Call Of Duty: Black Ops 3

poruka: 244
|
čitano: 50.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Call Of Duty: Black Ops 3
fila2208 kaže...
toxic kaže...

Pa iskreno ne mozes ocekivati da sa hd 7950 iako je to odlicna grafa imao sam dvije u cf-u ali izaslo je 2 ili 3 serije poslije nje - rebrand ali je cinjenica da sve drivere koje rade rade za novije verzije a ne za stare.

A igre izlaze sve zahtjevnije pa ono.. vidi i sam.

Ne držim ti prodiku samo je ovo tržište takvo.. budi sretan što ti uopće radi :)

Dakle dosad nisam naišao na igru koju nije mogla vrtit sve max i bez ikakvih fps dipova. Sad dolazi call of duty 19. po redu, na ušminkanom starom quake engineu koji dipa i stutera ne samo meni, već i jačim konfiguracijama. Evo gore soldier977 ima mašinu za poželjeti pa veli da mu je neigrivo.

Obični port s konzola, desi se kad uđeš ingame i stisneš enter, da ti prvo stoje oznake kruga, kvarata i iksa za prihvatit onu obavijest da je ovo beta i onda se ubrzo prebace u enter esc itd.

Dakle samo su zuknuli sve na pc jer ih valjda boli qurac kako će se igra ponašati na PC jer ionako gađaju na konzole i auto aim publiku.

Kao što rekoh, nadam se da će do finalke nešto popraviti, barem da ne stutera i da se može imat finih 60-90 fps bez nekih ludih štekanja.

Pa fala bogu da ti radi loše kada je ovo PORT. alo ljudi, sa ljudima se više ne možeš niti šalit u racku i sve.. 

odmah se nađete uvrijeđenim ili nešto no...

12 godina
protjeran

Koje smece od igre,nemogu vjerovat sta igram.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/XxC4R3ONxX/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toxic kaže...

Pa fala bogu da ti radi loše kada je ovo PORT. alo ljudi, sa ljudima se više ne možeš niti šalit u racku i sve.. 

pa kad se šališ, ubaciš koji smajli, okreneš to na šalu, a ne forsati nešto svoje kao što jesi. Nisam se našao uvrijeđenim samo kažem, da iako je port, ako žele moj novac, mogli bi se malo potruditi, a smatram da je PC zaslužio dostojan port je je cod na PC-u i započeo svoju karijeru.

Evo ono šta sam pričao

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
neaktivan

Evo malo video komentara na betu od CyberW1k1n6

Nije da sam lijen - samo nevolim smetati
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
toxic kaže...

pa kad se šališ, ubaciš koji smajli, okreneš to na šalu, a ne forsati nešto svoje kao što jesi. Nisam se našao uvrijeđenim samo kažem, da iako je port, ako žele moj novac, mogli bi se malo potruditi, a smatram da je PC zaslužio dostojan port je je cod na PC-u i započeo svoju karijeru.

Evo ono šta sam pričao

meni se to nikad nije dogodilo cak imam i ps4 gamepad uparen sa PC. Meni je igra radila ok do

predzadnjeg beta

patcha koji donio toliki lag da je to nepodnosljivo

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
15 godina
ceco22 kaže...

meni se to nikad nije dogodilo cak imam i ps4 gamepad uparen sa PC. Meni je igra radila ok do

predzadnjeg beta

patcha koji donio toliki lag da je to nepodnosljivo

Evo i taj gore viking se žalio na stutering. Nešto je čudno, ne znam što, nekad tako zatrza, kao nekad kad sam imao malo rama, ali nemoguće jer rama je dosta, grafa nije ni na 100, proc se dosađuje i opet zna zatrzati, čisto neoptimizirano za pc eto. Nekima radi super, nekima ne. Dami, meni ne. A naišao sam po netu hrpu ljudi sa bijesnim mašinama i opet trza. Nemoj me krivo shvatiti, meni je igra fora, čisto zabavna, ne piz.dim niti upola koliko u bf4, samo nekad me taj stuter košta smrti :)

14 godina
neaktivan

To ti trzanje manje vise lagg jer nema kvalitetnih dedi servera. Igra me nije pretjerano odusevila. Titanfall mi je cak bolji. A da ne govorim BOI I BO II

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
toxic kaže...
fila2208 kaže...
toxic kaže...

Pa iskreno ne mozes ocekivati da sa hd 7950 iako je to odlicna grafa imao sam dvije u cf-u ali izaslo je 2 ili 3 serije poslije nje - rebrand ali je cinjenica da sve drivere koje rade rade za novije verzije a ne za stare.

A igre izlaze sve zahtjevnije pa ono.. vidi i sam.

Ne držim ti prodiku samo je ovo tržište takvo.. budi sretan što ti uopće radi :)

Dakle dosad nisam naišao na igru koju nije mogla vrtit sve max i bez ikakvih fps dipova. Sad dolazi call of duty 19. po redu, na ušminkanom starom quake engineu koji dipa i stutera ne samo meni, već i jačim konfiguracijama. Evo gore soldier977 ima mašinu za poželjeti pa veli da mu je neigrivo.

Obični port s konzola, desi se kad uđeš ingame i stisneš enter, da ti prvo stoje oznake kruga, kvarata i iksa za prihvatit onu obavijest da je ovo beta i onda se ubrzo prebace u enter esc itd.

Dakle samo su zuknuli sve na pc jer ih valjda boli qurac kako će se igra ponašati na PC jer ionako gađaju na konzole i auto aim publiku.

Kao što rekoh, nadam se da će do finalke nešto popraviti, barem da ne stutera i da se može imat finih 60-90 fps bez nekih ludih štekanja.

Tu se u potpunosti slažem. Žalosno je što su danas gotovo sve igre za PC portovi, više nema one fluidnosti u igrama kao kad su igre rađene baš za PC. Najbolji primjer je ovogodišnji Batman, trzao je ljudima sa i7 + GTX Titan, dok se sa 3 puta slabijem hardveru na PS4 vrtio glatko, makar to bilo 30 FPS.

15 godina
FileFicho kaže...

Tu se u potpunosti slažem. Žalosno je što su danas gotovo sve igre za PC portovi, više nema one fluidnosti u igrama kao kad su igre rađene baš za PC. Najbolji primjer je ovogodišnji Batman, trzao je ljudima sa i7 + GTX Titan, dok se sa 3 puta slabijem hardveru na PS4 vrtio glatko, makar to bilo 30 FPS.

Ali to nije niti namjanje u redu. PC je i dalje veliko tržište bez obzira na piratluk. Dati 60 eura za igru koja ti radi loše na računalu koje je i preko recomended reqsa je sramota, ali to je današnji kapitalizam, kao da nekog zaboli za krajnjeg korisnika :/

12 godina
fila2208 kaže...
FileFicho kaže...

Ali to nije niti namjanje u redu. PC je i dalje veliko tržište bez obzira na piratluk. Dati 60 eura za igru koja ti radi loše na računalu koje je i preko recomended reqsa je sramota, ali to je današnji kapitalizam, kao da nekog zaboli za krajnjeg korisnika :/

Frend, ovo je beta.

Čim se pojavio bf4, odnosno mogućnost preodera, odmah sam ga uzeo, onda je došla beta, nakon kaj sam je to isprobo, preoder sam poništio zato kaj sam u beti imo 15-20 fps i nenormalno je štekalo, skroz neigrivo.. rekoh nije moj pc za ovo

Pošto uskoro uzimam novi pc išao sam skinut bf4 da se ne zezam sa time kad pc stine, spor mi download. I skinem ga, pokrenem na ovoj kanti i radi identično kao i bf3, bez štekanja, sa igrivim FPS-som.. znači mogao sam ga igrat od samog početka, ali me zenuli ti problemi u beti.

I kolko ja znam, konzole su prešišale PC sa brojem cod igrača, pa je i logično da se onda naginje tom tržištu.

Samo me strah da će se isto dogodit i sa BF, s obzirom na trenutno stanje sa hardline-om, konzolaši ga igraju, pc igrači- ne. dakle možemo očekivat da i bf počne radit igre za konzole, pa ih portat na pc

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2015 15:17 (b00).
15 godina

Ovo je hibrid dedi servera i p2p kao i BO 2.

Bez pravih rent dedi servera  sa browserom kao u CoD 4 nema kvalitetnog igranja FPS-a.

CoD 12 na prastarom modificiranom enginu portan sa konzola i bez pravog dedi servera 

BE HAPPY 要開心 : )
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja uzeo igru na cdekeys za 32,64 eura s mapom Nuketown. Hoće netko igrati novi bo 3 ? Da vidim hoće biti domaćih ljudi  na serverima ili samo stranci. Ja ugru uzeo jer mi još Treyarch koliko toliko odradi solidan posao. Zadnje igre od bo 2 nisam igrao jer su bili fail žešči ali ovo mi izgleda pristojno. S obzirom da mi tema izgleda mrtva čini mi se da nije baš neko zanimanje ali mislim da bi se stvari mogle popraviti u petak kad izađe igra i ljudi vide da je ok.

sake08
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ja sam nakon bete stekao dojam da je ovo najgori cod ikad, zato preskacem u sirokom luku.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
maxis kaže...

Ja uzeo igru na cdekeys za 32,64 eura s mapom Nuketown. Hoće netko igrati novi bo 3 ? Da vidim hoće biti domaćih ljudi  na serverima ili samo stranci. Ja ugru uzeo jer mi još Treyarch koliko toliko odradi solidan posao. Zadnje igre od bo 2 nisam igrao jer su bili fail žešči ali ovo mi izgleda pristojno. S obzirom da mi tema izgleda mrtva čini mi se da nije baš neko zanimanje ali mislim da bi se stvari mogle popraviti u petak kad izađe igra i ljudi vide da je ok.

Jel si dobio i pristup beti odmah? Ako jesi i ja bih uzeo odmah jer mi se igra danas nesto :)

11 godina
neaktivan

Mislim da je beta odavno gotova...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maxis kaže...

Koje su im opcije plaćanja na tom sajtu?

15 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
maxis kaže...

Koje su im opcije plaćanja na tom sajtu?

MasterCard,Maestro,Visa,American Express,PayPal. Ja sam platio PayPalom.

sake08
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
maxis kaže...

Jel si dobio i pristup beti odmah? Ako jesi i ja bih uzeo odmah jer mi se igra danas nesto :)

Beta se mogla igrati ako si imao koji staru cod igru na Steamu prije jedno mjesec dana.

sake08
17 godina
maxis kaže...
toxic kaže...
maxis kaže...

Beta se mogla igrati ako si imao koji staru cod igru na Steamu prije jedno mjesec dana.

ma igrao sam betu jer imam svaki cod origigi.

pitao sam sada da li se moze jos uvijek pristupiti beti ako se prednaruci igra ali ocito ne moze...

11 godina
odjavljen

Black Ops 3 će imati modding tools i server browser!Ajde napokon da se COD sjetio nas PC gamera opet.Ovo nas moze cak i vratit ovoj fransizi.

http://www.gamespot.com/articles/call-of-duty-black-ops-3-getting-mod-tools-on-pc-b/1100-6431915/

0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

moze pitanje

da li cu moc igra bo3 na ovo konfiguraciji

fx6300

r9 270x 2gb

8 gb ram

600w napajanje ???

0 0 hvala 0
11 godina
Bartkiki kaže...

moze pitanje

da li cu moc igra bo3 na ovo konfiguraciji

fx6300

r9 270x 2gb

8 gb ram

600w napajanje ???

Naravno...

The Time is always righT
17 godina

...vani je  ...može se već probati/igrati...

Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
maxis kaže...

čeka se sam neznam po kojoj vremenskoj zoni puštaju kad pređe ponoć....

The Time is always righT
11 godina
lion002 kaže...

ma da....hmmm

The Time is always righT
17 godina
ZGamer kaže...
lion002 kaže...

ma da....hmmm

... 

11 godina

je al bez multia to nije to tak da ipak preferiram ovakvu verziju 

The Time is always righT
13 godina
ZGamer kaže...

Treba sačekati prve recenzije i mišljenja, nisam na prvu siguran da to nije "još jedan CoD u nizu", a 60€ nije malo novca.

11 godina
FileFicho kaže...
ZGamer kaže...

Treba sačekati prve recenzije i mišljenja, nisam na prvu siguran da to nije "još jedan CoD u nizu", a 60€ nije malo novca.

BO serijal još uvijek nije izgubio povjerenje igrača pa se nadam da će u tom smjeru i ovaj puta...30 eura je bilo na preorderu sad 5-10 više.

The Time is always righT
15 godina
neaktivan
ZGamer kaže...

Nadam se da imas makar 16 giga rama brale, igra ima uzasne memory leakove isto kao arkham knight.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /http://i.imgur.com/TTQ0qCq.jpg
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice