, a u pieru sam gađao iz broda

igrao sam kratko vrijeme sa snajpom i imao sam uspjeha ali bilo mi dosadno pa sam stalno igrao sa assault

WM-Titel: 7 GP-Starts: 269 GP-Siege: 91 Podiumsplätze: 154 Pole-Positions: 68 Schnellste Runden: 76 WM-Punkte: 1.441
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 21:22 (M4X).
16 godina
Crysis 2

Pa biti će još sekundarnih oružja, mislim 2 pištolja još i jedan kao mini SMG ili automatski pištolj(da ga tako nazovem) nešto kao onaj AY61 it warheada

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Evo sad neka usporedba slika ja ne vidim neki napredak u grafici

štoviše izbor boja koji če nas pratiti u dvojci svodi se na sivo/smeđe/tmurno dok je jedinica imala plavo/zeleno/življe boje samim time ugodnije oku

Crysis 2 vs. Crysis 2 vs.
Crysis 2 po noći Crysis 2 po noći
Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2011 22:07 (Horned Reaer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

No shit,nije isto prasuma i grad,normalno da su boje razlicite :D.

Cekaj,i u samom demu pise da to nije reprezentativni uzorak prave igre,pa,jos 9 dana i sve cemo vidjeti :).

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
BMK kaže...

No shit,nije isto prasuma i grad,normalno da su boje razlicite :D.

Cekaj,i u samom demu pise da to nije reprezentativni uzorak prave igre,pa,jos 9 dana i sve cemo vidjeti :).

Sve to stoji ali pogledaj recimo mirrors edge (stavljam sliku)isto grad ali je druačiji izbor boja.. po meni bolji

PS: da i ja jedva čekam da dodje igra da vidimo jel to to

17 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Sve to stoji ali pogledaj recimo mirrors edge (stavljam sliku)isto grad ali je druačiji izbor boja.. po meni bolji

PS: da i ja jedva čekam da dodje igra da vidimo jel to to

Grad pod napadom izvanzemaljaca da izgleda šareno i čisto ko suza?

ME može tako izgledati jer prikazuje totalitarno uređeni grad. Sva ta čistoća i žake boje zapravo aludiraju na opresiju koja se provodi nad stanovnicima što pridodaje samoj atmosferi igre.

Napraviti igru u gradu u kojem se odvija rat između aliena i ljudi s takvim grafičkim uređenjem bi po meni bilo smješno. Pogotovo ak misle ciljat na realnost.

Ovo viđeno iz SSa, videa i demoa je ja mislim jako dobro odrađen posao što se toga tiče.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 2:13 (ZC_Someone).
16 godina
Crysis 2

Ali istina, čim ima zelenih boja odmah je ljepše...pa i znanstveno je dokazano da zelena boja relaxira oči{#} Zato se to nemože samo tako uspoređivati. Sada pred malo prije moj brat pokrenuo onaj sniper ghost warrior i odmah izgleda kao brutalna grafa zbog jungle, ali onda kada malo bolje pogledaš vidiš da crysis 2 daleko opere u detaljima a i uglađenije vrti, dok u sniperu GW skače fps i nije tako ispolirano, rekli bi, konzolaški port{#}

Sada mi je ful krivo kako je završio demo, zadnjih par dana uopće ga nisam igrao kako sam iphone nabavio{#} Totalno na krizu zaboravio{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

nije gotov demo...ja mislim da još do 9 radi:D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ali ovako, gledano malo, zar nije dosta nerealno da bi svemirci koji bi došli do zemlje (dakle imali bi mogućnost neke vrste warp pogona) i koji bi prema tome bili i u ostalim segmentima razvijeni toliko da ne bi možda razumijeli niti njihovu komunikaciju, da bi sišli na ulice New Yorka i tamo se napucavali s ljudima?  Ako su već toliko napredni, uopće se ne bi zamarali borbom prsa o prsa jer im to ne bi uopće bilo potrebno (osim valjda iz zabave)...što vi mislite? {#}

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Riker kaže...

Ali ovako, gledano malo, zar nije dosta nerealno da bi svemirci koji bi došli do zemlje (dakle imali bi mogućnost neke vrste warp pogona) i koji bi prema tome bili i u ostalim segmentima razvijeni toliko da ne bi možda razumijeli niti njihovu komunikaciju, da bi sišli na ulice New Yorka i tamo se napucavali s ljudima?  Ako su već toliko napredni, uopće se ne bi zamarali borbom prsa o prsa jer im to ne bi uopće bilo potrebno (osim valjda iz zabave)...što vi mislite? {#}

Nemojmo previše u analitiku, ipak je to samo igra... {#}

3D Designer
17 godina
Riker kaže...

Izgleda da su se zajeba*i, nisu računali na Nanosuit 2{#}

I'm just sayin'
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.3.2011 9:56 (Dodinho).
16 godina
odjavljen
Riker kaže...

Bilo je vec u trailerima ali ipak cu puknut spojler... e, a boga mi bilo je i u prvom djelu 

oni nisu dosli, oni su vec bili tu. ispod zemlje.... pa i u prvom djelu se vidilo da igra malo vuce inspiraciju na rat svjetova

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Riker kaže...

Nemoj ti protiv svemoćnih amera.... Dođu "vanzemaljci" sa nekom opakom tehnologijom kojom bi nas vjerovatno išamarali i onda ih ameri sataru sa puškama, zoljama i f16 avionima. I uvijek je "Dragi Amerikanci, možemo biti ponosni spasili smo čovječanstvo po nti put"

ššššš - možda su u šumi
16 godina
doktor1 kaže...

Nemoj ti protiv svemoćnih amera.... Dođu "vanzemaljci" sa nekom opakom tehnologijom kojom bi nas vjerovatno išamarali i onda ih ameri sataru sa puškama, zoljama i f16 avionima. I uvijek je "Dragi Amerikanci, možemo biti ponosni spasili smo čovječanstvo po nti put"

Neznam baš, meni gaus gun, TAC cannon, MOAC i MOAR nisu stvari alienima za zajebanciju. To što su alieni zašto bi zbog toga morali biti neuništivi i super moćni? Pa u ratu svjetova su ih bakterije pobile{#}

Ono što je netko rekao zašto su krenuli bobru prsa o prsa, a sčim drugim mogu ići? Oni od avijacije imaju one nekakve lignjiće koje je Nomad u prvom dijelu i psycho u drugom dijelu bili sami sastrali, em tromi, em ogromni, a jedan čovjek ih uništi. A pogotovo u gradu bi bilo teže di nema mjesta za manevrirati takvim čudom, moraju se terenu prilagoditi i rađe trošiti veće količine potrošne vojske nego ogromne mrcine(kojih možda ni nemaju puno), a pješadija je dovoljno zajebana da obični marinci nemaju šanse protiv njih.

Sjetite se iz prvog dijela onih lignjića, to je bila najadnija vojska, em se sporo kretali, em puno veći naspram ljudi(lakše za pogoditi) a padaju od jednog šuta gausom u glavu. Na gaus stavi red dot sight i skidaš ih ko kruške. Očito su s razlogom promijenili taktiku{#}

Stoja
16 godina
Crysis 2

MP demo je pre glup... užasno šteka, na low imam 15-20 fps, overpowerani nanoview, i užašno glupe slabe puške kojima treba 50 metaka da ubiješ nekog na 100 metara.

AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
Moj PC  
1 7 hvala 0
16 godina
neaktivan
8ax kaže...

MP demo je pre glup... užasno šteka, na low imam 15-20 fps, overpowerani nanoview, i užašno glupe slabe puške kojima treba 50 metaka da ubiješ nekog na 100 metara.

Meni s mojom konfom radi sasvim solidno, puške su isto OK, ako znaš gađati i kombinirati moći odjela.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
protjeran
jao...mp je odličan...ne šteka...odlično optimizirana...ako znaš igrat ubit ćeš bilo koga i bez problema imat 15 + killa...to šta tebi na nekoj lošoj konfiguraciji ne radi ne moraš pljuvat po igri
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Pa ja sam igrao na advanced bez ikakvih problema, nikakvog trzanja ili stekanja... Samo mi se graficka grijala ko luda...

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice