Odlicno,hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne mogu nikako instalirati ovaj update, jos uvijek mi javlja da ima neki virus u njemu?! :/

ali poslije kada upalim antivirus, opet ga pronadje.. ignoriram obavjestenje i ne mogu pokrnuti igru..
ali poslije kada upalim antivirus, opet ga pronadje.. ignoriram obavjestenje i ne mogu pokrnuti igru..
Da igra ti bloka taj jedan file koje vec... i onda ne moes ili pokrenut ili patchat jednostavno ugasi anti virus kad patchas ili ides igrat i to je to kad zavrsis upali tak sam ja za jednu igru isto radio jer ja avg javljo da je glavni exe od igre virus i nisam mogo jer kad sam iso pokrenut neki error bacio i onda fino ugasio avg i cepaj :)
...jer mislim da se na crysis-u prvo gleda grafika a tek onda sve ostalo
Na žalost, tako je sad sa svim igrama. Svi misle da je grafika najbitnija stavka i samo to gledaju. Žalosno.
a dobro, nekome mozda i je najbitnija
Evo konačno zaigrah demo i mogu reći da sam ga super doživio. Ovo mi je prvo mp iskustvo u Crysis serijalu i baš mi se sviđa. Čak sam i neke dobre scoreve imao :) I grafika mi je odlična, vrti mi se sve glatko i nije mi preveliki blur...
Instalirao sam patch i sad imam osjećaj kao da mi se energija brže troši i nekak ko da mi je lik sporiji....
Instalirao sam patch i sad imam osjećaj kao da mi se energija brže troši i nekak ko da mi je lik sporiji....
manji fps
Off Topic:Jel netko za neki drugi capture tool osim frapsa,jel dok snimam padne mi framerate?'
Sutra završava demo?
Off Topic:Jel netko za neki drugi capture tool osim frapsa,jel dok snimam padne mi framerate?'
Sutra završava demo?
Ak misliš snimat kvalitetan video u visokoj rezoluciji nije bitno što koristiš za snimanje. Svejedno će ti pasti FPS.
Sutra završava demo?
Ak misliš snimat kvalitetan video u visokoj rezoluciji nije bitno što koristiš za snimanje. Svejedno će ti pasti FPS.
Ma dosta je 320p
Sad sam malo igrao.Na početku je bio i APAzinjanin,a poslije je otišao.danas me išlo,2 puta dobio CEPH Gunship i evo 2 slike.
Igrat ćemo mi još, moram se izvježbat :P Morao sam na ručak pa sam prošao. Baš je zakon igra.
Ali,nije sutra gotov demo?
Ali,nije sutra gotov demo?
Nemam pojma. Ma definitivno kupujem igru kada bude ispod sto kuna.

da, tak je bilo receno, znaci 14.3. u 9 ujutro kod nas
jučer sam imao najbolji score 19-2-9

sve se refreša tako da će mo odpočetka..
Ima beta, i ne pomišljaj o skidanju beta torrenta. Nabavi punu igru kad izađe; strpi se još deset dana jer beta ništa ne valja i osim toga to je neka internalna dev verzija.
Ima beta, i ne pomišljaj o skidanju beta torrenta. Nabavi punu igru kad izađe; strpi se još deset dana jer beta ništa ne valja i osim toga to je neka internalna dev verzija.
betta sp nevalja
probao sam betu mp i puno je bolja od ovog mp demoa...koje su to budale u cryteku
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAH
pa jesu,kažem ti beta MP je bolja od demo MP jer u demou su dali verziju za xbox a u beti je prava verzija za pc
pa jesu,kažem ti beta MP je bolja od demo MP jer u demou su dali verziju za xbox a u beti je prava verzija za pc
Ja sam isto igrao betu mp i ovaj demo mp,i daj mi reci po čemu je bolji mp u beti?