Evo sad odigra jednu 19-3-3 i to sam usa u pola partije....
igru kupujem 100% pre zakon je zbog nanosuita koji igri daje malo taktičke igre
Evo sad odigra jednu 19-3-3 i to sam usa u pola partije....
igru kupujem 100% pre zakon je zbog nanosuita koji igri daje malo taktičke igre
Ima cheatera, spamaju one cephove a nemaju 3 killa i vidio sam puno sumnjivih headova, recimo sad ja trcim prema njemu on cilja meni u noge i naglo trzne i head i tako par puta zaredom...
Killcam je u banani. Evo ja osobno ne varam (tko mi ne zeli vjerovati jbg :) i tocno znam kako sam pucao, dok mi onaj "final kill", ili kako se vec zove, pokazuje fakat sumnjive stvari.
Ali inace i ja nekad posumnjam na varalicem, pogotovo kad ja nakon runde imam najveci killstreak (samo 5 uzastopnih npr), a na mapi se pojavi ceph gunship. To sam skoro siguran da je netko varao.
ekipa kad ono dolazi full verzija ?
Ajmo ko ide igrat da vas vidim malo kako igrate dodajte me pod frendove Frenkyca
ekipa kad ono dolazi full verzija ?
25.3. u Evropi, a Ameri 3 dana ranije.
Hehe sta je to demo dobio updejt V 1.2
Evo nesto i o updejtu nista spec nisu fixali ali barem se trude :D
Changes include
* "Press Start to Begin" has been changed to "Press Enter to Begin" on the main menu
* Ping changes in server browser - no ping for anyone now (all 0) - "Crytek is working very hard to fix this for the shipping game"
* Fixed crash if getting force disconnected from a dedicated server (although the force disconnect issue has been resolved anyway)
* Account creation now works properly
* G35 headset fix now implemented
* People not able to sign in with certain characters such as "-" or "numbers" in their username, now can"
Više ne piše press start, nego press enter.
Danas sam imao jako neugodno iskustvo. Taman me bilo krenulo na pieru, ubijao sam ko lud. Uletim među njih 4 i sve ih pobijem, i onda nastavim ubijat ostale jednog po jednog. Kad ono izbaci me :S
Barem mi je zadnja runda bila dobra, score 2400, a drugi najbolji 900.
Hehe sta je to demo dobio updejt V 1.2
Evo nesto i o updejtu nista spec nisu fixali ali barem se trude :D
Changes include
* "Press Start to Begin" has been changed to "Press Enter to Begin" on the main menu
* Ping changes in server browser - no ping for anyone now (all 0) - "Crytek is working very hard to fix this for the shipping game"
* Fixed crash if getting force disconnected from a dedicated server (although the force disconnect issue has been resolved anyway)
* Account creation now works properly
* G35 headset fix now implemented
* People not able to sign in with certain characters such as "-" or "numbers" in their username, now can"
ahaha baš smo neki dan mi g35aši žalili da ne radi.e sad ću malo zaigrati.
Ali opet pokazuju na xboxu
Moram se pohvaliti, dns sam ubio 500. neprijatelja.
Više ne piše press start, nego press enter.
Danas sam imao jako neugodno iskustvo. Taman me bilo krenulo na pieru, ubijao sam ko lud. Uletim među njih 4 i sve ih pobijem, i onda nastavim ubijat ostale jednog po jednog. Kad ono izbaci me :S
Barem mi je zadnja runda bila dobra, score 2400, a drugi najbolji 900.
Imao sam isti problem :( Samo me izbacilo nakon nekih pola sata igre. Prije mi se to nije dogadjalo, a nista nisam mijenjao. Ocito su sad nes' zeznuli.
Ali u ovom videu mi se svidja nesto, nanosuit disabler xD Iskljucis svima nanosuit i deri :) :)
Aj, jos 15ak dana ... grrr.
instalirao sam patch i sad se nemogu ulogirat
ma kakvi cheateri i meni noobovi znaju srati da cheatam kad znam imati ludi score(nesjecam se gamea kada mi je k/d bio ispod 2.0).
Jednostavno naucite igrat i gotovo
ma kakvi cheateri i meni noobovi znaju srati da cheatam kad znam imati ludi score(nesjecam se gamea kada mi je k/d bio ispod 2.0).
je baš možeš imat 2.0,sigurno cheater
dokažite sa slikom iz crysis 2 demo k/d
pozdrav ljudi..
imam problem pa ak ima ko kakvu ideju da pomogne, naime nakon instaliranja patcha ne mogu se više logirat.
piše da provjerim konekciju, al tu je sve u redu
Zlo mi je od tebe M4X. Neznam zašto te drže još na životu. Ti nikad neznaš šutjeti kad treba. Imaj glupe misli, al nemoj odma tipkati/otvorit usta. Informiraj se malo prvo. Razmisli. Daj nešto. Neznam. Argh.
pozdrav ljudi..
imam problem pa ak ima ko kakvu ideju da pomogne, naime nakon instaliranja patcha ne mogu se više logirat.
i meni isto tako.
Ustvari ja više neću ni probavati jer sam igru izbrisao.
pozdrav ljudi..
ja isto,već sam postao gore
pojma nemam,umjesto da kikaju cheatere oni rade probleme
Zlo mi je od tebe M4X. Neznam zašto te drže još na životu. Ti nikad neznaš šutjeti kad treba. Imaj glupe misli, al nemoj odma tipkati/otvorit usta. Informiraj se malo prvo. Razmisli. Daj nešto. Neznam. Argh.
pa rekao sam da ako se već hvalite da date screenshot,uostalom da bi imao ratio preko 2.0 u crysis demou ili si cheater ili namjerno stalno igraš sa nekim noobovima i nabijaš si ratio...
sry čovječe ali nisu svi mentalno zakačeni, logiram se, uđem u random server(ponekad sa ekipom s buga) i rasutram... nikakav cheat niti slićno. Mada moram se složiti da većina ljudi koji igraju sad u demu su jako jako jako loši, vjerojatno ko ti
pozdrav ljudi..
ja isto,već sam postao gore
pojma nemam,umjesto da kikaju cheatere oni rade probleme
taman sam naumio kupit igru jer mi se dopala i prvenstveno bi je kupio radi multiplaya i sad si mislim :kupim igru, dam 300-400 kn za nju i onda da me jebu takvi problemi
šta uraditi?
ideje?
pa svima je tako, nemojte zaboravit to je MP demo, vjerojatno nešto rade sa serverima pa su ih zatvorili i td...
u svakoj igri, wow, cod... znaju zatvoriti servere po par sati prije patcha i općenito svaki tjedan za održavanje
pa ne samo to, nego i maintenance. Trebaju restartat servere nakon nekog vremena i pripremiti ga za promjene/patch i td... A što se tice releasa, neznam a ste igrali Black Ops prvi tjedan, ja jesam i bilo je koma. Serveri masivno lagali, igra optimizirana ono da te glava boli(sada je bolje). Cak na high-end mašinama nisu mogli normalno igrat, lagspike svake 4 sekunde.
edit: BTW crysis2 možeš kupit za 159kn key
sa ovog linka softpedie ni slucajno nemojte download-at patch, "prepun" virusa :S
http://games.softpedia.com/get/Patch/Crysis-2-Demo-Patch.shtml
EDIT: :O, s koje god stranice skinem patch, pise mi da je zarazen :/
sa ovog linka softpedie ni slucajno nemojte download-at patch, "prepun" virusa :S
http://games.softpedia.com/get/Patch/Crysis-2-Demo-Patch.shtml
EDIT: :O, s koje god stranice skinem patch, pise mi da je zarazen :/
Ma kakvi linkovi, samo pokrenite crysis launcher i automatski se skine.
Znaci Electronicarts/crytek/bin32/crysislauncher (napamet pisem, ali tako nekako ide)
Ma kakvi linkovi, samo pokrenite crysis launcher i automatski se skine.
Znaci Electronicarts/crytek/bin32/crysislauncher (napamet pisem, ali tako nekako ide)
ok, thnx :), but kada kliknem na ikonu, nista se ne dogadja, ne pokrene nikakvu instalaciju?!