Call Of Duty: Black Ops 3

poruka: 244
|
čitano: 50.218
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Call Of Duty: Black Ops 3-beta keys
maxis kaže...

Ako ima zainteresiranih da se proba beta evo 3 ključa dolje: Z45F4-XTK6G-3FQQD

HVJ2B-NZDV2-YM0NJ

63A02-0V3DA-6N9HV

Tko ima na Steamu prijašnje Black ops , Ghost i sl. trebao bi isto dobiti mogućnost downloada bete kad se prijavi na Steam.

Koliko se zasad može vidjeti Beta ključ nije potreban ako se već prije na steamu ima COD BO2, Ghost ili AW.

"Call of Duty: Black Ops III Beta" se pojavi u popisu igara na korisničkom profilu i samo se treba downloadati i instalirati. 

Dodatne forumske informacije:

Call of Duty: Black Ops III Beta - Steam HUB

http://steamcommunity.com/app/388520/discussions

Steam profile --}} http://steamcommunity.com/profiles/76561198003793260
14 godina
neaktivan

http://www.hitbox.tv/thececo djelim kljuc za beta igru :P

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Koji tresh od igre,natkurcila je sve codove po broju perkova i sranja koje možeš nataknuti na puskice,run and gun do jaja,skakutanje,prduckanje s odjela kad letis je ekvivalent pametnoj ribici s ghosta,uglavnom da imam sina od 12 godina za njega rođeno.Da ne duljim ukusi su različiti al ovo je definitivno za mene dječji paintbal na krilima ocvale franšize.Ugl.playerbase na pc-u nakon par mjeseci će sve pokazati.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2015 16:18 ($inke).
Moj PC  
1 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Na koju se tipku uklizuje, a na koju hoda po zidovima? Meni ništa ne radi...

0 0 hvala 0
12 godina

Nakon dobri 8h igre. Niti jednu jedinu rundu nisam uspio dovršiti. Najdalje do kud sam uspio doci je do final killa i onda stane. Ne mogu se level up, niti puske niti nista. Mozda je do procesora, ali tijekom igre mi ne steka. Samo odjedanput sve stane, i moram preko task managera gasit. Zna tko riješenje?

GamingOnline
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pojavila mi se beta u steam libraryu, instalirao, odlična igra. Dinamičan i brzi gameplay, savršena casual igra za malo zabave i razbibrige

Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198041491341/

1 0 hvala 1
15 godina

Stari moj, stuttering me ubija. Ima još netko da je igrao i da mu igra trza nenormalno?

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Re: Call Of Duty: Black Ops 3
fila2208 kaže...

Stari moj, stuttering me ubija. Ima još netko da je igrao i da mu igra trza nenormalno?

Da, stuttering. Lagastični stuttering. I čudan lag miša (ugasio sam filtering).

U biti toliko je lagastično da je neigrivo.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2015 0:49 (Soldier977).
14 godina
neaktivan

dama izvadi jednu karticu. Nema jos sli podrske kako spada. Meni na 970radi sve max bez problema. Osim kad strimam sa OBS ali to je zbog jebenog iskona. Uglavnom igra po meni je losa kopija Destiny , Titanfall, Cyrsis i UT. Vise je frustirajuce nego zabavno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Igrao betu na ps4 igrao sam svako cod od cod2 ali ghost,aw i sad ovo su katastrofa jednostavno jadno. Ja na ps4 nisam imao problema sa laggom i serverima ali igra ko igra je za klince 

0 0 hvala 0
13 godina
ceco22 kaže...

dama izvadi jednu karticu. Nema jos sli podrske kako spada. Meni na 970radi sve max bez problema. Osim kad strimam sa OBS ali to je zbog jebenog iskona. Uglavnom igra po meni je losa kopija Destiny , Titanfall, Cyrsis i UT. Vise je frustirajuce nego zabavno

Ugasio sam SLI već i opet isto.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina

Da je bar grafika upola kao što je na ss-ima ja bi bio sretan, ali ovo nije ni 30%. Grafika je na razini CoDa 4, s time da je još nijansu lošija jer je sve u daljini u bluru (igrao sam 1080p, sve na high). Uz to, serveri su im katastrofa, sve trza i nerijetko uopće ne završim rundu do kraja. Ovo je čak loše za beta stanje, a kamoli za cijelu igru. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Meni se u ovih pra dana dogodilo da zalaga koji put, ali svaki meč sam odigrao do kraja. Grafika je OK, nemam nikakvih trzanja i slično, a igram na full postavkama. Ako uzmemo u obzir da je u pitanju beta i da imaju još 2 miseca popravit nedostatke, mogu reći da sam zadovoljan.

Igra je za mene previše futuristička, ali za Ghosts i AW ovo je zvjer. Drago mi je da su maknuli one silne perkove kao u prethodna 2 COD-a i stavili kao u BO2, 3 klasična + wild card. Ove specijalnosti na likovima su mi kao mini-scorestreak. Po meni veliki minus jer će biti match-making sistem koji mi se gadi još od MW2 ... puno bolje bi bilo dedi kao na cod4 i 18 slotova.

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Odigrao mozda 40-60 rundi i dojmovi su odlicni,napokon COD koji me je zabavio nakon dugo vremena.Igrivo,zabavno,konekcija je odlicna,lag minimalan,vizualno skroz ok a igra mi je lock 60 sve na max i 1080p.

Za jednu betu preodlicno.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FileFicho kaže...

Da je bar grafika upola kao što je na ss-ima ja bi bio sretan, ali ovo nije ni 30%. Grafika je na razini CoDa 4, s time da je još nijansu lošija jer je sve u daljini u bluru (igrao sam 1080p, sve na high). Uz to, serveri su im katastrofa, sve trza i nerijetko uopće ne završim rundu do kraja. Ovo je čak loše za beta stanje, a kamoli za cijelu igru. 

Grafika u pokretu izgleda bolje nego na dostupnim slikama.Ali ja se referiram na max vizuale koji su u beti......

13 godina
neaktivan

Meni sve lagga, miš se čudno miče... itd Uglavnom, loše...

1 0 hvala 0
17 godina

Ovdje se najviše žale ljudi kojima su strojevi odslužili svoje i naravno da se sve teže nose sa novim naslovima itd..

Dakle ovaj cod izgleda i radi super.. bolji je od aw-a

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 9:34 (toxic).
Moj PC  
0 4 hvala 0
11 godina
toxic kaže...

Ovdje se najviše žale ljudi kojima su strojevi odslužili svoje i naravno da se sve teže nose sa novim naslovima itd..

Ako radi super objasni mi kako sa i5 2500k 8 giga rama i 970tkom jevna ode od 40 do 60 FPSa ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 10:09 (Wack).
17 godina
Wack kaže...
toxic kaže...

Ako radi super objasni mi kako sa i5 2500k 8 giga rama i 970tkom jevna ode od 40 do 60 FPSa ?

igram na 1440p svi detalji na max uvijek iznad 60 fps-a

pogledaj si gpu usage u igri pa javi rezultate

11 godina

Da nadodam,skroz ok izgleda igra,menu izgleda spektakularno i prvi dojam prije nego sam vidio koliko mi je low FPS je bio ugodan,a nije mi palo na pamet kupiti COD igru vec godinama i zadnji koji sam iskreno uzivao je igrati je bio prvi Modern Warfare.
Puske bar ove sto sam igrao par njih cak i recoil imaju,nije neki al je puno veci nasprem prijasnjih CODova.
Ping mogu vidjeti znaci imamo dedicated servere konacno ?

Grafika a ono standardna COD grafika puske izgledaju lijepo i masa detalja na njima.
Skakanje,double skakanje,slajdanje je ok izvedeno ali nije fluidno koliko bi moglo i trebalo da bude.

Nisam ocekivao nista al izgleda ok i ima potencijal da bude zabavnija od prijasnjih CODova,ali djaba mi to sve na 40-50 FPSa i cudnim feeling misha ne mogu igrati kako treba,smanjio sve pogasio sve ali nije jos optimizirana igra nazalost.

2 0 hvala 1
15 godina
toxic kaže...

Ako je Moj PC odslužio svoje i trebam se zadovoljiti sa štekanjem, stuteringom te najglupljom idejom ikad da je mouse sens povezan sa fps na ekranu onda ok.

Beta loše radi...nadam se da će full igra bit drukčija pa ću probat kod nekog da vidim jesu šta popravili.,

12 godina
neaktivan

Alo ljudi pa beta je, valjda će bit optimizacija bolja kad izađe

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne bih se kladio u to.

0 0 hvala 0
17 godina
fila2208 kaže...
toxic kaže...

Ako je Moj PC odslužio svoje i trebam se zadovoljiti sa štekanjem, stuteringom te najglupljom idejom ikad da je mouse sens povezan sa fps na ekranu onda ok.

Beta loše radi...nadam se da će full igra bit drukčija pa ću probat kod nekog da vidim jesu šta popravili.,

Pa iskreno ne mozes ocekivati da sa hd 7950 iako je to odlicna grafa imao sam dvije u cf-u ali izaslo je 2 ili 3 serije poslije nje - rebrand ali je cinjenica da sve drivere koje rade rade za novije verzije a ne za stare.

A igre izlaze sve zahtjevnije pa ono.. vidi i sam.

Ne držim ti prodiku samo je ovo tržište takvo.. budi sretan što ti uopće radi :)

12 godina

Imam Cod AW za PC, zali boze tih 300kn sta sam dao a sto se Black Opsa 3 tice, isto nis posebno, igrao sam Betu na ps4 i jedino kaj mi je bilo zabavno je igranje preko controllera. Za PC ga necu uzimat a za PS4 cu jos razmislit....

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Ne znam zasto se svi zalite, meni sa 5770, radi sa min 40 FPS, u vecini slucajeva je 50+, naravno sve ugaseno, najnize postavke, 720p rez, ali radi ;)

Siky1234
15 godina
toxic kaže...

Pa iskreno ne mozes ocekivati da sa hd 7950 iako je to odlicna grafa imao sam dvije u cf-u ali izaslo je 2 ili 3 serije poslije nje - rebrand ali je cinjenica da sve drivere koje rade rade za novije verzije a ne za stare.

Ne držim ti prodiku samo je ovo tržište takvo.. budi sretan što ti uopće radi :)

Dakle dosad nisam naišao na igru koju nije mogla vrtit sve max i bez ikakvih fps dipova. Sad dolazi call of duty 19. po redu, na ušminkanom starom quake engineu koji dipa i stutera ne samo meni, već i jačim konfiguracijama. Evo gore soldier977 ima mašinu za poželjeti pa veli da mu je neigrivo.

Obični port s konzola, desi se kad uđeš ingame i stisneš enter, da ti prvo stoje oznake kruga, kvarata i iksa za prihvatit onu obavijest da je ovo beta i onda se ubrzo prebace u enter esc itd.

Dakle samo su zuknuli sve na pc jer ih valjda boli qurac kako će se igra ponašati na PC jer ionako gađaju na konzole i auto aim publiku.

Kao što rekoh, nadam se da će do finalke nešto popraviti, barem da ne stutera i da se može imat finih 60-90 fps bez nekih ludih štekanja.

12 godina
neaktivan
toxic kaže...

Ti lik nisi normalan, oćeš reć da trebaš imat zadnju generaciju grafičkih kartica da bi igra novu igricu koja je ionako na prastarom engineu? Jel ti kupuješ svakih par miseci novu grafu?

I tvrdiš da prestaju davat podršku (radit drivere) za grafičke koje su par generacija stare? Pa nemoš bit ozbiljan

14 godina
neaktivan

Sto se igre tice hmm po meni losija kopija Crysis - Titanfall - Destiny- UT i sigurno ni ovaj nece ugledat pare od mene. Ali da je bilo par stvari da me je nasmijalo bilo je

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Roko567 kaže...
toxic kaže...

Ti lik nisi normalan, oćeš reć da trebaš imat zadnju generaciju grafičkih kartica da bi igra novu igricu koja je ionako na prastarom engineu? Jel ti kupuješ svakih par miseci novu grafu?

I tvrdiš da prestaju davat podršku (radit drivere) za grafičke koje su par generacija stare? Pa nemoš bit ozbiljan

kupi drugu. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice