NASA zabranila kineskim državljanima s američkim v

poruka: 2
|
čitano: 1.856
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "NASA zabranila kineskim državljanima s američkim v".
17 godina

"Kinezi se žele vratiti na Mjesec prije nas. To se neće dogoditi."

Smiješne izjave.

1. Kako će se vratiti kad nisu još ni bili tamo?

2. Neće se dogoditi? Dogodit će se da će prvi kineski astronauti biti na Mjesecu do 2030. g. (vjerojatno i prije rokova koje su si sami odredili jer u Kini to sve ide puno brže i nije rijedak slučaj da se ciljevi ostvare puno prije roka) a NASA će tad razmišljati kako da što bolje umanji (downplay) njihov uspjeh jer sami neće biti ni blizu cilja. Ako se odnosi dovoljno zahlade mogli bi i čak pričati kako su Kinezi lažirali slijetanje na Mjesec.

Amenoum
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.9.2025 11:49 (PaleRider).

1 0 hvala 0
15 godina

Prva trka na Mjesec SSSR vs SAD, druga trka Kina vs SAD. Izgleda da se ameri i NASA ozbiljno pokrenu tek kada vide dda im netko s druge strane pravi oštru konkurenciju. Dok su odnosi između amera i kineza bili koliko toliko O.K., nije bilo žurbe, laganica, a sada frka i panika, zabrana kineskim državljanima rad u NASA-i, da im ne procure tajne, za koje ja osobno mislim da su već odavno procurile i zato Kina ima ubrzani razvoj svemirskog programa. Osim toga Kompartija Kine daje lovu šakom i kapom za put na Mjesec-Mars, dok Trumpika svojima zavrće slavinu, sve trebaju napraviti poduzetnici kao Elon i ekipa.

dolazim odmah - Godot
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice