Call of Juarez: Gunslinger

poruka: 86
|
čitano: 19.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Jedina stvar koja mi nije sjela je onaj crtani look. Prezirem to na igrama, ali inače, igra je vrh. Zabavna je, to je ono što i mnoge skuplje igre nemaju. Igraš, mozak na pašu i bok.

Pucanje je super izvedeno, brzo lako i jednostavno. Fora je način igre, lik priča priču a vi je igrate, pa se onda npr. zabuni pa se vrati na početak, mislim, fora.

Napokon igriv Call of Juarez.

Preporuke.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Call of Juarez: Gunslinger
fila2208 kaže...

Jedina stvar koja mi nije sjela je onaj crtani look.

Probaj onaj SweetFX plugin pod Call of Juarez: Gunslineger - SweetFX plugin dS

Oslabljena jačina boja, dodana oštrina plus još neke sitnice

Usporedba

GamModdok - http://doktor1.blog.hr/
13 godina
neaktivan

probao i ja ovaj novi coj i mogu reći kako priča odmiče mi je sve zanimljiviji, pogotovo sam se nasmijao kad je rekao "my papa told me God made man, but Samuel Colt made them equal". Istina šta je rekao fila da ovaj cartoon look malo živcira ali se može preći preko toga. I jeli vi imate micro stuttering, može se igrati ali bi volio da se to riješi?

1 0 hvala 1
14 godina
MaxonUniversal kaže...

probao i ja ovaj novi coj i mogu reći kako priča odmiče mi je sve zanimljiviji, pogotovo sam se nasmijao kad je rekao "my papa told me God made man, but Samuel Colt made them equal". Istina šta je rekao fila da ovaj cartoon look malo živcira ali se može preći preko toga. I jeli vi imate micro stuttering, može se igrati ali bi volio da se to riješi?

Da, to sam primjetio, ali pošto sam na šrot laptopu mislio sam da je do toga.

Nekako mi kao štecka, imam preko 45fps uvijek ali ne izgleda mi tako.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina

da, microstuttering je prisutan. kod mene 60fpslock ali nekad imam osjecaj kao da pada na 30.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Jel itko igra na XP-u? Vidio sam da ljudi, pa i ja, imaju problem sa pokretanjem igre na XP-u.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da li znate zasto ne mogu da menjam opcije,sve je na high i uopse ne moze da se menja,i zasto mi igrica pomalo secka,a mnogo jace igre su radile bez problema :D moze pomoc ? Hvala unapred :) 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Da li znate zasto ne mogu da menjam opcije,sve je na high i uopse ne moze da se menja,i zasto mi igrica pomalo secka,a mnogo jace igre su radile bez problema :D moze pomoc ? Hvala unapred :) 

koliko sam skužio to se događa dosta ljudi da imaju taj micro stuttering. evo prešao sam coj, nije nešto naročito dug ali mi je priča bila brutalno zanimljiva bila. sad preći još jednom da utvrdimo gradivo! 

17 godina
MaxonUniversal kaže...
Nidzo95 kaže...

koliko sam skužio to se događa dosta ljudi da imaju taj micro stuttering. evo prešao sam coj, nije nešto naročito dug ali mi je priča bila brutalno zanimljiva bila. sad preći još jednom da utvrdimo gradivo! 

Jel možeš uploadat profil i save game jer bi igrao na true west modu a neda mi se prelazit na hard prije...

16 godina
neaktivan

Vec 2 puta predjena :) Jedna od boljih fazona je ta da kad krenes ispocetka svi skillovi su tu koje si popunio u prethodnom igranju i daje ti mogucnost da ih nastavis popunjavati. True West difficility je sila. Normal i Hard treba izbaciti jer mrzim sva ta pomagala od Waypoints-a, crossair-a itd... 100 puta bolji osjecaj nego Normal-Hard. Tim naravno ne mislim da sam ja sad neki hard core q...c-palac igrac jednostavno mi je zanimljivije i izazovnije.

Sad mi je ostalo da pojedine nivoe prodjem random, jer mi je promaklo 7-8 Nuggets of truth-a... To mi je posebno gust citati kad ih pokupim....Kamo srece da su umjesto onog odvratnog Cartel-a ulozili u ovaj i jos toga dodali pa gdje bi kraj bio ovom predivnom Western shooter-u... Mogao bih jos pisati, al' me zabolise prsti od kucanja.

P.S. Jedina zamjerka je sto je uzasno kratka... Nadam se u skorijoj buducnosti jedno 200 DLC-a zapocetak :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 12:10 (SPY).

1 1 hvala 0
17 godina

Daj mi datoteke da odmah igram true west... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Daj mi datoteke da odmah igram true west... {#}Rado bih ti poslao, ali vjeruj mi blage veze nemam gdje je profile. Imam par u program data od Reload... jer je na zalost 'ona' verzija tako da ne znam koja je od njih, a i nema nigdje da je oznacena pod COJG...? Ukoliko znas gdje bi mogla biti i pod kojim imenom je oznacena up-i cu ti bez problema.... Ili je tu samo sam ja corav pa ne vidim{#}

17 godina

Ovo je...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 13:02 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Ovo je... E pa evo ga {#}

http://www.putlocker.com/file/99751181513530D6

Uzivaj u True West-u {#}

17 godina

E to je igra.. Pravi gušt je sada prelazit...kada treba pazit... Sada sam pravi Clint Eastwood {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nidzo95 kaže...

Zato sto imas piratsku verziju, ali ovog puta je problem bas u piratskoj verziji, ali ne i u originalnoj igri.

15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

Novi sweetFX setting te maknuti oni išarani rubovi - slike

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Novi sweetFX setting te maknuti oni išarani rubovi - slike   Hej ..Izgleda odlicno jesi li onaj download SweetFX re-up odradio na svom blogu vec il ...?

17 godina
SPY kaže...
doktor1 kaže...

Novi sweetFX setting te maknuti oni išarani rubovi - slike   Hej ..Izgleda odlicno jesi li onaj download SweetFX re-up odradio na svom blogu vec il ...?

SweetFX plugin v3, (na dnu)

16 godina
neaktivan

U tri lijepe... Il' sam negdje fulao nemam pojma, ali koliko vidim nisu mi maknuti rubovi. Ostalo isto kao prije....

0 0 hvala 0
17 godina
SPY kaže...

U tri lijepe... Il' sam negdje fulao nemam pojma, ali koliko vidim nisu mi maknuti rubovi. Ostalo isto kao prije....

Jesi prebacio sve u COJ folder..

U igri sa Scroll Lock pališ i gasiš plugin... Ali mora odmah biti bez onih šara... Iako ostanu gore i dole tanki crni rubovi, dok onih šara nema kao ni sastrane. probaj neki drugi skinut i vidi dali radi. onaj iznad SweetFX plugin dS

A napravi ti i log file u kojem možeš vidjet di je zapelo...

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 17:14 (doktor1).
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Jesi prebacio sve u COJ folder..

U igri sa Scroll Lock pališ i gasiš plugin... Ali mora odmah biti bez onih šara... Iako ostanu gore i dole tanki crni rubovi, dok onih šara nema kao ni sastrane. probaj neki drugi skinut i vidi dali radi. onaj iznad SweetFX plugin dS

A napravi ti i log file u kojem možeš vidjet di je zapelo...

E sad je ok. Nisam sve fajlove prebacio znao sam da je do mene nema sta, ali imam opet jedno pitanje? Kod mene je sad vise Cinema Look nema vise onih rubova ali su crne linije sa vrha i dna malo vise izvucene. Ako sam dobro vidio kod tebe su vise povucene.

17 godina

A i kod mene su... Sada neznam, možda do rezolucije, monitora... U svakom slučaju bolje nego onaj išaran ekran..

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

A i kod mene su... Sada neznam, možda do rezolucije, monitora... U svakom slučaju bolje nego onaj išaran ekran..

Nisam htio odma lupiti jer ne znam ni ja koja fora, ali sam pretpostavio da mozda moze biti do rezolucije. Kod mene je 1680/1050. Nema veze dobro je i ovako.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.5.2013 17:34 (SPY).
17 godina
SPY kaže...
doktor1 kaže...

Nisam htio odma lupiti jer ne znam ni ja koja fora, ali sam predpostavio da mozda moze biti do rezolucije. Kod mene je 1680/1050. Nema veze dobro je i ovako.

Kod mene je 1920x1080..

15 godina
neaktivan

Iako mi se taj polustrip stil u Borderlansu ne sviđa ovdje mi izgleda odlično.

Vi koji ste prešli,koliko sati treba otprilike za preći SP?

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
6 otprilike.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
14 godina
neaktivan
Nidzo95 kaže...

Pokusaj s ovim fixom KLIK

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.5.2013 8:53 (infeqt0r).
13 godina
neaktivan

Igra je stvarno bas prava igra, ako me razumete, bez previse razmisljanja cista zabava i ubijanje vremena, to je u osnovi i namena igre plus sto je odlicno optimizovana bez mikro ili bilo kakvog stutteringa ili blokiranja. Moje misljenje... {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice