Call Of Duty: Black Ops 3

poruka: 244
|
čitano: 50.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Call Of Duty: Black Ops 3
toxic kaže...
Danyel kaže...
zagy15061984 kaže...

Baš AMD grafičke i nemaju problema.. Ja sam primjer npr gdje mi sve radi savršeno.

dakle prije kombinacija i5/nvidia ili fx/nvidia i i5/amd i fx/amd

Po upisima korisnika iz cijelog svijeta, kombinacija i5/AMD je najveći problem trenutno, na to sam mislio.

Uostalom, i sam si naveo i5/amd.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
13 godina
neaktivan
Danyel kaže...
toxic kaže...
Danyel kaže...
zagy15061984 kaže...

Baš AMD grafičke i nemaju problema.. Ja sam primjer npr gdje mi sve radi savršeno.

dakle prije kombinacija i5/nvidia ili fx/nvidia i i5/amd i fx/amd

Po upisima korisnika iz cijelog svijeta, kombinacija i5/AMD je najveći problem trenutno, na to sam mislio.

Uostalom, i sam si naveo i5/amd.

Meni i5/AMD radi super, možda je problem u OS ili driverima.

Hasta La Victoria Siempre
17 godina

E bas me zanima koliko je pc ver. u komi

toxic nedaj se !

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 12:46 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
toxic kaže...

Ja ih stvarno ne kužim (iako meni radi savrešeno dobro, eto jučer sam prošao kampanju i igrao oko 4 sata u komadu bez i jednog problema) .

Dakle kada sam završio igru na kraju se vrtilo 5 minuta sva imena koja su radila na igri pa to je valjda 1000 ljudi ako ne i više pa hbte led što oni nemaju bar 50 različitih strojeva da to testiraju prije puštanja van? 

Sve više i više ovakvih zbugiranih igara ima... A kampanja mi je dost bolja od COD AW i dakle isplati se odigrati, Multiplayer ima neke novine, grafički je igra u redu (nije Crysis) ali izgleda odlično.

I sve to oni sebi lijepo zeznu zato što nisu testirali najosnovnije stvari...

To ti je zato sto je COD igra za konzole.Nema se sta tu previse mudrovat.COD community je mrtav na PC.Mozda malo ozivi sad s ovim Black Opsom jer igra stvarno nije losa i jos kad se pojave ti modovi moglo bi biti ok.Bas sad prije nego sto je izaso bo3 igro sam bo2 i prosjek ljudi na PC-u je 5000 dok kod frenda na ps3 100 000.Smijesno.

13 godina

Na medium postavkama izgleda pre lose... Minimalno da bi prepoznao pusku i travu od kamena moras igrati na High a sa dropovima od 70 na 13 nema smisla .

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen
razermario kaže...

Na medium postavkama izgleda pre lose... Minimalno da bi prepoznao pusku i travu od kamena moras igrati na High a sa dropovima od 70 na 13 nema smisla .

Da,istina.Ja sam bas testiro da vidim kako igra izgleda da razlicitim postavkama,i stvarno moras igrat bar na high.Mrzim kad igru moras igrat barem na High da bi izgledala dobro.

15 godina
neaktivan

Ja imam isto kombinaciju i7 i amd i radi ok.Sjećam se da je i s Bo 2 bilo problema u početku i sa serverima a još više s fps dropom  i sl. Poslije se to popravilo je.. ga na to se izgleda treba unaprijed računati. Probajte si malo spustiti slider za fps. Uključiti pokazivanje fps-a i  postavke neke isključiti ,treba se malo poigrati s kombinacijam dok se ne nađe odgovarajuće. Najbolje otići na combat taining privat match  uključiti botove da se isključe problemi s serverom i tamo se malo poigrati s postavkama. Možda nekima to pomogne znam da je frustrirajuće ali nadam se da će se te stvari polako fixati. Što se tiče igre meni je stvarno dobra i zabavna . Poslije BF 4 zaželio sam se malo Cod-a tako da sam već odigrao dosta i  uživam u igri. Što se tiče konzola probao sam i betu na Ps 4 ali s kontrolerom bilo koji fps mi je bljak pa tako i bo 3.

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

zna li netko sto se dogodilo sa davidom masonom iz black ops 2, njega su nesto na kraju oteli i prali mu mozak i tu je prica stala, a nista se ne govori za njega

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nakon onog pactha od prvog dana sve mi radi super bez blokiranja i trzanja. ČUDO SE DESILO

Inače imam i5 i AMD Sapphire R9 290 Tri-X, sve je na HIGH i radi ok. Znači na Win 10 Pro x64 i AMD Catalyst 15.11 Beta.

Eto toliko, a sada idem dalje malo "ubijati".

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 17:09 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Isprobah i ja all max out aa na smaaa x1 reza 3k u vsr-u. roka od 65 do 110 max sve radi kod podmazano na xbox kontorleru ;-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 19:25 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Snimio sam malo gameplaya pa tko zeli, moze pogledati.

Inace, ovo je prvi puta da sam nesto snimio, a uz to jos i uploadao da izgleda kako spada, bar se nadam. Tako da me nemojte previse napast ako vam je lose ispalo, hehe :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

Isprobah i ja all max out aa na smaaa x1 reza 3k u vsr-u. roka od 65 do 110 max sve radi kod podmazano na xbox kontorleru ;-)

Da, sramota je da ovako skupa igra na skupom hardveru (skupljem od konzola) ima ovakve probleme. Iako nije "eye candy" kao Crysis ili Metro, svejedno traži puno više resursa od njih. A s obzirom da je prošli nastavak koristio isti engine i letio na mid-strojevima, lako je zaključiti da su nešto zabrljali. Uostalom, i sami autori su potvrdili da dropovi postoje i da će uskoro to ispraviti. Vjerojatno je problem, osim optimizacije za i5, sa teksturama koje očito gutaju previše memorije u pojedinim situacijama i tada dolazi do jakog pada sličica. Govorim o "high" i "extra" postavkama.

Ne slažem se sa tvojim mišljenjem, ali ću do kraja života braniti tvoje pravo da ga kažeš. - V. (Iz Hrvatske, s ljubavlju)
17 godina

Zasto si mene kvotao ako nemam problema i to bez pecha ili fixeva znaci out off box sve fino fercera 

Bdw 4k imam 70 fps-a bez dropova a aa je naravno off dok zacudjujuce na fxaa pada samo 5 fps-a ;-)

Kaj se tice sp za sada sam zadovoljan sa pricom a mp necu ni probat.   :-)

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 20:36 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

Zasto si mene kvotao ako nemam problema i to bez pecha ili fixeva znaci out off box sve fino fercera 

Bdw 4k imam 70 fps-a bez dropova a aa je naravno off dok zacudjujuce na fxaa pada samo 5 fps-a ;-)

Ma htio sam Ivandadu, nešto me Chrome zeza pa sam krivo kliknuo. :-))

Drago mi je da ti sve fercera. Jesi probao sa Filmicom x2, kažu da je tu najveći drop? 

17 godina

Jesam 10 fpsa manje ali nema dropa HBM tu igra veliku ulogu u odnosu na GDDR5 memom, kapirash bdw temperature na 3k su max 65 a 4k 70 i sve je tiho kao i obicno. ;-)

P.s 1080p all max aa max 200fps ali dropa dp 160 cudno

Da na fhd radi probleme to nije dobro. Jer vecina nas je jos na full hd- ovima...

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 20:45 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4mal kaže...

Jesam 10 fpsa manje ali nema dropa HBM tu igra veliku ulogu u odnosu na GDDR5 memom, kapirash bdw temperature na 3k su max 65 a 4k 70 i sve je tiho kao i obicno. ;-)

P.s 1080p all max aa max 200fps ali dropa dp 160 cudno

Da na fhd radi probleme to nije dobro. Jer vecina nas je jos na full hd- ovima...

Vjerojatno su zeznuli oko renderiranja scene (ona mogućnost skaliranja 3d rend), i to kad su radili prijelaz sa/na konzole. Zbog toga im "puca" memorija jer je nisu optimizirali za pc, odnosno količinu detalja i tekstura.

Nadam se da će idući patch (već ga najvaljuju) to ispraviti. Puno ljudi se i da lje žali na te dropove upravo na FHD.  

16 godina
alen29 kaže...

Snimio sam malo gameplaya pa tko zeli, moze pogledati.

Inace, ovo je prvi puta da sam nesto snimio, a uz to jos i uploadao da izgleda kako spada, bar se nadam. Tako da me nemojte previse napast ako vam je lose ispalo, hehe :)

koji je to program i lijevom kutu da vidis sve podatke?

17 godina

Bdw probao sam 3d rend na 1080p stavit 200% sto je zapravo ssaa tj 4k texture na fhd-u ne pricam o vsru da se razumijemo

I slika je ista kao na 3k i 50 renda tj kad su texture na fhd a reza na 3k odnosno 1440p ,ima tu gro konbinacija sa max fps syncim etc treba se igrat oko toga a to je pohvalno od same igre ;')

17 godina

Msi afterburner 

Ja trenutno igram 4k 50-70fps 100% rend i filmic aa s1 , max fps 150

Posto mi telka roka 150hz-a, motion plus off,sync every frame off

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 0:02 (4mal).
11 godina

nezz za vas ostale ali zasad sam stvarno oduševljen sa mp s obzirom da je 3 dana prošlo od izlaska nema laga i fps dropova kao na day one-u brzo se to pokrpalo i sad radi kako bi trebalo...bravo za Trayarch  

The Time is always righT
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
4mal kaže...

Kaj se tice sp za sada sam zadovoljan sa pricom a mp necu ni probat.   :-)

Zar netko jos uopce igra SP? 

16 godina
neaktivan

SP je i inače daleko grafički zahtjevniji od MP-a i stoga je "normalno" za očekivati veće probleme upravo u tom segmentu. Inače, ja volim igrati SP, MP gotovo nikada nisam igrao, probao jesam, ali me nikada nije previše privlačilo - dapače, dosadno mi je bezglavo napucavanje. Jedino što sam zapravo volio zaigrati timski je Warcraft. 

15 godina

Meni dropa na 20-30 FPS-a sa 60 samo tako, a HW bi trebao biti dovoljno snažan. 4K reza.

EDIT: Stavio hotfix. Sad odmah baca grešku i neće niti pokrenuti igru.

Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.11.2015 22:50 (softwaremaniac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
softwaremaniac kaže...

Meni dropa na 20-30 FPS-a sa 60 samo tako, a HW bi trebao biti dovoljno snažan. 4K reza.

EDIT: Stavio hotfix. Sad odmah baca grešku i neće niti pokrenuti igru.

Da, tvoj hardver nije "usko grlo".

Problem je najviše izgleda u toj nesretnoj virtualnoj memoriji, odnosno neoptimiziranosti tekstura čiji se gigabajti onda razliju po svoj memoriji koju koristi računalo i začepe ostale informacije pa dolazi i do štekanja samog procesora. 

A ništa, treba pričekati dok autori ne izbace valjani patch... 

17 godina
ZGamer kaže...

nezz za vas ostale ali zasad sam stvarno oduševljen sa mp s obzirom da je 3 dana prošlo od izlaska nema laga i fps dropova kao na day one-u brzo se to pokrpalo i sad radi kako bi trebalo...bravo za Trayarch  

MP je izvanredan i točka. radi fenomenalno, bez lagova.. extra..

15 godina

Ima netko dobar jeftin deal za ključ? thy!!

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko sam ja vidio, najjeftinije je na G2A za nekih 38 USD. Planiram si tamo upiknuti, ali jos cu pricekati malo. Nadam se da je MP stvarno dobar kako Toxic kaze iako sam prosao SP i on mi je takoder bio vrlo dobar.

15 godina
alen29 kaže...

Koliko sam ja vidio, najjeftinije je na G2A za nekih 38 USD. Planiram si tamo upiknuti, ali jos cu pricekati malo. Nadam se da je MP stvarno dobar kako Toxic kaze iako sam prosao SP i on mi je takoder bio vrlo dobar.

Ja ću čekat isto još malo, pa možda prepolovim s frendom jer smo različite smjene ionako.

Beta mi se svdiejla, samo me stutering čudni ubijao. Nadam se da dok uzmem da će se srediti. To i RS:Siege su mi igre za ovu godinu što se multija tiče.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
17 godina

Jel pucate što.. Eto još malo pa upoznam sve mape kako treba , da se vratim u stara cod 4/2 vremena

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2015 16:44 (toxic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

Svaki dan pucam po malo :D 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice