Pa iskreno ne mozes ocekivati da sa hd 7950 iako je to odlicna grafa imao sam dvije u cf-u ali izaslo je 2 ili 3 serije poslije nje - rebrand ali je cinjenica da sve drivere koje rade rade za novije verzije a ne za stare.
A igre izlaze sve zahtjevnije pa ono.. vidi i sam.
Ne držim ti prodiku samo je ovo tržište takvo.. budi sretan što ti uopće radi :)
Dakle dosad nisam naišao na igru koju nije mogla vrtit sve max i bez ikakvih fps dipova. Sad dolazi call of duty 19. po redu, na ušminkanom starom quake engineu koji dipa i stutera ne samo meni, već i jačim konfiguracijama. Evo gore soldier977 ima mašinu za poželjeti pa veli da mu je neigrivo.
Obični port s konzola, desi se kad uđeš ingame i stisneš enter, da ti prvo stoje oznake kruga, kvarata i iksa za prihvatit onu obavijest da je ovo beta i onda se ubrzo prebace u enter esc itd.
Dakle samo su zuknuli sve na pc jer ih valjda boli qurac kako će se igra ponašati na PC jer ionako gađaju na konzole i auto aim publiku.
Kao što rekoh, nadam se da će do finalke nešto popraviti, barem da ne stutera i da se može imat finih 60-90 fps bez nekih ludih štekanja.
Pa fala bogu da ti radi loše kada je ovo PORT. alo ljudi, sa ljudima se više ne možeš niti šalit u racku i sve..
odmah se nađete uvrijeđenim ili nešto no...