Call of Juarez: Gunslinger

poruka: 86
|
čitano: 19.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Meni je takodjer igra jako zabavna, svidja mi se jako....samo desava mi se jedna jako cudna stvar, igram na najvisim postavkama i bez problema potegne oko 140 FPS, ali javljaju se povremeni dropovi. Recimo gledam u jednu tacku, 140 fps i odjednom pocne varirati, padne na 90-100, pa opet na 130-140, pa na 120.....oscilira dosta. Ne znam sta bi mogao biti uzrok. Vidim da i GPU usage varira.

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 14:14 (infeqt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

najbolji ending do sada u call of juarez-u po mome misljenju, super su napravili twist...igra je awesome

Moj yt kanal http://www.youtube.com/user/RizzyBay?feature=mhee

0 0 hvala 0
13 godina

kako ubit onog Curly Billa

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Call of Juarez: Gunslinger
infeqt0r kaže...

Meni je takodjer igra jako zabavna, svidja mi se jako....samo desava mi se jedna jako cudna stvar, igram na najvisim postavkama i bez problema potegne oko 140 FPS, ali javljaju se povremeni dropovi. Recimo gledam u jednu tacku, 140 fps i odjednom pocne varirati, padne na 90-100, pa opet na 130-140, pa na 120.....oscilira dosta. Ne znam sta bi mogao biti uzrok. Vidim da i GPU usage varira.

Pa koliko vidim ako ti je monitor onaj koji pise u opisu, sad sam pogledao na netu i on ti ima frekvenciju osvezavanja od 60 Hz, tako da ti je nepotrebno tih 140 fps-a jer tvoj monitor najvise sto moze da pokaze jeste 60 fps-a, tako da ukljuci V-sync i teraj...osim ako sam pogresno procitao karakteristike monitora... {#}

13 godina
Upravo zavrsio igru, i svidjela mi se pravo, da nije bilo onog treceg dijela u serijalu coj, cartel il kako vec, prva dva dijela sa ovim trecim bi i dalje cinili odlican serijal, ali treci je uprsko sve :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
animal4444 kaže...
infeqt0r kaže...

Pa koliko vidim ako ti je monitor onaj koji pise u opisu, sad sam pogledao na netu i on ti ima frekvenciju osvezavanja od 60 Hz, tako da ti je nepotrebno tih 140 fps-a jer tvoj monitor najvise sto moze da pokaze jeste 60 fps-a, tako da ukljuci V-sync i teraj...osim ako sam pogresno procitao karakteristike monitora... {#}

U pravu si za monitor medjutim to nema nikakve veze sa ovim oscilacijama.

13 godina
neaktivan

U pravu si i nema sa oscilacijama, ali samo ti kazem bez potrebe se nerviras oko toga. Mada mogu ti reci da se i meni desavaju odredjeni frame dropovi, uglavnom je na 60 fps-a kod mene, ali u nekim trenutcima se spusti za desetak pa se vrati odmah, primeti se ali iskreno ni sam ne znam razlog ali mi ni ne smeta. jednostavno samo rokam :D

14 godina

Ma imaju neki sitni dropovi i stuttering svi, valjda je do enginea, možda srede nekim updateom. Igrivo je, ali ima problemčica.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Gledao sam po netu neke fixeve za stuttering, Filter keys na keyboard postavkama i slicno.....red bi bio da se izda neki oficijelni update.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Izašao je patch...

Changes:
- hit indicator is now disabled in True West difficulty mode
- new option to disable crosshair regardless of the difficulty mode
- new option to adjust mouse sensitivity on duels
- new settings available in video.scr file
- additional checks before posting scores to the leaderboards
- additional credits

Fixes:
- fixed problems with audio on 7.1 output configurations
- fixed crashes related to using 7.1 audio configurations
- fixed potential crash when using long Steam nicknames with non-latin characters
- leaderboards now correctly display nicks with non-latin characters
- patched up heavy stuttering when using certain keyboard and mouse models
- workaround for blocks when booting the game on systems that have problems with video playback
- tweaked enemy behavior on duels to avoid duels with no conclusion
- fixed HUD gadget in Arcade mode sometimes not displaying "versus" friend's name
- fixed navigation and centering in My Score and Friends leaderboards
- tweaks and fixes in the Japanese localization

GamModdok - http://doktor1.blog.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Da li taj patch vrijedi i za gusarske verzije (ok kriv sam, ocekujem brdo TD...), jer nemam original?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Prešao na True West... Jako zabavna igra sa fora pričom i načinom prezentacije iste. Silas je baš karizmatičan lik i nije mutav kao u 90% pucačina. Odlčine lovačke priče i usporedba sa novelama... Napucavanje vrhunsko iako su mi na ovoj težini bossovi znali dignut živac, (pogotovo onaj šta baca dinamit stalno).

Ugodno iznenađenje i odlična igra i zabava... Neka ekspanzija bi jako ljepo legla...

Galerija slika

GamModdok - http://doktor1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 19:37 (doktor1).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Prešao na True West... Jako zabavna igra sa fora pričom i načinom prezentacije iste. Silas je baš karizmatičan lik i nije mutav kao u 90% pucačina. Odlčine lovačke priče i usporedba sa novelama... Napucavanje vrhunsko iako su mi na ovoj težini bossovi znali dignut živac, (pogotovo onaj šta baca dinamit stalno).

Ugodno iznenađenje i odlična igra i zabava... Neka ekspanzija bi jako ljepo legla...

Galerija slika

Slazem se. Definitivno jedna od ljepsih,boljih...igara u ovoj godini... Da bude jos toga sto vise u skorijoj buducnosti. P.S. Ubjedljivo jedan od najboljih momenata kad zaspe pa onako iz sna zapjeva... "Oooo Death...Ooooo Death... {#}

Stvarno fantasticna igra... Evo i od mene jedna fotka za ljubitelje Western-a {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 19:57 (SPY).
12 godina
neaktivan

Decki je li mozda znate zasto mi igra ima mali fps. Na str Can you run it kaze da sam u mogucnosti igrati coj gunslinger na min req Imam i3 2.53 ghz, 3gb ram i 1gb graficka nvidia gt415M na laptopu. Sve sam stavio na low i smatram da bi trebao ovu igru vrtiti bez problema na low. 

zasto downvote?

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 5:10 (b4real93).

0 6 hvala 0
12 godina
neaktivan

igra ima problema sa tipkovnicom i misom,najnoviji update je to navodno rijesio al ako imas pirat verziju nemos updateat dok ne izade na pirat stranicama

14 godina
suspendiran
b4real93 kaže...

i smatram da bi trebao ovu igru vrtiti bez problema na low. 

zasto downvote?

zato jer smatraš :), znači neznaš da laptopi nisu za 3D igranje , pogotovo sa 415m chipom, to je za "ured" i za 2D igre. Napiši žalbu na can you run it, za masovno napačivanje naroda :)

P.S. I netreba ti can you run it, samo upises ime igre u google i minimum system requirements, i vidiš koja je prva grafa podržana, u ovom slučaju 8800GT je minimum.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 20:10 (Cryogenic).
15 godina

Call of Juarez: Gunslinger gameplay i komentar uz recenziju | HCL.hr

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samo imam jedno pitanje. Kako dobiti speed u duelu? Inace igra je odlicna i na mojoj low end konfi (9800 GT, dual core 2.66 ) radi bez zastajkivanja sve na max na 1366x768. LP i Hvala unaprijed
17 godina

s slovima A i D namještaš ruku da ti bude iznad pištolja. S vremenom će se ruka približavat pištolju i speed će rast.

Bok, ja sam sharyn
12 godina
neaktivan
Hvala care
13 godina
neaktivan

Prošao danas, super zabavna igra. Likovi su dobri, nuggets of truth je baš fora (usput i saznaš neke stvari).

Ipak mrvicu slabije od Bound in blooda jer je stvarno prekratka a onamo je i priča bila bolja. Dobro, triba uzeti u obzir da te dvi igre nisu imali isti budget.

Da postoji multiplayer, kupio bih igru odma.

0 0 hvala 0
13 godina

Dobra. Samo izluđuju oni dvoboji na hard levelu, njih bi izbacio. Ostalo za 5

17 godina
dar01 kaže...

Dobra. Samo izluđuju oni dvoboji na hard levelu, njih bi izbacio. Ostalo za 5

Mene je na True West težini izludio onaj koji baca dinamite kod onog rudnika po tebi... Nikako proć, blagi slom živaca...

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
14 godina
neaktivan

da pitam,kakva je igra u multiplayeru trenutno,serveri itd??hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
marjag kaže...

da pitam,kakva je igra u multiplayeru trenutno,serveri itd??hvala

Igra nema multiplayer.

14 godina
neaktivan

meni se cini da sa na YT vidio bas mp??pojma nemam...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice