Bivši šef PlayStationa: Doba konzola je gotovo, bu

poruka: 8
|
čitano: 9.295
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bivši šef PlayStationa: Doba konzola je gotovo, bu".
6 godina

Uz AI buducnost igara moze bit zanimljiva, NPC-i mogu postat prilagodljivi, ovisno o karakteru drugacije odreagirati, i samim time igra moze postat puno zanimljivija. Mozda je i novi GTA radi toga odgodjen.

Sto se tice grafike, otprilike se i slazem, vec godinama imam osjecaj da igre konvergiraju do iste/slicne razine detalja. U prijevodu nemam osjecaj da se grafika nesto intenzivno mijenja.

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Bivši šef PlayStationa: Doba konzola je gotovo
Ne da grafika ne napreduje nego i nazaduje. Klinci masovno igraju minecraft i roblox koji graficki izgledaju kao igre iz sredine 90-tih. Čak i fortnite nije grafick state of the art. Naravno ima popilarnih igara i sa vrhunskom grafikom ali minecraft i roblox su dokaz da grafika danas nije presudna.

15 0 hvala 0
10 godina

Nikad nit nije bila presudna 

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina
Bivsi sef? Nije ni cudo. Kad je bio sef nije tako govorio :)

2 0 hvala 0
13 godina
Evo saće steam to da reši.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina

Treba bit skuplje jer smo stariji i imamo novaca i kraće jer nemamo mi vrimena za 60 sati gameplaya.

30% udjela u prodaji igre što ide preko playstore-a isto nije razlog poveće cijene....

Playstation network "DLC" koji moras platiti da bi igra online isto nije problem....

ovo je srž cijelog teksta:

"
Problem, međutim, nije samo u hardveru. AAA igre postale su nevjerojatno skupe i dugotrajne za izradu. Troškovi razvoja mogu doseći stotine milijuna dolara,..."

Skupo vam je počelo sve napraviti, a nema dovoljno idiota koji bi davali po €100 za igru....

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Santana kaže...

Nikad nit nije bila presudna 

osim kad smo se prebacili iz vektorske u filovanu vektorsku u eliti, prelaskom s komodorca na amigu 

17 godina

Treba nova generacija konzola da bi umjesto u 4k mogli vrtiti upscale-ani n-ti remake Skyrima u 8k da bi se opravdala kupovina 8k TV-a...

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice